Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Szia! Ne haragudj, de most nem értek veled egyet. Ez a 3 pont vezetne egy topik halálához. A pletykatopikra igazak lehetnek, de a gang a csevegésre lett létrehozva. Valaki (már nem tudom, ki) írta a múltkor hogy itt is vannak szabályok, amiket be kell tartani, de egymásnak segíteni nem vétek. Tenni ezt úgy, hogy Jónásunk tollai ne sérüljenek, nem egyszerű, de megoldható.
    Csak egy tipp azoknak, akik nem akarnak/tudnak költeni a party pörgetésre, de szeretnék megszerezni a felhőre valót. Én összegyűjtöm a kapott pöriket, és majd az utolsó akciónál pörgetem el. Akkor már mind fent lesz a keréken, és szerintem nagyobb eséllyel lehet kipörgetni valamennyit. Persze, lehet hogy a következő akciónál megint elgyengülök. xD

_Cygnus_, hadebuda, sziszi1965 és 25 más kedveli ezt.
  2. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

Köszönöm! :)
    Szia!
    Én erre még nem is gondoltam, de igazad lehet, úgy tényleg nagyobb lenne az esély sokkal ..
    de súgok valamit .. szinte 100%, hogy úgysem fogjuk kibírni :D :D

_Cygnus_, wiktorka17, Dyny és 5 más kedveli ezt.
  3. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Hát ez az! :DxD

_Cygnus_, sziszi1965, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  4. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia Iboly!
    Tegnap este olvasó módban voltam én is, valahogy nem volt kedvem egyik hozzászólásra reagálni...
    nem tudom, konkrétan mire gondolsz, amikor azt írod, hogy kart karöltve próbálnak meg néhányan másokat innen eltávolítani, én ilyent nem tapasztaltam. Igaz, néha egyes gazdatársunk jobban félti Jónás tollait, mint ő maga, de szerintem kellőképp tud ő azokra vigyázni ;)
    Viszont a másik történet, lehet, hogy a modik hibája IS, de elsősorban a miénk, akik adtuk alá a lovat...
    első körben aranyosan butácska volt, másodikban vicces, a harmadikban viszont már fárasztó :oops: én valamelyik este vele együtt radírt kaptam, én okultam az esetből, ő nem :p kapott érte műanyag lakatot ;)
    Szia!
    Már ne haragudj, de a Gang mindenkié, aki idejár... vagy csak olvasni vagy írni is... a topik létrehozásának elsődleges célja, Jónás által a szomszédba hozott hírek kibeszélése, továbbgondolása... persze ennél egy kicsit több lett a Gang, néha elszalad velünk a ménes, de akkor jön Jónás és rendet tesz... előfordul, hogy néhányan (kizárólag a topik és Jónás tollainak védelmében) megelőzik őt, és rászólnak a többiekre, néha egy kicsit erőteljesebben is, mint az szükséges lenne... és persze mindenkinek lehet alacsonyabb ingerküszöbű napja :)de hogy ezzel kiközösítenének bárkit is? hááát, ezt azért nem hinném :p
    nagyon egyetértek Farmer éjjeli szösszenetével (hogy képes éjjel 3/4 3-kor ennyit írni?) egy dolgot hozzátéve: az eddigi, hirtelen felindulásból elkövetett "ide többet nem jövök" típusú hozzászólások végeredménye az lett, hogy néhány nap után olvasó, majd hozzá-hozzászóló módban azért (szerencsére) visszatérnek gazdatársaink xDxD
    véleményem szerint megszívlelendő lenne (a büntipontok helyett) néhányaknak némi önmérséklet, a személyeskedés és bizonyos esetekben a dolgok túllihegésének elkerülése... ne itt eresszük ki a VV-ban felgyülemlett gőzt ;)
    elméletileg igen és változásról nincs hír... engem a mostani cserenappal kapcsolatban egy dolog hozna lázba, ha a mamutok és az óriás ólak cserélhetőkké válnának :):D:) de hát ez a bili kategória :oops:

_Cygnus_, sziszi1965, ciklon23 és 19 más kedveli ezt.
  5. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Emberek, én csak vendégként szoktam ide járni, és nem akarok vitákba bonyolódni senkivel.De ha egymás tiszteletben tartása mellett a humort kiölitek innen, akkor itt lesz a fórum temetője, mert gyászosan komoly hangulatban lehet egymásnak jelenteni amit hallott. Én beidézek az első oldalról egy írást, egy én általam nagyra tartott játékostársamtól.
    "By Kata_rzis
    A gangosok 6 pontja

