Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ha elmondod az árat, elárulom én mire gondoltam;)

2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Kata.) Tavaly se estek le az árak a top alatt , sőt.... Sokan akkor kaptak észbe hogy beneveznek amikor meglátták a nyereményt és elkezdtek vásárolni. Nálam már most sincs nagyon olcsón eladó semmi.

babahalak és nemo-kapitany kedveli ezt.
  3. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Miért ne? Általában a pajtaérték 1/6-a alatt szoktam vásárolni. Várom a know-how-t... ;)

Utoljára szerkesztett: 27.10.14
  4. JósJónás

Több embernek fog inge-gatyája rámenni az event teljesítésére... üres pajtát meg minek tartogatni - eladom. Mivel sokan járunk majd ebben a cipőben, lesik a pajta ára.:)

5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Élőben sem lehet mindenkinek a kedvében járni, nem is kell, akkor a neten miért kéne?

Egy csomó hozzászólásra akartam válaszolni, de lelőtted a poént. Úgy gondolom én is, hogy ma már nem lenne akkora sikere a macskapüfölésnek. Egyedül csak az XXL-es bahás fáknak örülnék, pedig hogy örültem akkor mindennek. :)
    Jó piacon vagy, én szinte semmit nem tudtam eladni a TOP alatt, pedig a piacomon volt, van valaki a nagyon Topból.
    Nálam nem ennyire alacsonyak az árak, ha valamit sikerül a pajtaérték 1/5-e alatt venni, örülök mint majom a farkának. Tegnap este megfordult a fejemben, hogy nem vásárolok tovább, hanem elkezdem 5000-vel kipakolni.
    Arra számítasz, hogy sokkal olcsóbb lesz akkor a piac?

babahalak, nemo-kapitany és dereret kedveli ezt.
  6. JósJónás

Szia!

Teljesen jogos:) Nem nagyom zavar, ha egy írásom tetszik mindenkinek. Mint mindenki mást, engem is át lehet ugrani:)

Szintén zenész:)

Inkább érdekes keresztmozgásokra tippelek.8)
    Az ismertető megjelenése és a TOP játék vége közt lesz mondjuk egy hét. Meg mernéd akkor tippelni, minek mennyi lesz az ára a piacon egy hét múlva?
    Melyik az a pillanat, amikor eladni kell, és mikor vásárolni? Mennyi lesz valaminek a maximum ára, mennyi a minimum ára, és mennyit kell beadni a tuti siker érdekében?
    Ha már benne leszünk sem lesz ez egyszerű:)

babahalak, macska49, Palacsintax és 6 más kedveli ezt.
  7. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

sziasztok :)

lehet nem ide tartozik , de az előző oldalt a 115. nem tudom megnyitni , mert állandóan figyelmeztető ablak ugrik fel .

Ez csak nálam jelentkezik vagy nálatok is ?

Többször próbáltam , de mindhiába .

babahalak és Numiz kedveli ezt.
  8. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Na látod, ezekre az érdekes, mások által generált "keresztmozgásokra" kell majd lecsapni jó érzékkel. 8)
    Még nem akarom megtippelni. Minden attól függ, hogy miért kell pajtát üríteni... [​IMG]

Ha már itt tartunk, ennek kapcsán nem akarsz egyet tekerni azon a Rubik-kockán, hogy közelebb vigyél minket a nyeremény kitalálásához? ;)

Nem mondom, ezzel a pletykaganggal jó sok fordítási feladatot adunk a külföldi pletyiseknek... xD (Az elején nem voltam biztos benne, hogy jó ötlet egy második pletyis topikot létrehozni, de mára ez a véleményem nagyban megváltozott. Ez jobb lett, mint az eredeti! - Bocsi, Jónás! :) Tudod, látszik az "asszony" keze nyoma. ;))

Utoljára szerkesztett: 28.10.14
    babahalak, macska49, Numiz és 10 más kedveli ezt.
  9. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Nem vágyom feltétlenül erre a típusú játékra, főleg, ha a szerencsén múlik, hogy mit kapok, de azért csak lehetne találni olyan dolgokat, aminek a 90-100 színt fölöttiek is örülnének. ( pl farmaranyfa, magas szintű tenyészállat, stb)

babahalak, agi967 és dereret kedveli ezt.
  10. dereret

dereret Fórumőrült

Szia

Dehogy gondoltam én azt, hogy egy az egyben, csak magát a sémát! A 3 évvel ezelőtti állapotokhoz azok a nyeremények voltak álmaink netovábbjai. Semmiből nem tartana a fejlesztőknek, hogy az xl-es ólakat és fákat mamutokra, titkosakra, színesekre... azaz a mai farmképhez igazítsák.

Nekem nagyon zavaró az eladó Pajta hirdetés. Sok pajtaürítős event volt régebben, így még azoknak is sokkal többjük van, akik nem a gyüjtögetés rabjai.
    Akik a TOP-on indulni szeretnének, azok már szerintem bevásároltak hozzá, így marad az a lehetőség, hogy nem a TOP indítja majd be a piacot, hanem az azt megelőző nagyon nehéz event.
    Vagyis aki a TOP-on indul, az számoljon kétszeres pajtaürítéssel Erzsébet és Katalin között ?

Ahogy Kata is írta: jól kell tudni vásárolni és ehhez nem kell mást tudni, csak a pajtaértéket és ehhez lehet igazítani, hogy mi és mennyiért éri meg.
    A tojás pajtaértéke pl. 300, piacon 40-50 csépéért alig fogyott, míg a juhar pajtaértéke 170 és vitték 40-50 csépéért, mint a cukrot, de az "okosabb" gazdák beljebb mentek és a bahamás fákból vásároltak: pl. licsit-mombint 30 csépés áron, amiknek a pajtaértéke azonos a tojáséval: 280-300.
    De ugyanez vonatkozik az állatokra stb.

