Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

Nem panasztopikba irom mert nem panasz,inkább kérdés:
    Miért honap végére rakják a csere eventett, amikor villamosjegyre sincs?
    Illetve, a cserélhetö dolgok között, nem e lehetne kategorizálni? Mert mire az ajánlatok között végignézem a sárga fejlesztéseket, amik nem igazán kellenek, lemegy a nap! Eleve rózsaszinü ólakkal kezdeném és piros max ami még nincs meg! :)
    Itt várt 9db cukorfám cserére, és mindenki csak kökényt akkart meg cédrátot!:sleepy:

kukori80, mimi, ciklon23 és 10 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia! Szép reggelt mindenkinek!:)
    Én is a 3-4 hónap közötti cserelehetőséget szeretném, ha lehetne válogatni. A gesztenye király megjelenése nagyon meglepett, és nem tett túl boldoggá, (lehet, hogy ez csak az én véleményem és nem ért vele egyet más). Szerintem így ebben a formában, hogy ez igen és a többi top-os főnyeremény nem, valahogy nagyon furcsa és elgondolkodtató. Érdemes-e indulni egy versenyen, ha anélkül is megszerezhetem, hogy 220,000,000-t betegyek egy versenybe? Hát megdöbbentem azon, hogy megláttam a cserélhetők között.

sziszi1965, icus08, kukori80 és 12 más kedveli ezt.
  3. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Fantasztikus ötlet a sirály, de csak maradjanak a valós természetben. Sőt! Én a farmomról is sokat szabadon engednék, mert már csak nyomorognak szegények a helyhiány miatt.

sziszi1965, _Cygnus_, kukori80 és 9 más kedveli ezt.
  4. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Szia!Én se panaszkodni akarok,de a léghajós csere borzalmas,miért is azért mert rengeteg olyan fát raknak fel cserére amit amúgy is meg lehet vásárolni csp-ért,gondolok itt ilyen cserére almafát ad kér érte szilvafát,ennek nem sok értelme van.Meg ha ezeket kiszednék a cserélhető dolgok közül akkor nem lenne annyira le terhelve a rendszer,meg jobban át tekinthető lenne.
    Már egyszer eszt le írtam az ötletekhez.

5. LongNight

LongNight Fórumgróf

Szerintem a kis értékű cserék-alma szilvára-nagy része valós csereigény, régen voltunk már kicsik, amikor igenis számított, hogy ilyeneket nem kellett csp-ért megvenni:). Vannak egészen elrugaszkodott csereötletek, de hát senkivel nem töltettek ki IQ tesztet belépéskor--lám én is itt játszom:D:D

sziszi1965, icus08, Kriszti és 22 más kedveli ezt.
  6. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

Különösen érdekelne a tudjakányafészek színeseinek az elnevezése. Esetleg lehetne erre is névadó versenyt hirdetni. ;):p
    A miamanógyökér az most Farmos vagy Bahamás? xD

Utoljára szerkesztett: 2.5.15
    icus08, kekmaci75, Linden és 14 más kedveli ezt.
  7. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szép jó reggelt nektek! Jobbat, mint az enyém... :( másképp terveztem a mai napot.. éppen lázat mérek...
    Először idézgettem volna, de inkább csak a neveket sorolom. Köszönöm nektek a horroros kütyü útbaigazítást: mimi, kukori.
    A pontos linket/paramétereket Kukackukacnak és Sookie-nak. Ugye ez csak egyszer váltható ki? :(
    Lehet, hogy hülyeséget írok, de mintha úgy emlékeznék, hogy Jack boltjában van olyan kütyü, amit többször is ki lehet váltani (lásd múmiamedve). Ez a Totemkármen biztos túl értékes ahhoz, hogy többször kiszedhető legyen. Jónás! Tudom, hogy ez picit off, amiről írogatok, de esetleg nem tudnád rá a választ. (bocsi-bocsi barifej)

Az eventnaptárt nézegetve és összevetve a feljegyzéseimmel mintha módosultak volna a dátumok. Úgy emlékszem, hogy amikor megjelent az új titokállatos gazdakörről a hibás kép, akkor május 23-i dátum szerepelt. A naptár szerint pedig az előtte lévő hétvégén van "lyuk".
    Kedves Jónás! összefoglalom, amit gondolok arról a hétvégéről: május 14-18
    1. jön az új gőzös (új terményessel: pilleporgyár)
    2. jön az új farmos titokállat 30+1 db-os csomaggal (teknős)
    3. jön az új állandó gazdakör (a már ismert beadandókkal)
    4. jön mega tp nap
    Két sor lehet kérdéses: 3. a hiba miatt esetleg farigcsáltak vmit a gazdakörin. 4. erről nem volt eddig hírmozsa se, csak a hagyományból indulok ki.