1. A gangos elkötelezett a fórum iránt: autodidakta módon hamar kitanulja a szelektív olvasás módszerét, külön like-feltételrendszere van és nem telhet el egy fórumlátogatása sem legalább egy hozzászólás nélkül.
    2. A gangos napjában többször emlegeti Jónást, mint az összes többi családtagját.
    3. A gangos nagy munkabírású, a rendszeres piacozás mellett sokszor vállal többlet feladatot: tökélyre fejlesztette nyelvtudását valamennyi Farmeramát játszó nemzet nyelvén, vagy Gugli a legjobb barátja.
    4. A gangos folyamatosan fejleszti magát gazdatársai jó tanácsai alapján: néhanapján megesik, hogy szolidaritásból maga is csatni nélkül arat le, vagy hogy a 412. birkagyapjút veszi, mert éppen a többiek is arra vannak rákattanva.
    5. A gangos kényszeres jegyzetelési mániában szenved: a szemben lévő papírbolt belőle él, esetleg már másodjára cseréli nagyobbra a külső drive-ját.
    6. A gangos igazi csapatjátékos: mindig tudja, kire kell hárítani a felelősséget, ha egy fórumtipp nem jön be." Most mönök, de hagyok itt a farmokról egy kis röpke humort. Nem sértődök meg ha Jónás Bá' radírt hoz.

6. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szerinted Shirkán tudja, hogy minden fórumon - nem csak itt - a topic első hozzászólása tartalmazza az adott topicra vonatkozó szabályt? Ha tudná, akkor nem lőtt volna ekkora bakot...:eek:

Ebben igazad van, de ha naponta az ilyen Shirkán félék hozzászólását olvasod, akiken látod, hogy a netezés alapvető szabályaival sincsenek tisztában, akkor elmegy a kedved attól, hogy írj.
    Látom Jly15-ben sincs annyi bátorság, hogy válaszoljon Dynnye hozzászólására, vádaskodni könnyebb...

Amúgy mindig abból van a baj, ha valaki csak dúl-fúl és nem mondja el, hogy mi baja, hisz néma gyereknek még anyja sem érti a szavát és mindenki úgy értelmezi a sértődött hozzászólását, ahogy akarja.
    Volt már olyan eset, hogy Dererettel nem értettünk egyet/mással sem - nem is egyszer - de itt próbáltuk meggyőzni egymást a saját igazunkról, nem egy másik topicba vonultunk el tücsköt-bogarat kiabálni a másikra, és azt hiszem, egyikőnkben sem maradt tüske.
    Megmondom őszintén, én például a Baby72 hozzászólását úgy értettem, hogy Sancira féltékeny.:wuerg::eek:xD
    Most tényleg nem tudom, hogy nevessek vagy sírjak ezen, de nem jutott eszembe semmi okosabb, hisz láttuk, hogy nem mindenki volt felhőtlenül boldog attól, hogy Sanci idejött. Ezt meg is beszéltük bagolyban egy pár Gangossal, mígnem Zsu rákérdezett s kiderült, hogy egészen más a gond. Megjegyzem a Szulejmán után én is írtam Babynak, de még nem válaszolt. Akivel baja van, valószínű nem is tud róla, így még a lehetőséget is elvette Tőle, hogy védekezhessen, de bagolyban vagy itt a topicban viszont egyesek szidhatják.
    Na tegyünk egy próbát: írjon mindenki egy nevet, a csíkon ülők is, hogy Babynak kivel van baja.
    Kíváncsian várom a válaszokat, hisz a vádaskodások miatt lesz rossz hangulat a topicban.

Kezdem a sort: Sanci (közben megtudtam, hogy nem vele van baja, de én Sancira gondoltam először)

alex0824, sziszi1965, ciklon23 és 14 más kedveli ezt.
  7. Kincső52

Kincső52 Haladó

Csatlakozom a javaslathoz. Olyan jó kis társaság gyűlt itt össze, akik szeretnek beszélgetni is egymással. Valóban jó lenne ennek a társaságnak egy beszélgetőhelyet is nyitni. Így a kecske is jól lakik, a káposzta is megmarad, és Jónásunknak sem kellene annyit radírozni.

wiktorka17, Baby72, Jucus1949 és 4 más kedveli ezt.
  8. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Kukucs, Jóóó Napot kívánok Mindenkinek!!!

