Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Az a helyzet, hogy hetente egyszer azért jót tesz a gépnek a tisztítás...

amikor megnyitsz egy weblapot, a gép eltárolja, mint ahogy az összes net-szörfözés adatát...

ha egy gépet csak egy felhasználó használ, és nem látogat 8-10 oldalnál többfajtát, akkor elég hetente egyszer ráküldeni a ccleanert. Az eltárolt cash-ekből sokat fel tud használni a géped, amikor a farmerama-ba is belépsz pl... nem is mindig kell "kinéznie" a netre, mert vannak, amiket megjegyez, és ilyenkor azt adja eléd, újra meg újra... ha van változás, akkor természetesen az újat adja eléd...
    ha nem sok az, amit összegyűjtött, még segíti is a gyorsabb betöltést picit...

naponta akkor érdemes tisztítani, ha egy gépet többen is használnak, illetve valaki egyik honlapról a másikra megy, mint a méhecske a virágról-virágra... ilyenkor borzasztó sok felesleges adatot tárol el.. pl.. elolvasol egy cikket... de azt soha többet nem fogod... a gép ezt is tárolja...

nagyjából ok, amit írtam?

Dyny, Fatther, kekmaci75 és 11 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jól van naaaa.... értettem xDxD De engem kiver a víz ha le kell tölteni egy programot, erre aludnom kell:cry:
    Nóci biztos hogy sok helyre járkálsz ahova nem kellene , onnan szeded össze mint én is a régin. 2 vírusírtó nem is lehet fenn egyszerre mert ütik egymást. Nekem is van malware is, azt szoktam lefuttatni amikor lelassul a gép, de akkor minden programot bezárok fél órára. Érdekes módon az eredeti vírusos nem talál soha semmit, de a malware mindig talált.
    De hol állítod be automatikusra?

Dyny, sziszi1965, Kukackukac és 6 más kedveli ezt.
  3. Linden

Linden Fórumprofi

Azért küldtem neked a linket, mert benne van :) :
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-gyorsítótárának-cache-ürítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Nekem explorer és firefox van, nem tudom neked milyen, lehet, hogy írtad, csak átsiklottam rajta.. :S

Utoljára szerkesztett: 2.5.15
    sziszi1965, Kukackukac, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  4. kukori80

Nekem firefox van de nem találok ilyen beállításokat amik ide vannak írva. Viszont nem szeretném felborzolni Jónás idegeit mert repülni fogunk mint a vadászgépek xDxD xDValaki aki ért hozzá légyszi jöjjön már át az eventvadászokba

Utoljára szerkesztett: 2.5.15
    sziszi1965, inanna11, Kukackukac és 7 más kedveli ezt.
  5. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Szia!Én a Gesztenye királyomat 10 db moringa xxl ért cseréltem el léghajón,nem én kértem ennyit érte eszt ajánlották.Azután mikor eltel egy nap,mentem a csere topicba és láttam hogy nagyon sokan a fél farmot is adnák érte,hát mit ne mondjak majdnem sírva fakadtam.:cry::cry:Hatalmasat hibáztam,ez van.Majd jobban figyelek máskor!Azért nem dőlt össze a világ,csak jóval több minden is kaphattam volna érte!

Dyny, sziszi1965, Pharmer500#2 és 10 más kedveli ezt.
  6. Tigrislady

bakker, ha tudtam volna..... :S

Dyny, sziszi1965, -vadocka70- és 9 más kedveli ezt.
  7. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Szia!Tudod nem az a baj hogy csak ennyi minden kaptam érte,hanem az hogy én minden bedobáltam a Topba ami csak volt.De eszt szó szerint értsd,még a viz tartályt sem tudtam megtölteni és ez most komolyan mondom.

Dyny, Pharmer500#2, Fatther és 8 más kedveli ezt.
  8. kukori80

Szia. Sajnálom hogy elcserélted a moringára. Valdinál ki lehet váltani , már majdnem mindenkinek van és semmit nem ér. Ilyenkor nagyon kell figyelni hogy mire cseréled.

