Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dereret

dereret Fórumőrült

Még egyszer visszatérek erre a mondatodra. Ez van a hivatalos értesítésben:

Piaci tulajdonságokban, viselkedésben változás :

- Csak akkor lehetséges a trágya ajánlat megvásárlása, ha az a játékos rendelkezésére álló trágyadombon elfér. Ha nincs elég hely, hibaüzenetet kapunk.

Vagyis ha holnaptól életbe lép, onnantól már nem vehetek egész addig, amíg 300 alá nem esek.
    Erre írtam, hogy akkor inkább aqnnyit eladok, amennyiért vettem plusz haszon és pár ezret megtartok, mert egyszer úgy is elfogy, de addigra talán már ,olcsóbb lesz, vagy kapunk egy olyan felhőt a növényeknek is, mint a horrorosoknak van, ami érésgyorsító-

2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

A szerencse fia vagy!
    Ha a változás ennyivel talál, akkor meg is marad. Arra viszont figyelj oda, hogy 7 nap után a piacról visszakerült trágya elvész.

-orgona-, Linden, inanna11 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. _Cygnus_

Nem vész el.

-orgona-, Linden és kutyaszálló kedveli ezt.
  4. zsombifarmer

zsombifarmer Fórum-zöldfülű

Jónás megkérhetnélek valamire?
    Légy szíves tolmácsold az oly sokat emlegetett Varunnak, hogy miért vannak a gazdák ellen?!
    Ez már a sokadik merénylet ellenünk!

5. bajusz1

bajusz1 Törekvő

Tehát akkor elvileg megmarad ez a mennyiségem és nyugodtan adogathatok el belőle ,csak annyi a változás hogy ha lemegy majd egyszer 600 darab alá akkor utána a 600 lesz a max tárolható mennyiség?Illetve hogy max 100 darabos tételekben lehet csak kirakni?
    Mert nem szívesen válnék meg még tőlük ha nem muszáj.Nem azért vettem:):)

Dyny, -orgona-, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  6. dereret

dereret Fórumőrült

Szerencsemalacod van. ÁtküldhetnédxDxD

wiktorka17, kekmaci75, -Betty79- és 8 más kedveli ezt.
  7. _Cygnus_

Most látszik megdőlni az azonos szerver elmélet, már ha azon a farmon arat, ami az én szerveremen van. Itt minden tökéletes. Tökéletesen rossz most.:D

Dyny, wiktorka17, kekmaci75 és 13 más kedveli ezt.
  8. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Hogyan fogsz felvásárolni?
    Piacon kitéve maximum 100-as tételek lehetnek majd a 600-as tételek helyett. Csak ez a lépés hatodára csökkenti a tárolási lehetőségeket. Mellesleg régen is volt már igen magas a trágya ára... mitől lenne majd kevesebb?
    Hiába lesz két event közt filléres, nem fogsz tudni bevásárolni belőle... eleget tuti nem.

9. dereret

dereret Fórumőrült

Sokszor gondolkodom azon, hogy 100-200 db-nál miért kell több trágya 1-1 eventhez ?
    Vízzel is megvan, és ha napi 4 ültetést tudok csak véghezvinni, hiába is trágyáznám, akkor se férne bele az 5.-ik.
    Akkor meg minek is trágyázni ?
    Induláskor a 2x2-be szórók csak sima trágyát a többi mindennel, de 1x1-nél már felesleges azért a 10-20 percért, ami napi 50-60 perc idősporolást jelentene csak, csépében viszont pár 10-ezret vagy jóval többet.

Dyny, -gyöngy-581, -orgona- és 4 más kedveli ezt.
  10. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Meg fogok ereszteni egy galambot ebben az ügyben:)

Dyny, wiktorka17, kekmaci75 és 17 más kedveli ezt.
  11. bajusz1

bajusz1 Törekvő

Bocsika én nekem nem az az igazán fontos hogy legyen event idejére hanem hogy marhára megszedjem magamat csp ügyileg:):)
    Vettem 950 ezer darabot kb 25-60csp között mivel volt már 200 környékén is az ár,hát nem egy rossz befektetés volt.Most nálam jelenleg 160 körül lehet eladni.Kérdésem hogy szerintetek szórjam ki az összeset vagy hagyjam meg későbbre.Mert igaz hogy elvileg ez a mennyiség még megmarad de mi van ha esetleg ezt is megváltoztatják.Szóval szerintetek mi legyen, piacra vele most vagy várjak még tovább vele?

12. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

A gombszemem gyorsan felszaporítottam 5000-re :D
    Ki se merek lépni, nehogy elmúljon a .....:music:

Dyny, wiktorka17, kekmaci75 és 19 más kedveli ezt.
  13. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Ez így van....nekem volt olyan viszont, hogy event vége előtt, ha nem trágyáztam volna, nem lett volna meg a mennyiség...és épp az a húsz perc számított...

kekmaci75, -Encyberama-, -orgona- és 3 más kedveli ezt.
  14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia.) Én nem szoktam trágyát használni csak event kezdéséhez pár darabot. Nekem az bőven elég amit az ólak megtermelnek. Ezért nem értem az egész módosítást. Mert most sokat felvásároltam de inkább eladom mert nekem nem kell és inkább kivenném belőle a CSp-t

Dyny, -vadocka70-, -orgona- és 2 más kedveli ezt.
  15. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Most hogy írtad, megnéztem. Nálam 18800 mandragóra van :music: eleinte csinálgattam, de már be sem nézek :p

Dyny, wiktorka17, HellEart és 5 más kedveli ezt.
  16. _Cygnus_

Én várnék, de ne engem hibáztass, ha balul sül el a dolog. Kicsi gondolkodás után, mentem és visszavettem a piacról a 200-ba kipakolt trágyáimat.

Dyny, kekmaci75, -orgona- és 4 más kedveli ezt.
  17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nekem nem volt kinn piacon, viszont adom el. Remélem az összeset el tudom adni.

Dyny, -orgona-, _Cygnus_ és még 1 ember kedveli ezt.
  18. bajusz1

bajusz1 Törekvő

Szívem szerint én is várnék de mi van akkor ha a BP ismét változtat valamit?Persze szokás szerint a játékosok kárára?

Pharmer500#2, Numiz, hóóvirág és 5 más kedveli ezt.
  19. _Cygnus_

Én a helyedben kiváltanék egy csomó kütyüt, az már biztos nálad maradna.

Dyny, wiktorka17, kekmaci75 és 8 más kedveli ezt.
  20. dereret

dereret Fórumőrült

és akkor ezentúl 100 db-os tételekben rakosgatod majd ki eventekkor ? vagy meghagyod magadnak elkopásig ?
    Nehéz tényleg másoknak tanácsot adni, csak mindenki maga tudja, hogy mit lát helyesnek.

Dyny, kekmaci75, hóóvirág és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.