Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Igen nekem is volt ilyen problémám de nekem elég volt egy ki lépés & vissza utána minden oké volt.

Kukackukac, -orgona- és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Sziasztok!
    Nekem tetszik a malom :) bár nem úgy működik ahogy kellene! Viszont több szupit lehet csinálni benne:D Egész héten ezt próbálgattam:) Nem tudom itt szabad-e beszélni róla?

macsek., kekmaci75, -vadocka70- és 8 más kedveli ezt.
  3. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Törli Jónás, amit nem szabad.

iboly54, kekmaci75, Kukackukac és 4 más kedveli ezt.
  4. András1955

András1955 Fórum-zöldfülű

sziasztok.nem szeretnék már játszani de van rengeteg dolgom és gondoltam ha törlöm magam akkor elveszik ezért arra gondoltam hogy olcson kirakom a piacra, több piac van de gondoltam megkérdem esetleg hátha van itt olyan aki egy piacon van velem akkor olyat rakok ki tényleg fillérekét....jelen pillanatban raktam ki egy drakula barátját legdrágábban hogy lássuk ki van velem esetleg 1 piacon, ha valakit érdekel írjon :)

Numiz, SzilvaG, .barbi1. és még 1 ember kedveli ezt.
  5. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Utoljára szerkesztett: 18.4.15
    macsek., Kukackukac, Kata_rzis és 5 más kedveli ezt.
  6. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Ezt a hsz-t kérem kimoderálni, még mielőtt Varun olvassa!xD
    Ha olvasta már, kérem továbbítani Neki, hogy félreértette a GugliTranszlátort, és valójában a magyar user mindössze arról beszélt, elméleti síkon, hogy "mondjuk ki, 1 nap max. 24-et lehet nyerni, az átlagban nem fájhat nekik annyira". Ha ezt nem hiszi el, akkor pedig fölhívni a figyelmét arra, hogy mielőtt komolyabban megfontolja, képzelje maga elé a változtatás életbe lépése esetére az eventcsevegők tartalmát (ehhez elöljáróban segít, ha föllapozza a panaszkönyv aktuális oldalait a kacsacsőrű event és a malmos bónuszok átalakítása kapcsán). Ha ezt megtette, akkor mindennek tükrében fontolja meg még egyszer! Ha ez sem elég, akkor még egyszer, és ezt a lépést ismételje mindaddig, amíg más elhatározásra nem jut...:music:

Viccet félretéve: ez sztem megölné a gőzöst. Titokfák és XXL fák beszerzésére ott vannak az akciók, eventjutalmak, cserenapok, mamutfákat meg máshogy nem lehet. És az arányokon kalapálgatni sem nagyon kéne, pláne ennyire: gondoljunk bele, az a napi 24 darab csak elméleti lehetőség, a legaktívabb user sem dob föl sztem 15-16-nál többet, munka és család mellett pedig csodálkoznék, ha sokaknak összejöhetne napi 8-10-nél (urambocsá' 3-4-nél) több; 1 akció általában 3-5 napos - ez alapján átlag usernek egy akció alatt sansza lenne mondjuk 1-re, és mondjuk ha az épp alap szupermamut lenne, miközben ő XXL KK-mamutra hajtott, aztán próbálkozhat legközelebb kb. 8 hónap múlva... Rossz bele is gondolni!

