Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Szia!

Egy dolgot vegyél figyelembe!

HA vírus van a gépen és bármit letöltöl --> akár vírusírtót --> a telepítő indításakor már meg is fertőzte a vírusírtót is!!!

Csak külső programmal tudsz Komoly vírusirtást csinálni - akár:

Vagy a korábban tőlem hozott linken a pendrive-os vírusírtás!

Dyny, wiktorka17, _Cygnus_ és 8 más kedveli ezt.
  2. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

Szia Nóci :)
    Sok gépen írtottam már vírust, így van némi tapasztalatom. Amit javasoltam malware írtót, azt is futtasd le, valamint a portalanitást is csináld meg. Ha valakinek van kompresszora a közelben, az az igazi, mint írtam, a processzor hűtőjét, és asztali gépnél a videokártya és a tápegység hűtőjét is fujasd ki, de figyelj, mert beterit a por :mad:xDxD, ha tudod, akkor a ventillátorok lapátját célszerű rögziteni, mert volt már olyan is, hogy a túl erős légárantól leröpült, bár ha 20-30cm-ről fujatsz, akkor ilyen probléma nem szokott előfordulni.
    De jó a számtech boltokban kapható süritettlevegős palack is.
    Laptopoknál is kell, ahol kifújja a levegőt, ott is lehet visszafújni, meglátod, sok por van benne.

Azt a tanácsot, hogy ne használj vírusírtót, én ellenzem.
    Az autó is megy fék nélkül is, mégis ajánlatos rá szerelni, sőt néha használni is kell:D
    Erről nem írok többet, mert lehet, így is törölni fogja (vagy kivág belőle) a moderátor.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.5.15
    Kukackukac, Fatther, iboly54 és 18 más kedveli ezt.
  3. MosdatlanLábakErdeje

MosdatlanLábakErdeje Aktív író

Sziasztok!
    Vírusirtó kell, ezt most nem részletezem miért is hiszen teljesen egyértelmű! Portalanítás: Te most tényleg arra biztatod, hogy kapja szét a gépét és fújkálja?! Ahhoz, hogy normálisan ki legyen takarítva a gép szinte az uccsó csavarig szét kell szedni ami laptopnál szerencsés esetben is vagy 20-30 csavar amíg eljut a proci hűtőbordájáig, ahol filc-szerű anyag szokott összeállni. Ha csak úgy belefúj akkor ott marad benne a dzsindzsa :) Nem írom le azt a 100 dolgot amiért nem jó a NOD,(pedig az volt a kedvencem) inkább ajánlom az AVG-t. Itt részletesen lehetetlen segítséget adni, nem is ide való, de akit érdekel bagollyal szívesen.

Kukackukac, Fatther, Gio és 7 más kedveli ezt.
  4. zsugabubus

zsugabubus Fórumszaki

Szerintem is a sima fák között kell keresni. Ott néha ötöd részéért is lehet venni termést. Az mindenképpen jobb, mint a bahás átlag. Én is elkezdtem gyűjteni a topra mert idén megpróbálnám. Tavaly már könnyebb volt mint azelőtt. De ilyen fa árakkal nem lesz könnyű.

Kukori.és.Kotkoda, -orgona- és csio70 kedveli ezt.
  5. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

Nem szükséges teljesen szétszedni a gépeket, csak a boritólemezt levenni.
    A laptopoknál pedig ha többször belefúj, a filcszerű pormacska is meg szokott indulni, ha meg az alján lévő részeket (Winyó takaró, esetleg nagyobb nyitható nyílásról leveszi a burkolatot) kinyitja -sok laptopnál a hűtőventit is látni, az enyémen is- a pormacskát ki lehet takaritani.
    Nekem Nod32 van, kaptam ajándékba. Amúgy a free AVG-t, és újabban a pandacloud-ot ajánlom a hozzám fordulóknak, mindkettő jelenleg nagyon jó. (A Nod32-vel már nem vagyok annyira kibékülve én sem, de nekem souvenir nyihaha :) )

Kukackukac, Gio, Dyny és 8 más kedveli ezt.
  6. LongNight

LongNight Fórumgróf

Ne felejtsük azt, hogy eredetileg egy Hölgynek adunk tanácsokat, aki nagyon ügyes a neten, de nem biztos, hogy az csavarhúzóval is..;)xD

Gio, Dyny, wiktorka17 és 9 más kedveli ezt.
  7. MosdatlanLábakErdeje

MosdatlanLábakErdeje Aktív író

Jaja valszeg még nem csinált ilyet. Tegyük fel hogy 1 éves a kütyü, (sosem szedte szét... minek is tenné?!) ha kis állat is van a lakásban akkor olyan 1 cm ez a filc-porcica... Ha nem szedik szét és fújják ki rendesen akkor nincs az a kompresszor ami kiszedi maradéktalanul... Ez egy általános hiba a laptopoknál... Ha veszel alsó hűtőt, vagy kívülről fújkálod az halottnak a csók. Segíthet, mert én is olvastam ilyen tudományos szösszenetet Csipkerózsikáról, meg Hófehérkéről... :)