Dyny, sziszi1965, Gio és 5 más kedveli ezt.
  9. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Nem a gazdakörben lesz, hanem külön event ablakban, valószínűleg képregényes stílusban;)

10. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Azok a fránya hangok.. :D ugye Nóci?;):)

11. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

A címe alapján azt gondolnám, hogy a szigethez is lesz valami köze. Így van? De miért lesz nehéz a felröppenőt összeszedni?
    Most eszembe jutott valami, de sokan megköveznének érte, ha az lenne.:D:D A képregény eventnek általában van egy időkorlátos része, esetleg X mennyiségű felröppenőt kell időre összegyűjteni?
    :D:D
    Némasági fogadalmat tettél?:D Azt nem mindig könnyű betartani.:D

Dyny, sziszi1965, ciklon23 és 13 más kedveli ezt.
  12. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Nem, csak a tegnapi zöldségek után jobbnak láttam, ha ma nem dumálok bele a nagyok dolgába:D;). A felröppenőt már kitárgyaltuk és mivel Jónás célzott is rá, hogy nehezítve lesz a dolog, arra jutottam, hogy a bahamán fog csak repülni a felröpi..

Dyny, sziszi1965, Kukackukac és 9 más kedveli ezt.
  13. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Jáááj! Egyre ijesztőbbeket írtok.:cry:

14. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nem tudom, mi volt tegnap, a fórum nem nagyon akarta engedni a gyors bekukkantásokat.:D
    Igen, mert pihentagyúak lettünk nap végére.:D Megyek is aludni.
    Szép álmokat és csodálatos ébredést kívánok Mindenkinek!

sziszi1965, ciklon23, Kukackukac és 9 más kedveli ezt.
  15. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Jóval kevesebb köze lesz a szigethez, mint amit a neve sejtetni enged:)8)

Óra nem fog játszani;)

.Sookie69., sziszi1965, ciklon23 és 18 más kedveli ezt.
  16. LongNight

LongNight Fórumgróf

Szia!

Moringa ügyben más a tapasztalat:p. 1/3 csereidőben ezt vadásztam, nagyon nehezen, és drágán adták, pl: rózsa terményesért csak 5 db-ot kaptam--próbáltam többért is kirakni, de úgy nem..:(, másik: panniért 3-at kértem, de nem kaptam...:oops:

Dyny, Linden, -orgona- és 7 más kedveli ezt.
  17. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szép reggelt a társaságnak!
    Köszi Nóci, Baby, hogy ismét pár dolgot sikerült kizárni a kérdéseitek alapján. Ügyesek vagytok csajok! ;)
    Tehát időkorlátos része nem lesz. Jaj, Jónás! Ezt az egész eventre mondhatjuk?
    Kevés köze lesz szigethez... Na, ezzel mit kezdjünk?
    Annyira igyekszem, hogy úgy kérdezzek, hogy a válasz is "használható" legyen. Már időnként a saját szavaimba is belekeveredek.:oops:
    Engem még mindig ez a felröppenős dolog érdekel elsősorban (aztán, majd szépen sorban a többi tudnivaló is :D).

Kedves Jónás! A korábbi felröppenőre vonatkozó megjegyzésed mindössze annyit jelent, hogy "csak szimplán nagyon sok felröpi kell", mindenféle csavar nélkül? (Az számomra nem csavar, ha nem csak egyféle felröppenő kell, az belefér a szimplába.)

-----
    Baby, kellenek a zöldségeid. :)
    Tudod miért? Mert ami poénként elhangzik, időnként sok igazságot vagy előremutató gondolatot tartalmaz. ;)

Utoljára szerkesztett: 3.5.15
    Dyny, ciklon23, Kukackukac és 12 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok, szép reggelt mindenkinek:)!
    Nekem van egy furcsa ötletem: a dekoroknak lesz szerepe ebben az eventben? Mert ha valamiből biztos, hogy nem lesz elég felröpink az a dekor (lehet, hogy ez az egész úgy zöldség ahogy van, de, ennél jobb most nem jut eszembe:) )
    Kedves Jónás! Nagyon az erdőben járok vele?:)

Dyny, sziszi1965, Kukackukac és 7 más kedveli ezt.
  19. Tigrislady

Ezzel én is így voltam.. alig maradt valamim.. 1-2 olcsóbb termék... Én nem 10 xxl moringát adtam volna érte... mégse vált tőle meg senki a hajón.

Boldog Anyák napját minden kedves Anyukának, Nagymamának.. leeendő Anyukának!

Dyny, sziszi1965, Kukackukac és 19 más kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

sziszi1965, Kukackukac, zozzantó és 13 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.