Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szerinted változni fog ? Szerintem pici az esélye ....:(

Kukackukac, _Cygnus_, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  2. holhosjánosné

holhosjánosné Törekvő

Én akkor is megvettem volna ha nem kapok semmit.A szívem szakad meg ezekért az emberekért. Eddig is segítettem 1-1 telefonnal.AKI TUD SEGÍTSEN !A Jóisten visszaadja.

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Bízzunk benne szórni fogja .... Nálam kimaradt az az event ,,, így hiányzik a menüből ;)

Kukackukac, -orgona-, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  4. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Tudod, mire jó a 24 órás felhő? Az XXL-es Bahás fákhoz. A 2 titokfás gazdaköri 36 órás felhője még vadabb, de megszereztem, mert nagyon sokat jelent a szigeten. Azt gondolom, már mindenki tudja, hogy famániás vagyok, szóval nekem aranyat ér ez a felhő.
    Kiszámoltátok, hogy a felhőn sokkal többet ad? Én is szeretem a 10 órás kütyüket és simán vettem volna még kütyüt pluszba, de a felhőn 7000 BTP-ot ad (a többi bónusz mellett), míg a Kincses szigeten csak 5600 BTP-ot. Feltételezem, hogy senki nem kel fel éjjel kitehetőt aratni.

Kukackukac, Numiz, Magdusnéne és 20 más kedveli ezt.
  5. mebajah

mebajah Fórum császára

Az abaj,hogysms-ért nem lehet segíteni.

Kukackukac, macska49, -orgona- és 3 más kedveli ezt.
  6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Most hogy mondtad az egeret, megnéztem és nem is találom a listán :p Gondolom 410 pontot érhet mint a többi, vagy nem...xDSzerintem ugyanúgy át lehet alakítani a fást is mint most a gőzöst. Beraknak egy olyan fát amit csak a gőzösön kaphatsz.
    Szerintem fog, mert ez van a hivatalosban:
    Jelenleg pontos lista a leadható ólakról nem áll a rendelkezésünkre. Amikor az event online, igyekszünk majd egy tájékoztató jellegű listát készíteni a számotokra, és a >> #4 << hozzászólást frissítjük majd azzal.

Kukackukac, kekmaci75, mimi és 11 más kedveli ezt.
  7. Agnesasszony

Agnesasszony Törzsjátékos

Köszönöm a segitségeteket, venni fogok!...:)

Kukackukac, Palacsintax, icus08 és 8 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én is nekiálltam számolni és a döntésem az, hogy nem érné meg a farmra és a kincsesre rakni a kütyüket, a felhő sokkal többet ér, mivel közös a mániánk a fákkal kapcsolatban. (Azt, hogy sajnálom, hogy csak egyszer lehet megvenni, már csak zárójelben merem leírni:))

Kukackukac, kekmaci75, csio70 és 16 más kedveli ezt.
  9. Dyny

Dyny Fórumgróf

5,600 alapjáraton, a bónuszokkal együtt meg van az 16,800 BTP is;) Persze, ha nem a felhőn van, akkor kiesik a TP, és a 10% bónusz a fákból. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy ha valakinek nincs helye, akkor valamit le kell venni

Én már amikor számolgatom, hogy felhő-nem felhő, akkor számolom az alternativ veszteséget azzal ha valamit leveszek a kincsesről, vagy kergéről. Ezek a kitehetők foglalnak 6 kockát, ha azokon a kockákon van mondjuk kitehető ami ad napi 1800 TP-t, az bónuszokkal együtt már 5,400 TP amit elveszitek, és igy a nyereség már csak 11,400 ha nem a felhőre teszem ki.

Ez mondjuk mostanában nem játszik, mert máshová és elkezdtem kütyüket pakolni, úgyhogy van hely bővenxD

Remélem sokan fognak tudni szerezni, akinek nincs meg. Erre jók ezek az eventek, hogy a régebbi dolgokat is be lehet szerezni:) Nem is mondtam, hogy lenne bármi bajom vele, szerintem jó, hogy ad esélyt Varun másoknak is hogy beszerezzék.

