Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

[​IMG] én már ettől is boldog vagyok, a nevetés azzá tesz fa nélkül is:D

macska49, Kukackukac, patakvera és 15 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nekem meg a soha megütötte a fülemet :p Nagyot is kiabált :p

3. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Vagy csavarnak rajta egyet, és csak az utolsó faérési ciklus TP-jeit írják jóvá 5-szörösen... (Nekem ez még mindig jobb, mint ha egyáltalán nincs boldog fa nap.)
    Tudom, tudom... Mára elegetek van az ötleteimből... xD

Kukackukac, nemethpgabi, ciklon23 és 17 más kedveli ezt.
  4. kukori80

Te csak Farmer fülén csavarj egyet xDxDxD Egyébként Jónás zölddel írta, de azért én már olyan bizonytalan vagyok xD

Dyny, Kukackukac, ciklon23 és 16 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én például szeretem az ötleteidet:D:D szívesen olvasom bármikor, bár ez az utolsó tp-st azért remélem nem hasznosítjákxD és ha találkozunk vele akkor inkább eredeti formájában jön vissza:)
    Kérlek szépen ne légy negatív:), én a rosszat meg sem szeretem meghallani és még él a reményhal:)

Dyny, Kukackukac, ciklon23 és 13 más kedveli ezt.
  6. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia Gyöngy!
    Naggggyon vicces ;) aztán az ovis nekem is beugrott :)
    Jónás hozott képeket a Fészekbe az óceánosról... remélem, ott sem kell több növényt termelni, mint a mostani eventben... a korall-ólak jópofák, mi lesz a szerepük? (bocsi, ismét elmaradásom van) :p
    Ha ezt így megcsavarnák, egyesek mosolya nem lenne őszinte :oops: és akkor még nagyon árnyaltan fogalmaztam :p de valamiért régóta szomorkodnak a fáink... vagy egyszerűen ezt is elfelejtették, mint az elefántokat? :music:

Dyny, Kukackukac, patakvera és 14 más kedveli ezt.
  7. Numiz

Numiz Fórum veteránja

van mozi....;)
    igaz csak 3x jött be

8. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Mindenkinek jó éjszakát.

9. marutea

marutea Törzsjátékos

Numiz, kérlek, küldj nekem egy mozijegyet, szeretnék már valami újat is nézni, mert nálam csak a sajnos van műsoron :sleepy:

Kukackukac, vje0315, Baby72 és 11 más kedveli ezt.
  10. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Sziasztok!

Megy a "film" a moziban!
    FUTÁS!
    (Hogy' megint mire kaptam 15 pontot...? Sose fogom megérteni, de ha így jön..., ám legyen. xD)

11. iboly54

Neked legalább vetítenek.....mert aki későn futott...nekem csak a sajnos jutott xD

macska49, Kukackukac, patakvera és 18 más kedveli ezt.
  12. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Szerintem úgy érti, hogy a rendszer elfogadja e a hiányzás igazolásának a szabadságmód kiváltását, és beszedi e az ajándékot magától amíg szabin van. Vagy úgy, hogy odaadja e utólag, ha igazoltan (szabadságmód) volt távol :)

Kukackukac, patakvera, Baby72 és 11 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Bemásolom a szabadságot
    aztán majd eldönti hogy mi vonatkozik rá :
    https://board-hu.farmerama.com/threads/távollét-vakáció-szabadság-üzemmód.6811/

Kukackukac, Cyra65, patakvera és 14 más kedveli ezt.
  14. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Én nem tudom, mi van mostanában, de kedvel a mozigépész, mert mindig indít egy-egy "filmet".
    Most napok óta biosz órát nyom a képembe az egysejtűekkel az élen. :p xD

Alexandi, Erzsike5110, Kukackukac és 20 más kedveli ezt.
  15. kukori80

Kislyányom remélem ebből nem lesz megint egy unokám :p

macska49, Alexandi, Erzsike5110 és 28 más kedveli ezt.
  16. iboly54

Hogy Te miket nem gondolszxD mindössze annyi van, hogy Gabinak jobb egere van mint Neked, ezért jobban rá tud mozdulni gépészrexD

További szép estét...Jó éjszakát!

macska49, omami1949, Kukackukac és 20 más kedveli ezt.
  17. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Rendben van, de két feltétellel. Nőből vagy. Az aláírásodban lévő tengerparton van a mozi. xD:music:

Kukackukac, nemethpgabi, ciklon23 és 16 más kedveli ezt.
  18. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

JÓÓÓÓÓ REGGELT!

Csak azért kiabáltam, mert meglett a felröppenőm,és örömömben kiabáltam.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.5.15
    Kukackukac, nemethpgabi, Peszi2 és 22 más kedveli ezt.
  19. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Gyorsan elszaladtam megnézni, hogy vajon adott-e okot a Kedvesem az általad javasolt "fülcsavarásra", de természetesen nem adott. :inlove: (Valószínűleg nagy erőkkel a farmot suvickolja, hogy minden rendben legyen, mire hazaérek. xD)

Éljenek az egysejtűek! Ők legalább tejelnek! :D Én ma kétszer is megnéztem egy nemzeti parkos videót (amiből egy szót sem értettem), de a mozigépész lenyúlta a mozipontokat. :oops:

Szerintem jobb, ha nincsenek illúzióink, hogy a bevétel szó náluk a prioritáslista élén áll. Különben miből finanszíroznák a technikai hátteret és a játék fejlesztéseit?
    (Ja és halkan hozzáteszem, hogy nekem nincs hiányos felhőm. Nem szeretem a félmunkát... ;))
    A köz "nyomására" egyébként lecseréltem a Norton-t :p (épp lejárt az előfizetésem). Ha valaki bagolyban tanácsot ad a legjobb (lehetőleg nem fizetős) tűzfal kapcsán, azt szívesen veszem. (Ha jól emlékszem, a Comodo-t emlegették itt többen.)

Utoljára szerkesztett: 31.5.15
    Dyny, Kukackukac, Coff66 és 19 más kedveli ezt.
  20. Goran

Goran Fórum bárója

Reggelt!

A holnapira hogy kell készülni, teljes a kavar bennem :eek::eek::eek:

Kukackukac, szemike50, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.