Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Nekem csak 25 db van, de ebből csak egy XXL-es. Azért még ugyanennyit simán el tudnék viselni. Az sem zavar, hogy 2x2 helyet foglal.:)

2. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

köszönöm gyöngy4 pharmer 500? te meg ellenségnek gondolsz? akkor nagyon sajnálom ,hogy irtam és többet nem fogok a fórumba irni, csak olvasgatok! sziasztok!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.4.15
  3. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Ez is igaz: sztem pl. a malmos felhősort még most sem tudják, hogy működik, pedig ahhoz mi fanatikus játékosok nem is voltunk ott "ismeretlen tényezőként"...:cry:xD
    Na látod, a Te éleslátó szemeiddel még írásban nem is kalkuláltam...;)
    Ami a javaslataimat illeti: valszeg tényleg jobb lesz átgondolnom, miket írogatok - mert a végén nem a fórumszabályzat határait, hanem a kedves Gazdatársak tűréshatárát fogom feszegetni, még néhány ilyen "telibe trafálással"...
    :music:
    No tehát inkább térjünk arra vissza: KELL FARMARANYFA GARANTÁLT JUTALOMKÉNT ISMÉT A JÁTÉKBA!:music:

Utoljára szerkesztett: 18.4.15
    Dyny, macsek., ciklon23 és 20 más kedveli ezt.
  4. Baby72

Szia!
    Senki nem tekint itt ellenségnek senkit. Nagy a hely meg a szívünk is, írj legközelebb is. :) Elférünk egy falon, egymás mellett.;)

macsek., szemike50, wiktorka17 és 13 más kedveli ezt.
  5. Agnesasszony

Agnesasszony Törzsjátékos

Te valamit nagyon félreértettél!.....

szemike50, wiktorka17, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  6. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

köszi, de elmult. lehet én értettem félre farmert de maradok az olvasásnál. sziasztok!

wiktorka17, Kukackukac és sziszi1965 kedveli ezt.
  7. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Miért kellene visszatérnünk? Elvetettük valamikor is ezt az ötletet?:oops: Ha valaki véletlenül megtette, keresse meg gyorsan, mert
    kell a Farmaranyfa garantált jutalomként ismét a játékba!;):p:inlove::music:

zsjudit
    kérlek ne szomorodj el! Írásban nehezebben fejezzük úgy ki magunkat, hogy mindenki úgy értse, ahogyan mi gondoltuk. Nincsenek hozzá hangok, gesztusok, arcjáték, ezért bizony néha félreértjük/félreérthetjük egymást.
    Abban biztos vagyok, hogy ebben a topicban soha senki, senkit nem akar megbántani, és mindenkinek örülnek aki jön. Gyere hát TE IS, és ne csak olvasgatni.
    Ritkán járok ide, mégis meggyőződésem, hogy nem akart senki sem megbántani.:)

macsek., Lillapilla73, szemike50 és 16 más kedveli ezt.
  8. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Már miért kellene kinyomtatni/bekereteztetni?
    Lesz második rész is, nem? xD

Utoljára szerkesztett: 18.4.15
    georga06, Dyny, Palacsintax és 29 más kedveli ezt.
  9. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Sziasztok!
    Köszi a válaszokat. Eddig se voltam ideges, de most már igazán megnyugodtam...xD, no nem azért, mert más tehene is..., csak mostmár tudom, a hiba nem az én készülékemben van...
    Nekem átlátható a malom működése, CSAK éppen a felhő aktiválásával nem korrekt. Egy pontos tájékoztatót kerestem, amit nem találtam, ezért jöttem Hozzátok.
    Én nem háborogtam... :p:p..., meglepődtem... :wuerg:
    Juszt se takarítok... -.-, nálam mindig minden Cl*n-tiszta. xD
    Sose volt jós -gadget-, csak az okos buksiját használja. :)
    Szia Anyóca! Én nem vagyok mákos, de a malom jól működik, csak azt nem tudom mihez képest...? xD xD xD Talán az NDK-s levehető ajtajú turmixgéphez képest...? xD
    Tényleg utolsó malmozás a részemről, aztán csak az ujjacskáimmal fogok malmozni a várakozás örömteli perceiben...:
    Ha csak úgy nem, ahogy írtad, de sajna nem vagyok prémium gazda. Nekem bevált a régi mezítlábas 3 órás a 24 órára. Munka mellett pedig egyenesen kívánatos/ajánlott=követhető. :)
    xD xD xD Nem éppen Pharmer áll a kerítés mögött a szomszédban? Ha jól látom a lélegzete is elállt az álmélkodó szemlélődésben...:wuerg:

xD No, ezaz! Én véletlenül nyomtam meg a + gombot, a bekeretezettet. Kis túlzás nélkül fél Pest és a 150 km-es körzete összes informatikusa beleértve a saját leányunkat is ezen túlórázott, hogy lehetne visszanagyítani az egész farmot. Némely tanácsra ismét rákatt = még kisebb képernyő, úgy zusamen. A nagyítót is elhajítottam, miután az orrommal letöröltem az összes port a képernyőről, - de hiába. Aztán véletlenül beleakadt az ujjam a 0-ás gombba..., csak úgy véletlenül..., és minden visszaállt. Sztem egyikük sem hitte, - magam sem xD, hogy így történt a visszarendezés, de a végeredmény szempontjából ez lényegtelen. :)

