Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Semmi új nincs ebben... volt már ilyen, kipróbálták... és megy tovább a sorozat. Régi fákhoz jön majd ismét a szokásos fejlesztés, stb.
    Egy kicsit előreszaladtunk most ezzel, azért ez nem mostanában lesz:)

Lili060504, ciklon23, Dyny és 12 más kedveli ezt.
  2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Konkrétan erre:

Lili060504, ciklon23, Dyny és 11 más kedveli ezt.
  3. LongNight

LongNight Fórumgróf

Tudom, sokat cseréltünk már, a legkorrektebb cserepartnereim közé tartozol.:)
    Érthetetlen ez az egész, pont a precíz németeknél..:(.
    Sokan írták már: ha ilyen hatékonysággal, hibaszázalékkal végeztem-ném a munkám, akkor mostanra csak közép-afrikában kapnék hólapátolási melót:D:D
    Nem marad más, reménykedünk, hátha a 122. titokfa, és a 750. titokól után a csere is sorra kerül...xD:cry::mad:

4. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Jó reggelt!

Több lesz a fa? Könnyebben viszel az erdőbe minket. :D

Dyny, wiktorka17, macsek. és 10 más kedveli ezt.
  5. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Tudom nem idevaló, de inkább egy új területen kellene gondolkozni hogy a meglévőinket ki is tehessük, ne a pajtában legyenek bezárva.:(

Ylyuszvölgye, Gio, mamszi5107 és 11 más kedveli ezt.
  6. LongNight

LongNight Fórumgróf

Nyugodtan gondolkozzanak, csak ne csinálják:p, katasztróka lenne egy újabb nagy fejlesztésbőlxD.
    A korall is csak akkor lesz, ha sikerül szerződtetni a Szuper Marió nyugdíjas programozóját, mert ezek a mostaniak...:cry:

7. (Erzsébet)

(Erzsébet) Fórumprofi

Sziasztok!
    Nem tudom hogy vagytok vele,de Én vártam volna ennyi hiba után egy hivatalos közleményt..vagy magyarázatot!

8. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Én meg nem, mert a hiba ugyan zavar, de a magyarázaton, na azon mindig kiakadok!

9. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

Most éppen 265-ért lehetne kitenni maximum a piacra. De ennyiért nincs eladó.

10. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Szia Jónás!Látsz arra esélyt hogy eben a hónában megrendezésre kerül az ajándékozási és kereskedelmi nap,vagy megint heteket-hónapokat kell várni rá?Tudom fentebb írtad hogy javítják,könyörgöm de mindig.Most is volt rá nekik jó pár hónapjuk hogy rendbe szedjék és nem sikerült,rá feküdtek a témára vagy csak félre rakták és majd rá érünk arra még szitu van?

szemike50, kekmaci75, Dyny és 4 más kedveli ezt.
  11. LongNight

LongNight Fórumgróf

De nem kellett volna rendbe szedni, hozzá se nyúlni, nyáron 2-szer is jól működött:p
    Az akarat, és a hozzáértés hiányzik itten..:oops:

Shirkán53, szemike50, Gio és 15 más kedveli ezt.
  12. -cabernet-

-cabernet- Utánpótlás-írogató

Nálam jött az új ugráló madárijesztő! Ha lehet, és ideér a kapitány, szívesen cserélném éneklő tulipánra, az sehogy nem jön össze...

szemike50, wiktorka17, glade és 3 más kedveli ezt.
  13. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Hello! Nem akarok "vészmadár" lenni, de ha jól emlékszem akkor volt egy betöltővirág majd lett még több virág és megint jött virág és hipp-hopp megérkezett a felhősor.
    Most jött a ládás madárijesztő és már itt van a pálcikás madárijesztő mint a virág sormintája és hipp-hopp megérkezhet hozzá a felhősor. Én meggondolnám egyenlőre a cserét, persze ha lesz még lehetőség, meg mivel új elem esetleg nem is lesz cserélhető mire meg cserélhető lesz addigra a felhő is bekúszhat.

szemike50, wiktorka17, glade és 4 más kedveli ezt.
  14. macsek.

macsek. Törekvő

Sziasztok! Azért a cserenapban is van pénz, vásárolják rendesen a gazdák az engedélyeket ;) Inkább arról lehet szó, hogy titokdolgokat vásároljanak és ne cserélgessenek, mert abban azért több pénz van. Sokat kell ahhoz vásárolni, hogy azt kapjuk amit szeretnénk, cserénél 1 engedéllyel megoldható.
    Én a gőzössel vagyok így, ott nem költünk semmit, hiszen a már porosodókat rakjuk be, max. csak CSp-ért veszünk xD
    Ezzel inkább kevesebb bevétele lesz a BP-nek, mivel a mamutfák miatt csökken a vásárlás. Tartok tőle, hogy azért késik a gőzös, mert ennek átalakítása is tervben van és meglehet kiveszik a mamutokat titokfát raknak a helyére (mint most az állatosnál olvastam) vagy olyan ritka lesz, mint anno a tanoda volt.

