Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bakfis

bakfis Fórumszaki

Szóóval mit gondoltok a nyári eventről? Ha jól emlékszem erről még nem tudunk olyan sokat, csak a halacskás dobogós képet láttuk (ugye nem kevertem össze valamit?) Ez is valami ajándékesős dolog lesz, vagy rendes kapálós, felröpi gyűjtős, titokólas-fás nyereményes bigyó lesz? (Ezeket a nyereményeket szeretem és támogatom ám)...

kekmaci75, PocsékFarmer, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  2. _angela76_

_angela76_ Rutinos

ha lehet egyszer küldeni, írj rám, küldök mindkettőt.

3. breki072

breki072 Fórum elő legendája

4. Dynnye

Dynnye Fórumszaki

Nyahát, köszönném. :inlove: Viszont ebből a szempontból olyan spájzolós vagyok, mint Pharmer - 39 pörgetésem várja, hogy elhasználjam. 99%-ban csak akciókor pörgetek, akkor valahogy jobban megy a boogie. :) Bízzunk benne, hogy most is bejön majd. ;)

5. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Én is, én is!:)

kekmaci75, csio70, Matildka15 és 12 más kedveli ezt.
  6. Edythke

Edythke Fórumlakó

Olvasd el a 1150-es hsz-t. annyi amit tudunk róla :)

Coff66, dereret, wiktorka17 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. Dyny

Dyny Fórumgróf

Szia:)

Nincs nekem olyan, csak a saját kis kútfejem használtam, mikor Jónás a vásárlást emlegette:p A varázsgömböt meghagyom Jónásnak, Nócinak, Sancinak stb.....

Amúgy lekiben mit akarsz megvenni? 5 szinten a törzsfőnök van?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.6.15
    kekmaci75, Coff66, hóóvirág és 10 más kedveli ezt.
  8. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Megy majd a csere símán, én is elcseréltem véletlenül egy fontos kitehetőt bagoly ólra.De most megszerzem tutixDMondom minek itt a pajtában , ki sem tudom tenni ááááááááááxD

Dyny, hóóvirág, Erzsike5110 és 6 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én nagyon keveset tudok :oops: Néha még azt is nehéz eldönteni fiú vagyok e vagy lány ... ilyenkor jönnek a gyerekek segítségként s mondják : Na de Édesanya ....:inlove: te nem lehetsz fiú :D

kekmaci75, csio70, Coff66 és 7 más kedveli ezt.
  10. bakfis

bakfis Fórumszaki

Igen, köszönöm, ezt nem láttam korábban, úgyhogy köszi! De amúgy én csak a pletyka irányba akartam ellavírozni, de sajna sikertelenül. Na mindegy :D
    Akkor a többire meg boruljon radír (ahogy kedvenc írónőm mondaná)...

kekmaci75, Borzas.Kata, Coff66 és 8 más kedveli ezt.
  11. Dynnye

Dynnye Fórumszaki

Úgy látom, valakinek igencsak jó ízlése van könyvek terén. ;)
    Kíváncsi leszek erre a pecázós cumóra, nehezen tudom elképzelni, hogy fog működni - bár mostanában olyan jópofák és ötletesek az eventek, biztos jól fogunk szórakozni. :)

kekmaci75, PocsékFarmer, Coff66 és 11 más kedveli ezt.
  12. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Szia Jónás!
    Ehhez megaTp várható?

Baby72 és -vadocka70- kedveli ezt.
  13. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

szia Breki! neked már galambod is van, nem csak baglyocskád? kivánok én is boldog szülinapot!

Utoljára szerkesztett: 11.6.15
    Gio, _angela76_ és Baby72 kedveli ezt.
  14. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Milyen aranyosak is,hogy nem gólyát küldtek;)

Gio, brozsa, wiktorka17 és 6 más kedveli ezt.
  15. marutea

marutea Törzsjátékos

Vidámságot jöttem olvasni, nem civódást!>:(
    EMBERből vagyunk. Olykor esendők, máskor kemények, olykor durcásak vagy békítők, bántóak, kedveskedők, türelmetlenek, félremagyarázók, értetlenek, de alapvetően kedvesek, viccesek, önzetlenek, toleránsak....;)
    Alapvetően ez egy játék. Foglalkozzunk inkább a játékkal, örüljünk egymás társaságának.
    Különbözőek vagyunk, különféle módon reagálunk bizonyos dolgokra. Azt a bizonyos kesztyűt nem érdemes mindig felvenni :p
    Nem kell mindenben egyetértenünk, de mindenkivel tisztelettel kell bánni.

