Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Nahát! Drága öreg barátunk! Te is eltévedsz a fellegekben? :D
    Mire megjegyezném, hogy a fontos felhő hányadik lapon van, tuti betesznek eléje vmit és csúszik valamerre (vagy kiveszik az éppen lejáró akcióst). Szóval számom ez a felhő olyan ködös, h az orromig se.....

Rudi kérdezett a boom-ról korábban. Nyugtass meg minket, hogy legalább ennek kiszámítható a menetrendje. Ugye azt súgja a gömböd (micsoda képzavar), hogy x napon kezdődik a tenyésztős event, x+1(2) napon pedig a 3 napos boom.

macsek., Pharmer500#2, Dyny és 9 más kedveli ezt.
  2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Nem olvastam ilyen kimutatást.
    Gesztenyekirályom nincs, de a többi van. Egyelőre mindent a Bahás fák aratásának rendelek alá. Teszem ezt olyankor is, amikor a farm többi részén csak kitehetők vannak. Nem érdekel, hogy mi mikor érett be, 12 óránként röptetem a sárkányokat, táltosokat, varjakat. Előtte leszedem a fákra vonatkozó felhőket is (a 10 órást is akkor). A rekeszekbe megy ananászos süti, húsvéti lekvár, tavaszi koszorú, Pinkie Pie.

Dyny, Almaded, szemike50 és 9 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Zsu.) Ha írsz baglyot elmondom:)

Dyny, szemike50, sziszi1965 és 4 más kedveli ezt.
  4. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Naná! ;) Te tudod a tutit???:D Megetetem a madarat és útnak indítom.

Hasonlóan gondolkodunk baha ügyben. Ott még csak-csak boldogulok, de a összehozni a madarakat a felhőkkel, az xxl bahás fákkal és a kütyükkel... na, az már olyan Pharmeros-gondolkodós, vagy wiktorkás-kísérletezős (fiúk, ezt bóknak szánom!!) :D

macsek., Pharmer500#2, Dyny és 13 más kedveli ezt.
  5. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Nagy igazság.
    Miért nem lehet a már meglévő dolgokat fejleszteni, tenyészteni, bizonyára számos kész dolog hever a fejlesztők asztalán. Lehet átmeneti bevétel csökkenés lenne, de mindenki - Bp fejlesztői és mi is- levegőhöz juthatnánk. Láttunk képeket Bahás állat tenyésztésről például, ez parlagon hever, miközben ömlik ránk a sok új. Olyan iramot diktál Varun nagymester, mintha az öt éves tervet akarná három év alatt teljesíteni... :p (mint tudjuk, ebből mások sem jöttek ki jól.. xD ) A Bp-nek bizonyára sok és jó mérnöke van, de csak két kezük, s ha tornyokban álla feladat, óhatatlanul hibáznak ami szintén senkinek se jó.
    Tök igaz. Én nem sietek sehá, sőt kerestem egy másik játékot, most azon szórakozom, a Farmon meg naponta 2X körül nézek, elolvaslak Titeket. Nagyon termékenyek voltatok ma- is. ;)