Kukackukac, maoriwomen, Dyny és 6 más kedveli ezt.
  8. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Hétfőt Mindenkinek! Nem mindegyik géphez kell van amelyiknek szárnyas apája van. Norton vírusirtót még akkor se használjon senki ha előre telepített, az usite oldalról eltávolítót lehet letölteni hozzá, különben a fele fent marad a gépen még a revo uninstaller mellett is. Avast vírusirtó és Comodó tűzfal verhetetlen páros. Ferike, kifelejtetted a tápegységet, ami szinte fontosabb mindennél mert egy kis pormaccs tud akkora zárlatot csinálni, hogy elszáll az alaplap. Én porszívóval is kitudom takarítani, és olyankor nincs rajtam műszálas ruha ha a gépben piszkálok.:)ui: A régi fórumon volt ilyen topik ahol a pc-s gondon segített aki a közelben volt.

Kukackukac, Dyny, wiktorka17 és 10 más kedveli ezt.
  9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nekem leállt a laptopom, szerelő jött, és tényleg millió csavart kellett kicsavarjon. Kiderült, hogy annyi macska összejött, hogy a ventilátor is gallyra ment. Szerinte is félévenként illik takarítani. Én tudok a csavarhúzóval bánni, de nem merném szétszedni a gépet. ;) Tehát nem a készség, hanem a bátorság hiányzik. :)

Kukackukac, Fatther, kukori80 és 10 más kedveli ezt.
  10. apuci30

apuci30 Fórumőrült

én nem akartam tegnap vitát nyitni vírusírtó használatáról amúgy ha már vírusos ajánlott minimum egy windows reinstall mert az elmúlt évekbe olyan vírusok terjednek amik a vírusírtás ellenére is is megmaradnak illetve hardvert károsítanak példa anyám laptopjára kapott facen egy vírust ami felnőttartalmakat mentett a gépére két nap múlva elfüstölt a vinyo :) és mivel szakmabéli vagyok így ha vírusos géppel találkozok írtok majd adatmentés és windows reinstall

Fatther, Dyny, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  11. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Azért laptopot szétszedni tudni kell egy asztali gépet bárki szétszed meg összerak

macska49, Dyny, wiktorka17 és 6 más kedveli ezt.
  12. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Szia Kukori!
    Merre kapirgáltál az elmúlt napokban? xD
    A gangot jól elkerülted.
    Nagyon hiányoztál :inlove: , (nekem legalábbis) ;)

Gratulálok! :D
    Egy kicsit azért lelomboztál a TP mennyiséggel :cry:
    Gondolom azért az elkövetkezendő 2-3 évben (mire eljutok a 92-ről a 100-ra) ezt a sokkot kiheverem, xDxDxD

Jól megfertőztetek. xD
    Már nálam is kint csücsülnek a koboldok, csak győzzem őket gyártani xD
    Itt jegyzem meg, hogy az idegen szavak gyűjteménye szerint az alkimista jelentése aranycsináló, tehát remélem Varun és a fejlesztők is eljutnak oda, hogy ez a mesterség legyen a farmarany és aranybanán előállításának megérdemelt helye xDxDxD

Kukackukac, betjoli, Kata_rzis és 19 más kedveli ezt.
  13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Még én is. ;) Volt már rá példa. Valaki telefonon navigált.
    Én ebben nem nagyon bíznék. ;)

Kukackukac, _Cygnus_, Dyny és 7 más kedveli ezt.
  14. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Most levadásztam egy kérdőívet a moziban! :)

15. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

A szétszedéssel nincs is gondom, de úgy összerakni, hogy ne maradjon ki pluszban valami és működjön is ......:oops:

16. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok!

Esküvői váza, és esküvői asztaldísz 0 db a piacomon;)
    Felvásároltam xD
    Hajrá!

sziszi1965, _Cygnus_, -orgona- és 3 más kedveli ezt.
  17. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Lagzira készülsz?;):)

sziszi1965, Numiz, Gio és 4 más kedveli ezt.
  18. -Betty79-

-Betty79- Törzsjátékos

Sziasztok!

Pár napja nem voltam a gangon, utazás miatt nem nagyon van időm belépni és visszaolvasgatni, a farmocskámat is főként egy kedves ismerős rendezi, mert itt a net elég haldoklós... Lemaradtam valami fontosról? Megtudtatok valamit, hogy mit kell vásárolni, termelni, gyűjteni mostanában???

Kukackukac, _Cygnus_ és Borzas.Kata kedveli ezt.
  19. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Én sem vagyok tájékozott, de nálam a kenguru kiszürkült a piacon. :)

Kukackukac, _Cygnus_, sziszi1965 és 4 más kedveli ezt.
  20. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Apuci, pár hete hozott egy barátom ismerőse egy asztali gépet, amibe egy új kártyát kellett volna rakni de mikor kibontotta, már felállt az összes szőr rajtam világított mint egy karácsonyfa, és az mellett pálinkafőzőnek nézett ki. Kiderült, vízhűtéses volt és garanciás,:wuerg: hát én még ilyennel nem találkoztam+ a garancia, mondtam vigye a kijelölt szervízbe, mert nem szeretnék fizetni amennyiért vette, mert annyit nekem nem ér.:music:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.