Én az 1. alkalommal csak mintapéldányokra hajtottam (akkor még annyira nem mozgatta meg a fantáziámat - utólag belátom: ez volt az eddigi legnagyobb stratégiai baklövésem), a 2. alkalommal pedig az első TOP-om előtt vagy után (már nem is emlékszem, de a lényegen nem változtat) épp le voltam (önként!:eek:o_O) gatyásodva, nem nagyon volt miből XL-es fákat fölpakolni, szóval teljesen kimaradt; a 3. alkalmat viszont nagyon megtoltam - a lehetséges talán 120 járatból elindítottam vagy 60-at (olyan 1-1,5M CSP-ből) - emlékeim szerint -, és ennyiből sikerült elérnem, hogy mindhárom fajtából van min. 1 XXL-em és alapokkal pedig a tisztást tudom (talán 2 vagy 3 híján) telepakolni (ami persze így nem ad stratégiai alternatívát eventközi időszakban az 1x1-es csatnizásra, tulajdonképpen csak boldog fa napokra van tartogatva:(). Az ideális felálláshoz (szupertrágya a maximumon és a turbótrágya és a KK-trágya is nő aratásonként min. 1-gyel) 43 KK mamut, 33 turbó mamut, 52 szupermamut kell - ehhez képest sztem minimum 3 gőzös kell ahhoz, hogy egyáltalán telepakolhassuk a farmos területeket (aki időben, rögtön az 1.-nél eszmélt, az tart kb. itt), és akkor még nem foglalkoztunk a megoszlásukkal, és pláne nem a fejlesztéseikkel. Szóval ez a legelvadultabb (a játékban sok időt töltő és a játékra pénzt áldozó) farmosnak is éveket átívelő projekt. Nem tudom, mennyire érezni a bevételkiesést a mamutok miatt, de sztem nem nagyon kéne ezt még jobban megnehezíteni - anélkül is elég "hűségesnek" kell lenni, hogy vki akár csak kacérkodjon a projekt kivitelezésének a gondolatával, azoktól meg nem kéne elvenni még a mézesmadzag illúzióját is...:p

Bár őszintén szólva ez az állati gőzös kalapálgatása az én fantáziámat is beindította (és nem a jó irányba): Jónástól én erről vennék szívesen egy-két elejtett morzsát - gondolok itt arra:
    A) az említett titokólak már játékban lévő titokólak lesznek?
    B) a titokólakat az óriás ólak mellett vagy helyett fogja adni?
    C) a jelenlegi palettán (kecske, disznó, ló) felüli/helyetti óriás ólak nincsenek is tervbe véve?

Tudom, hogy nem szabad egyszerre több kérdést is föltenni - de fölteszem (sőt erről többször kaptunk már minimum közvetett bizonyságot), hogy Jónásnak megy az ábécé, szóval elvileg nagy bajunk nem lehet belőle...;)

Üdv és kellemes hétvégét Mindenkinek!

Dyny, macsek., ciklon23 és 24 más kedveli ezt.
  7. patakvera

patakvera Fórum félistene

Igazából próbára vettem a szuper szomszédokat és nagyon örültem a fáknak....csak amikor rájöttem,hogy hasznukat nem tudom venni....>:( Remélem,hogy cserélhető lesz és megegyezhetünk majd!:)

Kukackukac, -orgona-, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Arra hogy a szuper szomszéd miért nem ad alapot sajnos én nem tudok Neked válaszolni:oops:, kérdezd meg a hivatalos topicban. A többi részéhez pedig türelmet kívánok, talán jön előbb utóbb az a fránya csemetegőzös, hiszen olyan sokan és sokszor kértük már:);)
    Most nézem, hogy dupla hsz-ed van, vond össze kérlek, mert nem lehet egymás után két hozzászólásod:)

Kukackukac, sziszi1965, wiktorka17 és 3 más kedveli ezt.
  9. patakvera

-gyöngy-581 írta:
    Az attól függ, hogy mennyi szupertápod van:), csak a ideiglenest szeretnéd csinálni, vagy egyébként is szükséged van ennek a két állatnak a tenyésztett változataira a gazdakörben? 3-400 állat biztos elég, de pontosan megmondani elég nehéz:)

Szia, Te nagyon optimista vagy mamut ügyben, én nem tudok hinni benne, hogy valaha cserélhető lenne:)
    Click to expand...​
    Akkor ennyire nincs is esélyem megszerezni????o_O Viszont akkor nem értem a szuper szomszéd minek adta???? Többet nem is veszek....>:(.....szivatást nem szeretem!!:mad:
    Igazad van-megkérdezem. Ólat is adott alap nélkül....:sleepy:...bár ez annyira nem bosszant,mint a mamutfa!!8)

Kukackukac, -orgona-, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  10. Baby72

Szerkesztéssel össze tudod Te vonni, ügyesen;):).

Kukackukac, -orgona-, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  11. VikingJoe

VikingJoe Járnitanuló

Itt a csábos 4.200.000, tudós nincs a piacon.

12. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Bár szuperszomszédom még csak 1-szer volt (vmi eventből, talán a nublonoktól), de sztem az sajnos az normális, hogy csak fejlesztést ad (amit a Kerekkeréken nyersz is, az is csak fejlesztés) - mert rögtön a raktármenübe kerül (valójában alappal együtt, külön-külön 2 ajándéknak számítana); titokólaknál és -fáknál azért kapod alappal együtt, mert ott a farm termőterületein fejlődik ki belőle vmi, és oda ugye fejlesztést alap nélkül nem lehet kihelyezni...
    Azért így sem haszontalan: ha jön a gőzös, nyerhetsz alá alapot (amihez akkor már meglesz a fejlesztésed), vagy XL-es fejlesztést visszapakolhatsz abban a reményben, hogy alappl együtt (és netán XXL-es verzióban) kapod vissza...;)

Dyny, kekmaci75, Kukackukac és 9 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Szia Pharmer szép napot neked!:)
    Amit leírtál abban nagyon igazat adok Neked, hozzátenni szeretnék még valamit a kisfarmok még nem is láttak csemetegőzöst, hiszen nem volt már nagyon hosszú ideje.:sleepy: Ők még annyira sem élvezhették ki, mint mi. A kérdésekre adott válaszra amit az ólgőzössel kapcsolatban feltettél én is nagyon kíváncsi lennék. Talán kapsz rá feleletet Jónástól.:)
    Közben most olvastam el a válaszodat az előzőre, ott nem én voltam a hunyó csak válaszolni próbáltam Vera bánatára. Amit leírtál arról tudok, csináltam is már, de azért köszönöm:D( küldtem már vissza az ólgőzösre sárga óriásokat, nem is egyszer, narancsokat szerettem volna, és sikerült is:);))

Dyny, kekmaci75, Kukackukac és 5 más kedveli ezt.
  14. patakvera

Igazából a mamutra hajtok....csak az előző hozzászólásokból ez olyan esélytelennek tűnt.

Megkérdeztem az illetékest. Azt a választ kaptam,hogy várjak a csemetegőzösre! Ezek szerint megszerezhető lesz majd...:music:

Dyny, macsek., Kukackukac és 8 más kedveli ezt.
  15. kiskutya58

kiskutya58 Járnitanuló

Sziasztok
    Erre én is nagyon kíváncsi lennék, mert ha megint 10 ezres darab kell, akkor rögtön hanyattlököm magam. Egy Gróf Széchenyi még beleférne, de többet nem tudnék a pajtából kipréselni.

Gio, Kukackukac, -orgona- és 4 más kedveli ezt.
  16. zsugabubus

zsugabubus Fórumszaki

Hát, 8 millióért elvitték. Jól hangzik a 14 millio de lehet nem menne el annyiért. Így is jó volt :)

csio70 és Marika312 kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Ezt írtuk Neked mi is:) előbb utóbb csak ideér:music:

Dyny, _Cygnus_, Kukori.és.Kotkoda és 4 más kedveli ezt.
  18. Baby72

Nálam, a fórumkarbantartás óta nem jelöli meg az olvasatlan hozzászólásokat. Ha rákattintok - az ugrás az első olvasatlanhoz - gombra kitesz a bigpoint.com oldalra.:D

kovacstne, iboly54, -orgona- és 6 más kedveli ezt.
  19. patakvera

Igen-köszönöm. Biztos akartam lenni,hogy a mamut is beszerezhető lesz és nem csak a többi fa. Akkor várok türelemmel!:wuerg:

20. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    a nap számomra legjobb poénja:majré1 gazda kirakott 155 pocokot:D:D:D
    gondolom nagy volt az invázió a farmján és gyorsan kisöpörte őket,nehogy nagyobb kárt okozzanak:p:p
    komolyra fordítva a szót : a hársfa szépen kúszik:2000, a kerti:4075, kowhai:4200,cédrát: 1200, tamarindusz:4200
    amherstia:4100, majomkenyeret:4300-ért adhatnám,de nem megy:music::music:
    farkas lement:7500, kivi tartja magát:38000,kacsacsőr33000,
    tehénke, és a ló 560/ ahhoz képest,hogy ez a kövi tenyésztős:inlove::inlove:
    majdnem lemaradt: trutyi 120xD

csio70, -vadocka70-, Numiz és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.