macsek., Pharmer500#2, Dyny és 16 más kedveli ezt.
  6. Bözse

Bözse Rutinos

Ezt nem ismertem, de annyira én vagyok. Én ha vmibe belekezdek, akkor általában van B tervem is. Ha nagyon kedves a szívemnek a projekt, akkor C, D, stb tervekkel is rendelkezem már az indulás pillanatában. Ne a gikszer közepén kelljen már pánikkal a négyzeten kapálóznom az árral szemben úszógumi nélkül!
    Mivel a BP mindig kitermel néhány hibát, mondhatni ezek a szokásos üzletmenet részei, úgy érzem nem okafogyott erre reagálnom. Azt tapasztalom, hogy manapság sokan a gyengeség jeleként értékelik a hibáik beismerését. Szerintem inkább ez a gyengeség. A hibáink is mi magunk vagyunk és kell némi kurázsi a beismerésükhöz. A kommunikáció fontos ebben a szituban is. Ha nem mondja ki konkrétan a 'Mea maxima culpa'-nak megfelelő szavakat, akkor honnan tudod, hogy figyel Rád és ránk, hogy figyelembe veszi a nyürrögés tárgyát? Az információk átadásának hiánya egyenesen aránylik a félreértettség felbukkanásával. Én csak az üres bocsit nem viselem el, ami mögött nincs igazi megbánás és a helyzeten javítani akarás. Na az tényleg totál felesleges billlentyűzet tapizás!
    A folyamatos Varunozás után nekem a félhomályról Varun kergetése jutott az eszembe, melyet 1 kis székhez kikötözés követ. Nem, nincs semmi huncut dolog, csak hosszasan kifejteném Neki, hogy mik is az elképzeléseim a játékkal kapcsolatban. Lehet nagyon rányomja erre az asszociációmra a bélyegét, hogy az egyik kedvenc sorozatom a Following (Gyilkos hajsza talán magyarul, nem bizti).
    Az igen-nem, fekete-fehér játék mintájára itt az és-vagy szavakat kellene mellőzni. Esetleg a könnyebbség kedvéért számozva feltenni a kérdéseket és ha Jónás bá is használná a numerikus megkülönböztetést, akkor sokkal okosabbak lennénk az ügyben. Hátulütője, hogy JJ szórakozása elmaradna és ezért kétséges az elméletem alkalmazása. Ha a helyében lennék én is hangosan mosolyogva távcsővel a kezemben sasolnám a túra csapatot.
    Alapvetően egyetértek ezzel a megállapítással 1 apró kiegészítéssel. Tudni kell a cél/siker érdekében kompromisszumot kötni, mert sajna az élet nem mindig a saját elképzeléseink szerint alakul, de kis módosításokkal megközelítheti azt. Maximalista felfogásom ellenére az igyekezetet is díjazom és ha még nem is volt teljes a siker, akkor is értékelem az őszinte pozitív hozzáállást.
    Egy kis fifikával tudtalak beidézni ezzel, mert az aláírásod része ez a mondat, így nem jelenik meg a válasz gomb megnyomásával. Szuper, ám ezt is tovább gondoltam. Ha sok ilyet találsz, azt hívják Gangországnak. Ha ide egyszer betérne Zacher Gábor és Csernus Imre, soha többé nem tudnánk Őket kirakni, mert 1 életre munkát adnánk Nekik.
    Én is vmikor idén bukkantam rá erre a lehetőségre és úgy gondoltam, hogy rajtam kívül már mindenki tudja, csak az én figyelmemet kerülte el az ezzel kapcsolatos infó.
    Jó éjt Mindenkinek! Tegyétek el magatokat holnapra, én is ezt teszem.

Pharmer500#2, Dyny, mimi és 24 más kedveli ezt.
  7. _Cygnus_

Akkor aratom a kütyüket is.:D De nekem könnyű, csúszhatok az aratással minden nap egy kicsit, hisz jön az event és úgyis lebontok mindent.:D Örülök a kütyüs felhőnek, jól jön majd az, ha elmúlik a dilim, hogy a szigeten csak fákat tartsak.:D

Pharmer500#2, Dyny, wiktorka17 és 11 más kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Ezt nevezem bözse!Nem volt semmi ezt meg írni és a végén a video,az a pont a végére.Mivel aki ezt végig olvassa,csak hátra dől és nézheti. :)

Dyny, wiktorka17, szemike50 és 6 más kedveli ezt.
  9. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Mindenkinek jó éjszakát:

wiktorka17, szemike50, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Bözse, én nem vagyok egy feladós típus, meg nem is leszek, csak kicsit visszaszorítom a nadrágszíjat.) Meglátjuk erre Varun mit lép ha sokan ezt teszik:) Cakát: [​IMG]

macsek., Dyny, wiktorka17 és 9 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Pontosan ezt csinálom én is, bár nekem van kint pár ólam is, de a termékek, felhők, házi állatok, mind a bahának vannak alárendelve az aratást csak akkor indítom, amikor a bahán beérnek az XXL-es fák.
    Csak a tp-t adó és a nem aktuális felhőket aratom le napközben.
    Már én is elfáradtam, holnap hosszú napom lesz, mindenkinek [​IMG] , és szép álmokat!

Dyny, wiktorka17, szemike50 és 5 más kedveli ezt.
  12. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok Én csak egy lelkes olvasó vagyok itt, de most nem bírtam, meg állni, hogy ne koptassam a billentyűt:) Mintha egy csonton marakodnának a kutyák.... Nem értem ezt az egészet, én is vettem felhősort, nálam se működik, de már kaptunk hírt a javításról. Szerintem nem csak én de más is járt már úgy, hogy nem tetszett a moziban a film vagy a színházi előadás, mégse ment oda az igazgatóhoz hogy kéri vissza pénzét...
    Farkasom még nem volt, de a most is pajtában pihen, mert drága táp és helyem sincs, sőt több titok állatom és fám hiányzik, de nem zavar kinek mennyi van, a piacon majd meg veszem.
    Az hogy nem lesz rögtön kész a gazdaköri... rá ér, elfér.... legalább nem csak az aranytyúkos és társai vannak..... Én örülök a hogy ennyi event van, mindenki kedvére tud válogatni, hogy mit szeretne.....Elnézést kérek, ha valakit megsértettem, nem akartam.
    Lehet, hogy elkerülte figyelmemet, de nem tudtam kimazsolázni, hogy azon a hétvégén mikor vége lesz a tenyésztésnek 29-től mi lesz?:)

Numiz, Magdusnéne, Dyny és 11 más kedveli ezt.
  13. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Sziasztok,
    most tudtam bepillantani, de nincs időm visszaolvasgatni. Meg tudja valaki mondani, hogy mit kell majd tenyészteni a köv. eventben?
    Köszi!

14. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Ha jól figyeltem, lovat és tehenet. Ki is tettem a tehénistállókat, mert úgy ítéltem meg, nincs elég tehenem. Lovacskáim vannak elegen, plussz az óriás ólakból kincsemek és huculok.

wiktorka17, szemike50, -orgona- és 4 más kedveli ezt.
  15. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Várhatóan nem fognak belenyúlni a már megszokott menetrendbe;)

Dyny, wiktorka17, benedekbobe63 és 13 más kedveli ezt.
  16. _Cygnus_

Szia!
    Valahogy úgy, ez megy mióta az event ismertető megjelent.:D:D De hamarosan jön a következő event jó vagy rossz nyereménnyel és jön a következő vásárlási lehetőség.:D Melyik tenyésztésre gondoltál, a jövő hetire? Nem tudjuk mi lesz utána, én nem bánnám, ha szabadon hagynák azt a hétvégét. Tavaly nem aratott osztatlan sikert, hogy május 1-re kényszerültetős eventet tettek be. :)
    Nincs mit. Írjál máskor is!:)
    Szép álmokat Mindenkinek!

Dyny, wiktorka17, szemike50 és 11 más kedveli ezt.
  17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Én csak azt tudom tanácsolni,hogy nem kell a meglévő dolgokon lovagolni.Nekem volt egy bukásom,fel álltam és elég jó helyre feltornáztam magam,persze némi segítséggel.Az a baj,hogy a főnökök egyre többet akarnak be építeni a játékba,elég rövid időn belül és ebbe bele rokkan a rendszer.Ez az én meglátásom.Ami elég jó..
    Türelem kell,ennyi.

..már lassan jobban szeretek itt lenni,mint chaten. :D

Jóéjt a még fent lévőknek!!

Dyny, wiktorka17, Numiz és 14 más kedveli ezt.
  18. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia Jónás! Tőlem nem 3 fekete pontot, hanem egy intőt kapnak a malom miatt. Még a kötelező időcsökkenést sem kapom meg, ami a megvásárolt felhő és a megvásárolt turbómalom miatt járna, nem hogy holmi azonnal toronyba ugró szupertápokat. Ergó, ha lejár a jelenlegi turbómalom előfizetésem, valószínűleg már erre sem lesz gondom többé... ;)

Utoljára szerkesztett: 20.4.15
    macsek., Dyny, mimi és 20 más kedveli ezt.
  19. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Egy próbát megér a következő: 1 rekesz 8 szupi, aktiválod a felhőt, a 2.rekeszbe is teszel 8-t, ránézel a számlálóra, ha hozzáadta az össz időhöz, törlöd(alapanyag visszakerül a pajtába). Úgy hagyod. Másnap reggel (kb 24 óra, ha 8-t tettél be) ismét próbáld megtölteni a 2 rekeszt (8 db), a megfigyeléseim alapján 90% nem adja hozzá az időhöz, ha mégis tegyél a 3.-ba is. Elmész aktiválod a felhőt, nézz rá mennyi szupid van, menj vissza a malomba, frissíts, eddig 3-ból kétszer bejött;) Berakta azt a 8-t az 1 rekeszből, és azt a 8-t, amit nem számolt az össz időhöz. Holnap reggel már azt is tudni fogom, mi történik akkor, ha nem vagyok gépközelben és lejár az 1 rekesz, amit számol, beugrik-e a 2 rekeszből a 8, amit ugye nem számolt az elkészítési időhöz. :p wiktorka17 tapasztalataival ötvöztem a saját megfigyeléseimet o_O

Nem szeretném, ha off lenne.....
    1 A svájci event képregényes lesz?
    2 A tavaszi koszorúnak lesz szerepe?
    3 A horror csak 24 órás lesz ? (az csak 1/5 eventgazosxD)

Utoljára szerkesztett: 20.4.15
    macsek., Numiz, icus08 és 11 más kedveli ezt.
  20. Temire

Temire Utánpótlás-írogató

sziszi1965 és Kukackukac kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.