Én aztán jól lemaradtam a csörtéről tegnap. De gondolom, nem is baj. Hosszú háesz helyett (azt meghagyom a Mi magasságos Pharmerünknek :) ) inkább fogadjatok el egy-egy naaaaaaaagyon nagy ölelést Tőlem.
    1. Akik megsértve avagy bántva érzik magukat azért, mert szükségük van rá.
    2. Akik negatív irányba tolják a szekeret (szekerünket), azért, mert valószínűleg ez hiányzik legjobban az életükből, ezért ilyen morcosok.
    +1: (igazad van, Rózsika, "valami hiányzott innen" :) ) A Többiek meg csak úúúúúúúúúúgy, mert jóóóóóó :)

Szóval, gyertek, bújjatok ide picit egy ölelésre! Na jó, kaphattok egy-egy buksi simit is :)

U.I.: Szia Nóci! Én ugyan ma délelőtt írtam Bééééjbinek Hedviget, de nem válaszolt nekem semnemsem. :( Nevet írjak? Szerintem Gyöngy. Takarítás előtti-alatti "állapotukra" gondolván... De nemtom...

Utoljára szerkesztett: 11.6.15
    sziszi1965, SzilvaG, Szviki04 és 28 más kedveli ezt.
  9. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Tökéletesen egyetértek Baby72-vel. Tudom, hogy a fórumra rátelepülő, mindenkit félretoló személyek sose fogják észrevenni magukat, a többi jóérzésű meg nem fogja nevesíteni őket és tetteiket. Ezért ez a topic is lassan el fog halni...Kivéve, ha kedvenc jósunk megdolgoztatja jobban a radírját :) . Szerintem minimum három dolgot azonnal be kéne vezetni:

1./ Mikor jön a korall? vagy Mi kell a következő eventhez? típusú kérdések nem ide valók, azokat indokolás nélkül törölni kéne, vagy - no nem bánom, nem vagyok teljesen szőrős szívű - áthelyezni egy segítségkérő topikba, büntetőpont kíséretében.
    2./ Azonnal törölni kéne minden két ember közötti levelezést, büntetőpont kíséretében! Az csak rájuk tartozik, a legtöbb esetben meg csak sértegetik egymást. Nincs semmi információ tartalma a mi számunkra. Ráadásul több százan elolvassák annak reményében, hogy valami értékeset tartalmaz...Nem élünk addig, hogy ezekre a levelekre legyen időnk.
    3./ Azonnal törölni kéne azokat a leveleket - büntetőpont alkalmazása mellett - amikor valaki más helyett válaszol. A keresetlenül adott téves válaszok és/vagy félreértelmezett kérdések sokasága miatt. Sokszor kioktatóak is. Ráadásul konkrétan egy személy véleményét, tapasztalatait kérdezték, nem a mindenbe naponta többször belekotyogó szómenéses unatkozó, de gondolkodni lusta személyét. Ide sorolnám azokat a hozzászólásokat is, amikor valaki a saját hozzászólását azzal bővíti, hogy közben észrevette
    nem azt kérdezték, amire válaszolt, eltévesztette a választ, rájött, hogy nem is úgy van stb. Azaz a hsz készítője maga rögzíti, hogy teljesen felesleges a hozzászólása, de akkor sem hajlandó azt törölni.
    Tőletek, Kedves olvasótársaim! pedig azt kérném, hogy NE az elolvasást jelölje a lájk, hanem azt, hogy tetszett és/vagy értékes volt a hozzászólás, ilyeneket szeretnél a továbbiakban is olvasni...
    És hogy ne legyek teljesen off. Mikor jön a korall? :) :)[/QUOTE]

szia :)

sok dologban igazad ven , de ez nem egy tábor :)

A gang pontosan azért jött létre , hogy kötetlenebb legyen , ne legyen annyira nagy a szigor .Ha hírekre vágysz Jónás a mások szobában segít nekünk .
    Itt pontosan az volt a lényeg , hogy közösen gondolkodtunk . Hogy néha picit jobban vagy rosszabban , azt lehet vitatni .

