Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsugabubus

zsugabubus Fórumszaki

Köszi a választ. Nem olvastam sehol.

Kukackukac, kukori80, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Néhány percet érdemes várni ... az event indulás után . közben ide pillantani a fórumba ... s ha nincs panasz áradat akkor már biztosan zökkenőmentes lesz az aratás és a bedobálás a gazdakörnél ;)

Kukackukac, kukori80, wiktorka17 és 6 más kedveli ezt.
  3. -Betty79-

-Betty79- Törzsjátékos

Én kitartóan bökök és végre szereztem vele 2 FA-t. Juhhuhuhuhu :)

Kukackukac, kukori80, ciklon23 és 7 más kedveli ezt.
  4. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ha Jónás mondta, akkor az már hivatalos.:D Azt meg, hogy elindul vagy nem indul, nincs honnan tudni előre. Az event kezdéssel én mindig megvárom, ameddig kiírják, hogy az event rendben elindult s frissítés után a mi farmunkon is megjelenik.:D Valamikor 3-4 évvel ezelőtt a kezdő felröppenő nélkül arattam le, azóta nem sietek az első aratással.:D:D

A bökéshez képes ismertető:

https://sharedimages.bpsecure.com/C.../2726ea26584dd6399abab78526453387555ed4cc.pdf

5. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Fejeket lehúzni, repkedő drótok fokozottan veszélyesek testi épségünkre;)

Kukackukac, hóóvirág, kukori80 és 9 más kedveli ezt.
  6. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szia Jónás!

csak tudnám, mire akartál ezzel célozni.... ?????? :)

Kukackukac, Kata_rzis, kukori80 és 4 más kedveli ezt.
  7. JósJónás

@skalimaci

Az általad linkelt rajongói oldal hivatalosan nem támogatott rajongó oldal, aminek két következménye van:
    - a fórumon oda mutató link nem helyezhető el - írásod ezért törlésre került.
    - az általuk közölt információ soha nem hivatalos közlemény.

Kukackukac, mimi és wiktorka17 kedveli ezt.
  8. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

:)Találgatok: akciós alacsonyan szálló virágdrótokra vagy valamelyik következő event felröpijeire gondoltál?

Utoljára szerkesztett: 27.5.15
    Kukackukac, hóóvirág, kukori80 és 4 más kedveli ezt.
  9. JósJónás

Szia!

Az előbbi lesz a jó:)

Kukackukac, hóóvirág, kukori80 és 7 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Megérkezett az új kitehető ;) Remélem ma néhány landol nálam ;)

Kukackukac, kukori80, heureca3 és 4 más kedveli ezt.
  11. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Ááááááááá, Jónás!

Most olvasom, hogy ez az új küldhető szezonális kitehető nem is 1x2-es...o_O
    Akkor viszont végképp nem értem, miért nem rakható felhőre: most tényleg a víztartállyal akarnak megfogni minket minket?:mad:
    Persze megmagyarázni meg tudnám (több oldalról indulva is: ...!), de érteni akkor sem értem...:oops:

(Amúgy ahhoz képest meglehetősen impozáns paraméterekkel bír - azt lehet már tudni, hogy hányszor szedhető le, mielőtt lebontandó dekorációs tárggyá válik (mert ez viszont hiányzik a leírásból)?)

ÜDV Mindenkinek!

12. _Cygnus_

Igen, már épp ideje, hogy rám cáfoljon s egyszerre mind az 5 feladat elinduljon.xD
    Csóváltam is a fejem, hogy mostanában Jónás nem javítja ki a hülyeségeinket.:wuerg:

Kukackukac, Claunyuszi, kukori80 és 10 más kedveli ezt.
  13. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

5x lehet leszedni.
    Hát... én is vártam, de nem dobódtam fel tőle. 1x1-es, és ha beszedem, végleg törlődik. (Azt mondjuk nem tudom, milyenek szoktak lenni a szezonális kitehetők.) Maradok én is a víztartálynál.

Kukackukac, heureca3, Csöpi02 és 6 más kedveli ezt.
  14. jani975

jani975 Fórumszaki

Szia!
    Itt megtalálható (5-ször szedhető le): https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándékozás-ajándéktárgyak.741/#post-249042

Kukackukac, kukori80, heureca3 és 7 más kedveli ezt.
  15. busand

busand Junior szaki

Az év elején (is) szóba került az új terület a korallzátony. Nem tudom, hogy mi újság azóta vele, feledésbe merült egy cunami által? :)

Kukackukac, Tigrislady, kukori80 és 4 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én 1795-ért rakhattam volna ki tegnap, ma még nem néztem:).Megnéztem, 2135 körül lenne jelenleg...

csio70, _Cygnus_ és sziszi1965 kedveli ezt.
  17. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Dehogy merült feledésbe: itt a Gangon pl. rendszeresen vissza-visszatérő találgatások mennek arról, hogy melyik félteke melyik évszakjában és melyik világvallás naptárja szerinti melyik évben kerül bevezetésre...!xD

Magdusnéne, bdody1944, Fatther és 17 más kedveli ezt.
  18. JósJónás

Szia!

Onnantól kezdve, hogy nem megy ki a felhőre, már nem volt érdekes a mérete:)
    Egyébként képet is hoztam róla... akkor sem esett le?

19. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

Víz alá... Mint Atlantisz xD
    Tegnap néztem, a tavaly májusi produceriben írtak róla először. Augusztusban jött Varun, és ő már "egy szilárd technológiai alapról és egy követhető tervről" számolt be. Határidőt meg ugye sose mondott, szóval ráérnek még. :music:

Kukackukac, Kata_rzis, kukori80 és 7 más kedveli ezt.
  20. _Cygnus_

Őszintén? Nem. Pedig láttam már előtte is a képet, abból lőttem be 2*1-nek.:oops: Csak az vigasztal, hogy a többi fórumon is annak látták. De igazad van, ha nem megy ki a felhőre, már nincs is jelentősége. Kell 1-2 mutatóba, de ennyi.

Kukackukac, Kata_rzis, kukori80 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.