Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Pihenni is kell néha;)
    Egyébként amit Noci hozott, elegendő támpont:)8)

Dyny, sziszi1965, Kukackukac és 5 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Igen? Na és hol kell beállítani automatikus törlésre?

3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Már délelőtt óta akarok jobbulást kívánni neked, de elég sűrű volt a napom. Jó is rossz is történt. Hajnalban rendőrt kellett hívni három idegen mászkálása miatt (negyed órán belül itt voltak), majd jól sikerült ebéd, süti a családdal. Ez feledtette a hajnali cirkuszt. De ami késik, nem múlik. Remélem, azóta nálatok is kisütött a nap és jobban vagy! Holnapra minden anyukának, nagyinak kívánok szép napot, sok örömöt!

sziszi1965, Kukackukac, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

A takarítóprogi beállítások menűpontjában a legelső ablakba tegyél egy pipát: "Ccleaner futtatása a számítógép bekapcsolásakor" tudod beállítani.
    Köszönöm, olvastam Nóci hsz-ét, csak próbálkoztam hátha....;):D

sziszi1965, Kukackukac, wiktorka17 és 6 más kedveli ezt.
  5. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szia gyöngy!

ezt most én is jól kipróbálom, hátha kevesebbet reszel majd a gépem...:)

Jesszus!

2 db csokis palacsinta van a piacon, az is horror áron.. mi történt???? :eek:

a mangós narancsos turmix se jobb... 6 db ajánlattal... lemaradtam valamiről?

Utoljára szerkesztett: 2.5.15
    Dyny, Kukackukac, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  6. kukori80

Hááááááát nagyon köszi:) De hol keressem a takarító progit? El tudod magyarázni alapszinten egy tökfejűnek? xD

Kukackukac és szemike50 kedveli ezt.
  7. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Valaki nálatok nagyon fejlődni akar a bahán, vagy befektetésnek megvette. Nálam nagyon sok van.

sziszi1965, Kukackukac, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Ezen a linken letölthető ingyenes program, magyar nyelvre is be lehet állítani: (azt hittem ezzel törölted a sütiket):)
    http://www.piriform.com/ccleaner
    Ez indítja el naponta nálam a takarítást, ha így állítom be:)

ayala66, Kukackukac, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  9. Tigrislady

Én értem... de ennyire? 2* annyiba kerül, mint szokott.. miközben a bólé már jobban megérné neki... no mindegy, ha tényleg ez van, hát őt tudja... :D

10. kukori80

Nem ezzel hanem a böngészőben van egy olyan hogy előzmények törlése. Én csak a mozillát használom, nekem ezt jött be és ott kézzel ki tudom törölni ha nem felejteném el rendszeresen. :cry: Köszi, ezt elrakom, de nem szeretem a letöltős dolgokat mert abból nekem csak katyvasz lesz xD

sziszi1965, Kukackukac, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  11. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Drága Kukori! Az előzmények törlése és a sütik törlése egészen más....
    Majd jön vki szgéphez értő pasi és jobban elmondja neked.
    Gyöngynek igaza van, ccleaner kell. Erre hívják fel a figyelmet a modik is. Ez a takarítás, nem az előzmény kitörlése.

sziszi1965, Kukackukac, wiktorka17 és 7 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Én nagyon féltem a gépemet, minden felesleges letöltögetéstől erős vírusvédelem mellett is, de ezt a programot elsőnek telepítem fel, ha valami miatt elveszteném. A mozilla pedig kimondottan kívánja ezt a programot, tudom mert azt használok. Hidd el, hogy szükség van rá:):).

13. Tigrislady

Szia Kukori!

Az én párom számítógép -guru... ő minden gépre ezt teszi fel... amondó vagyok, hogy ezt bátran letöltheted... :D

de ha gondolod, megkérdezheted őt is.. dobj egy üzit rám, én pedig elárulom a nevét.. :D

14. SWLuke

SWLuke Fórum-zöldfülű

Irány a mozi! Gorillás filmet vetítenek.

Kukackukac, wiktorka17, szemike50 és 2 más kedveli ezt.
  15. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Remélem, nem koppint senki az orromra (mert már kapott hideget-meleget itt olyan, aki nagyon előre szaladt a kiváncsiskodásban), de engem nagyon érdekelne a hó végi event.
    - Erre írta Jónás, hogy a tapasztalatlanabb gazdáknak meggyűlik a baja a felröpivel.
    - Talán erre értette azt, hogy "fél" ültetős event, mert átnyúlik másik hónapra. Régebben az event naptárban, ezt úgy jelölték, hogy a "vége még nem ismert". Most konkrét dátum a május 31. Ez vajon a végét is jelenti? :oops:
    - Szintén Jónásra hivatkozva: úgy emlékszem, egyszer visszakérdezett Nócira, hogy az event címét látta-e. Na, ezzel mit is akart mondani?

Jónás, ha még itt vagy! Ez lesz az újabb képregényevent? (Ez számomra egyfajta nehézségi szintet is jelent, ezért kérdezem ezt először.) A választ elsősorban tőled várom...

Dyny, kekmaci75, Kukackukac és 4 más kedveli ezt.
  16. Linden

Linden Fórumprofi

Kukackukac, wiktorka17, Baby72 és 4 más kedveli ezt.
  17. kukori80

Jááájjj, nem tudom hogy mit csináljak :cry: Nincs semmi gond a gépemmel ha nem felejteném el rendszeresen kézzel kitakarítani a böngészőt. Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget de erre aludnom kell, mert amikor letöltök egy programot abból nekem mindig csak bajom volt, összeakadtak a programok és erre az új gépre nem szeretnék semmit felrakni ami nem szükséges. :cry:
    Szia:) Neked meg külön köszönöm a cserés felajánlásodat :)
    Én is így törlöm ki ha nem felejtem el . Ha egy hétig nem törlöm annyira tele lesz az agya hogy iszonyatosan lelassul a gép.

Utoljára szerkesztett: 2.5.15
  18. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Törölgetek én mindent, akár napjában többször is. A CCleanert is futtatom naponta. Húsvét előtt vírust szedtem össze, magam sem értem hogyan, mert vírusirtó és anti-malware is van a gépen.:cry: Még dicsekedtem is itt, hogy végre gond nélkül bejutok a farmra és egy nap múlva meghalt a gépem. De annyira, hogy be sem lehetett kapcsolni.:(
    Nálam a méh ára ugrott hirtelen 2500 fölé, de azt hiszem, beragadok vele.

Dyny, sziszi1965, Kukackukac és 7 más kedveli ezt.
  19. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Értem én a gondodat... én is ódzkodom minden letöltögetéstől (egyedül főleg).
    De az utolsó pár szóban benne van egy fontos megfogalmazás: "nem szeretnék semmit felrakni ami nem szükséges".
    Ez a program a "szükséges" kategória tetején van.
    Javasolnám Tigrislady felajánlásának elfogadását és konzultálj a párjával. Egy próbát megér. :)

Dyny, Kukackukac, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  20. Linden

Linden Fórumprofi

Szívesen! :)
    Kézzel nem kell törölgetnem, mert a böngésző bezárásakor automatikusan törlődnek, így állítottam be.

Kukackukac, wiktorka17, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.