Szerintem így jó , ahogyan van , persze sértegetés és sértődés nélkül lenne az igazi

megint nem tudtam jól idézni , de Sirkán válaszára szerettem volna reagálni .

sziszi1965, kekmaci75, Dyny és 15 más kedveli ezt.
  10. LongNight

LongNight Fórumgróf

Szerintem, ez az utolsó javaslatod, a név írás nem jó ötlet:(, további ellentéteket szülne, remélem senki nem kezd evvel kapcsolatban ötletelni:oops:.
    Rossz délutánja lenne a radírnak:p, sok meló lenne..xD

11. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Szia! Már van ilyen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/eventvadászok-társalgója.10996/page-71
    Szia Gabilány! Bújok, bújok! Bár úgy érzem, egyik ponthoz sem tartozom, de szóljatok, ha nem így van!
    Öreg róka lévén viszonylag jól kezelem a problémákat, bár van hogy bal lábbal kelek! Na, olyankor inkább nem jövök! xD Megyek kicsit dolgozni, kiírásra itt leszek.:):)

sziszi1965, kekmaci75, wiktorka17 és 10 más kedveli ezt.
  12. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Szia Vadócka! :) Helyezd a sor elejére a Donkihótét, mert hirtelen azt hittem, az idézet a Te szavaid... Brr.. :)

sziszi1965, kekmaci75, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

Úgy látszik én ebből teljesen kimaradtam.

alex0824, sziszi1965, kekmaci75 és 7 más kedveli ezt.
  14. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

Szia!
    Az nagyon jó lenne .. álmodjunk tovább. :)
    Szia! Ez csak természetes, én is ezt mondom, mindig szeressétek egymást, és ne bántsátok! :)

Fatther, sziszi1965, marutea és 12 más kedveli ezt.
  15. _Cygnus_

Lehet igazad van, sőt biztosan... de még mindig úgy érzem, hogy akivel baja van, nem is tud róla.
    Persze lehet nem így van és csak én nem láttam a radírozás előtti hozzászólásokat.:oops:

alex0824, sziszi1965, ciklon23 és 9 más kedveli ezt.
  16. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Szia!

Tiszteletben tartva a véleményedet lenne néhány észrevételem a pontjaiddal kapcsolatban:

1. Ez a topic pont arról szól (jó esetben:music:), hogy mikor jön a korall és mi kell a következő eventbe. Ennek a topicnak EZ a témája - szóval ezt nem is értem...o_O
    2. Ebben nagyrészt igazad van, de erre találták ki a szelektív olvasást - a látszat ellenére nekem sincs annyi időm, hogy mindig minden hsz-t végigolvassak (ha egy egésznapos vagy többnapos elmaradásom van, meg sem kísérlem a maradéktalan visszaolvasást), ha viszont épp van időm vagy vmin megakad a szemem, akkor más a helyzet (és azért el kell ismerni: születnek itt olyan hsz-ek, amik ha nem is a topic témájába tartoznak, de a játék szempontjából mégis hasznosak/játékon kívüli meglátások miatt érdekesek-tanulságosak/szimplán viccesek). Ez a topic egy kicsit lazábban moderált hely - vannak, akik ide beszélgetni (is) jönnek: a mgoldás nem az Ő jókedvük ellehetetlenítése, hanem az, ha nincs időnk, akkor átugorjuk ezeket (sztem akik rendszeres látogatói a topicnak, akár csak olvasó üzemmódban is, egy-két nap alatt kitapasztalják, hogy mely hozzászólók mely postjaira érdemes odafigyelni a saját érdeklődésüknek megfelelően).
    3. Én szívesen veszem azt is, ha nem az válaszol, akit kérdeztem, sőt azt is, ha helyettem válaszolnak - mivel nem vagyunk itt állandóan, nekem kifejezett könnyebbség, ha órák vagy esetleg egy teljes nap múlva visszajövök, olvasok egy a távozásom után föltett hozzám intézett kérdést, és azt látom, hogy néhány hsz-szel alább ott van rá a válasz, amit csak be kell lájkolnom (ha meg vmi nem úgy van, ami a nevemben elhangozhatna, korrigálom). Természetesen nem arról beszélek, hogy mi a kedvenc színem - azt valóban nekem kell megválaszolni (már ha egyáltalán meg kell:music:), de itt általában játékkal kapcsolatos kérdések hangzanak el.

