Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Igazad van töröltem is:D:D.
    Nem beszélek túl jól németül, de az eredet szövegben is benne volt, ha helyesen értettem az áprilisi tréfa kifejezés valamilyen formában. Ha ilyen, vagy ehhez hasonló feladatsort kérnének akkor nagyon kevés farmernak lenne lehetősége kijutni a korallra, az pedig ellenkezik a produceri hírlevél mondataival, nem idézem azokat, már mindenki ismeri:)

Utoljára szerkesztett: 28.5.15
    Dyny, Kukackukac, alpha58 és 8 más kedveli ezt.
  2. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Láttad, mit írtam: "ha igaznak bizonyul"...

De láttunk mi már karón varjút...
    Meg hollót fórumot moderálni... xD

[​IMG] (Csak sétálok itt a takarómmal, de ebből így nem lesz alvás...)

Dyny, Claunyuszi, Numiz és 25 más kedveli ezt.
  3. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Itt van az eredetije:

http://www.farmeramafans.de/bahamarama-erweiterung-in-sicht/

alex0824, Kukackukac, alpha58 és 11 más kedveli ezt.
  4. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

Hurrá! Itthon is lehet? :p
    Ennek a Zurad is örül?;)
    De azért, ugye maradsz nagykövet? :inlove:

Claunyuszi, Kukackukac, alpha58 és 7 más kedveli ezt.
  5. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Egy kis rejtvény - matek sem kell hozzá 8)

jábimalavabbanavjámagacakahygoh

Claunyuszi, Kukackukac, alpha58 és 18 más kedveli ezt.
  6. JósJónás

Nem felejtek ám, majd kérdezzél csak valamit... olyan erdő lesz belőle, még télen is ott fogsz fagyoskodni :D:p

Dyny, Claunyuszi, Numiz és 28 más kedveli ezt.
  7. tejeskávé1

tejeskávé1 Fórum-zöldfülű

Jó estét kívánok!
    Szabad?
    "hogyha kacag a máj van abba valami báj" Máj=termék

Kukackukac, alpha58, wiktorka17 és 14 más kedveli ezt.
  8. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

hogy ha kacag a máj van abba valami báj
    Mézga Géza vagyok...
    De mi ebben a pletyka? Jön Köbüki??? Hozzák a Nublonok??

Dyny, Kukackukac, alpha58 és 11 más kedveli ezt.
  9. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

Lehetséges hogy a libának a máj lesz a terményese? libamáj :D

10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ügyes vagy!:)
    Jó éjszakát, szép álmokat Mindenkinek!

alex0824, Dyny, Kukackukac és 10 más kedveli ezt.
  11. JósJónás

Szia!

Köbüki a Géza volt :D
    De már készülődik öcsi az utazásra8)

Dyny, Kukackukac, alpha58 és 21 más kedveli ezt.
  12. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Nem tudom, mit pusmogtok Ti egymás között, Asszonyok, de nagyon nem tetszik.
    Előbb Breki, aztán a búvárok, most meg ez?! AZONNAL TUDNI AKAROM, KI AZ A zURAD!!!!:mad:
    Még ízlelgetnem kell a nevét ahhoz, hogy igazán kóstolgatásokba bocsátkozhassak, de első hallásra nagyon olyan, mintha egy Szulejmán-szereplő lenne...!o_O
    Jobb ha Tőled tudom meg, mert úgy vettem le, vannak itt a Gangon bőven, akiktől meg tudom érdeklődni, ha utánajárok...
    xD

TRIPLA LÁJK!:D
    De úgy veszem ki belőle, ezentúl vigyáznom kell, miket és hogyan irkálok...:p
    Mellesleg vmi légköri zavar üthetett a gondolatátvivő kézi készülékbe, mert nálam nem állt össze, hogy mit akar jelenteni: libamáj mint termény (ez mondjuk nem nagyon illik bele az eddigi "vega" vonalba), vagy Köbük-öcsi mint nublonok (ez meg, lassan már lehet mondani, a Farmerama újkori történelmétől idegen - én legalábbis az atom-ókor előtt már nem számítottam a visszatértükre)...o_O:)
    ----------
    Azért, hogy ne csak Katámat "vegyem elő", szépen vagyunk, mondhatom, Ti Többi Gangosok is...! "Sziporkázhatok" itt mindenféle "mókatárral", "kifejtegethetem" "tudástáram" legjavát, de ha Jónás nem archiválja le idő előtt, talán semelyik hsz-emre nem kaptam volna annyi lájkot, mint amiben megírtam, hogy mennyire mellétrafáltam (1-szer az életben!:eek:)...:cry:

xD

Utoljára szerkesztett: 29.5.15
    Dyny, Claunyuszi, Kukackukac és 33 más kedveli ezt.
  13. babo0810

babo0810 Aktív író

hogyha kacag a máj van abban valami báj erre gondoltál Jónás apó

Kukackukac, alpha58, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  14. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Bár nyáron szeretem az erdőt, télen nem szeretnék ott fagyoskodni, így inkább legyen minden a Te akaratod szerint ;):
    Ha szükséges, tudom még fokozni is xD:

És ha már ilyen jóban lettünk, megtennéd, hogy bedobsz valamilyen AB-s hírt? ;) (A kutyának nem kell a cirkusz pandám a piacon, pedig "ócón" adom, és hamarosan visszakerül a pajtába.:oops:)

Te meg, Drágám, az újabb összeesküvés-elmélet gyártás helyett inkább a közelgő reunion-ra koncentráljál! De most még nem kell kiállnod a kapuba... [​IMG]
    Különben is! Honnan ismered Te AnkaFD-t? o_O Ő nem pasi?? o_O Csak én asszociáltam a nevéről Paul Ankára?xD

Dyny, Claunyuszi, Numiz és 31 más kedveli ezt.
  15. marutea

marutea Törzsjátékos

az eredeti szöveg pontosítva:
    Van abban valami báj, hogyha kacag a máj,

és a folytatás
    Szárnyal a kedv, mint a kacsamadár.
    csak a rend kedvéért :p

Numiz, Kukackukac, alpha58 és 12 más kedveli ezt.
  16. dreameli

dreameli Utánpótlás-írogató

Nagyon régen ígérik már a felhősorok automatikus aratását! Most már egy belépésnél azzal megy el a legtöbb idő, hogy végig kell töltögetni az összes szintet! Mi abban ilyen nehéz megvalósítani, hogy odategyenek egy plusz gombot!???

Kukackukac és heureca3 kedveli ezt.
  17. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép jó reggelt Mindenkinek!
    Rég nevettem ennyit. xD Amúgy meg: Tisztaság, fél egészség! A másik fele meg jön a nevetéssel és a vidám topikkal. xD
    A lengyel oldalon láttam a korallólat, nagyon szépre sikeredett. Azért lenne egy kérdésem Jónásunkhoz. Adhatsz-e információt a korallszigethez szükséges AB mennyiségét illetően, vagy teljesen erdő?

18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szép reggelt Mindenkinek és kellemes napot!:)
    Szia Pharmer!
    Szerintem nincs szó terményekről, jónás mája hízik attól, hogy megint és önként megyünk egy olyan erdőbe a korall miatt amiből egyszer-kétszer-sokszor kijöttünk már.xDxD
    Szia kedves Jónás szép reggelt Neked!:)
    Tegnap este, már túlságosan fáradt volta, de most, szeretném leírni, hogy sajnos úgy érzem, hogy egy-két fecske nem csinál a teknősnél kicsit magasabb árat, hiába rakom én ki (áldoznék rá), ha nincs partner aki segítsen nekem, így az ár még mindig a teki ... alatt van:).

19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Reméljük inkább feladatsorral lehet majd hozzájutni a gazdakörben ... Jót tenne a piacnak ;)
    Így Nagyobb rétegnek lenne elérhető .... Akár egy két új növénnyel vagy fával is ...

Dyny, Kukackukac, alpha58 és 7 más kedveli ezt.
  20. marutea

marutea Törzsjátékos

Hmmm,
    az 1-2 új növény/fa is óhajtani fogja az AB-t, bár remélem, Varun kicsit diétáztatni fogja már a szentély szobrait :music:

Dyny, Kukackukac, alpha58 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.