Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

kekmaci75, wiktorka17, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Isten mentsen meg tőle, még elvenném a kenyerét:). Olvasgasd csak tovább Pharmer összes kiadását, bőrbe kötve.;)
    Én vigyáztam rá, hogy ami füstbe ment azt az utolsó pár percben visszavontam. Az előző cserekor 3 napon belül jelentek meg újra a kecsketejfáim a raktárban, nem értesített róla senki és semmi, csak újra több lett a fám:):)
    Szerintem a Jack boltjában megjelenőre gondolt, közben látom, hogy mire én megkerestem kukackukac hozta a linket, így én már nem másolom be újra.

3. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Szia! Pedig rém egyszerű - megpróbálom a valóságnak csak hellyel-közzel megfelelő példákkal alátámasztva levezetni.

Mondjuk novemberben jött szamártenyésztés és a farkas, decemberben a kökény (ezek már most is cserélhetőek voltak), januárban a tamarindusz, februárban a kivimadár, márciusban a kaméleontenyésztés és a kacsacsőrű, áprilisban a majomkenyérfa, májusban fog jönni a teknős (és a pilleporgyár).
    Ha mostanhoz 4 hónapra (augusztus) jönne a következő cserenap, akkor ugye cserélhető lenne a teknősön (és a pilleporgyáron) kívül minden, szóval minden eddigi, ami jelenleg játékban van (a teknős pedig majd augusztushoz 4 hónapra, vagyis decemberben) - ez az, amire Te gondolsz.
    Ha mostanhoz 3 hónapra (július) jönne a következő cserenap, akkor való igaz, hogy a majomkenyérfát (és talán még a kacsacsőrűt sem) tudnánk még cserélni a 4 hónapos szabály miatt, de a most áprilisi újdonság kökényhez és farkashoz képest új újdonságként bejönne a tamarindusz-kivimadár-kaméleon trió - így a kacsacsőrűre és a majomkenyérfára 2 hónappal többet kéne várni, mert csak a következő utáni (októberi) cserenapon kerülne sorra, ugyanakkor akkor már jöhetne a teknős is (amire így meg viszont 2 hónappal kevesebbet kéne várni - hisz már októberben cserélhető kéne legyen, és ugye a cserenap is meg lenne szervezve már akkor, december helyett).

Hát nem tudom - példákkal alátámasztottan kifejtve bonyolultabbnak tűnik, mint ahogy egy mondatban "kinyilatkoztattam", de remélem, ezzel együtt akkor legalább mst már kerek a dolog...:)

Dyny, dereret, ciklon23 és 16 más kedveli ezt.
  4. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Ha úgy kapjuk a visszajelzést mint a piacon el nem kelt cuccokról.. nagy reményeid ne legyenek:(;).

5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

No ezt Te se tudod mit írtál, mert én sexD Május elsején berakják a hangyát (nekem ez a hangyám xDxDxD) Szerinted ezek alapján mikor lehet legközelebb cserélni?

Dyny, progabi, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  6. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Nálam áll a malom,ki-be léptem és semmi:cry:
    Na végre elindult

Utoljára szerkesztett: 1.5.15
  7. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Lehet, marhaságot mondok, de mentségemre szolgáljon, hogy máshol olvastam róla és nem tudtam leellenőrizni a hír valódiságát. Régebben, az azonos szerveren/piacon levő farmok ugyanazt a léghajót látták - nem tudom, hogy így volt-e - de a mostani cserénél más-más léghajós kínálat jelent meg az azonos piacú farmoknál...ezt sem tudom, mennyire fedi a valóságot. Jónás valószínű többet tud erről mondani.
    Én is végignéztem a hivatalos közleményt is.:D:D
    Köszi!
    Nem láttam az új kitehetőt, látszik, hogy kapkodva olvastam.:oops:

Dyny, dereret, -orgona- és 9 más kedveli ezt.
  8. .Sookie69.

.Sookie69. Törekvő

Köszönöm szépen,Kukackukac, a segítséget:)
    Elnézést kérek, de kivágott a netem:mad:
    Totemkármen fáraó-ra gondoltam Jack boltjából:
    • Területigénye: 2x1
    • Kihelyezhető: Minden területen
    • Érésideje: 12:00 óra
    • Amit ad: 1.000 Tp (szigeten BTP)

sziszi1965, Dyny, -orgona- és 8 más kedveli ezt.
  9. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ezt nem tudom megerősíteni - cáfolni pedig nem könnyű.
    Ha mondasz két nevet, akik egy léghajón voltak, de nem egy piacon vannak, megpróbálok utánajárni.

sziszi1965, kukori80, Dyny és 11 más kedveli ezt.
  10. .Sookie69.

.Sookie69. Törekvő

Szia Jónás:)
    Én Kukorival egy piacon vagyok,ahogy Nóci írta -segítségként.;)
    Egy picit félreolvastál;)