+1: Általában véve a törléseket nem tartom jó módszernek egy topic mederben tartására (a legdurvább eseteket leszámítva): a törölt játékosnak sosem esik jól, csak rontja a hangulatát (főleg ha úgy érzi, nem volt jogos - és a legtöbb esetben úgy érzi, még ha az is volt:music:), az meg senkinek nem jó; félreértésekre is okot adhat, ha esetleg nem minden kapcsolódó hsz lett törölve és vki csak a töredékek olvasásából "építkezik"; a radír eltüntethet problémákat, de önmagában nem orvosolja őket... Sztem erre a bajra a megfelelő orvosság tényleg a szelektív olvasás (megj.: attól függetlenül, hogy sztem sem volt idevaló, engem a topic minapi "megszállása" sem mozdított ki a "béketűrésből" - vmivel többet kellett lapozgatnom, de olvasnom nem sokkal; ha vki túlpörög, de nem reagáljuk le, egy idő után leáll, és kész, nem kell hozzá radír sem, csak nem kell alá lovat adni).

Nem a Te hsz-edhez, de általában: sztem itt senki ne érezze magát idegennek, túl van spirázva sztem ez a "törzsgárda" meg "kívülálló", "mi" meg "ti" dolog (és - anélkül, hogy bárkit meg szeretnék sérteni(!!!) - egy pöttömnyire "óvodásnak" is érzem: "stipistop, ez a ti homokozótok, az enyém a szomszédban van!"?o_OxD - még néhány hsz, és azon kapjuk magunkat, hogy "jelölgetjük a fákat", mint az ember legrégebbi barátja). Ide bárki írhat (arról nem is beszélve, hogy bárki olvashat); az természetes, hogy nem kap(hat) mindenki ugyanakkora figyelmet ("pszichológiai képtelenség"), de ha jókat (hasznosakat/érdekeseket) ír, azt mindenkiről észreveszik és előbb-utóbb méltányolják is... Hogy egyes dolgokat illetően nem azonosak a vélemények - még jó: de a vélemények tipikusan olyan dolgok, amik azért vannak, hogy ütköztessék őket, amitől vagy megváltoznak, vagy még inkább megszilárdulnak. Ennyi a történet, nem több, nem kevesebb.

Egyébiránt sztem meg mindenki higgadjon le - "kívülállók" és "törzsgárdatagok" egyaránt. Sztem elmegyünk egy senkinek nem jó személyeskedő irányba - direkt nem idézek be további hsz-eket...;)
    Nóci fölvetése, hogy mindenki mondjon egy nevet, nem rossz - vagyis olyan tekintetben valójában rossznak (nem rossz szándékúnak, hanem "félrecsúszhatónak") érzem, hogy esetleg akaratlanul is további ködszurkáló személyeskedésbe fordulhat, de ugyanakkor egy szempontból mindenképp tanulságos: NEKEM TIPPEM SINCS, kinek milyen hsz-ével volt a baj...:sleepy::oops:o_O-.-
    Bár ez is off, de egy taktikai hibától szeretnélek megóvni: sztem ez nem célravezető megközelítés.
    Pörgetni nem muszáj az akció ideje alatt, azt bármikor lehet - az akció lényege csupán az, hogy akkor olcsóbban veheted meg a prögetéseket. Ahelyett, hogy várnád az utolsó kitehető megérkezését, inkább kukkants be a Kerékhez nap mint nap (8 óránként frissül), és akkor pörgess, amikor számodra kívánatos a nyeremény.
    Ha az utolsó alkalomig kivársz, azzal csak két dolgot érsz el: a keréken a mostani 7 helyett már 10 főnyeremény lesz, vagyis egy adott nyeremény ritkábban fog előfordulni, miközben Neked, ha addig szünetelteted a pörgetéseket, nem is csak a legutolsót kell megszerezned, hanem egyszerre hármat; arról nem is beszélve, hogy sosem lehet tudni, hogy a BP nem dönt-e úgy, hogy az utolsó akcióval kivezeti az adott sorozatot a játékból, és akkor meg ott lesz a nagy kapkodás...;)

