Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

sziszi1965, Kukackukac, zozzantó és 20 más kedveli ezt.
  2. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Virágos jó reggelt!:)

Minden Anyukának, Nagymamának és Dédinek sok szeretettel:

sziszi1965, Kukackukac, zozzantó és 21 más kedveli ezt.
  3. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

:) Köszike szépen, viszont kívánom neked is, legyél nagyon boldog!! ;)

sziszi1965, Kukackukac, szemike50 és 6 más kedveli ezt.
  4. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Nocsak. Ilyen értékes a Panni. Apróságokért cseréltem hetet... :D

sziszi1965, Kukackukac, szemike50 és 5 más kedveli ezt.
  5. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Teljes mértékben... erdő :D

sziszi1965, Kukackukac, szemike50 és 8 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves Jónás! Szép vasárnapot Neked!:)
    Köszönöm szépen, ezzel is előbbre vagyunk, vagyis jöhet a második gondolatom, amit még nem írtam le: csak meghatározott játékelemekből pl csak fáktól, vagy csak növényektől stb kapunk felröppenőt és ezért lesz esetleg kevesebb a a felröppenőnk megszokottnál?:) (szeretem az erdőt, szép zöld már, csak most egy kicsit vizesebb annál, mint ami jó lenne a kiránduláshoz, de van gumicsizmám és esőköpenyem is, ha szükséges)

sziszi1965, Kukackukac, szemike50 és 3 más kedveli ezt.
  7. -Betty79-

-Betty79- Törzsjátékos

Én nagyon kerestem Pannit, de olyan égedelem dolgokat kértek érte, hogy sajnos nem lett. Pedig nem apróságot adtam volna... Viszont 15 xxl fám licsitől felfelé nem volt érte... :eek:

_Cygnus_, Kukackukac, Linden és 5 más kedveli ezt.
  8. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Aaaaz durva. Mondhatjuk, voltak elrugaszkodott csere ötletek, de azt inkább poénnak tartottam, - ott is penészedtek meg - igazából csp-t adó kitehetőkért szereztem, meg kisebb pontértékű kitehetőkért. Ezek hasznosabbak, a jövőre nézve.... ;) Főleg, ha a Mester jóslatát nézzük, felröppenő ügyben :oops::pxD

Utoljára szerkesztett: 3.5.15
    sziszi1965, ciklon23, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
  9. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Jónás!

Anno valamikor volt olyan event, hogy CSAK az eventgazból jött a felröppenő!

Lehetséges esetleg ez a verzió?

------------------------
    Én 2 v. 3 kökényért cseréltem 1 pannit - így már 2 van, de senki nem akart 2-ért a Királyt cserélni :D:music::oops::cry:xD:wuerg:

Lillapilla73, Dyny, sziszi1965 és 9 más kedveli ezt.
  10. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Akkor viszont végképp nem értem, hogy miért adtad ilyen könnyen, ha még érezted is a súlyát...!:oops:
    Persze (és ez az, ami miatt azért ne bánkódj nagyon) a hasznossága relatív (a 2012-es(?) Hódok pékségéhez(?) képest pl. egyértelmű visszalépés az, amit tud: ha minden igaz, az 24 óránként és mindenre adja a 100%-ot; összességében sztem 1 bagolytojással többre mész8)). Én is csak azért adnám bérbe, mert jelen állapotomban, hogy van össz. annyi bahás XXL-em, amennyivel még félig sem tudom körberakni még a szegélyt sem (és ebben benne vannak a banán és kókusz XXL is), így 2 naponta jelent számomra valami 10e BTP-t (ha sikerül úgy kihoznom, hogy amúgy pedig gyömbérrel készüljek az aratásra) - persze ez idővel majd változni fog, előnyére (viszont akkorra meg már valszeg nem fogok versenyt futni az AB-kért, max. a 400. szint elérése lebeghet csak a szemem előtt-.-)... Viszont azért csak bérbe, mert emellett viszont az eszmei értéke iszonyatosan nagy (konkrétan ennél kevesebb csak a korábbi TOP-os fődíjakból (</=500) meg a 200. szintért járó magyar supportos trófeából van kevesebb a játékban - és utóbbi is csak idő kérdése -, miközben sehogy máshogy nem megszerezhető (és emellett komoly teljesítmény szimbóluma:music:)...).
    Az is vigasztaljon, hogy persze nem bírtam a "kutatói vénámmal", és persze megnéztem - nem mintha komolyan fontolgattam volna -, hogy értékesíthető-e is (mármint kereskedelmi egyezményért a rendszernek) - igen: úgy 4500 CSP járt volna érte (ugyanannyi, mint 1 Télapó kis segítőiért és tizedannyi, mint egy XL matéért:eek:)... - Mikor ezt az "alkupozíciómat" "komolyan" rontó "üzleti titkot" "balgamód" megosztottam LongNighttal (talán nem sértődik meg, ha ennyit kikotyogok), visszakozott is az eredeti ajánlatából rögtön egy húsvéti lekire...!!!xD
    Azért akárhogy is nézzük, ez volt a mostani alkalommal a legmagasabb szintű (legtöbb TP-t és legmagasabb pajtaértékű (és nem is rossz piaci árú) gyümölcsöt adó) bahás fa. Hogy mást ne mondjak: én rózsaszín kacsaólat kaptam - 1 alapért...:D (Mentségemre szóljon: nem én tettem ki a léghajóra csalinak, egyszerűen csak nem hagytam ott másnak, miután fölocsúdtam a csodálkozásból - azért azt sajnálom, hogy a cserepartner nevét csak a másik fél látja, mert máskülönben azért rákérdeztem volna még, lenne-e egyéb is még raktáron néhány továbbiért, így meg csak azt jegyzem föl pozitívumként, hogy eddig még nem követelték vissza...:p)
    ----------
    PLETYKA:
    - Jónás nagyon kerüli, hogy válaszoljon a régi kakukkos küldetések visszatérését firtató kérdésekre: ebből én azt szűrtem le, hogy még Hamburgban sem eldöntött a kérdés...
    - Ez a felröppenős téma engem is nagyon fölcsigázott: vajon egyszerűen csak adott idő alatt sok kell (mármint tudom, hogy az időkorlátoisságot már kizártuk - úgy értem: az event alatt), netán bizonyos felröppenők csak bizonyos játékelem-típusokból röppenhetnek, vagy esetleg a(z egyik felröppenő) röpködése csak akkor indul meg, ha vmelyik oldalt már teljesítettük a képregényből...?