Szeretem az olcsó piacot, így mivel én nem akarok semmit eladni csak beadni, már alig várom, hogy szinte mindent ingyen felvásároljak. Gondolni kell a 2015-ös TOP-ra is.xD

babahalak, macska49, Numiz és 8 más kedveli ezt.
  11. Claunyuszi

Claunyuszi Törzsjátékos

Szia! Kipróbáltam , nálam is ugyanaz a helyzet, azt írja, hogy rosszindulatú programot tartalmaz, én inkább nem kísérletezem újra :(. Pedig igen érdekes ez a pajtaeladós eszmecsere, csak ott a bibi, hogy hiába töröm a buksimat rajta, okosat nem tudok kisütni belőle :(:cry:. Egy a tuti, hogy topx-ben nem indulok mindössze másfél év farmozással; lelkesen szurkolok majd a magyar indulóknak; de hogy a piacon merre mozogjak a sok kufár között o_O:oops:xD? Pedig az előszelek alapján piszkosul sajnálni fogom, hogy esélytelen vagyok bekerülni a nagyok közé, de Jónás intelmei alapján most már attól is retyketek hogy az alap event is megrengeti majd a pajta oldalát. Mindenesetre nehezen hiszem, hogy önként dalolva ingyen dobjam a piacra az árút; bár Jónás valamiért arra terelne minket az én olvasatomban, hogy most kéne eladni, amíg nem mennek le az árak ! De mit és miért ?? És mit is vegyek ?? Őszintén szólva nem érzem, hogy képes lennék eladni ami a pajtában van, hogy utána netán nem éri meg vagy horror áron
    vegyem vissza, mert épp olyat kéne beadni, amitől előzőleg megszabadultam o_O:eek::oops:....
    Na kedves Jónás, sikerült megint jól összekuszálnod az agytekervényeimet, már én sem igazodok ki a gondolataimban, nemhogy más,aki veszi a fáradtságot és végigolvasta ezt a postot :DxD ! Szaladok is inkább kávét inni, hátha kicsit tisztul a köd, bár kint is az van. Még szerencse, hogy a koffeinhiányos aratásnál csak egy területen ültettem rosszat :sleepy::p. Pedig már annyiszor szóltam magamnak, hogy a reggeli kávé előtt nincs farmozás :oops:xD !!

Tényleg, az nem lehet, hogy azért kell eladni és azért kell a sok CSP, mert kivételesen CSP-t kell majd befizetni valamelyik eventbe, akár a szüreti+TopX-be :oops::p??? :oops: Volt ilyen egyáltalán a régi eventek közt ? Bár újításként is bevezethetik :oops:

Utoljára szerkesztett: 28.10.14
    babahalak, macska49, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  12. szemike50

Kedves Jónás! Kutakodjál már légy szíves a gömbödben egy turbómalom előfizetés után, hátha csak megbújt és nem láttad. Szept. és okt. hónapban 13nap volt munkások akció, turbómalom csak 2nap. Nem hiszem, hogy ilyen sűrű programok mellett nagyon befolyásolná a a Bp. bevételét az akció ( mivel az is pénzbe kerül ), de a lelkünknek jól esne.

13. szemike50

Nálam nem jelentkezik a hiba.

babahalak kedveli ezt.
  14. dereret

dereret Fórumőrült

Jónás !

Ha ezt a számomra megfejthetetlen első mondatodat megtudnám fejteni !!! Üres a pajta, nem kell, eladom.
    Kinek ???
    Beteszem a napi ajándékok közé és átküldöm a szomszédomnak ? xD:cry:, hogy töltse már ugyan fel nekem, aztán majd küldje vissza !!!xD???
    Nem értem:cry::mad:nem értem:mad::cry:!

babahalak, szemike50, ciklon23 és 3 más kedveli ezt.
  15. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Igen, azt írja rosszindulatu kódot tartalmaz?!.:eek:

babahalak kedveli ezt.
  16. robika012004

robika012004 Utánpótlás-írogató

szia.
    nekem 1 pillanatra megnyitotta és utána beugrott az a piros oldal a hiba üzenettel :/

babahalak kedveli ezt.
  17. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

Nekem nem irt ki semmi,lehet mert nincs virusirtom? :DDD Költöi kérdés volt,nyilván azért :) Azért reménykedem,h nem szedtem össze itt semmit..

babahalak kedveli ezt.
  18. JósJónás

Szia!

Ha összeszeded amit eddig tudsz (hiszel, gondolsz) az eseményről és a jutalmakról, megtoldom valamivel:)

babahalak, ulmo12 és nemo-kapitany kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia! :)
    Az én piacomon sem elég már az 1/5, nagyon drágul minden.

Szia!:)
    Örülnék, ha tudnám melyik eventre gondoltál a TOP-ra, vagy az előtte lévőre, vagy mindkettőre? A kétszeres pajtaürítés elég ijesztően hangzik.... Bár maga a TOP-hoz való eljutás és teljesítés is kétszeres beadogatást jelent. Kicsit összezavarodtam.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.10.14
  20. JósJónás

Szia!

Persze, lehet találni:) (Mondjuk FA fa szerintem kizárt)
    De ha nem teszik bele, csak egy hanyagolható lapos kis event lenne belőle.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.