Fákat leginkább, azokból is a mamutokat:D

10. kukori80

Én is a felhőre tettem, nem kellett sokat számolgatni. De nem azért mert ki tudnám használni az xxl-es fákra, hanem azért mert amit levennék és a helyére tenném azzal is sokat veszítek. Én minden nap csúszok az aratással, nem vagyok egy időgép hogy pontosan aratni, a fás TP-t nem fogom tudni minden nap leszedni, de a 7 ezer TP- jól fog jönni mindenhol.

Kukackukac, icus08, mimi és 13 más kedveli ezt.
  11. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

A mostani tendencia azt mutatja, hogy azoktól is búcsút vehetünk a továbbiakban..:cry:

12. dominic

dominic Utánpótlás-írogató

Kedves Jónás Bá'
    Úgy látom mindenki expressz és titokól lázban ég. Engem most egy sokkal "másabb" dolog foglalkoztat: négy óra múlva lejár a turbómalmom, ezért kérdezem, hogy várható-e mostanában turbómalom akció, vagy visszatérünk a lassított felvételű tápgyártásba.
    Szíves válaszodat előre is köszönöm.

sziszi1965 kedveli ezt.
  13. kukori80

Szia. Jónás már írta hogy egyelőre nem várható, bár én is várom :)

Kukackukac, wiktorka17, Csöpi02 és 4 más kedveli ezt.
  14. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Nekem jobban meg éri ha szigeten van most arattam épp minden bónusszal a segítő kezek 5400 btp adott volna míg az összefogás 3000-et ez így 8400 X 2= 16.800 btp naponta az igaz hogy a fákra is hat a felhősor de olyan sok van már hogy nem tudom rendesen össze lőni mit mikor kell aratni :D

15. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Meséld el kérlek, hogy ez mennyiben lehetséges. Milyen gyorsítókat használtál? Mert alapból 1000 és 1800 tp-t vagy btp-t ad. Vannak itt olyan olvasók és játékosok is, akik szeretnének tisztán látni ezzel kapcsolatban és köszönik ha megosztod a tapasztalataid.:);)

16. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

Jónás pár napja azt írta, hogy "már látókörön belül van" :D

Kukackukac, icus08, -orgona- és 8 más kedveli ezt.
  17. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Már írom is :)
    Húsvéti lekvár + tavaszi koszorú, 2 sárkánytojás, 2 táltos, 5 bagoly, + dekoros felhő sor ami +10% még egy baglyot tudok venni majd valamikor azt is megejtem így még több is lehet:)
    Ez így pont 200 % + tp :D

Kukackukac, Numiz, kekmaci75 és 18 más kedveli ezt.
  18. kukori80

Értem, de ezt a TP-t nem fogod tudni minden nap kitermelni, mert ehhez nagyon összehangoltan kell a tojásokat meg a felhőket leszedni. EZért döntöttem úgy hogy jobb lesz a felhőn. Erre még lehet enni olívás-fokhagymást ami a szigeti és a sima kergén növeli a TP-t.
    Akkor lehet hogy nem egyet olvastunk, de pont tegnap írta hogy erre a kérdésre nem fog válaszolni, mindenki olvasson vissza.

Kukackukac, Numiz, Coff66 és 10 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Azt szeretem legjobban ebben a játékban, hogy döntések sorozatát hozzuk meg annak érdekében, hogy minél jobban haladjunk:). Érdekes olvasni, hogy kinek mi éri meg jobban. Farm és farm között is óriási a különbség attól függően, hogy ki és mit vár el az adott játékelemtől. Jó, hogy ilyen színes és sokrétű a játék. Igazad van Neked is a Te szemszögedből és amit Nóci, Kukori és én is írok az is jó megoldás:):):)
    Pontosan ezeket használom/nám én is ha megadatott volna a mentorság és vele együtt a két sárkány, ezen kívül minden megvan ugyanígy, mint Neked

Kukackukac, Numiz, icus08 és 15 más kedveli ezt.
  20. Dyny

Dyny Fórumgróf

Egy rugóra jár az eszünk, igy szoktam én is számolni;)

Ugyan kérdés nem nekem szólt, de nekem is ugyanez jött ki, úgyhogy hasonlóak lehetnek a bónuszok:
    bagoly (60%), varju (10%), tavaszi (30%), husveti (30%), sárkány (20%), táltos (40%), felhő (10%)

Ez igy 200% bónusz, ami azt jelenti hogy pontosan 3x szorzó az 5,600 alap TP-re, et voila: 16,800 TP

Kukackukac, kekmaci75, mimi és 16 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.