Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sok mindenről volt már szó a produceriekbenxD, de ez a kéthavi álmod, egyenesen[​IMG] kategória, ébresztő:) (kívánom, hogy tévedjek és teljesüljön mégis). Nem csak Kukori értette a célzást;), hanem én is. Szerintem Jónás is vette a lapot, ha velünk van:).
    Utóírat: Jónás velünk van:D:D

Jucus19, Kukackukac, kekmaci75 és 10 más kedveli ezt.
  2. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Jónás Kedves! Elárulnád, hogy hogy fogjuk megszerezni ezt a rabludas kitehetőt?
    https://sharedimages.bpsecure.com/CMT.../2a909ee39b5e680e365144a697868042555f61ab.png

Az óceános eventből? (Lévén, hogy együtt hoztad az ahhoz kapcsolódó felröppenős képpel.)
    Ááááá! Jónás nem ma mászott le a falvédőről. xD A hasonló, kreatív próbálkozásaim rendre kudarcba fulladnak (lásd papagájtollas jelmez). xD

Numiz, csio70, ciklon23 és 20 más kedveli ezt.
  3. dereret

dereret Fórumőrült

Szia !

Legközelebb tolmácsot is hozzál magaddalxDxD
    Mennyit-mennyit ??!! 1-1 csomaggal, mert kell a biztos 1-1, így nincs idegeskedés.

ciklon23, Baby72, Jucus19 és 12 más kedveli ezt.
  4. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Na, most megsértődtem. :p-.- Szóval az én fám neked már nem is kell. Jóóóóvanáám. :p
    Egyébként nem tartanám jónak a sűrű cserenapot....

Baby72, Kukackukac, kekmaci75 és 8 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

A túl sűrű cserenap szerintem sem jó ötlet: túl gyakorinál elveszne a varázsa és, a várakozási időt az újaknál jó lenne vele kivárni, de azért a három havival kiegyeznék (na jó lehet velem alkudni, lehetne 4 havonta is, csak lenne rendszeres)

ciklon23, Marika312, Jucus19 és 12 más kedveli ezt.
  6. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Apaaaa kezdőőőődik! Jön....jön....jön a léghajó...... :D (megálmodtam )

Szia Igenzsu. ha nagyon felesleges a fád, én elcserélem egy másik tamarinduszra. Az enyém különleges, egy kis repülős pétisó és máris 6 randa gyümölcsöt ad. Nagyrabecsülésem jeléül Neked adom. Mint a doki AZ almafát Zsófinak. ;)

csio70, icus08, Baby72 és 11 más kedveli ezt.
  7. dereret

dereret Fórumőrült

ha nem is szó szerint 2 hónap, de majdnem...xDxD ennyit ígért a "gyakrabbannal"

A következő hónapokban már többet mondhatunk az új funkciókról is.
    Úgy döntöttünk, hogy több szavazást indítunk majd a fórumokban, hogy a véleményetek könnyebben eljusson a játék designereihez. A visszajelzéseitek alapján úgy döntöttünk, hogy az "üzlet és ajándék" játékelem átalakítása az egyik legfontosabb feladatunk, és ezt az eventet gyakrabban fogjuk kínálni a játékban. Ahogy már tudjátok, pontos dátumot nem ígérhetek, de dolgozunk az ügyön!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/produceri-hírlevél-2015-február.12012/

csio70, sziszi1965, ciklon23 és 17 más kedveli ezt.
  8. -Betty79-

-Betty79- Törzsjátékos

Jó lesz vigyázni, mert itt csak úgy röpködnek a tamarinduszok... :)
    Amherstia nem repül esetleg, mert én elkapnám, ha valakinek porosodik csak... Kowhait tudnék cserébe majd felajánlani...
    Persze csak ha igaz, amit itt néhányan a zsigereikben éreznek. :)

ciklon23, Baby72, Jucus19 és 13 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Még dolgoznak rajta jelenleg isxD, ez a másik rétestészta a korall mellett, sok-sok munka volt és van velexD:cry:xD

sziszi1965, Jucus19, Kukackukac és 12 más kedveli ezt.
  10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

2 havonta csere?? xDxDxD Szerintem menjél gyorsan aludni mert ébren álmodni jó csak minek xDxD

sziszi1965, ciklon23, Jucus19 és 17 más kedveli ezt.
  11. dereret

dereret Fórumőrült

Sok rosszat lehet mondani Varunékra, de amióta átvette az irányítást, azóta a jobb is több lett.
    Elég csak a húsvéti és a denevéres kilövősre gondolni, holnapután meg érkezik a nyári mikulás is.
    Csak ne kérne ennyi új meg régi titkosakat azonnalxDxD A gazdakörbe már eltévedek, mert azt se tudom, hogy melyikbe mi kell.xDxD Jóccakát !

