Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Várható folytatás, de időpontját még megsaccolni se tudnám - nem mostanság.

babahalak kedveli ezt.
  2. Bözse

Bözse Rutinos

A 7végén Kata közzétett 1 felhívást a Holdviola átírására.

Már akkor bele akartam vágni ebbe, de csak most jutott rá időm. Az esőtől nem tudtam aludni.:oops: Legyetek elnézőek, ez kora reggeli álmos agymenésem. Kipróbáltam, szótagra passzol, vagyis énekelhető. Majd megtanuljuk és 1 adott időpontban elénekeljül együtt.:music: Semmi hamis hang, nagyon fogok fülelni!;):p-.-

Erdő, erdő, erdő,
    a bölcs tölgyes kerek erdő.
    Szomszéd lakik benne,
    szomszéd lakik 12.
    Csp-t adnék annak a komámnak,
    növelje a TP-t a tanyámnak.
    Bölcs, öreg Jónásom,
    Tőled fáj a fejem nagyon.

Búza, búza, búza,
    ez komfortos búza.
    A legközepébe,
    nemesített rózsa.
    Gyorsabban nő minden ága,
    több TP-t ad aratásba.
    Titokzatos Jónás,
    előléptettek, most hallom.

Vihar és esőmentes szép napot Mindenkinek!:)

magdi611, Kata_rzis, nemethpgabi és 18 más kedveli ezt.
  3. dereret

dereret Fórumőrült

A versek szuperek !!!

Jónás !
    Eldöntötték már ott fent, hogy mit fog adni végül is a Pegazus ?
    A teliholdashoz is annyi, de annyi kitehetőt láttunk már, ami 2-3 felhőt is megtölt/ene/ és a hozott pletykák szerint a 2 event valamelyike alatt még vehetünk is új horroros felhőt:):cry:
    Nem lehet, hogy ez utóbbi ad majd egy új rekeszt, a Pegazus meg a 20 % tépét ? :oops:

ciklon23 kedveli ezt.
  4. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Már nem kell egyet sem aludnod, és a dolgok egy részéről lehull a lepel - azaz ma több témában is várható hivatalos közlemény.

Gio, BÚÉK2011, macska49 és 7 más kedveli ezt.
  5. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

Kijelentő mód, jelen idő?? Jónástól?? Sehol egy talány? Mit fogunk addig pletyizni? xD

Gio, samy0879, maszatka958 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. Petramama

Petramama Törekvő

Szerintem ha valakinek rossz kedve van ettől fel vidul nagyon jó a versike de még rímel is :music:

csio70 kedveli ezt.
  7. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Keresünk valamit, ha csak ez a gond. :D

Ez a kitehető, ha az, mintha termőföldön lenne. Vajon miért?
    Nálunk esik az eső és még mindig van áramunk. :( Micsoda tragédia, elmúlik a világ, ha event alatt lesz áramkimaradás. :oops: És még az ismertetőt is csak késéssel tudom elolvasni. :music:

Utoljára szerkesztett: 22.10.14
  8. Bözse

Bözse Rutinos

Köszi, én is jót mosolyogtam az írása/költése közben. Rám is fért a lehangoló pocsék idő miatt.
    Nekem nem tiszta, hogy az eső, vagy az áram miatt van :sleepy: a mondat végén. Az eső ügyében nem tehetek semmit:oops:, mert nem én jártam el az eső táncot;), így nem tudom visszacsinálni.xD Az árammal kapcsolatban van viszont tanácsom.:D Ha nagyon zavar, akkor kint az elosztó szekrényben le tudod kapcsolni. Ha nem akarsz kimenni, akkor csak vmit zárlatossá kell tenned és a FI relé lekapcsolja. Ebben az a rizikó, ha nincs FI reléd.:eek: Előtte kérlek tájékozódj ez ügyben és a biztosítódat is jó ha felhívod, hogy fizetnek-e ilyen esetben is.:pxD

nemethpgabi, _Cygnus_ és kiszcica kedveli ezt.
  9. mesemaraton90

mesemaraton90 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A 2 titok fáról tud már valaki valamit?

