Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Szama

Szama Fórum veteránja

Sziasztok! Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy tervez-e a BP olyan újítást ebben az évben ami AB-t igényelne? Azért kérdezem, mert jelenleg van 101 AB-m, gyűjtögetem egy ideje, de nem merek/mertem kiváltani semmit sem. Viszont nem haladok a gazdakörikkel, úgy, ahogy szeretnék. Mit érdemes kiváltani, állatoknál az anakondáig, növényeknél a hibiszkuszig, fáknál a licsiig vannak kiváltva a dolgok. Köszönöm.

2. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szerintem tervez, de azt nem kötik az orrunkra. Ha haladni szeretnél ne tartogasd, ha csodára vársz tartalékolhatod őket, de nincs értelme. ;)

alex0824, macska49, Kukackukac és 10 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:) Jövök kukorékolni hogy a kókuszdiót ne felejtsétek el felbontani xDxD Ez melyik eventbe is lesz? Lemaradtam mint Józsi a vonatról :p

Dyny, Kukackukac, ciklon23 és 17 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Kukori!:)
    Csak ne hogy berekedj június 4-ig, mert akkor lesz nagyon nagy szükségünk a hangodra. Ez csak illusztráció Kata Jolly Joker kitehetője mellé, bár lehet, hogy V-nek megtetszik és hasznosítani fogja valamire.
    Nem maradtál le semmiről:), ha visszaolvasol Jónás és mi nagyon termelékenyek voltunk posta, liba, rabliba kitehető ügyileg:D

Dyny, Kukackukac, patakvera és 10 más kedveli ezt.
  5. zselike

zselike Járnitanuló

Sziasztok! Nem tudjátok ha szabadság módot aktiválom,akkor FA nélkül is kibonthatom az ajándékokat?

Kukackukac és patakvera kedveli ezt.
  6. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ami téged esetleg zavarhatott, annak semmi alapját nem látom... ha ez téged megnyugtat.

Másrészt: 24 órából nagyjából 20 órán keresztül pörgette a kereket, rengeteg TP bónuszt nyerve. Ahhoz képest a boldog fa nap nem jelent számottevő mennyiségű pluszt, ami miatt érdemes lett volna kockáztatni, és tovább várnia.

Dyny, Kukackukac, PocsékFarmer és 12 más kedveli ezt.
  7. marutea

marutea Törzsjátékos

Nem kell egyetlenbe tömködni, 30 lesz belőle!:p

Shirkán53, patakvera, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  8. kukori80

Köszi:) Június 4-ig elmegyek egy wellnesbe és kikúráltatom a hangomat xD
    Szia. Én még nem használtam a szabadság módot, de ha belépsz leszedni az ajándékot akkor minek aktiválod a szabadság módot? :p A szabadság arra van hogyha több napig nem tudsz belépni akkor ne menjél pirosba. Ha be tudsz lépni egy - két naponta egyszer akkor felesleges a szabadság.

Dyny, Kukackukac, nemethpgabi és 7 más kedveli ezt.
  9. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Köszönöm a választ! Igen, ismerem a részleteket is (pörgetések).
    Most már csak azt szeretném tudni, hogy mégis mikor lesz máááááááár végre boldog fa nap. xD

Dyny, Kukackukac, Magdusnéne és 12 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Szia ZSu, Soha xDxDxD Varun úgy gondolta hogy legyél egyedül boldog xDxD Nem kérdezem meg kiről beszélgetettek, de valami csalásra gondoltál? Mert nem értem.

Dyny, Kukackukac, patakvera és 13 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Szia! Aranybanánra mindig szükséged lesz, abból soha sem elég :)de ha nem váltasz ki semmit nem fogsz tudni úgy haladni ahogy szeretnéd, szép lassan, ahogy a feladatok kérik, váltsál ki mindig valamennyit, meg fog térülni azzal, hogy haladni tudsz a gazdaköri feladatokkal. :), ha a korall miatt tartalékolnál és az feladatsorral kerülne be nem tudnád teljesíteni, ha megállsz a szobrok kiváltásánál:)
    ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉn is szeretnék boldog lenni, Zsu akkor ketten legyünk együtt-egyedül boldogok, ahogy Kukori javasolja:);):)

Dyny, Kukackukac, -kaktuszable- és 12 más kedveli ezt.
  12. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

A téma a boldog fa nap (lett volna) és ebből kiindulva mindenféle tp szorzó és az, hogy ki hogyan csinálja ezek begyűjtését.
    Semmi csalásról nincsen szó.
    És ezt fontos most minden poén nélkül leszögezni: ezen a fórumon az én írásaimból, főleg Jónással társalogva semmilyen szabálytalanságról nem esik szó. Kérem, hogy ezt te is vedd komolyan. Köszi! :inlove:

Dyny, Kukackukac, patakvera és 8 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Én mindent komolyan veszek azért is kérdeztem rá. Csak nem értettem az egészet, mert ez fejlődési taktika.:)

14. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Ez szuper ötlet, biztos sokan élnének vele, főleg, ha csak egyszer kellene megvenni. Ha valamilyen módon a felhőre valót megszerezné az ember, a pajtában elférne, míg megint szükség lenne rá. Óriási ötlet!!!

Kukackukac, Jucus19, patakvera és 17 más kedveli ezt.
  15. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Ez igaz. :)
    Be is fejeztem.

Kukackukac, patakvera, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  16. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Majd meglátjátok nemsokára kapunk olyan felhősort is ami pinkit fog adni, naponta 1-txD

17. zselike

zselike Járnitanuló

Szia! Pontosan ezért kérdezem,mert 20.-ától nyaralni megyek

18. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Holnap, és holnapután kiskedden közt bármikor, vagy soha :D:p

Dyny, macska49, Kukackukac és 23 más kedveli ezt.
  19. kukori80

Ne idegeljél engem xD Szerintem elgépelted a pinkit : picasso paripát akar adni xD
    Én is azért kérdeztem: ha nyaralni mész akkor nem lépsz be és nem szeded le az ajándékokat. Ha meg minden nap belépsz és leszeded, akkor nem kell szabira menni :)

Dyny, Kukackukac, patakvera és 12 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Vagy egyik nap pinkiét, a másikon pedig picassot:)
    Remélem inkább a holnap és a kiskedd közé fér bele:)

Utoljára szerkesztett: 30.5.15
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.