Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Bizony közvetlenül a telihold után kezdődik, ha termelni kell, akkor most nem szabadna minden szuper tápot elpufogtatni, hogy maradjon a másik felszaporítására is. Jól gondolom?

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Taktikai játék :) Azért ha csak a felszaporításhoz használsz szupertrágyát ... az nem veszélyes mennyiség !

3. m.sz.emma

m.sz.emma Törekvő

Így igaz, beosztással mindkettő rendben lesz. Jó játékot kívánok mindenkinek.

4. -Betty79-

-Betty79- Törzsjátékos

Ha így jönnek az eventek egymás után, akkor lassan nem lesz mit beosztani. :( Nekem már alig van szupitrágyám....

wiktorka17, Kukackukac, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  5. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Üdv Mester!:)
    Tegnap az ilyen-olyan teknősök kapcsán feldobtam egy kérdést, : a teknős mit eszik majd?
    1. Készítesz ezzel kapcsolatos rejtvényt? 2. ...és mikor? xD

6. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Ahogy olvasom a GazdAbba tagok számát az egyes posztokban és hozzájuk veszem az én kis zöld "hadseregemet", mi magyarok már sok tucat GazdAbba együttest össze tudnánk állítani, sőt, a "Korall bevezetése" alkalmából akár egy csúcsszuper Sziget-fesztivált is meg tudnánk rendezni, s megmutathatnánk a többieknek, hogy mulat a magyar!
    Jónás, segítsz egy kicsit Te is? Mennyi időnk is van a szervezésre? ;)

Na, értesz Te a szóból - pontosabban a képből! :D
    Erre iszom egy zöldet: [​IMG] (Hátha erről is asszociálsz valamire!
    ;)xD)

Utoljára szerkesztett: 4.5.15
    icus08, Dyny, wiktorka17 és 22 más kedveli ezt.
  7. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Annyi teknősöd lesz, már most fel kell rá készülnöd? 8):p

Vega lesz, ha ez megnyugtat:)

ciklon23, Dyny, Gio és 14 más kedveli ezt.
  8. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Csaaak szakmai kíváncsiság, ugye, semmi cápáskodás... :p

Magdusnéne, ciklon23, Dyny és 12 más kedveli ezt.
  9. JósJónás

Szia!

Egy cápa csak akkor tudna jóllakni ebből, ha annyi teknős jönne össze a többieknek, hogy hering lenne a becenevük :DxD

10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Hali!
    spenót,alma,banán,paradicsom,saláta ill. lehetséges,hogy pók
    ezekre gondolok én

wiktorka17, patakvera és Kukackukac kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

:D:D

Ahhoz sok vonatot kéne indítani.:D
    Pókot nem esznek a vegák. Igaz, azt mondják, hogy álmunkban sok pókot megeszünk.xD

ciklon23, Dyny, wiktorka17 és 9 más kedveli ezt.
  12. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Sziasztok! Szép estét!
    Én is-én is! Csatlakozom Numiz kiváncsiságához.
    Jónás, lécci csinálj egy rejtvényt nekünk a teknőc tápjához! :)

kekmaci75, Dyny, Kukackukac és 5 más kedveli ezt.
  13. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Kukucs, Jóóó Estét kívánok Mindenkinek!!!