sziszi1965, Dyny, -orgona- és 3 más kedveli ezt.
  11. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Jelmagyarázat: az itemek betűformátuma hasonul annak a cserenapnak a betűformátumával, amelyiken cserélhetővé lesz.
    Ennél többet nem tudok tenni az érdekedben - ha ez sem segít, megkérjük Bözsét, hogy linkeljen be Neked egy oktatófilmet...:-D
    HÓNAPITEMEKCSERE3HÓITEMEKCSERE4HÓ
    14decszamártenyésztés, farkas, kökényszamártenyésztés, farkas, kökény
    15jantamarindusztamarindusz
    febkivimadárkivimadár
    márckaméleontenyésztés, kacsacsőrűkaméleontenyésztés, kacsacsőrű
    áprmajomkenyérfaJUHÉ, LÉGHAJÓ!!!majomkenyérfaJUHÉ, LÉGHAJÓ!!!
    májteknős, pilleporgyár, kakukktenyésztés, hangyateknős, pilleporgyár, kakukktenyésztés, hangya
    júnlúdóllúdól
    júlmeggyfaJUHÉ, LÉGHAJÓ!!!meggyfa
    auggilisztatenyésztés (földporlasztó műhellyel)gilisztatenyésztés (földporlasztó műhellyel)JUHÉ, LÉGHAJÓ!!!
    szeptcinegefészekcinegefészek
    oktszupertápfaJUHÉ, LÉGHAJÓ!!!szupertápfa
    novtudjakányafészektudjakányafészek
    decmiamanógyökérmiamanógyökérJUHÉ, LÉGHAJÓ!!!
    16janzsiráfkarám (CSAK A TE KEDVEDÉRT - ELSŐ TITOKÓL A BAHÁRA, AZONNALI TENYÉSZTÉSSEL) JUHÉ, LÉGHAJÓ!!!zsiráfkarám (CSAK A TE KEDVEDÉRT - ELSŐ TITOKÓL A BAHÁRA, AZONNALI TENYÉSZTÉSSEL)

Utoljára szerkesztett: 1.5.15
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Elméletileg ha egy újdonság, mondjuk a hangya május 1. kerül játékba akkor azt szeptemberben lehet cserélni, ha jól számoltam. Pharmer azért írt, hogy a 3 hónapos ciklusban mindig lenne új amit cserélünk, mert havonta minimum egy érkezik, tehát négy hónap múlva az már cserélhetővé válik.:music::D
    Nekem is volt olyan érzésem amikor a kisfarmomon böngészgettem, ami nem azonos piacon van a naggyal, hogy mintha ugyanazt a kínálatot látnám, de elhessegettem, magamtól azzal, hogy butaság:oops:, csak a fáradtságtól látom azonosnak.
    Nagy vagy Pharmer ez nagyon jó:D:D:DxD

13. JósJónás

Szia!

Egy piacon vagytok, az odáig rendben van... engem olyan példa érdekelne, akivel sikerült cserélned a léghajón, de nem vagy vele egy piacon:)

sziszi1965, kekmaci75, Dyny és 8 más kedveli ezt.
  14. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nem tudok neveket mondani, csak a csere befejezése után olvastam róla. Egy csomó Gangossal vagyok egy piacon, ha előbb láttam volna, akkor kíváncsiságból leellenőriztük volna.:) Az jutott az eszembe róla, ha a cserénél tényleg így működött, akkor elérjük, hogy a piacokat is megkeverik.

sziszi1965, kekmaci75, Dyny és 6 más kedveli ezt.
  15. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Értem én, de akkor csak 1-2 kínálat lenne amit cserélhetsz és abból
    Neked se lenne sok. Ezért jobb várni szerintem hogy a sok titokizékből Neked is több legyen amit tudsz cserélni. Mert ha csak 3-4 db-ot kaptál ennyi idő alatt azt nem fogod elcserélni.

sziszi1965, Dyny, dereret és 8 más kedveli ezt.
  16. JósJónás

Szia!

99%, hogy nem történt változás, az egy piacon lévők voltak azonos lufin.

sziszi1965, kekmaci75, kukori80 és 8 más kedveli ezt.
  17. Numiz

Numiz Fórum veteránja

xD Juhé! Külföldi kollégák őrültiramban keresik a meggyfás,cinegés, kukucos event információit a goglli segedelmével.....xDxD Sirály!
    Apropó sirály.Mikor kerül játékba? Egy rendes kikötőben sirályok is vannak, nem csak színes baglyok, csirkék röpködnek! xD

Utoljára szerkesztett: 2.5.15
    sziszi1965, zozzantó, kekmaci75 és 20 más kedveli ezt.
  18. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Köszi a szuper táblázatot Pharmer (most már minden világosxD, légyszi légyszi máskor is amit csak lehet egyből táblázatba írj:) ) és természetesen Kukori Neked is mert a ráhatásod nélkül ez nem jöhetett volna létre!:D:)

Utoljára szerkesztett: 2.5.15
    kukori80, Pharmer500#2, -orgona- és 8 más kedveli ezt.
  19. inanna11

inanna11 Törzsjátékos

Pálinkás jó reggelt a koránkelőknek !:p Kérdőív és film is megy most reggel a művelődési házban !:D

sziszi1965, Linden, kukori80 és 9 más kedveli ezt.
  20. LongNight

LongNight Fórumgróf

Érdekes, elsőre értettem az egészet:).
    Amit észrevettem változást: lapozáskor a csúszka felülre ugrott, a megvalósult cserék szép sorba kerültek-ezek előnyös dolgok-nekem. A részletes keresés jó lenne, de amiatt nem várnék +x időt, inkább lapozgatok órákig, mint hogy ne legyen csere. Amúgy a 4 hónap körüli megrendezésre tenném a voksom--annyi idő alatt kipihenem--xD. Hogy éppen mi kerül be a cserélhető dolgok közé, és mi nem, az megint másodlagos, annyit változik a játék pár hónap alatt, hogyha az újabb dolgokat nem is lehet, de találni mindig a régebbiek közül is, amik jók a haladásodnak, gazdagodásodnak, szépérzékednek.. Pl: nem hittem volna, hogy akarnék még ++ os bahás állatokat, de most lelkesen cserélgettem őket, újabban nagyon jól lehet keresni velük.;)
    A gesztenye király cserélhetőségéről szívesen olvasnék hivatalost:p, hogy bent marad folyamatosan, és miért lett cserélhető, a többi TOP-os főnyeremény pedig miért nem?:(
    Jónás esetleg? ez ügyben?

kukori80, Dyny, Pharmer500#2 és 13 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.