10. jani750

jani750 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Itt van a legalján mindkettő: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-2

farmer221278 és kiszcica kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

Valamire az is jó, ha tűkön ülve várom az áramkimaradást, így van időm rendesen végigolvasni a topicot. Valahogy elsiklottam eddig a bejegyzésed fölött. Azért lassult ennyire le a felhő, mert a gyorsabb belépés érdekében változtattak rajta. Eddig, amikor beléptünk a játékba, a háttérben betöltött a paszuly is, most csak akkor kezd betölteni, ha megnyitjuk. Ettől állítólag a belépés gyorsabb lett. :eek::music: Jobb, ha a véleményem nem is írom le az egészről. Egy biztos, nálam nem csak a felhővel vannak gondok azóta, állandóan lefagy a játék. Levelet írok a csibéknek, lefagyok, ajándékot küldök a csibéknek, lefagyok, megnyitnám a mozit, lefagyok, területet váltanék, lefagyok. Még szerencse, hogy egy ki-belépés azonnal megoldja a gondot.

:p

12. dereret

dereret Fórumőrült

Jó lenne valóban, ha a BP különbséget tenne a nyeremények tekintetében ezeknél a terményes gazdaköriknél.
    Nincs egyáltalán egyenlő súlycsoportban pl. a mézes a pálcikással vagy a fazekassal, a nyeremények mégis egykaptafa.
    A mézest 3 perc alatt kivégezte az aktív játékosok 95 %-a, akár volt mézfája, akár a piacon szerezte be, míg amelyekhez új barkácseszköz kell/ett/ene, azok teljesítése akár egy évbe is beletelik majd sok gazdánál.

A titkos fák kiléte izgat is, meg nem is, mert hiába veszek több titokfát is, 100-as szint felett nem osztogatja úgy a rendszer, mint ahogy olvasom 40 szint alatt/fölött.
    Marad a piaci vásárlás, már megszoktam:cry:
    A teliholdas infót viszont nagyon várom.

PalMa, csio70 és gyulaika kedveli ezt.
  13. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

Vagy a készítője hamarabb "talált" egy üres termőföldet, mint egy üres kergét, vagy a kitehető hatással lesz arra a területre, ahova kitesszük vagy Holdviola. xD

PalMa, csio70 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  14. jani750

jani750 Utánpótlás-írogató

magdi06 kedveli ezt.
  15. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

16. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Kruciról még mindig semmi hír? Visszajön valaha?8) Már rég nem beszél róla senki:(
    A teliholdasban lesz felröpi?:eek: Egy ideje nem voltam itt, lehet lemaradtam sok mindenről?:inlove:

csio70 kedveli ezt.
  17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

18. dereret

dereret Fórumőrült

Mármint hol is van a telihold event ?
    Itt csak egy új állandó gazdaköri feladatsor van, amivel majd megszerezhetünk egyszer-sokára-jajjjjj! egy tematikus felhősort, amire egyszer-sokára jajjjjj megszerezhetjük a rávalókat és akkor egyszer-sorára-jajjjjjj lesz egy ilyen csodát adónk:
    • Amit ad: 10%-al gyorsabb termelés rémnövényeknél 24 órán keresztül, 1500 BahaTP, 1200TP,
    • Szükséges idő: 48:00 óra
    • Tematikus felhősor, csak a meghatározott rémséges dekorációk helyezhetőek rá (Koponya gyertya, Kerberosz, Boszorkánykonyha, Drakula nyúl, Pókháló).

genka53 és csio70 kedveli ezt.
  19. _Cygnus_

Kedves Jónás olyasmit mondtál, hogy farmaranyért lehet megvenni a táltost. :(
    Nálam még az ára sincs kiírva euróban. :(
    Ez a 2 napos telihold. :) Elszórakozhatunk majd vele egy ideig, de kell nekem az a felhősor.

macska49, csio70 és *Zita42* kedveli ezt.
  20. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Remélem, jól értjük, hogy állandó gazdaköri lesz, ráérünk arra még felkiáltással. Ha végzek vele lesz felhősorom, de nem időkorlátos. Akkor ezek után azt kellene tudni, hogy mi kell a hallovénes eventhez a régi növények közül, mert akkor hajrá, azt kell termelnem.

dereret kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.