Jónás, kérlek mondj hideg-meleget az 1-2 és a 3-4 sorokra! Köszönöm!

kekmaci75, wiktorka17, _Cygnus_ és 7 más kedveli ezt.
  8. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

A cserével kapcsolatban nekem is lenne néhány észrevételem.

1. A legfőbb - miért nem lehet keresni? Lényegesen lecsökkenne a felesleges keresgélés.
    2. Miért van fenn egy csomó olyan ajánlat, amihez nem lehet hozzáférni? Ha már teljesült a csere, miért nem törlődik?
    3. Az ajándék és a csere mellett van eladási lehetőség is. De sehol sem találtam azt, hogy ezeket az eladásra felkínált dolgokat hol lehet megvenni?

sziszi1965, kekmaci75, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  9. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Szia!Eddig ez rendben is van,de a csere engedély sem ingyen van,Farmaranyba kerül!Az meg értékesebb mint a Csp!

sziszi1965, kekmaci75, wiktorka17 és 11 más kedveli ezt.
  10. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Hay.
    Az első igen jó ötlet. Talán technikailag nem kivitelezhető, hogy folyamatosan figyelemmel kísérje a rendszer, az ajánlatokat, bár ezt meghazudtolja a piac megléte - így meg van benne valami élvezet, hogy az ember "turkálhat".
    A második is jó, kissé fancsli képet vág az ember a szürke kockára, de itt meg valami probléma volt, x modi írta, hogy nem mindegy mire katt, mert nem ismeri fel az ajánlatot a gép, mert régebbi.:oops: Ezt nem értettem.
    Az eladás, a cég felé szól, nem a játékos vásárolhatja meg. :)

sziszi1965, kekmaci75, wiktorka17 és 12 más kedveli ezt.
  11. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

az is jópofa ötlet, amit veled priviben már beszélgettünk, hogy ha én keresek x-et, és adok érte y-t, egy másik gazda meg ad x-et, és keres y-t, akkor azt miért nem párosítja össze a rendszer, és történik meg az automatikus csere???? :)

sziszi1965, icus08, kekmaci75 és 17 más kedveli ezt.
  12. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Szia! Engem már felvilágosítottak: amit eladsz, az megy a "kukába", a pénzt valószínű megkapod érte, de nem a játékosoknak adod el, hanem a "rendszernek" és szerintem az kikerül a játékból.

sziszi1965, wiktorka17, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia nemzsu jobbulást neked!
    Kifelejtetted a felsorolásból ezért, ha megengeded én leírnám még hozzá:
    5. pontként a malmos akciós pörgetést (party):)
    Az eladás nem a többi farmnak szól, hanem a rendszer veszi vissza a neked felesleges dolgokat, megy a süllyesztőbe.;)

sziszi1965, kekmaci75, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  14. LongNight

LongNight Fórumgróf

Komoly akadások lehetnének, később eszembe jutott. Ha több ugyanolyan ajánlat van kint, melyik legyen az a kivételezett gazda, aki megkaphatja az én szépséges kökényemet?;)--ami 5 perce még a tiéd volt--;)

sziszi1965, icus08, wiktorka17 és 7 más kedveli ezt.
  15. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Ugyanúgy most is van fenn olyan ajánlat, ami ugyanolyan.. pl xxl sófát adnak naspolyáért... volt belőle 20 mondjuk.. melyikre böksz rá a 20-ból??

ha így van, adja fel egy kis ablakban, hogy tudod e, hogy van olyan, aki pont azt keresi azért, amit én adok... és a játékos rábök az egyikre, aztán szifon - válltáska... :D:D:D:D

icus08, wiktorka17, szemike50 és 6 más kedveli ezt.
  16. kakas8070

kakas8070 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, mennyit ér egy jávorszarvas kifutó?

17. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ez a fórum borzasztó! Az este úgy kidobott, hogy 3 órás próbálkozás után sem tudtam visszamászni, de ma is röpködök, ha hozzászólást akarok elküldeni. Érdekes, a régi fórummal nem voltak gondok, ezt meg kívülről sem lehet olvasni.:(
    Most leírok mindent, amit akarok, mert lehet ez az utolsó hozzászólásom ma.:D
    Pannik hatása: a farmon nincs Pannim, ott 17 felröppenőt kaptam, a szédültön van 2, ott 13 felröppenő volt - ugyanaz vetve, ugyanannyi területre.:D
    Mozi: nem mindegy milyen böngészőt használtok. Amikor többen írják, hogy van mozi és nálatok nincs, akkor váltsatok böngészőt. Ha a Chrome nem hozta be vagy nem adta a pontot, akkor Operával szinte mindig tudtam mozit nézni - na jó, csak a napi megengedettről beszélek. Mióta a Comodo van fent, azt figyeltem meg, hogy a farm ugyan gyorsabb vele, de csak ritka estben van mozi. Már többször előfordult, hogy a Chrome-on néztem a mozit, de farm munkálatok miatt át kellett váltsak a Comodora, ott viszont csak a sajnos felírat fogadott. 2-3 perc múlva visszaváltottam a Chrome-ra és folytathattam a mozizást ott, ahol abbahagytam. A Firefoxon sokszor csak fehér oldal látszik. Mindegyik böngészőmön engedélyezve van a reklám.
    Az első 15 pont megszerzéséhez viszonyítja a 24 órát, olyankor addig váltogatom a gépen levő böngészőket (4 van mindig a gépemen:D), míg az egyik beadja a filmet.

Jaj dehogynem cserélem el a 3-4 darabot! Annak van csak igazán jó ára. Minél hamarabb teszik be az újdonságot a cserélhetők közé, annál többet ér. Ez is olyan mint a piac, mindig vannak olyanok, akiknek azonnal kell az új dolog és nem érdekli őket az ár. Egy kivim van, de én simán megváltam volna tőle, hisz fél év múlva 4 kiviért sem fognak annyit adni.
    Köszönöm!:) Bocs, hogy munkát adtam Neked!
    Hogy miért nem csodálkozom a hír valótlanságán? elég lett volna csak azt megnézzem, hogy ki írta.:oops:

Csak jó lenne a Pharmer által említett csere tapasztalatos topic.
    A FA-at meg kell venni hónap elején vagy Mega napon és csak a fontos dolgokra kell költeni.
    A FA nem romlandó, hosszú szavatossági idejű.:D
    Csak lapozok az engem nem érdeklő ólfejlesztéseknél, a csúszkát akkor kezdem el használni, amikor elérek ahhoz, ami érdekel. Akkor visszalépek az előző oldalra, hátha annak a végén is van már jó ajánlat. A rózsaszín ólak keresését szoktam így átugrani.:D
    A cukorfát fel kellett volna tedd a léghajóra, láttam olyat, hogy 8 cukorfáért 4 Ámor ágyúját adtak. Persze, hogy nem ott, ahol cukorfám volt.:cry::cry:A 4 Ámor ágyújáért viszont 4 kökényt adtak volna.

Tudsz valakiről, akinek cserével sikerült Gesztenye királyt szerezzen? Ha nem, akkor továbbra is marad a 220 milliós bedobálás érte.
    Sajnálom!:( Gyógyulj meg nagyon hamar!:)
    Én is másképp terveztem a mai napot (a holnapit is), de tegnap este óta megállás nélkül szakad az eső.:cry::cry:

sziszi1965, kekmaci75, wiktorka17 és 6 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Akinek nincs annak sokat ... Akinek van egy tucat ... annak lényegesen kevesebbet ;)

wiktorka17, szemike50, _Cygnus_ és 7 más kedveli ezt.
  19. LongNight

LongNight Fórumgróf

:(:(
    Igen, tudok. Volt csere itt a magyarok közt is, sajnos én lemaradtam:(

wiktorka17, Dyny, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  20. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Rábökök egyre, mint ahogy az én ajánlatomra is bökött valaki. De ne a rendszer bökjön, mert amilyen az én farmom szerencsefaktora, akkor a léghajót meg is szüntethetik.
    Mit adtak érte?

sziszi1965, wiktorka17, szemike50 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.