Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Én sem, én sem.:D:D
    Egyszer már a korát is megpróbáltuk megfejteni, de nem sokra jutottunk vele.:D

szemike50, kekmaci75, patakvera és 14 más kedveli ezt.
  2. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Jáááj, de sokáig készül ez a rejtvény....
    Numiz! Itt vagy még? Ha már kiprovokáltuk, helyt is kell ám állnunk. :oops::music:

szemike50, kekmaci75, ciklon23 és 7 más kedveli ezt.
  3. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

Én sem gratuláltam még GabiasszonynakxD, most pótolnám: sok boldogságot nektek!
    Lacko-éknak meg gratula s bébihez, legyen hosszú, boldog élete a Kislackónak. :inlove: (Ez az olvasó-üzemmód átka: mindenről tudok, de még egy 'tetsziket' se tudok nyomni az okoskámon.
    Szülők napja event felreppenőin nem izgulok annyira, szerintem Jónás csak a vérnyomásunkra - na meg a izgalmi szintünkre :p- ügyelt megint, amikor azt jósolta, hogy gondunk lesz vele. Én mostanában a kétféle érésidejű eventnövény miatt izgulok: a 8 órás gaz a legjobb, 3x aratható munka mellett, 4x "szabadnapokon". A rövidebb érésidejűekkel bajban vagyok (most is voltam a tárniccsal kicsit bajban, de meglett).

szemike50, kekmaci75, Fatther és 10 más kedveli ezt.
  4. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia!
    Nekem is ez a bajom.... az, hogy útközben olvasok vissza telon. Este, amikor írogatni van időm, akkor már nem lépegetek vissza tetszikelni....
    Lackóék babájához még én sem gratuztam: Isten éltesse az egész családot egészségben és sok babamosolyban!
    Drága Gabilánynak ment az üzi aznap.... :inlove:;) óóóóh, ezentúl nem is hívhatlak már Gabilánynak???? Háááá' asszony lett a lyányból...

szemike50, icus08, PocsékFarmer és 11 más kedveli ezt.
  5. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Hm. 35 körül, még nem "csontosodott" meg.... xD:p ( deeehogyneeem, csa nem tod... xDxD )
    Egy kccsit, azt, csicska, mert holnap tönkre vágok valamit, vagy valakit... :(. De! Mivel a gömb szuggesztív hatása, telihold-kór 3, 777 X erősebben hat a Jósokra, a feladvány várható megjelenése : X . :pxD

6. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Na várj csak! Jól emlékszem, h te a kreatív vonalat erősíted úgy, mint Gabilány? Mi lesz, ha számokat kapunk? :oops:

7. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Öööö... gáz. :p No problemó! Kidumáljuk magunkat. Siiimán. xD;)

szemike50, Baby72, PocsékFarmer és 8 más kedveli ezt.
  8. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Te most kreatív vagy, vagy kommunikátor?? xD
    Én akármelyik szám áfáját kiszámolom neked, még fordítottan is. :p

szemike50, Magdusnéne, Baby72 és 10 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok, én is itt vagyok dumálni is szeretek [​IMG] , segítek, majd csak lesz valahogy:D:D:D;)

szemike50, kekmaci75, Dyny és 6 más kedveli ezt.
  10. Numiz

Numiz Fórum veteránja

kreatív, az, ki az áfa kérdésre kérdéssel válaszol : " Mennyi legyen..." 8)xD
    Áh, a Mester is a denevéreknek dobálja a kaját, fél kézzel meg a gumifa kérgét hántja.
    Denevér kaja. Amíg ezen drágáknak készülget a csemege, addig sem tudok szuptápot kicsalni a megöregedett "lassú" malomból. Ki van eeez tanáva!

Utoljára szerkesztett: 4.5.15
    szemike50, icus08, Baby72 és 10 más kedveli ezt.
  11. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

... a korrekt meg az, aki kérdés nélkül a legkevesebb fizetendőt számolja ki.... legjobb tudása és a szabályok szerint.... :)

Annyit sem tudunk, hogy a kitalálandó növény, vagy fatermés, bahás, vagy farmos?

szemike50, Baby72, kekmaci75 és 5 más kedveli ezt.
  12. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Megérkezett a mai feladvány:

34F3

Három fajta növényt keresünk.

benedekbobe63, Baby72, dereret és 15 más kedveli ezt.
  13. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Szia! Mindhárom farmos?:)

szemike50, Baby72, kekmaci75 és 7 más kedveli ezt.
  14. Numiz

Numiz Fórum veteránja

o_O öööö, Fekete huszár 4 lépésben sakkot ad. ? Bocs ez jutott eszembe...:p
    Ezekhez tényleg nem volt szerencsém, inkább bíznám kocka tulajdonos Társainkra.

15. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Ha hexadecimálist átváltjuk decimálisra, akkor 13555 lesz

De ebből hogy lesz 3 növény? :oops:

szemike50, Magdusnéne, icus08 és 8 más kedveli ezt.
  16. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Gőzöm sincs, de mondjuk 13. szakura cserko, 35. burgonya, 55. egres. Bár a teki ennél keményebbet is "megrág". ez túl egyszerű lenne.

szemike50, kekmaci75, ciklon23 és 5 más kedveli ezt.
  17. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Szintszám:
    13 - szójabab
    55 - pipacs
    5 - kukorica vagy vadszeder

szemike50, dereret, PocsékFarmer és 10 más kedveli ezt.
  18. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Nekem már a tagolással is meggyűlt a bajom. :oops:

Azt kellene először megtudni, hogy a 13555 jó indulás-e. Jónás, lécci!!!

19. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Igen, stimmel :)

szemike50, benedekbobe63, Baby72 és 10 más kedveli ezt.
  20. Numiz

Numiz Fórum veteránja

:sleepy:mielőtt poén nélkül lefejelném a monitort; jó éjt, holnap folyt. " Még vissza térek... " 8)xD

szemike50, Baby72, kekmaci75 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.