Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Hermész

Hermész Junior szaki

Sziasztok!

A hivatalosban is meghirdetett farmarany akció mellett nálam elérhető egy másik ajánlat is. 80%-os kedvezmény 300 aranyra, ami így 295 ft-ba kerül. Az akciós csomag csak egyszer vásárolható és ugyanúgy csütörtök 11-ig lesz játékban, mint a meghirdetett csomagok.

Viszont úgy látom, nem mindegyik farmon elérhető. Egyik farmomon ott van az ajánlat, a másikon nincs. Pedig még nem vettem meg egyiken sem.
    (Lehet, hogy volt már minderről szó az előző 5-10 oldalon, csak elkerülte a figyelmem.)

Joselito szerint a kecske és a pulyka lesz a következő két állat, amit ovis eventen tenyészthetünk. Mivel májusra már a kakukktenyésztés van betervezve, ez valószínűleg júniusban várható.
    Szintén a spanyoloknál megjelent egy 7 részes meseszöveg. Ha jól gondolom, ez a kakukktenyésztéshez kapcsolódó event szövege.
    Itt olvasható: Kakukktenyésztési event

Joselito azt írja, új "pet" lesz a Repülő hal. Szerintem új tojás lesz, ami miután kikelt, együtt röpködhet a sárkánnyal, bagollyal, varjúval, stb, - kinek mi van. :)
    Olyasmit is írnak, hogy három új fa is játékba kerül - valószínűleg a júniusi titokcsemete akció során. Ez a három fa: Homoktövisfa, Paratölgy, Akácia.
    [​IMG] [​IMG]

Forrás
    Forrás
    Forrás
    Forrás

kekmaci75, glade, Dyny és 18 más kedveli ezt.
  2. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Sziasztok!
    Szia!
    Hermész!
    A 80% kedvezmény azoknak van akik még soha nem vettek FA-t

Kukackukac, csio70, icus08 és 11 más kedveli ezt.
  3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia hóóvirág!

Magyarországon mi eleve kedvezményesen tudunk Farmaranyat vásárolni más országokhoz képest.
    A játék érzékeli, hogy Te épp melyik országból játszol ( Geo Ip ) és annak az országnak a rendelési feltételei, árai szerint tudsz vásárolni.
    A bankolási felületen felül a jobb sarokban így vélhetően nem is a magyar zászló jelenik meg, így nem a Magyarországon érvényes árak szerint vásárolsz, hanem az ottani árak szerint.

Dyny, Kukackukac, bogisaci60 és 10 más kedveli ezt.
  4. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Szia Jónás! Várható a pék-lekvár-virág üzemek 6. szintje? Azért kérdezem, mert mikor belépek az üzemekbe, akkor a betöltésnél 6 fület mutat hirtelen, csak utána vált a 4 füles változatra (ill. 3-ra, ahol annyi szinten állok).

5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia! Sajnos nagyobb a valószínűsége annak, hogy ez csak egy megjelenési hiba, mint annak, hogy a műhelyek átalakulnának. Amíg nem voltak a műhelyeim az 5. szinten, nálam is többször előfordult ez a jelenség. Emlékeim szerint Jónás pár oldallal ez előtt azt válaszolta valakinek, hogy ennél sokkal fontosabb fejlesztések vannak napirenden. Valamelyik régebbi produceri hírlevél szerint sem lesz mostanában a műhelyek átalakítása napirenden.

kekmaci75, Kukackukac, csio70 és 7 más kedveli ezt.
  6. Kriszti

Eddig is úgy nyitotta meg, hogy betöltésnél felvillant az összes fül. Csak eddig ez 5 volt.

7. -gyöngy-581

Kívánom, hogy Neked legyen igazad és tényleg jelentsen valami jót a műhelyeknek. Annak idején az iparosodás kezdetén több szintre tervezték a műhelyeket, mint 5, csak közben nem folytatták a bővítést:)

kekmaci75, Dyny, Kukackukac és 6 más kedveli ezt.
  8. marutea

marutea Törzsjátékos

Már régóta azon törpöltem, miért látszik a betöltéskor 6 fül.....
    Azt hittem, TGC tagok, vagy mentorok, vagy másféle kegyeltjei a sorsnak (vagy a BP-nek) 6. szintre is léphetnek.
    Vannak olyan termékek, amiket még 5-ös szinten sem tudok termelni. Tényleg, azokat akkor nekem mindig piacról kell beszereznem???

Dyny, Csöpi02, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  9. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

A kacsacsőrűt 99 ezerért adtam el , mindet. Majd letermelem magamnak a feladatba valót , de nem volt szívem ennyiért nem eladni :))))

kalimera75, Kriszti, Khirra és 10 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Vannak tényleg olyanok amiknek a receptje csak a TGC tagoknak érhető el pl. gülüszemzselé, túrótorta, és vannak olyanok amiket FA-ért vehetsz meg, de léteznek olyan termékek is amiknek a receptjéhez evetek nyereményeivel jutottak hozzá azok akik akkor játszottak pl. csokis pali, lángos. Ezeket én is a piacról veszem meg, gyártani sajnos sem tudom :), pedig jó lenne, ha gyárthatnám, ha ismét bekerülnének a játékba valamilyen formában:)

kekmaci75, Dyny, Kukackukac és 4 más kedveli ezt.
  11. Kriszti

Volt róla szó, hogy a csokis palacsinta és lángos még valamikor megszerezhető lesz, legalább is Jónás nem vetette el az esélyét. De ha azt nézzük, hogy a csemetegőzös megjelenésére nagyobb esélynek kellene lenni...

kekmaci75, Dyny, Shirkán53 és 6 más kedveli ezt.
  12. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Valaki tudna nekem választ adni adni arra a jelenségre, hogy miért tűnt el a piacról az albínó denevér?

iboly54, csio70 és Baby72 kedveli ezt.
  13. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Abból gyártjuk a sárga deniólat ami megy a gőzősre 460 pontért.

Kukackukac, mária4702, sziszi1965 és 6 más kedveli ezt.
  14. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Köszönöm a gyors válaszod! :)
    Baby, ez a sárga deniól garantálja szerinted az illatszertárt?

Ahh, ne válaszoljxD
    Rájöttem, mit kérdeztem...asszem, fáradt vagyok...xD

Kukackukac, iboly54, csio70 és 3 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Türelem :) Mindennek eljön az ideje ... :)

Dyny, Kukackukac, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  16. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Nekem 3. rakománynak bejött:);), de amíg van munícióm folytatom.. legyen több belőle, hogy meggazdagodjakxDxD;).

Kukackukac, iboly54, Kriszti és 9 más kedveli ezt.
  17. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Köszii :)
    Hajrá, hajrá ;)

Kukackukac, -orgona- és Baby72 kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Én már abban sem merek bízni, hogy a csemetegőzöst változatlan formában valaha visszakapjuk pedig:cry: utána, a régi receptekre meg várok, hátha.... esetleg mégis...:)

Dyny, Kukackukac, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  19. Kriszti

De hát ilyeneket nem szabad leírni!! Tudod, hogy Varun olvassa a fórumot! xD

Kukackukac, Numiz, -gyöngy-581 és 4 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

én szinte biztosra veszem , hogy ott is lesz újítás ...
    hoz majd valami újdonságot ....

-gyöngy-581, Dyny, Kukackukac és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.