Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

sziasztok :)
    egy gyors kérdés , mielőtt 100 oldalt megírtok :)

Ha a termény bónuszos dobozt vasárnapra tartogatom , akkor biztosan kinyithatom ugye ? :)) Mert most már nem nagyon tudom , hányadán is állunk , de nem lenne nekem rossz teliholdas növényeknél , mert azzal lassan haladok .

én csak a nyunyóktől félek , a bokafogdosótól nem :)

Utoljára szerkesztett: 10.6.15
    kekmaci75, kutyaszálló, mimi és 7 más kedveli ezt.
  2. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Az eddigiek alapján tartogathatod.
    Sőt vannak, akik a hó végi ültteős eventre tartogatják. Asszem ilyesmi is elhangzott....

kekmaci75, kutyaszálló, mimi és 7 más kedveli ezt.
  3. -vadocka70-

köszi szépen :)

4. Dyny

Dyny Fórumgróf

Én is csatlakozhatom az "elfoglaltáshoz"? :p
    Szia Kukori:) (itt is;))

Látom tényleg nem jó a reggeled, ez elég durván hangzik. Nóci szerintem nem rám gondolt, hiszen én éjjel 11-kor jelentkeztem be először:D azóta már jött bagoly tőle is meg tőled is, úgyhogy köszi mindenkinek:inlove:

BP megtarthatott volna egy medencét jancsinak, hogy időnként beleugorhasson lehűteni magát, amikor igy túlpörög:)

Nekem a válasz jobban tetszett, mármint hogy tőle inkább 100%-t kellene levonnixDxDxD

P.S.: szomszédba megjött Jónás, úgyhogy a kék-piros dolog hamarosan működésbe lép szerintem

5. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Már hoztam tegnap reggel! Bár tudom, ismétlés a tudás anyja! :)

6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Hali!
    Érdeklődnék csak,hogy a Tp bónusszal,hogy fogsz jobban haladni?
    "..már,mint a teliholdas növényekkel kapcsolatosan."
    köszi!!

üdv.:apja

kutyaszálló, mimi, Pharmer500#2 és 4 más kedveli ezt.
  7. mazsolka1962

mazsolka1962 Fórum-zöldfülű

Köszi, már látom, tényleg az - ki gondolta volna :eek:

kutyaszálló kedveli ezt.
  8. Dyny

Dyny Fórumgróf

Szia,
    Szerintem csak elirás a TP bónusz. Itt a várható termény bónuszról beszélgettünk ma, ami majd jön a következő dobozban. A kérdés is arra vonatkozott szerintem.

mimi, -gyöngy-581, zsani_apja és 6 más kedveli ezt.
  9. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

ááááhhh, én már a 2. dobozra gondoltam. :oops: Abban a +1 termés lesz. A tp bónusz inkább a "nagy aratásokhoz" (kütyü, mamut) való.
    Köszi, a kiegészítést!

kekmaci75, mimi, -gyöngy-581 és 5 más kedveli ezt.
  10. -vadocka70-

én írtam hülyeséget , már javítottam . De nemzsu tudta mire gondolok :) bocsi még egyszer :)

kekmaci75, mimi, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Rózsika, sajnos akkor elkerülte a figyelmemet. De igazad van szívesen nézzük többször is, inkább ismétlődjön valami többször is, hátha valaki még nem látta. Ez a madárijesztő pedig olyan aranyos.... (és itt kicsit figyelemelterelő manőver is közre játszott abban hogy áthoztam a fészekből bocsánat ha megismételtem) :)

skalimaci, mimi, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  12. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Dyny:) Nem tudom hogy Nóci kire gondolt. Én ma olvastam át a tegnapi levelezést és nem láttam mást aki kérdezett volna. De majd megmondja ha jön.
    Igen, termény bónusz lesz állítólag. Na még kisopánkodom hogy mi legyen. Kellene a főzőbe is sok minden, meg ide is-oda is:)

mimi, genka53, Dyny és 5 más kedveli ezt.
  13. apuci30

apuci30 Fórumőrült

miről maradtam le mint a borravaló beavatnátok?

wiktorka17 kedveli ezt.
  14. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

A második kókuszfüzér végén lévő masnis dobozban olyan bónusz lesz, ami +1 db-ot ad a pajtába aratáskor bizonyos ideig, talán 24 óra (növény, állat, fatermés, termény). Arról okoskodtunk, hogy ki mire fogja használni (telihold, köv. ültetős event). A dobozok akár napok múlva is kinyithatók, nem úgy mint a kókuszok.

kekmaci75, kutyaszálló, mimi és 9 más kedveli ezt.
  15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

:)
    Akkor mind hármatoknak köszönöm a gyors választ is és bocsi,ha esetleg figyelmetlen voltam!! :)

mimi, Dyny, wiktorka17 és még 1 ember kedveli ezt.
  16. -vadocka70-

akkor már lehet annyira nem is jó ötlet a teliholdnál kinyitnom , mert nagyon a végére esik .

Lili060504, Pharmer500#2, Dyny és 3 más kedveli ezt.
  17. apuci30

apuci30 Fórumőrült

teliholdra jó volna és sanci megerősítette hogy az a megfejtés? :D akkor ilyen túrbozott racs nem csak növényre hanem mindenre
    de csak volna tenyésztelepekre nem hatna mondjuk két tenyészállat jönne a pajtába :D

sziszi1965, Dyny, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Kukori:)!
    Nagyon gondolkodom én is, hogy mi lenne a hatékony és legkedvezőbb felhasználási módja a termény bónusznak, még nem tudtam véglegesen eldönteni,:) hajlok a teliholdas növények felé, de még alszom rá párat:)
    Pontosan emiatt törpölök én is rajta
    Így van, valószínűleg tévesztés, a tp bónusz az első csomagban volt.
    Igen, mindenre hat:)

sziszi1965, Coff66, skalimaci és 7 más kedveli ezt.
  19. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Igen, megerősítette.
    Vadóckának igaza van, számold ki, hogy megéri-e, mert a telihold vége felé tudjuk nyitni.
    De én ehhez már fáradt vagyok.....
    Jó éjt nektek!

kekmaci75, mimi, Dyny és 6 más kedveli ezt.
  20. apuci30

apuci30 Fórumőrült

pár óra miatt nem gerdálom el tenyésztelepre akkor hat? :D

sziszi1965, mimi, Dyny és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.