times84, sziszi1965, icus08 és 26 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Amit leírtál abban igazad van, a játék tényleg jobb lett, érdekesebb, izgalmasabb, nekem is csak a korallal és a cserenappal kapcsolatban van hiányérzetem. Nem akartam én semmi rosszat mondani V-ről:) Fejezd be a gazdaköriket és akkor nem fogsz eltévedni ;).
    Addig is hozok
    Neked egy [​IMG]-t használd ezt, ha eltévednél:).
    Jó éjszakát mindenkinek!

sziszi1965, Jucus19, Erzsike5110 és 14 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Nyári mikulás xDxDxD Nekem erről inkább a parkolóőr otthagyott kis csomagja jut eszembe xDxD
    A gazdaköriket meg kell csinálni, mert ízületes lesz a kezed mire mindent végig fogsz kattintgatni xDxD

sziszi1965, ciklon23, Erzsike5110 és 17 más kedveli ezt.
  14. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Köszönöm a vadlúdakról a videót. Döbbenetesen szép volt. :)
    A kutyusodról betett képre pedig a következő a reagálásom:
    Amikor ismét baby boom lesz, a kettőnk kutyáját kellene az egyik házacskába betenni. Ha jól láttam a képen, ifjú titán a szépség! ;) Még szupitáp, se bájital se kell hozzá...:wuerg: xD

15. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Nem tudjátok a mozigépész kinél jár? A múlt héten volt nálunk, remélem nem kell megint heteket várni rá:cry:

wiktorka17, sziszi1965, Baby72 és 7 más kedveli ezt.
  16. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Jó éjszakát.

wiktorka17, sziszi1965, Baby72 és 11 más kedveli ezt.
  17. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia , nálam ritkábban jár és csak kérdőívet nyom az orrom alá, kitöltöm, nem töltöm csipiszt mutat, már sokszor eljátszotta.

wiktorka17, sziszi1965, -orgona- és 5 más kedveli ezt.
  18. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Ajaj! :(
    Szia Vera!
    De én se adtam Neked semmit, pedig nagyon lelkesen tudtam ám itt ígérgetni. o_OBocsi a feledékeny fejemnek. :wuerg:Csak reménykedni tudok abban, hogy sikerült nélkülem is befejezni az előző eventet. :eek:
    Ha ez a farmneved, küldök "kárpótlást". :)

wiktorka17, sziszi1965, ciklon23 és 8 más kedveli ezt.
  19. kukori80

Óhhohóhhó:) A kutyás tenyésztésnél nem is akarok rész venni xDxD Tuti lesz vagy 10 rózsaólatok xDxD

wiktorka17, sziszi1965, ciklon23 és 13 más kedveli ezt.
  20. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Kukucs, Jóóó Estét kívánok Mindenkinek!!!

Holdfényes piac-szomszikám! Kívánok a Picur-Lánykádnak sitty-sutty - felépülést! (de ahogy olvasom, a nínó volt szerencsére a legnagyobb bajos :) - eszem meg a húúúúsáját!!!!!!!!!!!!!! )

Jónás-Apu: Thx! :) :inlove::inlove:

Nóci, a vadludas vidi najon jó.... Elgondolkodtatós.... :);)
    Kutyusodról pedig.... Hmmm.. Csodálatos!!!!!!!!! Kicsit elsírós volt Nekem is... de ... De :)))) :inlove:

Breki- Kukori (pardon, már párosával vagytok +szólítva is.... brrrr...)... Bebetlizek Tőletek..... xD:inlove:

Szeretném megosztani Veletek ezt a videót. A Sógorom (Andrási Gyula) készítette az Olimpia után rögtön, de sajnos a jogvédett fotók miatt nem engedték eddig közzé tenni. Nya, most engedték nem olyan régen.... Azt nem mondom ám el, hogy ki(k) keresték meg - még azelőtt-... de ügyes a Sógi, na... :) /Hadd büszkélkedjek picit Jónás-Apu,pls..../

És akkor hogy ne legyek már najon off-os... Én azt hallottam, hogy ha sokan egyszerre éjjel egy időben kívánjuk, hogy jöjjenek a földönkívüliek, akkor - természetesen csak és kizárólag akkor, ha mindenki ugyanúgy szorítja magához a Zsifijét( enyémkáááájé - jogvédett :) ), vagy egyéb "Szent Bónusz-Alvóstársát" a Párja mellett.... - akkor eljönnek a Nublonionok....
    Nya, egy össznépi szorításos-kívánósos-nemalvósosÁM!- t ma iccakára izzítsunk be. Úgy 23.00 jó lecc?
    Szoríjjunk!!!!!!!!!!! :D

wiktorka17, icus08, sziszi1965 és 28 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.