Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

2. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Ez így van, de szegény Jónásunk azért írta hogy olvassanak vissza mert naponta min.2szer kérdezték ugyan ezt. Egyébként tényleg azt írta látókörön belül van.

Kukackukac, -orgona-, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Kukori hidd el kérlek, hogy Jónás erre a válaszára utalt, hogy nem fogja naponta ismételni. Lesz fürge malom a közeljövőben:);)

4. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Mindenki másképp próbál haladni, nekem így éri meg, én pontosan időben aratok mindent, fákat is, a bahán főleg xxles fák vannak, amiket ugyebár este is aratok.:p

5. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Dehogy nem csak a felhő ami nem hoz fixen mert néha csak naponta 1-szer tudom leszedni de ha meg lesz a 6. bagoly akkor ez az érték fix lesz, már így aratok nagyon régóta ezért imádom a 10 órás kütyüket abból is a bahásat :)
    Sok tp-t lehet kiszedni a kincses szigetből napról napra gyorsul a szintlépésem pedig egyre több tp kell.
    Remélem még sok olyan event lesz ahol bahás dekor elemeket lehet nyerni.

6. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sárkányt 10 óránként, varjút 12 óránként, táltost 10 óránként lehet aktiválni.
    Ez itt a nép hangja rádió..xD;).
    Bocsánat, hogy így akadékoskodom, de van sok olyan gazda aki nem érti mi, hogyan jön ki. Ezért kérdeztem. Reméljük azért olvassák a választ most.:)

Kukackukac, macska49, AnkaFD és 10 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ettől szép ez a játék ... mindenki a saját ízlése szerint alakíthatja figyelembe véve a lehetőségeit és elvárásait ...

Kukackukac, csio70, macska49 és 12 más kedveli ezt.
  8. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Tegnap beszélgettetek a számítógépekben lévő porcicáról. Az valami ilyesmi? :D

Kukackukac, Fatther, Kriszti és 38 más kedveli ezt.
  9. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Nálatok nem változott meg a Bajusz-szalon kinézete ? Mert én mintha nem ilyenre emlékeznék .

10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Örülök, de ez farm függő is. Mert van akinek van még üres helye és megéri neki kirakni. Akinek meg nincs, annak marad a számolgatás és a felhő.
    Köszi. Én is olvastam, de nálam ez egy hónapot jelent xD
    Akkor Neked gratulálok, mert én nem tudom soha időben leszedni, állandóan csúszok, pedig
    ide van rakva az orrom elé hogy mikor kell leszedni. :cry:
    Szia Kata :) Nálad ekkora porcica van a számítógépedbe:xDxD Akkor tényleg valami ipari porszívó kell hozzá xDxD Jaa és nem vagyok Pató Pál xD

Kukackukac, kekmaci75, sziszi1965 és 12 más kedveli ezt.
  11. Baby72

Még 5 perce a régi volt.. azóta nem néztem. De mindjárt megkukkolom.;) De, megváltozott.:oops: Úgy néz ki mint régen a tojástojó.. még a színeiben is.

Kukackukac, wiktorka17, kekmaci75 és 8 más kedveli ezt.
  12. -Betty79-

-Betty79- Törzsjátékos

Hát gyerekek, én dobtam egy hátast... A vakond mennyiségétől pedig majdnem kiszaladtam a világból... Ennyi vakond a földön nincs, nemhogy a farmocskámon. Arra gondoltam az imént, ha kezdő játékos lennék 1 vakondlakkal, akkor majd 1 évembe telne legyártani őket napi egyszeri belépéssel. Jóóóó, tudddom, nem vagyok se kezdő, se egyszeri belépő, de azért mégis elrettentő.

Közben olvastam a gangot is, próbálom pótolni a lemaradásomat... Én csak amolyan nyugis játékos vagyok. Megcsinálom az eventeket amennyire tőlem telik, de nem vagyok tp vadász. Gyűlik, ahogy gyűlik... Biztosan jobban is ki tudnám alakítani a farmomat, ha értenék hozzá úgy, mint itt a nagyok, de nincs rá se időm, se erőm sajnos. Így marad a lassú haladás... Így néha csak kapkodom a fejem, hogy ti 200% bónuszokról írtok. Nekem olyan álmomban sincs. :music:
    Viszont a minap épp azon gondolkodtam, hogy valamit tuti rosszul csinálok, mert szinte a kezdetek óta játszom, 94-es szinten vagyok, sok dolgom hiányzik. A barátnőm, aki nem is olyan rég kezdte, már 93-as szintű, lassan megelőz engem... Hhhhmmm

Kukackukac, wiktorka17, kekmaci75 és 14 más kedveli ezt.
  13. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Sziasztok! A felhőt én is megvettem. Ez is jó lehetőség a segítségnyújtásra.

14. Baby72

Vakond a föld alatt..xDxD;) itt meg bárkit kérdezhetsz, segít majd Neked. A nagyok 100. szint felett vannak, onnan már könnyű haladni.. xD;) de addig nagyon sok kitartás kell. Talán most ennek vagy híján?;) Mindig kapsz erőt ha idejössz olvasni vagy írni..:).

Kukackukac, wiktorka17, sziszi1965 és 9 más kedveli ezt.
  15. nyific

nyific Fórum elő legendája

Szia! Igen nálam is megváltozott a grafikája.:)
    Terveznek vele valamit? vagy csak megváltoztatták?. Hmm

Kukackukac, wiktorka17, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  16. iboly54

Jónás! Merre vagy? Ma még nem is láttam Tőled egy aprócska kis szösszenetet sem. :)
    Hamarosan itt a kakkuktenyésztő event. Nem tudom, hogy lemaradtam vagy tényleg nincs még kitárgyalva milyen lesz. Lehet-e a régieket folytatni vagy merőben új event lesz. Nagyon szeretném tudni mire kell készülni, lesz-e lehetőség befejezni a félbehagyott felhősort. Tudnál valamit mondani? Gondolom mást is érdekelne:)

Kukackukac, wiktorka17, kekmaci75 és 7 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

A bajusz-szalont nem szoktam nézegetni, így nem emlékszem rá, hogy milyen is volt, de ahogy olvastalak rémülten néztem meg, hogy a dédelgetett pillangómnak milyen a kinézet, örömmel állapítottam meg, hogy az még a régi:D, nagyon remélem, hogy az marad holnap is:):)

wiktorka17, kekmaci75, sziszi1965 és 10 más kedveli ezt.
  18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Erre szoktam mondani hogy 1 fa nem fa mert mire letermeled, addigra nyugdíjas leszel xD Az ólakra ugyanez vonatkozik. A farmon kell sok CSP-t szerezni hogy meg tudd venni amikor még olcsó és nem most drágán.

Kukackukac, wiktorka17, sziszi1965 és 7 más kedveli ezt.
  19. iboly54

Szia! Kivételt képez a mandragóra,xD mert az biza nekem eddig nem repkedett nem volt kiváltva a hozzátartozó mesterség. Tegnap kiváltottam és azóta napi 10-15 db összejön:)

sziszi1965, _Cygnus_, Baby72 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Szia! Most olvastam a naptárban, hogy Gyöngy névnap van. Nagyon sok boldog névnapot kívánok.

Kukackukac, wiktorka17, kekmaci75 és 13 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.