Dyny, Palacsintax, .Sookie69. és 21 más kedveli ezt.
  11. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Bocsi, mire jó ez a gesztenye király?

_Cygnus_ és Kukackukac kedveli ezt.
  12. -Betty79-

-Betty79- Törzsjátékos

Kár, hogy cserekor nem "beszéltem" Veled, jó lett volna nagyon!!!! Biztosan meg tudtunk volna egyezni és végre nekem is lett volna Pannim... :)

sziszi1965, Kukackukac, szemike50 és 3 más kedveli ezt.
  13. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Elteszem Teliholdra a trágya jelentősebb részét, mert nem megy 115 fölé az ára most.
    Egyet le lehet szögezni, ha sok/elég csp van azzal igencsak befolyásolható a piac - persze nem az egész xD - pl. hála a felvillanó "előzetesnek" a maszk ára napokig nem tért magához, némi beavatkozás után.... xDxD. Néha még a várakozást is túlszárnyalja a piaci igény, persze lehet, ép a fenti ok végett megváltoznak a bekért állatok, termények - ami nem probléma, ha mindennel készülünk még egy kicccsit. :D
    Amúgy élvezetes megjósolni a várható tendenciákat - Farmerama- Tőzde xD - de például észre vettem, a nem túl gyakori csere nap után némileg átrendeződik a piac.
    Az is érdekes tendencia, hogy régebben nyereményként megszerezhető receptek birtokosai vagy nem foglalkoznak vele, vagy már nem játszanak, ezek a termékek megdrágulnak lassan. ( nem volna érdektelen, ha ismét megszerezhetőek lennének )

AnkaFD, Dyny, Baby72 és 9 más kedveli ezt.
  14. LongNight

LongNight Fórumgróf

Nem szokásod:p, de akkor félreérthettél:oops:.
    Miután megtudtam ezt a Dow Jones-t is porrázúzó infót, +, azaz plusz jellel kínáltam még az addig is súlyos tétemhez, 1 H.lekit.xD

Dyny, _Cygnus_, -gyöngy-581 és 5 más kedveli ezt.
  15. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Nem lesz különleges csavar a felreppenők kapcsán... egyszerűen csak kapaszkodós lesz összeszedni a megfelelő mennyiséget.;)

Dyny, sziszi1965, ciklon23 és 11 más kedveli ezt.
  16. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Már meg sem merem kérdezni, hogy mibe kell majd kapaszkodnunk..;):) és milyen szint felett? :wuerg:
    Nem lesz nekem abból bajom, hogy nem cseréltem pannikra a léghajón?:sleepy:

sziszi1965, ciklon23, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Pharmer!:)

Ez nem ér, ugyanazokat a kérdéseket tetted fel, mint én egy oldallal ezelőtt, egy kis kiegészítéssel:Dez nem szerepelt nálam kérdésként: "esetleg a(z egyik felröppenő) röpködése csak akkor indul meg, ha vmelyik oldalt már teljesítettük a képregényből...?":DHová tetted a leleményességedet:), kérlek találj ki új kérdéstxDxD. Azzal többre mennénk...;):)