Dyny, macsek., ciklon23 és 20 más kedveli ezt.
  10. Baby72

Pharmert néha nehéz megfejteni, de megerősíti Ő is, hogy senkit nem akart megbántani. Emiatt ne érezd magad rosszul. Táncolunk Neked, hátha jobb kedvre derülsz:).

macsek., szemike50, wiktorka17 és 12 más kedveli ezt.
  11. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Azt hiszem, már akkor kapkodták a fejüket, mikor az eventes topicban és a gangon fejtegettük,
    melyik "0 percest" érdemes leginkább ültetni, hagymát vagy szegfűt, stb.,
    hogy a felröpi dömping mellett még jó CSP-t is hozzon ...
    Egyáltalán mi az a "0 perces"? Néztek nagyokat, gondolom;)

Sajnos a malmos trükkből kimaradok, de élvezettel olvasom, miket tudtok kihozni belőle.

Remélem, meghagyják ezeket a trükközési lehetőségeket,
    mert izgalmasabbá teszik a játékot.

Dyny, macsek., szemike50 és 12 más kedveli ezt.
  12. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Nem túl magas dolgok, nem túl nagy mennyiségben, három számjegyű mennyiség bőven elegendő belőlük... így a nem túl fontos részlet kategóriába tettem őket:)

Dyny, szemike50, wiktorka17 és 12 más kedveli ezt.
  13. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

:D Erre legszívesebben három lájkot nyomnék!:D

Elvesztettem a fonalat.:( Felvenném, de nem látom a végét. A három számjegyű mennyiség egészen biztosan nem tenyészállatokra vonatkozik ugye?

Bocsi Baby!
    A táncból inkább kimaradnék, mert ha én nekiállok ropni mindenki - és véglegesen - elhagyja e helyet!:D

georga06, Dyny, macsek. és 13 más kedveli ezt.
  14. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

@zsjudit

Szia!

Arra figyelj, ha idézel valamit, a saját mondandódat a beidézett rész alatt kezd el megfogalmazni. Máskülönben összekeveredik a kettő, és nehéz kitalálni, mit is írtál valójában.

15. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

köszönöm én azt hittem egyéertelmű, de ezzel befejeztem. mégegyszer bocsi!

szemike50, wiktorka17 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  16. Baby72

Pedig a port jól bírjuk;):D:inlove:.
    Kata, ettől kész lettem:D.

Dyny, macsek., wiktorka17 és 6 más kedveli ezt.
  17. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Hello! Nokéremszépen a mamut...
    A játékba emeléskor ha nem gondoltak extrém esetre egy olyan fakombinációknál aminek a termése FA-ba kerül akkor nem is értem hogyan működik még maga a játék. Már az első alkalommal a régi fórumban fel lett vetve a 128db 2x2-es helyre amit meg lehetne tölteni mamuttal és ki lett számolva mennyi TP adna csak maga az alap fa esetén és ezek a játékosok gondolatai voltak akik nem látják a teljes képet vagy azt milyen lesz a jövő irányvonala (mondjuk némi földtúró múlttal "vélelmezem", hogy hosszabb távú irányvonalat nem vélek felfedezni mégcsak nyomokban sem már a játékban).
    Nekem 3-ból kijött a "Bingó" így csak az összetételen kellene faragni.
    Várható indulás: 2013.08.08., csütörtök 14 óra
    Várható befejezés: 2013.08.19. (hétfő) 14:00

Várható indulás: 2014. május 8. csütörtök 14 óra
    Várható befejezés: 2014. május 13. kedd 14 óra.

Ebből is látható, hogy az első 2x tovább tartott mint a későbbi, így akár fele annyit is adhatott. Nálam nagyjából hasonló %-osan osztott nem láttam ekkora nagy különbséget a beállításban mint ahogyan te említetted.
    Ha azt is hozzátesszük, hogy a vonat alkalmával a fórumba mindenki csak azzal állt elő, hogy "túl sok helyet foglal a 2x2-es mamut - sokáig érik stb." ehhez képest mostanra hogy megváltozott a farnygondolkodás xD Nekem most is kint van(nak) a mamutok...

Dyny, macsek., Linden és 16 más kedveli ezt.
  18. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia! Nem felkapni kéne a vizet,hanem megírni mi is eset rosszul vagy értettél félre. Csak is magadért tedd meg ok :) Köszi:D
    Nekem pharmer könyvéből az elsők között való dedikált példány van :D

Dyny, macsek., ciklon23 és 19 más kedveli ezt.
  19. Baby72

Sokunknak még nincs ilyenünk, de leverjük rajta;):):D:inlove:.

macsek., szemike50, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  20. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Nem ide tartozik de csak lestem én is! Persze persze tenyésztésről van szó:D 1 dongó 1 ninja 2 sima méhecske=maja méhecske lett (mézes):inlove: gyakorolni gyakorolni BabyxDxD
    Kis kakasnak írom meg sem állok 1milliárdig :p

macsek., ciklon23, PocsékFarmer és 15 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.