Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

Megnéztem még a múltkor ... mert már láttam a youtube-on, de nem láttam Valdemárt .. hmm .. akkor kevés esély van rá, hogy lesz ..

Sanci Jónás
    Kérlek titeket, hozzatok valami rejtvényt, akármit .. csak friss legyen, és ropogjon mint mindig .. nem látjátok, mennyire unatkozunk? :p Az sem baj ha nagyon nehéz, mert vannak itt okos gazdatársak, akik megoldják .. jaj remélem ezért nem köveztek meg .. :D :D

-orgona-, sziszi1965, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Többet fogunk még várni, mint szeretnénk.

iboly54, mimi, ciklon23 és 10 más kedveli ezt.
  3. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Nélküled nem biztos, hogy eszembe jutott volna a kereső használata. (szőke nő anyja vagyok) :p

Baby72, -orgona-, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  4. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Már nem kell sokat várnod rá:)

mimi, Baby72, ciklon23 és 13 más kedveli ezt.
  5. Andersen-farmer

Szia!
    De örülök, nagyon szépen köszönöm!! :) Csak azért várom ennyire mert a múltkor maradt egy csomó belépőjegyem, és nem voltam gépközelbe, de akkor nem sokat kell várni rá ... még egyszer köszönöm.

Megint megvárom az éjfélt, remélhetőleg most valami .. egy picit "nagyobb" értékű ajándékot fogunk kapni ..
    jaj nem mintha eddig nem kaptunk volna remek ajándékokat ...:music::music:

Még egy pindúrka kérdésem lehet? :p
    Szerinted van esély rá, hogy valaha is fogunk kapni új mesterséget ??

sziszi1965, Edythke, wiktorka17 és 6 más kedveli ezt.
  6. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

xD
    Miből gondoltam?? xD
    Múltkor írtam: szerintem sacc per kábé - egy év xD:cry:
    Ebbe még nem számoltam bele, hogy nem fog tökéletesen működni az elején xD
    Jujj, de gonosz vagyok így estére...
    Mostanában nem is volt ilyen gond...Elnézést! ;)
    Nekem csak egy kérdésem van, Jónás, ezzel kapcsolatban:
    szándékosan jelentették be már vagy egy éve?, hogy nagyon-nagyon várjuk, és előkészítsék a "terepet", vagy késnek bizonyos okokból?

Pharmer500#2, mimi, -kidmama- és 12 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen, akkor várunk, talán egyszer majd ideér :)
    Most viszont elköszönök, mindenkinek[​IMG] jó éjszakát kívánok, szép álmokat!

mimi, -kidmama-, -orgona- és 8 más kedveli ezt.
  8. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Végre nem mentem úgy aludni mint tegnap várom a diót eventgaz elvetve :D

hóóvirág, mimi, -kidmama- és 12 más kedveli ezt.
  9. Andersen-farmer

A 4. kókuszdió tartalma : 30 ezer csp .. -.--.-

10. apuci30

apuci30 Fórumőrült

4-ik kókusz 30e csp de látom megelőztek megyek aludni hogy reggel mihamarabb jöhessek aratni vetni :)

11. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Sziasztok! Szia Sanci!
    Azt is kitaláltátok már, hogy a kipecázott halak mire lesznek jók?
    Lesz pecások áruháza, vagy vmi más módon lesz beváltható érték szerint vmire?
    (Bocs, a rövid kérdésekért, de fél kézzel még ezt is hosszú volt begépelni. :( )

mimi, kekmaci75, Andersen-farmer és 10 más kedveli ezt.
  12. newseeka

newseeka Járnitanuló

Sziasztok! Tudunk arról valamit, hogy a következő tenyésztős eventhez mire lesz szükségünk?

_Cygnus_, mimi, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  13. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Isten bizony szorgalmasan olvasok, emlékszem is videóra, amit láttam, de nekem nem tűnt rendszeresnek, sőt ilyen átfogónak, egész hónapra kiterjedőnek sem, de tudom, hogy nálam van a baj az emeleten. De sokszor annyit olvasok, hogy a negyede se ragad meg az agyamban. Elájulva nem vagyok, max. elalélva a videótól és én a hivatalosnak hiszek elsősorban, persze Jónásnak is, illetve annak, amit a rébuszaiból kihámoztok.

hóóvirág, mimi, Jucus1949 és 10 más kedveli ezt.
  14. szepesej

szepesej Fórumlakó

Nekem is ugyan ez a problémám , de nálam azért nem aktív a címem mert a szolgáltatómat átvette egy másik szolgáltató , ilyenkor mi a teendő.

mimi, missuzy_53 és sziszi1965 kedveli ezt.
  15. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Ha képben vagyok, akkor pulyka és kecske.

kontra.sz, Baby72, sziszi1965 és 6 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Zsu! Szép reggelt mindenkinek!:)
    Ha jól értettem akkor a halakat különböző minőségű csalival fogjuk ki, a csali fogja meghatározni, hogy milyen nyereményeket kaphatunk érte. Hogy hol kapjuk meg a nyereményt az még nem derült ki számomra. A csalit pedig a malomba állítjuk majd elő.
    Mi történt a kezeddel? Jobbulást!:)

_Cygnus_, hóóvirág, mimi és 10 más kedveli ezt.
  17. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Sziasztok!
    Szia Jónás!
    Most megijedtem! Csak nem az van hogy valamiért talonba tették a koralt!:cry:>:(
    És jóideig (vagy örökre) a mostani távolkeleti változattal kel beérnünk?:(

_Cygnus_, hóóvirág, mimi és 9 más kedveli ezt.
  18. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Vigyázz magadra Zsu, gyógyulj meg nagyon hamar! Gipszet is tettek a karodra?

Bocs, csak egy kicsit túlzónak tartottam, hogy a videó miatt Jónást el akartad küldeni nyaralni.

Még egy csomó kérdésem lenne júniusra - elsősorban a mivel készüljek - és a videó nem válaszolta meg ezeket.

Máskülönben a srác minden hónapban készít videót, akár többször is... mindig jól informáltnak tűnt, de már viccesnek találom, hogy ennyire ragaszkodik a Sanci képéhez.:eek:
    Jól mondják, hogy senki nem lehet próféta a saját hazájában - mi belelkesülünk egy német videó láttán, még el is hisszük, hogy jön a korall - a spanyolok viszont, velünk ellentétben, Jónást idézik a korallal kapcsolatban.

Kukori merre vagy már? Ennyi ideig még én sem szoktam makacskodni.:D Itt az ideje, hogy visszatérj közénk!:D

Utoljára szerkesztett: 7.6.15
  19. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Köszi Gyöngy, Nóci! (nemtok idézni :()
    Törés a bal könyökben. Még gipsz nélkül, de kedden újabb doki.
    Szóba került már, hogy milyen termény kell az oviba? Ugye jól értettem, hogy kell , csak még nem tudjuk, hogy melyik...

_Cygnus_, hóóvirág, mimi és 9 más kedveli ezt.
  20. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

Jónás kódolt rejtvényében benne volt a terményesre való utalás de, hogy mely terményekről lenne szó arra még szerintem nincs egyértelmű válasz.
    A kezedre pedig vigyázz!!! Mielőbbi jobbulást!

_Cygnus_, kekmaci75, nemzsu és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.