Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Ezt most nem értem. Ha megveszem, akkor nem jó a felhősorra? Vagy amit Jack boltjában váltok ki, az nem jó a felhőre?

2. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Két különböző felhőről van szó, az egyiket a teliholdnál szerzed meg, erre kellenek a Jack boltjában kiváltható kütyük, a másikat megveszed holnap, a rávalókkal együtt.

szemike50 kedveli ezt.
  3. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Utoljára szerkesztett: 23.10.14
    kutyaszálló és szemike50 kedveli ezt.
  4. dereret

dereret Fórumőrült

Amit holnap aranyért megvehetsz felhősort, az nem ez az állandó gazdaköri felhője és kitehetői, hanem egy másiké.
    Teljesen más bónuszokat ad majd ha azt aratod, mint amelyikért most izzadsz a farmodon.

szemike50 kedveli ezt.
  5. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Köszönöm mindenkinek a választ, nem vettem észre a kettő közötti különbséget. Még csodálkoztam is, hogy rögtön meg is lehet vásárolni.

-gyöngy-581 és dereret kedveli ezt.
  6. -Szemecske-

-Szemecske- Aktív író

"Meghalt ma a gépem :(.Kénytelen voltam a családommal tölteni az időt.Egész rendes embereknek tűnnek." :D (ez csak vicc )

nemethpgabi, macska49, Edit-anyó és 25 más kedveli ezt.
  7. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Szia Jónás!
    Meg tudnád egy kicsit nagyítani? :) (Tipp: A bari a TOPX-hez, a mézeskalács a szellemszarvassal a karácsonyhoz kapcsolódik.)

babahalak kedveli ezt.
  8. -maki-01

-maki-01 Fórum-zöldfülű

Sziasztok :)

Korda Gyuri bácsi hány éves is ?

Jónásunk nem azt szerette volna közölni , hogy azon a szinten lévő virág kell az eventhez ?

babahalak kedveli ezt.
  9. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

1939-ben született.;)

babahalak kedveli ezt.
  10. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!
    szerintem nem... mintha Noci is arra tippelt volna, hogy a halloweenes növények eventnövények lesznek, a teliholdas cuccok nem hatnak rájuk :( sok sanszom nincs rá, hogy kipróbáljam ;)

Johnny1111, babahalak és dereret kedveli ezt.
  11. temetek

temetek Járnitanuló

Kedves Jónás,hol van Gyuri?

üdv:Klárika

12. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Kedves Gyuri, hol van Jónás?

üdv: Kata

nemethpgabi, babahalak, macska49 és 9 más kedveli ezt.
  13. dereret

dereret Fórumőrült

Kedves Klárikám !

Hol van Jónás és a Gyuri ?

Üdv: a gang

nemethpgabi, babahalak, macska49 és 8 más kedveli ezt.
  14. mimi

mimi Fórum elő legendája

Olyan öreg vagyok, hogy Jónásné a húgom lehetne, ezért elfelejtek mindent. Nem találom azt a postot, amiben a halló vín ;) hozzávalói vannak. Segítenétek?

babahalak és Bözse kedveli ezt.
  15. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Jóreggelr!
    A 108-as oldal, 2158-as hsz.-ben van a linkje. Jó munkát, sok sikert a feladathoz.

babahalak kedveli ezt.
  16. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nem tudom, észrevettétek-e, de tegnap ünnepnap volt kis hazánkban, és bizony ilyenkor nem csak fiatalok, az öregek sem szeretnek dolgozni.
    Mit gondoltok rólam, bírom én az ekkora hajtást? Nekem nem jár pihenő? :D:p
    Egyébként nagyszerű zsugaparti volt este, gatyáját is elnyertem gyurikának :D8)

babahalak, Vakarka, macska49 és 10 más kedveli ezt.
  17. dereret

dereret Fórumőrült

Szia Jónás !

Sakkozni tudok, de kártyázni nem. Most akkor én benne leszek a pácban ?
    Kivel kell majd "párbajoznunk", hogy mi nyerjünk ?
    A piacot kell netán jól kifosztani a TOP-hoz ?

babahalak és farmerogirl kedveli ezt.
  18. mimi

mimi Fórum elő legendája

Kedves vagy Marika, hogy ilyen gyorsan válaszolsz, de nem a felhőkre gondoltam, hanem emlegette valaki, milyen növények lehetnek majd az eventbe. Nem a gazdaköribe való, azt ráérek megtermelni.

babahalak kedveli ezt.
  19. Bözse

Bözse Rutinos

Ne vedd bizalmatlanságnak kedves Jónás:oops:, de a mai világ már csak ilyen8), dobd fel a bizonyítékot vmelyik képmegosztóra és oszd meg velünk e szép este emlékeit!;)xD(A Kiskegyed és a Blikk Nők már érdeklődik a fotók iránt.:) Tudod a szekszepil kortalan!:D:inlove:) Remélem Gyuri bát a veszteség után sem hagyta el dalos kedve. Stílusos lett volna, ha a parti végén ezt énekli el:music::

babahalak, Nana470801, macska49 és 3 más kedveli ezt.
  20. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Miért kellene bárkit/bármit kifosztani?
    Az nem szokás - jobb körökben. (Máshol lehet ez lenne a divat... emberek és pofonok)
    Termelni, termelni, termelni, gyűjtögetni:) :p

babahalak, macska49, dereret és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.