Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

Jaj én nem úgy értettem, hogy cserenap biztosan lesz Valdemár előtt, bár nagyon jó lenne ..
    csak Jónás írta, hogy mindkettő a közelben van .. :)

2. Dyny

Dyny Fórumgróf

Tudom én, csak beütött a bili-effektus:D

Mindenesetre az jó, hogy a telihold 3 napos, és nincs semmi extra küldi. Be kell frissitenem az agyam, hogy mi kell az új kitehetőhöz, abból szeretnék 2 db-ot összehozni. Arra emlékszem, hogy bazi sok horror-cucc kell hozzá.

Baby72, Jucus19, -orgona- és 11 más kedveli ezt.
  3. Andersen-farmer

Igen sajnos, nekem most az a célom, hogy a horroros eventek alkalmával minden kis horror kütyüt megszerezzek, hogy meglegyen az összes, a horroros gazdakörikkel nem is foglalkozom ..

Dyny, wiktorka17, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  4. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

Ezuton tájékoztatok mindenkit,hogy nem én járok álruhában Jancsiként,de nem is én varázsoltam el ennyire.

5. Andersen-farmer

Hát ezt nem hiszem el, megjött Juliska is .. :D :D :D Most olyat nevettem ezen, hogy majdnem bepisiltem ! :D :D

HéricsBáró, Kincső52, Peszi2 és 29 más kedveli ezt.
  6. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Sziasztok !Hát ez így nagyon jól összejött.Jancsi és Juliska ráadásként Andersen .Nagyon jót nevettem én is ,jó kis storira sikeredett Jancsi keresése már csak a boszi hiányzik.

HéricsBáró, Kincső52, SzilvaG és 20 más kedveli ezt.
  7. LongNight

LongNight Fórumgróf

Jó reggelt!

Az utóbbi napok írásai kapcsán 2 kérdés merült fel bennem:

1. A Lipót bezárása nem volt-e elhamarkodott intézkedés?xDxD

2. Ha csak csereengedélyre költenék mostanában, akkor a héten szervezzek túrát paysafecard beszerzésére?:oops:;)

8. dereret

dereret Fórumőrült

Szia !
    Nekem a 100 % termésbónusz jött ki, ami nagyon jól jött volna a horroros hétvégére vagy egy ültetős eventre, de egyik sem lesz ekkor, így viszont adakozóbbak lesznek a mamutok stb.xD/maradok olvasóba, mert a mesedélelőtt-délután-este...:cry:/

9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Az ültetős event belefér még ;) Csak jókor kell kibontani ;)

Baby72, Dyny, -orgona- és 12 más kedveli ezt.
  10. mimi

mimi Fórum elő legendája

Mentek a felhők? Én küldtem őket! :D
    Egye fene, a nyárra elvállalom. ;)

hóóvirág, Dyny, -orgona- és 10 más kedveli ezt.
  11. apuci30

apuci30 Fórumőrült

mentek de hova? :D mert felénk nem csúnya dög meleg van :D

Baby72, wiktorka17, sziszi1965 és 4 más kedveli ezt.
  12. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Kedves Mimi! Tartós elemet vigyél magaddal, mert ha igazságos boszi szeretnél lenni akkor mindenkit meglátogatsz, ahhoz pedig körbe kell repülni a Földet.Jó utat, figyelemmel kísérjük az repülésedet:D

hóóvirág, Baby72, Dyny és 9 más kedveli ezt.
  13. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Ki a kicsit nem becsüli az a nagyot úgyis megkapja,ha minden nap belép és nem felejti el kinyitni a kókuszokat :p

