Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Numiz

Numiz Fórum veteránja

:eek: Nahát! Bemondták a hírekbe, hogy az Apacuka indián törzs megskalpolta a jósát (aki egykor Jónás osztálytársa volt a jósdában), mert állandóan szűkszavú válaszokat adott és rébuszokban beszélt ,az erdőjárásról visszatérőket meg színes kockával dobálta. :p
    -Eladó a pajta, lemegy a pajta ára. Jelenthet olyat, hogy a mostani -"hivatalos"- pajta árak mennek le? Ugyan az kevesebbet ér a Top-ban mint most? 8)

csio70 és Magdusnéne kedveli ezt.
  2. killgirl17

killgirl17 Járnitanuló

Köszi, erre emlékeztem én is, de ugyebár a nov vége az lehet 21., vagy 28-a is, ez így kissé tág :)

Kösz Jónás, nem kerültem közelebb :D viszont, mintha valami plusz rekesz is szállingózott volna nyereményként, már annyi az event, képtelenség követni... esélytelen a dolog?

Adrián-Beatrix kedveli ezt.
  3. LBetti

LBetti Fórumgróf

Jónás topicjába is hasznos időnként bekukkantani...:D

Gio, Claunyuszi, Adrián-Beatrix és 2 más kedveli ezt.
  4. Linden

Linden Fórumprofi

Jónástól:
    A két nem beárazható dolog a csomagból: egy kis banán, és egy kitehető tárgy - ami várhatóan a szigeten lesz kihelyezhető, és egy fix BTP mellett bónuszként a termésmennyiségünkre lesz jótékony hatása.
    Nesze nekünk xD csorgathatjuk... :)

Adrián-Beatrix és Numiz kedveli ezt.
  5. killgirl17

killgirl17 Járnitanuló

Mindig figyelem, de szó szerint plusz rekeszre gondoltam :D (ne rontsd már az esélyeket, most próbálom rábeszélni :D :D )

Numiz, Linden, Claunyuszi és 2 más kedveli ezt.
  6. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

A táltos kapcsán került szóba... aztán füstbe ment terv lett belőle :D

Szia!

Tudod... a nagy hajrá előtt van a "kötelező" ...

A TOP x legyen konkrét? Tegyünk egy próbát - legalábbis a nagyságrendet kitalálni.
    X egyenlő (bölcs tölgy csillagjai / mesterségek száma) - élő legenda

Utoljára szerkesztett: 28.10.14
    _Cygnus_, dereret és LBetti kedveli ezt.
  7. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Na, akkor képzelegjünk tovább: FA-t adó és extra bónuszrekeszt adó kitehető után nekem ezekről egy arany, ill. egy party pörgetést adó kütyü jut eszembe...
    Jó, OK-OK, ne is mondjatok semmit: már viszem is át az ötletes topicba, átírva ződdel...xD
    De egyszer csak elmennek a hamburgiaknak is otthonról - és akkor majd telibe trafálok...
    8)
    Milyen jó, hogy épp most néztem utána a sajátomnak (4520 van és 2080 hiányzik)
    6600/5-300=1020
    De ez inkább csak 1000 lesz, nem?

dereret, _Cygnus_, Linden és 2 más kedveli ezt.
  8. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

TOP1000 lesz!? A manóba! :) Ez szépen megkavarhatja a dolgokat. :D
    Ui: most látom Pharmer is számolgatott, nekem 1010 jött ki. :) Végül is nagyságrendileg ua., ill. a TOPezertíz vagy a TOPezerhúsz kicsit hülyén hangzik. xD

Ui2: Idézet Pharmer gazdától, (csak nem tudom utólag hogyan illesszem be): "Na, akkor képzelegjünk tovább: FA-t adó és extra bónuszrekeszt adó kitehető után nekem ezekről egy arany, ill. egy party pörgetést adó kütyü jut eszembe..."
    Szerintem ez pont így lesz, építhetünk magunknak két minikerekkereket, amit kitehetünk a kergébe vagy máshová is, az egyik ad 24 óránként egy partypörgetést, a másik pedig egy simát. ;)

Utoljára szerkesztett: 28.10.14
  9. Linden

Linden Fórumprofi

Bizony kár, hogy Jónás nem aranyhal :) de a következő kinevezésénél majd gondolunk rá ;)

Nekem is 1010 az eredmény :)

10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

De! Ingyen belépő a TOP-osoknak a korallszigetre! Bocsi, de ezt a magas labdát nem hagyhattam ki xDxDxD

-gyöngy-581, dereret, Numiz és még 1 ember kedveli ezt.
  11. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Na ezt én is végigcsináltam a farmjaimon, pedig akkor még csak ketteske :pvoltam a lekvárfőzőben, meg a pékségben is, de elhatároztam, hogy megszerzem, mert kell a könnyebb játékhoz, és meg is lett. Lehet, hogy kissé szívatós volt, de talán inkább azért, mert még kicsi és tapasztalatlan voltam, s azt sem tudtam, hogy van fórum, ahol lehet kérdezősködni, tanácsokat kérni stb. Hát igen, az volt a hőskorszak (őskorszak).;):)
    A mostani aratásom elhúzódott, helyzet: 8280 inda, 3153 izzógomba + 756 a földben, és 373 felröpi (köszönet a szomszédoknak is), úgyhogy haladunk, haladunk...:) Jó éjt Mindenkinek.:inlove:

12. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Miért zölddel írtad? Szerintem egyáltalán nem földtől elrugaszkodott ajándék lenne annak, aki beszáll a TOPx-be és felteszi rá ingét, gatyáját. Sok sikert hozzá!

Marika312 és Numiz kedveli ezt.
  13. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Na, most kezdek el irigykedni. Eddig eszembe se jutott, hogy indulni szeretnék a versenyben. De készülni fogok a jövő évire.

14. gyúrjunkvaze

gyúrjunkvaze Fórum-zöldfülű

Szia

Én pont fordítva jutalmaznék: a nem TOP-osok jussanak ki a korallra ingyen és banánmentesítve :wuerg::wuerg:, hisz Ők az igazán csórókxD, se csépéjük, se banánjuk, se teli pajtájuk, se....se...se...

Marika312 kedveli ezt.
  15. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia, szeretünk mi együtt málnázni a macikkal.... [​IMG] Azért köszi a pontosítást. :)

És köszi az infót is. Legközelebb is játszunk ilyet némi plusz hírmorzsáért cserébe, jó? ;)

Engem még az (is) érdekelne, hogy a 1. és az utolsó (1000.?) topos nyertes ugyanazt a nyereményt kapja majd, vagy várható valami differenciálás a nyereményekben?

-gyöngy-581, _Cygnus_, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  16. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Jó reggelt! :) ( Hol a kvém?...... Aha! Meg van)
    A fenti holmik egy része egyértelmű, de úgy nézem, van itt tervrajz, meg olyan ez a nyilas színes valami, mint a kerekkerék lapátja.
    Malmot fogunk építeni? Két félét? ....és mit ad majd?

babahalak és szemike50 kedveli ezt.
  17. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Minden nyertes gumicsónakot kap (pumpa saját beszerzésből) és evezhet a Korallra..... :p

18. Robi80

Robi80 Aktív író

19. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Ez a rémszöcske!
    Az új rémséges felhősoron van rajt, és Fa-ért lehet megvenni:)
    Amúgy 400TP-t ad ha kirakod csak úgy a kergédbe ami nem is rossz, tekintve, hogy 1x1 területet foglal el:)

20. Robi80

Robi80 Aktív író

Köszi a segítséget!

kukac42 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.