Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Szervusz Jónás!

Nekem az akciós felhősorral kapcsolatban lenne 3 kérdésem (úgy látszik, ez most ilyen "lelkizős" nap:p)?

1. Látsz a józan üzleti ész által diktáltnál nagyobb esélyt arra, hogy a hét vége felé, az utolsó napra/órákra a 225 FA-s árat akciósítják?
    Csak azért kérdezem, mert a kb. január-február óta kuporgatott-fialtatott FA-jaim kb. háromnegyedét épp az imént nyomtam el rá, és szeretném tudni, hogy jövő péntekig csak kicsit vagy nagyon legyenek nyugtalanok az éjszakáim... (Igazából mindenképp megérősnek ítéltem, csak azért mégsem mindegy, hogy háromnegyed évnyi vagy félévnyi kuporgatást dobok oda érte.o_O)

2. Van a gömbödben olyasmi, ami arra utal, hogy néhány héten belül szintén csak limitált ideig elérhető, 100-150FA-nál nagyobb beruházást igénylő kütyü kerüljön játékba (magyarán érdemes elkezdenem 7. szintű tenyészállatokra spórolni gazdakörbe való tömeges bedobás céljából?:sleepy:)?

3. Látsz arra esélyt, hogy ilyen és ehhez hasonló kérdések legközelebb még a vásárlás megtörténte előtt merüljenek föl bennem?xD

Előre is kösz, ha a 3 kérdés bármelyikében tudsz segíteni...

Tigrislady, babahalak, kekmaci75 és 10 más kedveli ezt.
  2. dereret

dereret Fórumőrült

babahalak kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt :) Mit hallok, lesz ma hivatalos? Az nagyon jó lenne, legalább egy ködfolttal kevesebb lesz :):)

babahalak és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  4. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Köszi :) Sajnálom Krucit, én kedveltem...

Remélem, Jónás nem haragszik meg, távol álljon tőlem elvenni a kenyerét :p
    1. már nem csak a Te éjszakáid lesznek nyugtalanok... ;)
    2. erre mindig van esély :music:(ha engem kérdeznél, nem:eek:)
    3. Te mennyi esélyt látsz erre? 8)

babahalak, _Cygnus_, dereret és még 1 ember kedveli ezt.
  5. boldika88

boldika88 Fórum bárója

babahalak, _Cygnus_, CsakJucinak12 és 3 más kedveli ezt.
  6. fiam62

fiam62 Fórum hercege

7. dereret

dereret Fórumőrült

Jónás !

Annyit igazán elárulhattál volna nekünk, hogy másfél hétig ki sem fogunk látszani a munkából.:cry:
    és még csak jó 24 óra telt el belőle
    :cry:

8. Bözse

Bözse Rutinos

Én sem adom ki, de nem is kértem semmi kompromittáló fotót:eek:, mondjuk Gyuri bá piros csipke tangában vagy ilyesmit.:pxD Csak annyit, hogy a póker parti megörökítését oszd meg velünk. Az, hogy vmelyikőtök gatyája is ráment a csatára? Hát Istenem!?:sleepy: Benne van a pakliban.xDSzegény Gyuri bá, annyit emlegetjük itt, hogy csuklási rohamok miatt majd intenzív ellátásra szorul vmelyik klinikán.;) Jó lenne tudni, hogy a külföldi pletyisek mit tanakodhatnak a furcsa témaválasztásunkon.:oops: Jut eszembe, találtam 1 nagyon hasznos web oldalt.;) Nem is értem, hogy élhettem eddig nélküle?!xD
    http://heeeeeeeey.com/

9. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ez csak a kezdet, novemberre már beharangozott 3 nagy eventet. A december is mindig zsúfolt, pedig azt jobban szeretném lazábbra venni. Vajon az idén közös városdíszítés is lesz? Mintha olyasmit mondott volna Jónás, hogy nem kell minden évben kimaradjon. Lehet nem is erre értette? :music::eek:

babahalak, szemike50, kukori80 és 2 más kedveli ezt.
  10. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

1. Nem.
    Elég megnézned az üres felhősorok árát és tulajdonságait, itt pedig azért hozzácsapnak még 4 db dekor elemet is.

2. Nincs.

3. Tuti:D

Tigrislady, babahalak, hfiu és 4 más kedveli ezt.
  11. kukori80

Szia Nóci.) A nem kell minden évben.... én erről a mikulás eventre asszociáltam. De most jöttem ki a dzsugelből és nem akarok visszamenni mert a tyúkszememet is csipkedi a hideg xD
    Egyébként jók a nyeremények az eventben, örülök hogy nem kell a pajtából még hozzárakni így ki tudom váltani a felhősort. Csak az az egy sor piszkálja a szememet : 24 óra aratómunkás :cry:

12. JósJónás

13. kukori80

babahalak és *PalMa* kedveli ezt.
  14. JósJónás

Szia!

Annyian kaptak már, egy jár neked is: [​IMG]

babahalak és Gio kedveli ezt.
  15. kukori80

Óóó, nagyon köszönöm.;) Nem biztos hogy ki tudom forgatni, de elrakom a kedvenc polcomra, minden nap leporolom és gyűjteni fogom, hátha egyszer.... lesz egy olyan felhősor hogy kinek van több kockája Jónástól ;):)

16. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Hogy 3 "talányos" kérdésre egymás után zsinórban 3 ilyen konkrétan "helyes megfejtést" kapjunk, csont nélkül és szinte már "postafordultával"...:D
    Komolyan mondom, ha "egyébkéntileg" nem Te "szoknád" nekünk osztogatni a Rubik-kockát, most tőlem megkapnád 3x!:p:)

babahalak, _Cygnus_, kekmaci75 és 4 más kedveli ezt.
  17. -huusi-

-huusi- Fórumprofi

Sziasztok!
    A naptárban 3 napos a mega TP nap, az event-kiírásban a szokásos 2. Nem találtam erre vonatkozóan semmit, gondolom a naptárban van rosszul írva.

babahalak kedveli ezt.
  18. JósJónás

Szia!

Ez bizony 3 napot érint:

babahalak és dereret kedveli ezt.
  19. -huusi-

-huusi- Fórumprofi

Bocsi, eddig nem görgettem le a változtatáshoz

babahalak kedveli ezt.
  20. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Aki nagyon kicentizi a teliholdas felhősor összetevőinek legyártását, erről se feledkezzen meg:
    Vasárnap hajnalban kell majd visszaállítani az órákat 3-ról 2-re. Ezzel még nyerünk egy plusz órát. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.