Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bözse

Bözse Rutinos

A tegnapiak fényében (Gondolok itt a termékek alternatív fogyasztási technikájára, amiről Mindenki azt hitte, hogy közismert és nem osztotta meg.) gyorsba megsúgom ennek a hsz-nek a borzasztóan egyszerű készítési trükkjét. De csak Neked!;) Ez szó szerint egész nap készült. A visszaolvasás alatt ha találtam vmi érdekeset, akkor katt a válaszra, majd alulról vágólapra a szöveget és 1 WordPad dokuba bemásoltam és mentettem. Reakcióim szösszenetét azonnal alábiggyesztettem és hagytam addig, amíg újabb válaszra érdemes írást nem találtam. Ne zavarjon be Nálad, hogy a szmájlikat a Word "lefordítja" írásjelek halmazára, mert amint beteszed a hsz megírására szolgáló keretbe, visszakonvertálódnak. De legkésőbb, amikor megjelenik a többieké között a Te billentyűzet zsengéd. Így még órákkal, napokkal később is reagálhatsz vmire, ha nincs időd írni, csak elmented amire majd szeretnél válaszolni. Közben én pl csibék születésénél asszisztáltam.:inlove: Marha nehéz és fárasztó kibontaniuk a tojás héját, így segíteni szoktam. De csak óvatosan a külső kemény részt a belső hártya nélkül, mert azt nem szabad megsérteni.
    Ez tisztán lejött nekem, hogy nem vagy az a 'Jaj, de nehéz, hagyjuk a manóba!' típus. Ez a Tiédre reagáltam, de inkább másoknak szólt helyzet volt. Csak elindítottad a gondolataimat.:) Én meg örülök, hogy kezdek tudni egyáltalán gondolkozni a gigamega fárasztó hét után. Naponta újabb mélypontjaim voltak a kialvatlanság okán. Utólag az egyik legviccesebb volt, amikor Baby72-vel telefonon trécseltünk és rájöttem, hogy rossz vonaton gubbasztok. Szolnok helyett 1 Berlin-Krakkó viszonylatra 'pattantam fel'.:eek::wuerg:xD
    Nehogy má' videó nélkül induljon a nap! Ilyen mosolygós napot kívánok Minden farmernek!

Dyny, zsani_apja, mimi és 21 más kedveli ezt.
  2. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

xDHát ez a videó nagyon jó, köszike korán reggel!!
    Elgondolkodtam azon, hogy ha valaki Magyarországon ilyet csinálna, lehet hogy a végállomáson egy mentő várná kényszerzubbonnyal!! xD--de az is lehet, hogy bevezetnék minden metrón, vagy trolin!!;):D

Bözse, wiktorka17, anami1980 és 9 más kedveli ezt.
  3. BelkaMimi

BelkaMimi Törzsjátékos

Szia!
    Milyen felhőt kell aktiválni?
    Kaptunk tápkeverés csökkentős felhősort?

Tenyészállatról lehet esetleg tudni valamit?

4. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Ez egy megvásárolható, Valentin napi felhő. Tehén, ló;)

5. -krumplika-

-krumplika- Utánpótlás-írogató

Tenyészállatról lehet esetleg tudni valamit?[/QUOTE]

Nalam a tehen es a lo eltunt a piacrol, az azert eleg sokatmondo...

6. BelkaMimi

BelkaMimi Törzsjátékos

Köszönöm, akkor azért nincs meg ...
    Idén felhősort nem vásároltam :oops:

wiktorka17, Kukackukac és sziszi1965 kedveli ezt.
  7. BelkaMimi

BelkaMimi Törzsjátékos

Nalam a tehen es a lo eltunt a piacrol, az azert eleg sokatmondo...[/QUOTE]
    azokat már rég tenyésztjük :p
    Szerintem az arany állatkák miatt, valaki biztosan ki szeretné tenyészteni a feladatba

8. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Kezdődik egy tenyésztős event ápr. 22-től:p lovat és tehenet kell majd tenyészteni. :) Valószínű azért ürül ki a piac:oops:

Utoljára szerkesztett: 20.4.15
    Dyny, wiktorka17, méhike79 és 4 más kedveli ezt.
  9. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Szia!
    Töröld vagy ezt vagy az alatta levő hozzászólásodat, vagy vond össze;) Ez nem sértés, vagy okoskodás, csak figyelmeztetés szeretne lenni:inlove:

Dyny, wiktorka17, szemike50 és 3 más kedveli ezt.
  10. levianyu1

levianyu1 Aktív író

Sziasztok! Folyamatosan elfogy az eper a piacról. Tudtok erről valamit?

iboly54 kedveli ezt.
  11. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia! Nálam van bőven eper 26 csp darabja. Lehet hogy az epres muffint csinálják, nálam 6-7 ezer között van az ára. Inkább a hosszú érésű termékek fogynak nálam, nagyon magas árakkal.

csio70 és Baby72 kedveli ezt.
  12. balu

balu Haladó

Nálam van 115 tétel eper 26csp-55 csp-ig

13. levianyu1

levianyu1 Aktív író

Perpillanat van 33 tétel 66 csp az alja. Nem nagyon tudtam mostanában olvasgatni,azt hittem kell valamelyik eventhez. Egyébként nálam most már minden drága. Répa 15-20 csp/db,alma nem nagyon van 60 csp alatt. o_O A hosszú érésűek 100-150 csp körül mozognak fajtától függően.

kekmaci75 és iboly54 kedveli ezt.
  14. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    még jól megy a malacka 1040 körül, paci 1020,tehénke 890 ,kell is a mostani tenyésztős eventhez:p
    azt nem tudom,hogy a kerti bogyó kell valamelyik gazdaköribe:music:
    ui: a répa és az alma kell majd a bébipapihoz, amit a mostani tenyésztős eventnél
    a malomban készíthetünk majd el8)

csio70, -vadocka70- és levianyu1 kedveli ezt.
  15. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

A herbáriumba kell a kerti berkenye:).

kutyaszálló és anami1980 kedveli ezt.
  16. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

macsek., Dyny, Gio és 19 más kedveli ezt.
  17. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

kösssz:D

Baby72 kedveli ezt.
  18. Marika312

Marika312 Fórum császára

szia, én pakolgatom ki, de mindig elviszik.... mást nem tudok, legfeljebb kell a mesterségbe. Megint kirakok, figyeld légyszí.

19. agromen

agromen Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

cserenapokat nem látni? vagy csemetegőzöst? esetleg mindkettőt? már lassan egy éve nem volt cserenap.... a csemetegőzöst meg se tudom mondani, mikor láttam utoljára...

van egy félbehagyott feladatom, a kakkukos... arról nem lehet tudni valamit? lesz e folytatása? kijött a felhősor, de a BP nem mondta, hogy aki akkor nem szerzi meg a rávalókat, nem is lesz esélye hozzájutni (csak mondjuk cserével, ha lenne olyan aki cseréli, és lehet is....)

20. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Ami nekünk jó lenne arra esély sincs.

Ti már bizonyára rég rájöttetek, hogy mire való az, hogy nem adja be a kevert tápot csak egyszerre a végén. Én most jöttem rá. Este indítottam a hód tápkeverést mert láttam fogytán. csakhogy nem számítottam erre az új módira. Már másodszor kell vennem 10-10 tápot nem olcsó, mert ott a táp csak nem férek hozzá. Jó neveltségem tiltja, hogy most véleményt mondja erről az új módiról!

Én is bejelentem, hogy a pénzcsapot elzárom és aratón kívül maximum turbót veszek de semmi csomag meg ilyen nyalánkság.

agromen, macsek., Dyny és 26 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.