Nem új terület kellene ide, hanem annak megvalósítása amit Varun ígért a bemutatkozó levelében :) Több hely
    Az elmúlt hónapokban intenzíven játszottam a Farmeramával és tudom, hogy a szűkre szabott hely és építkezési terület a játékosok egyik legnagyobb problémája. Véleményem szerint túl sokáig nem foglalkoztunk ezzel a problémával. Szívesen vezetnénk be új területeket, ám figyelembe kell vennünk, hogy ez hónapokig tartó munkát jelent és csak igen bonyolult módon lehet megvalósítani. Jelenleg egy olyan megoldáson dolgozunk, hogy legyen a játékban egy olyan „tároló hely”, ahol az összes ólatokat és tenyészterepeiteket elhelyezhetitek, anélkül, hogy megszűnne bennük a termelés. Ez a játékelem azonban még csak egy koncepció. A következő hírlevelünkben már több részletet is elárulhatunk róla!
    Ez 2014. augusztusi hírlevél volt. No én azóta se hallottam erről több részletet.

15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nálam kimaradt valahogy ez a beszélgetés, nem eleveníthetnénk fel egy kicsit? Mire számítsunk, a pillangó terményese egy különleges event nyereménye lesz? Játékban marad vagy event ól lesz?
    Nekem nem nagyon hiányzik egy újabb terület. Ha követik az eddigi tendenciát a 30-as csomagokkal, akkor minden új területet seperc alatt kinövünk. 2 havonta növelhetnék a területet, hogy legyen értelme a vásárlásoknak, akkor viszont tényleg csak az unatkozó emberek játékává válna a Farmerama. Így is minden tiszteletem azoké, akik képesek hajnalban felkelni, hogy munka előtt gyorsan learassanak. El tudom képzelni mit éreznek, amikor végigjárják a 6 területet, hogy aktiválják a bónuszokat s rájönnek, hogy csak a bónuszok felét indította el a rendszer. Sokszor már nincs is időm és kedvem újra végignézni mindent, inkább learatok a hiányzó bónuszok nélkül. A munka előtti aratásról meg régen lemondtam a bari talicskázás miatt...
    Arról már ne is beszéljünk, hogy a több terület több beadandót jelent eventnövényből is, másból is.
    Persze ez nem tőlünk függ, ők tudják, hogy milyen irányba akarják elvinni a játékot.

PocsékFarmer, Kata_rzis, Gio és 22 más kedveli ezt.
  16. progabi

progabi Fórum biztosa

Készítik nekünk az erdőőt!!??

Gio, kekmaci75, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  17. Zsolti23

Zsolti23 Fórumlakó

Kedves Jónás vagy aki tudja esetlegesen! :)

Már több hónapja is van, hogy posztolt Jónás bá, egy különlegesebb fáról képet. Olyan zöld fa volt, véleményem szerint Bahamás lesz. De semmi hír azóta róla. Jött 3 fa a Bahára is, a sima farmra is, a hársfa is a semmiből lett, de erről a fáról elfelejtkeztek, vagy nem tudom. képet nem tudok így hirtelen hozni, nem tudom pontosan, mikori poszt volt. Ez lesz a következő titokfa? Bár már 2 titokfa is volt azóta és egyik sem ez lett.

wiktorka17 és glade kedveli ezt.
  18. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Ha lesz is új terület, mi lesz a fákkal amik oda kerülnek, vagy az ólakkal, a táppal,
    mi lesz a piaccal?
    Hát tényleg lesz kandalló is?:)

-Erika31-, kukac42, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  19. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

A kandallót ne vedd komolyan :) a többire meg csak annyit mondok.....hej, ráérünk arra még :p

-Erika31-, Marika312, kukac42 és 5 más kedveli ezt.
  20. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Meg kerti kispad ahova majd leülünk és csak cseverészünk. Tegnap jutott eszembe, hogy a spórolt pénzemen veszek pár medencét és nyitok egy strandot.;):D
    Ha erre a fára gondolsz, az valószínűleg csak április 1-i tréfa volt:)

Amit ad: 20 óránként 4 urnavirág és 525 Bahama TP
    Ára: 1 Aranybanán vagy 50 FA
    Az urnavirág pajtaértéke: 750 csp

A hársfáról tudtuk, hogy a cseh eventben fog szerepelni.

Fatther, -vadocka70-, Marika312 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.