Dyny, sziszi1965, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  18. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Elcsesztem a futó eventet:cry:, úgyhogy most ne várj tőlem kiselőadást, de én ráültem a Csp kupac tetejére, amikor 2-2 és fél évvel ezelőtt (talán akkor volt) megszereztem a 100 milliót. Előtte volt egy periódus, amikor intenzíven piacoltam. Napjában többször bejártam a piacot, mindent megvettem, amin azonnali haszon volt: felvásároltam a kicsi tételeket és azonnal visszaraktam nagyobb tételben magasabb áron, de megfigyeltem azt is, hogy melyik délelőtt felvásárolt terméknek emelkedik délután az ára, a pletykákat is figyelemmel kísértem már akkor is...:D
    Akik kicsik voltak mint én a macskapüfölős event alatt, azoknak nem kell megmagyarázzam, hogy miért törekedtem anyagi biztonságra.
    Egy bizonyos Csp készlet után már megengedhettem magamnak azt a luxust, hogy ne az azonnali nyereség lebegjen a szemem előtt. A régi játékosok még biztosan emlékeznek arra, amikor a piacot ellepték a nagy tételek: ötezresével az állatok, tízezresével a fatermések. Szerencsére már akkor volt annyi pénzem, hogy amikor kifogtam a nagyobb tételeket, akkor gondolkodás nélkül klikkelhettem, hogy minél többet tudjak felvásárolni belőlük. Csak a végén néztem meg, hogy mennyit sikerült összekapkodni.:D Volt olyan, hogy 140000 gesztenyét szedtem össze s már pakoltam is vissza 500-as tételekre lebontva. Az akkor felvásárolt szentjaniból még mindig van pár száz.:D Amikor elértem a 100 milliót, hátradőltem, már csak az eventekre vettem 1-2 ezret valamiből. Szerencsére jöttek a csak eventgazos eventek, így élvezhettem a láblógatást. Egy idő után meguntam a semmittevést és elkezdtem kitehetőkkel a szintlépést erőltetni. Következett egy még nagyobb semmittevéses időszak, de legalább volt valami célom.:D:D
    Varun megjelenése megzavarta a csendes mindennapjaimat, lassan kezd visszaütni a sokéves lazsukálás.:wuerg: Most egy +/- 20%-os határ közt mozgok állandóan és mindig úgy érzem, hogy nincs semmim. Persze ez nem így van, de ez annak is köszönhető, hogy a TOP-on soha nem indultam. Jól mondod, az évek alatt kialakul egy "lélektani határ", ami komfortérzetet ad a játékban.:D Nálam lerombolta Varun ezt a határt...azért morgok mostanában, mert kényszerítve érzem magam arra, hogy a fórum helyett ismét több időt szenteljek a farmnak.:cry:
    Elég Pharmeresre sikerült ez, miután magamhoz tértem az első döbbenetből és elkezdtem újra a magszaporítást, hogy meg tudjam szerezni az eventes felhőt.:eek:

kekmaci75, Lillapilla73, Almaded és 18 más kedveli ezt.
  19. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Na végre vki konkrét példával visszaigazolta, hogy "kritikus tömeget" meghaladó CSP-készlettel (vagy éppen tetetemes pajtaállománnyal) igenis befolyásolható egy-egy stand alakulása (föl is meg le is)...!:)
    Ami pedig a termékeket illeti: igen, jó példa erre a PP-süti - újdonságként 2 napig volt zúzós az ára, majd egyre süllyedt, egészen az 5000 CSP-ig; amikor fejlesztettem vele a pékségemet, még gondoltam is arra, hogy talán ki kéne várni, amíg előttem fölfejlesztik "a többiek" ("mindenki") 5-ösre, akkor majd még inkább megzuhan a dolog, és nekem akkor kéne színre lépnem a standoknál; szerencsémre ezúttal azonban győzött bennem a türelmetlenség, mert most már ismét 15000 CSP-s PP-sütikkel fejleszthetnék (ill. kutakodnom kéne jutányosabb, de lassúbb termék után) - azzal nem számoltam, hogy egyre csökken azok/azon aktív felhasználók aránya, akik rendelkeznek a Rainbow Dash tojással; lassan ott fogunk tartani, hogy már egy szimpla csatnit nem is lesz érdemes meghosszabbítani vele (csak vmivel/vmikkel kombóban együtt), mert többe kerül, mint a csatni (hatóidejének a) harmada (persze nyilván eddig is törekedett az ember, hogy bónuszkombókra nyomja el, de én volt, hogy csak simán egy csatnit hosszabbítottam vele - most már jobban meggondolom, mikor és mire sütöm el)...
    ----------
    NÓCI, KÖSZÖNET A BESZÁMOLÓÉRT - nincs semmi baj a kiselőadás-jellegével, sőt nagyon is olyanra sikerült, itt meg azt szeressük!:p
    Megy a drukk a felhősorért - (ITT) meg sem merem kérdezni, mit toltá el (AZT IS CSAK ZÁRÓJELBEN jegyzem meg: tetszik ez a villámevent - jó a változatosság olykor az idősémákban is, nemcsak az eventtípusokban:))!

Domos52, kekmaci75, AnkaFD és 13 más kedveli ezt.
  20. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

és
    Ti ketten ha nekikezdtek mesélni........Benedek Elek Bácsi is meg irigyelhetné :music:

De ez jó, mert sok okosságot lehet tanulni, mind a régi, és mind az új játékosoknak ;)
    -----------
    Piac:
    -a RACS ára tartósan fent maradt 70.000csp körül lassan 1 hónapja ;)
    -a Démoni Bokréta ára max 45.000cs körül szokott mozogni a horror-eventek alatt....nos ez már most 80.000csp!!!!

AnkaFD, Dyny, alpha58 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.