Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

@ szsanci

A játékból előzetes grafika továbbra is csak elfogadható forrásjelöléssel publikálható.

Egyéb információ esetén (meseszöveg, stb.) elegendő az általad használt megjelölés, azokat nyugodtan lehet hozni bárkinek - kivéve engem :D
    Már kértem felvételemet az írószövetségbe, de még nem kaptam pozitív választ:oops:

kekmaci75, rozo52, kutyaszálló és 16 más kedveli ezt.
  2. Edythke

Edythke Fórumlakó

Szia!
    Nem értem a kifakadásodat, akinek sok csillagja van az legalább 90+ szintű és végigcsinálta a gazdaköriket és az eventeket akkor miért baj ha örül a csillagjainak, inkább gratulálj nekik, hidd el a Te sikerednek is örülni fognak és gratulálni ha eléred azt a szintet ;):)

icus08, wiktorka17, Kukackukac és 8 más kedveli ezt.
  3. szsanci

szsanci Fórumszaki

Ja, értem. Köszönöm az infót! Bár valós forrást adtam meg. De akkor meg kell várjam, amíg a járgányról átkerül a többi helyre, és aztán ide.. :D
    Nekem ehhez semmi közöm. :)

(zárójelben megjegyzem, én most próbálok úgy jönni, hogy mindenkinek tiszta lap, egy próbát részemről megér)

kekmaci75, AnkaFD, wiktorka17 és 9 más kedveli ezt.
  4. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Edíthke ezzel az az egy gond van, hogy a múltkori csillagmegvonás amiatt kezdődött, mert néhányan írták, hogy feleslegük van, így aztán én sem örülök, ha valaki ezt hangoztatja, mert a BP esetleg hajlamos újra megvonni, amivel viszont sokan járunk rosszul. Abban viszont egyetértek veled, hogy az általad idézett hozzászólás hangneme kissé túlszaladt a kellemes kereteken.

5. JósJónás

Szia!

Semmi kifogásom nincs egy próbaüzem ellen:)
    Ha mesélsz helyettem a többieknek, akkor már a "felvétellel" sem kell görcsölnöm:)8)

kekmaci75, AnkaFD, Borzas.Kata és 13 más kedveli ezt.
  6. SeftElek

SeftElek Utánpótlás-írogató

És a csiga? Az nincs az udvaron?? :D

7. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok! Jónás megkérdezhetem, hogy a bajuszszalon hogy fog működni? most a szalon adja az álbajuszt. ez meg fog maradni és amit kapunk a játékból. /v épitunk/ az meg az aranybajuszt fogja adni? bocsi de nekem nem tiszta. köszi

8. szsanci

szsanci Fórumszaki

A liba már 100%. :)

kekmaci75, Borzas.Kata, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  9. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Mindkettőtöknek köszönöm!:)

kekmaci75, wiktorka17, Kukackukac és 8 más kedveli ezt.
  10. SeftElek

SeftElek Utánpótlás-írogató

OK!
    Most értem ide a visszaolvasásban :)

11. Edythke

Edythke Fórumlakó

Csillagocska nem hiszem, hogy a BP az általunk leírtakból tudja, hogy kinek mennyi csillagja van. Nekik azt tudni kell mennyi kicsi és magasabb szintű játékosa van, ebből adódóan a csillagok eloszlását is, ami ugyebár kell a haladáshoz és nem áll érdekükben az alacsonyabban lévő játékosok kedvét elvenni a játéktól, (lásd dupla csillagok adása). ;)

wiktorka17, Kukackukac, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  12. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

bocsi Jónás! jártam a csevegőben ott is feszegetik ezt a témát, / álbajusz- aranybajusz/úgy hogy majd figyelem a hireket. köszi és elnézést.

wiktorka17 és Kukackukac kedveli ezt.
  13. JósJónás

Szia!

A bajuszszalon fogja továbbra is az aranybajuszt adni, mint korábban is.

wiktorka17, Kukackukac, kovacstne és 7 más kedveli ezt.
  14. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

köszönöm. ha lehetne még egy kérdés? az álbajuszok maradnak a raktáron amit eddig termeltünk, vagy átváltoznak aranybajusszá?

szemike50, wiktorka17 és Kukackukac kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok szép estét mindenkinek! :)
    Most értem utol a lemaradásomat a visszaolvasásban. Az új állat tenyésztése mindig izgalmas abban az esetben, ha még nincs játékban. Gratulálok a megfejtőnek. Reméljük lesz időnk felkészülni a tenyésztésére. Kíváncsi vagyok rá, hogy milyen módon kapjuk meg az alapállatot? Gondolom eventnyeremény lesz, mint a kaméleonól is volt:)?
    Valamelyik hsz-ben olvastam, hogy mégis lesznek csillagok az ideigleneshez. Jó értettem?:D:p

icus08, szemike50, hóóvirág és 7 más kedveli ezt.
  16. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Most megnéztem én is, hol láttok álbajuszt. Gondolom, csak megjelenítési hiba. Anno az eventbe kellett álbajuszt beadjunk, azt az eventes ólból nyertük.
    Igen, jól értetted.

kekmaci75, szemike50, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  17. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

Éppen fordítva: a korábbi event során szerepelt az álbajusz, most pedig az aranybajuszt gyárthatjuk a bajusz-szalonban. Mondjuk jelenleg a piacon és a pajtában is álbajusz van, de ez valami hiba.

szemike50, wiktorka17, Kukackukac és 6 más kedveli ezt.
  18. JósJónás

Szia!

Így van - remélhetőleg minél hamarabb javításra fog kerülni.

kekmaci75, wiktorka17, Kukackukac és 7 más kedveli ezt.
  19. breki072

breki072 Fórum elő legendája

A barkácsboltban is álbajuszt ad és írnak
    Hm bajusz bajusz

kekmaci75, Fatther, szemike50 és 11 más kedveli ezt.
  20. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Pedig mint utólag kiderült, ez volt az oka. Figyelik a fórumot és persze a moderátorok is jeleznek vissza és mivel többször jött ilyen hozzászólás, hogy sok a csillag, azt meg senki nem írta, hogy kevés, emiatt jött a csillagmegvonás. Akkor persze tele lett a panasztopic, amiből kiderült, hogy jóval több a csillaghiányos játékos, és utána állították őket vissza. De majd kijavít, aki esetleg jobban értesült.... Jónás? .-)

szemike50, wiktorka17, Kukackukac és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.