Baby72, Dyny, -orgona- és 10 más kedveli ezt.
  14. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Igen, csak ezt a Juliskát ismerjük és mint ahogy írta, Ő nem akar senkit elbódítani, főleg annyira nem, hogy még a kérdést se vegyék észre. Tudom, hogy ez nem help topic, de eddig mindig válaszoltunk mindenkinek a kérdésére, az este nem így történt... annyi segítőszándék senkibe nem szorult, hogy a nagy heherészés közben odavessenek egy igent a fontos kérdésre.:oops:
    Nehogy olvasóba maradj Te is!
    ... csak ne lenne az az érzésem, hogy közben valahol halálra röhögték magukat rajtunk... most az egyszer teljesen jogosan.:oops::cry:

Amikor azt mondtam, hogy Sanci felnőttesen viselkedik, akkor arra gondoltam, hogy 16 éves létére semmi kivetnivalót nem találtam a hozzászólásaiban.

Elmagyarázod, hogy jött ki a termésbónusz? A farmom nem termésbónuszra van beállítva, akkor kell alakítsak rajta.
    Most sikerült maximálisan kihasználjam a kapott bónuszt. A farmon kitehetők, a szigeten XXL-es fák voltak.
    A Bahamán a fákat háromszor arattam a 100%-kal, kétszer élt a fákra ható 3 felhő is, sőt Rackó tegnap is, ma is 20%-kal dobott meg, a termékeket is megettem időben...
    Szóval ezt most úgy csináltam, ahogy a nagykönyvben meg van írva:D, és igen - mindegy ki mit mond - annak ellenére, hogy csak kétszer arattam tegnap, én nagyon élveztem azt, hogy a bónuszokat sikerült úgy összehangoljam, hogy maximálisan hassanak.:D:D

15. lilijázmin05

lilijázmin05 Aktív író

Szia.A lányommal egyszinten vagyunk,segitünk egymásnak,ö mégis mindig több felröppenötkap mint én.Hogy lehet?Köszi

wiktorka17, sziszi1965, szemike50 és 2 más kedveli ezt.
  16. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Szia!Ha a héten nem is lesz csere de már nagyon közel jár a léghajó,úgyhogy hamarosan szükséged lehet az engedélyekre,én már tegnap felkészültem!:);)xD

kekmaci75, skalimaci, -orgona- és 8 más kedveli ezt.
  17. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Az a helyzet, akinek nincs ilyen típusú mammutfája, örömében ütögeti az alsó bőrdobot a földhöz. Miért kell fitymálni az ajándékot? Tán rolex karórája van?o_O-.-

Dyny, wiktorka17, sziszi1965 és 4 más kedveli ezt.
  18. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Szia! A smile-ból úgy látom nem keltett Nálad nagy ovációt ez az AJÁNDÉK. Pedig ezt csak úgy..., az elégedettségi szintünk emelésére kapjuk!
    Szóval én örülök mindennek, amit kapok (persze a pofonok elül elfutok:p)xD

Akkor most szeretnék segítséget kérni, mert a sok bába között elveszett a gyerek xD
    Jön a telihold és Jónás 1430-as hsz-e szerint vele együtt 2 mini event. A 2 mini a teliholdhoz fog tartozni, vagy az egyik a "varázsijesztő" (bocsi, Gyöngy, hogy kölcsön vettem a kifejezésedet, de nagyon tetszik xD), a másik pedig még találgatás?

Szia Sanci!
    Elképzelhető, hogy ez a doboz több ajándékot is rejt?

Utoljára szerkesztett: 10.6.15
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Köszönöm a reggeli mosolyt ;)
    Remélem a napi bejelentések hasonló derűt hoznak ma ;)
    10-re Zene foglalkozásra viszem a kétéves királykisasszonyomat :) de utána jövök és olvasnék ...:music:
    A kis farmokon már el is buktam az első dobozt :( és a fődíjat is :(
    Mindegyiken éltem volna az arannyal nyitás lehetőségével ... De erre nincs lehetőség ...
    Pedig költöttem volna ! Hallod BP ?
    Ez nekem sem jó és a játék üzemeltetőjének sem :oops:

20. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Tik-tak, Tik-tak :D

CsakJucinak12, Gio, kekmaci75 és 21 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.