Uff, én szóltam.
    Jónás, hozd a radírodat, ránk fér.....

Mikulás48, kekmaci75, ricsikata és 26 más kedveli ezt.
  16. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Köszönöm! Ez nagyon jól esett! :inlove:Látod! Én pedig hallgattam a szavadra és azóta új vírusirtóm van! :)
    (Halkan megjegyzem, azóta baromi lassú lett a gépem! Akarom vissza a Nortont... :cry:xD)
    A fenti pengeváltásban nem akarok véleményt nyilvánítani, mert mindegyik érintettet kedvelem. :inlove:
    Remélem, hamarosan mindenki számára megnyugtatóan rendeződik a dolog.

Kérem, hogy egy dolgot ne tévesszetek szem elől (és akkor most egy két évvel ezelőtti szösszenetem következik, akik még emlékeznek rá, azoktól előre is bocsi):

"Nincs téli teleszkópom, nem vagyok alkimista és nem hordok kókuszbikinit. A világ egyik legviccesebb fórumát olvasom, itt rajtam kívül több százezren értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom, jávorszínpad. A fórumnevem megelőzi a fórumrangomat és nem örülök, hogy ha a kezdő gazdák összekeverik a kacsa kata szupertrágyát és a turbótrágyát. Büszkén gondolok Rackóra, ingyen pörgetéseim forrására, a türelmes modikra és Valdemárra. Szeretem az eventeket, a tenyészállatokat, a szintlépést, a cserenapot. Itt jászom Európa szívében. Héliumgyűjtésben mi vagyunk a császárok és igen is nálunk látnak napvilágot a legjobb pletykák! Farmerama! Én így szeretlek."
    PS: Ha valaki téli teleszkópot mer küldeni nekem a közelgő cserenapon, azzal nem állok többé szóba! xD
    (Bár lehet, hogy ki kellett volna javítanom az elejét arra, hogy "Nincs fedett arénám..."... :music:xD)

Utoljára szerkesztett: 11.6.15
    kekmaci75, progabi, Kincső52 és 40 más kedveli ezt.
  17. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

engem ez a horgászós event foglalkoztat... leginkább az, hogy mi lesz a módja? előre félek tőle, hogy valami Valdemáros technikán alapul... :oops:
    Szia! szerintem ezt Jónás a mostani hétvégére írta, a mega tp valószínűleg a titokcucokkal együtt jön... talán a jövő hétvégén?
    szívesen megtenném, de nem tudom :oops: nekem ez a farmnevem is, várom a galambot ;)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.6.15
    Coff66, benedekbobe63, Dyny és 3 más kedveli ezt.
  18. marutea

marutea Törzsjátékos

Megőriztem egy korallmedencét a sziget sarkában...
    Ott fog csücsülni, míg meg nem jön a "korall".
    Nooormális vagyok???????

kekmaci75, progabi, times84 és 21 más kedveli ezt.
  19. Dyny

Dyny Fórumgróf

Na ne már... Jövő hétvégére nem elég neked a baby boom? Még egy titokcuccost is akarsz?xDxDxD

A mostani hétvége után szerintem szükség lesz a jövő hétre hogy kipihenjük magunkat, nem kell még egy túlzsúfolt hétvége:p:D

Eddig azt hittem hétközben a munka, hétvége a pihenés. Na most jön Varun, és fordit egyet a dolgokon:sleepy::)

A horgászós nem hiszem hogy probléma lenne. Volt az a lövöldözős szives izé is, ott is volt nagy aggodalom, hogy nem születtünk Tell Vilmosnak, aztán teljesen sima volt. Nem hiszem hogy BP ilyen Call of Duty irányba indulna el:D

Szerintem Breki már átlépett a követkető szintre, mivel ugye a galamb a béke jelképe is (vagy keverem valamivel);)

Teljesen, de csak akkor, ha Te is belecsücsülsz, meg vihetsz engem isxD Esetleg beérem azzal a hellyel, ami a kisképeden van.

20. dereret

dereret Fórumőrült

keveredxDxD, nem vagyunk haragban, csere miatt keresett.;)xD

kekmaci75, ciklon23, Marika312 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.