Nem írtam, de olvastam - olykor görgővel (Gergő ne haragudj!).
    Jelentem, PP-t asszem (azért nem ide nekem a rozsdás bökőt, mert 100%-ra nem esküszöm,nemtom) nem kaptam sosemnem, mert mindíg 150*2 Fa + 2*10 szupikaki volt a tarsolyomban. Mégis van jópár Spuri-bajtárs, TekIla (Nem üvegben Nekem sem, Numiz...sajna), s Tódi..... Kicsiny ideje már én is egyben veszem a 300-as pakkkot, hátha.... Nemgyerebe azóta sem... :((( Pannik úgy találtak hozzám, hogy Legbarátnőmtől kaptam annó indulásnak nem egyet.... Utána jött a Kapitány, és tudtam szerezni padtársakat az iskolásoknak. Még ajikába is küldtem pár emberkének (van, aki meg sem köszönte, van, aki eltűnt azóta... mindegy...saját kárán okul a csacsi). De én a kupákkal és a páncélos lányokkal a felröpikre egyáltalán nem panaszkodhatok. Eventek előtt reggel mindig learatok, és így is túlteljesítem szerencsére a kívánalmakat. Úgyhogy Pannikra FEL!!!! Nálam mindig kint vannak. Soha be nem szedem Őket. Olyan nagy becsben vannak tartva, mint a bagoly-varnyú és társai... Képzeljétek, a kócos fülűeket (2) is most vettem be,mert eddig tartott, amíg elért a tudatomig, hogy "mijértisvannakkint???!?"
    Nya, más. Pók itt nem vega, zsani_apja:ugyanis szentjanit eszik... hinnye a gusztusát.... Én nem vagyok vega, de nem eszek bogarat. Ha vega lennék, akkor sem ennék szentjanit.... Úgyhogy marad a pókiszony továbbra is a térisznyó mellett a két "Baj vaaaaan"-kiáltásomnak.
    (slambucot csináltam a minap - Isteni volt..., de... valami hiányzott.... Nem tudtam mijaz... Második kotlik után rágyüttem: ugyan volt benne fini szalonna, de hús-hiányban maradtam...)

Köszönöm a BP-nek, hogy nem halmozott el Bennünket millió-eventgaz-letermelős-bigyesszel a 7végén. Igaz, így is volt egy kis dirr - durr a friss házasok között, hogy amikor az egyetlen napon itthon voltunk, akkor is farmolóskodtam...., de kibékítettem... ;)

Ezzel a horrorral meg majd Lboldogulunk vhogy :)

Kérdezném, Drága Jónás - Apu:
    -x: Szülők napján tényleg igaza lesz Numiznak, hogy "Babarózsánk" is lehet? :)

Viccet félrepakolódzva:
    Kakukkilag el van vetve már teljesen az eddigi feladatok bepótolása?

14. JósJónás

Szia!

Lesz event gaz, az kétségtelen, még ha nem is ez lesz a neve.

Az egy nagyon nagy rejtély...

kekmaci75, ciklon23, Dyny és 8 más kedveli ezt.
  15. JósJónás

Szia!

Mindjárt összedobok akkor valamit:)

kekmaci75, ciklon23, Dyny és 10 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, kérlek ne sajnáld az elment léghajót, ha jelenleg is röpködne a fejünk felett akkor sem lenne cserélhető ez a fa. Nagyon remélem/reméljük, hogy gyorsan visszatér és akkor talán kedveskedhetsz vele olyannak akinek nincs:)

ciklon23, Dyny, Kukackukac és 2 más kedveli ezt.
  17. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Sok boldogságot az ifjú házasoknak!:)
    Megnéztem ma én is a "babarózsám" és gyorsan vetettem egy kört belőle.xD

kekmaci75, ciklon23, Dyny és 9 más kedveli ezt.
  18. breki072

breki072 Fórum elő legendája

:wuerg: én nem:D nem nem :wuerg::wuerg:

kukac42, kekmaci75, ciklon23 és 9 más kedveli ezt.
  19. Numiz

Numiz Fórum veteránja

:music: Azon gondolkodtam, mit csinálhat a Mester mikor nem Jóskodik. Mármint, "civilben"....
    :D Egy rejtvényt az is megérne ..... :music:xD
    ( van valami tanáros vénája... a szavazatokat kérjük leadni... :D )

icus08, Magdusnéne, kekmaci75 és 15 más kedveli ezt.
  20. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Köszönjük, Nóci! :)))

Jónás-Apu:
    Apuci és Anyuci rózsa lesz, nemdebár? Dedebár, ugye?

A másikilag való rejtély pozitív kifejlődéseben bízva maradok őszinte Tisztelettel: Gabilány :)

/Eltűntek a feketéim a sörcsikéikkel a banneremből :( Vajon a full-takarítás miatt, vagy csak úgy humorból? :( /
    - próbáltam újra bepakolni Őket, de nemtom,mi van :( Én nem látom... Megszűnt az összeköttetés a képfeltöltés és a bípí között.... """ Mork hívja Orsont! Orson jelentkezz!!!""""

dereret, kekmaci75, Fatther és 14 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.