Utoljára szerkesztett: 11.6.15
    _Cygnus_, sziszi1965, omami1949 és 33 más kedveli ezt.
  17. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Itt a mintapélda... Mi lenne, ha néha megpróbálnád azt megérteni, amit a másik üzenni akar és nem csak azt érteni belőle, amit Te szeretnél?

hóóvirág, -vadocka70-, Bátyus és 4 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Az álmok azért szépek ;) mert mi magunk is tudjuk , hogy szinte elérhetetlenek ;)
    De jó reménykedni abban , hogy valóra vállnak .
    Csere lehetőségek : remélem legalább a tamarindusz cserélhető lesz ;)

wiktorka17, -orgona-, Jucus1949 és 2 más kedveli ezt.
  19. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Ha a hírek megbeszélése helyett a téma átmegy személyeskedésbe, annak jó vége nem lehet.
    Tanulnia kell mindenkinek a korábbi hibákból, ennyi a teendőnk. A történetet pedig azt hiszem itt le is kellene zárnunk.
    Köszönöm.

Fatther, _Cygnus_, sziszi1965 és 43 más kedveli ezt.
  20. bakfis

bakfis Fórumszaki

Sziasztok! Én most kivételesen úgy érzem végig követtem az eseményeket, de most nem teljesen értem mi a baj. Talán Baby elköszönésével kezdődött a lavina, és én azóta gondolkozom azon, hogy mi a fene van itt. Nem értem. Feltűnt már korábban is egy-egy ilyen hirtelen rossz hangulat hullám, akkor sem egészen értettem miért van, és miért kell ez. Szeretem a gangot, a funkciója miatt, és igen a hangulata miatt is, sokszor. De néha engem is felhúz ami itt folyik, most is ez történt, ismét elhatároztam hogy csak olvasgatok- néha, de csak nem álltam meg hogy ne írjak, bár lehet hogy nem sokakat érdekel a véleményem, de Nóci az előbb amit leírt, ezzel most egyet kell értsek. Csak leírom én is mit gondolok, jobb megbeszélni, mint csak puffogni magamban.
    Szóval: nekem az az érzésem, hogy Jancsi gazdatársunk megjelenése okozta most ezt itt, de én őszintén nem értem mi volt a baj ezzel. Tény hogy nem egészen szabályosan írogatott, de úgy tűnt elég sokan elszórakoztak vele, a vele való feleseléssel-poénkodással itt is és a csevegőben is, én is elnevetgéltem a furaságán és a frappáns visszavágásain-megjegyzésein. Volt talán tegnap reggel egy megjegyzése egy gazdatársunk írására reagálva- én úgy érzem néhányatoknál az verte ki a biztosítékot, de én nem úgy értelmeztem ahogy sokan, az is csak egy vicceskedő idézet volt csak tőle, azt nem gazdatársunknak írta, én egészen biztos vagyok benne, mert nem olvastam korábban tőle semmi ilyesmit, ami támadó vagy sértő lett volna. Szerintem azt csak félreértettétek (de én kérek elnézést, ha éppen én gondolom rosszul :)) (Itt az elhúzza a csíkot kifejezésre gondolok egész pontosan- én úgy érzem itt történt valami aminek ezt a hangulatot köszönhetjük)
    És ami az azóta történteket illeti, arról nem merem megírni mit gondolok mert félek megharagudnátok, így inkább csak azt mondom, nagyon sajnálom ami itt történik most, én úgy érzem mindennek az oka, hogy nem személyesen beszélgetünk- így nincsenek hangsúlyok, nem hallani ki hogyan gondolta mondani azt amit gondolt- ez a netes csevegés legnagyobb hátránya úgy gondolom. Szóval remélem sikerül elsimítani ezt a kis félreértést vagy rossz hangulatot mihamarabb, és a régi gangosok ugyanolyan jó szívvel jönnek ide mint mi (még) kevésbé itt otthon lévők, és azt is remélem hogy az otthonosan mozgók száma is bővülni fog azért ebben a topicban. :music:
    Azt még hozzá tenném, ha esetleg nagyon kusza lenne amit írtam, hogy én jól érzem magam köztetek (többnyire), és remélem ez ezentúl sem lesz másképp- inkább biztos vagyok benne.
    Szép napot Nektek!

Numiz, kekmaci75, Rékalány2004 és 27 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.