Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Kukori, szép estét ! én is tartalékolom, a váza ikon alatt is van többszáz és XXL-es is, nem bontottam még ki, számítva V-unk ötleteire.
    Ez a horgászás felcsigázott, életemben 1X fogtam pecabotot - igaz akkor egy nagy hal akadt rá, de majd most ? szóval: izgulok.

Dyny, genka53, szemike50 és 8 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Egyszerűen az egész encit végignéztem, csak ezt találtam, a keréknyeremények között szerepel, nyertem már ilyet és ha jól emlékszem mindenre hat, állatokra növényekre és fákra is,( a fában nem vagyok egészen biztos, mert elég régen volt, talán az ősszel) idézet az enciből:"100% aratóbónusz 24 órán át" amit ha igaz átírunk 48 órára. Remélem erről van szó, mert ha igen, akkor még a tenyésztést is kipróbáltam, hátha hat, de sajnos nem kaptam több magasabb szintű tenyészállatot:D (pedig milyen jó lett volna egy rózsaállat vagy aranyállat helyett kettő:D)

kekmaci75, Dyny, Numiz és 10 más kedveli ezt.
  3. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Pont Varun rafináltságára alapozva én ki fogom bontani a váza alattiakat, mert tuti, hogy pont az nem lesz benne (vagy csak minimális), ami a pecázáshoz kell, ha akkor nyitom. Elférnek a pajtában xD

Dyny, mimi, -gyöngy-581 és 7 más kedveli ezt.
  4. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Bocsi, hogy nem válaszoltam hamarabb, naspolyázással elfutott az idő. Köszönöm, hogy válaszoltál a kérdésemre és összefoglaltad a tudnivalókat.
    Remélem sikerülni fog az event nekem is, időm és energiám is lesz elég hozzá.

kekmaci75, Dyny, -gyöngy-581 és 7 más kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Marika:) Én is csak akkor használom fel amikor valamit építeni szeretnék. Most nem szeretnék semmit építeni ezért maradt meg a gazdakörben ez az egy. Egy meg van a pajtában XXl-es mert a többit kibontottam az ólgőzösnél.
    Akkor nem tudunk semmit. Az encit is át kellene írni hogy érthető legyen mindenkinek, vagy ez egy külön bónusz lesz csak mostanra. Én biztos hogy holnap nem fogom kiváltani akármit is ad.

Dyny, -gyöngy-581, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  6. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Kérdezném, ha nem váltjuk ki a sor végi utolsó dobozt holnap, azt később ki lehet nyitni vagy úgy járunk vele, mint a többivel és elvész? Lehet volt szó róla, és csak én nem tudom. :)

Dyny, -gyöngy-581, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  7. Edythke

Edythke Fórumlakó

Szia!
    Én most próbaképp kiváltottam és eltűnt, nem engedi többször, pedig frissítettem de nem jelenik meg újra

Dyny, -gyöngy-581, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  8. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Miért mi van az ajándékdobozba? valami azonnal induló bónusz vagy kütyü?

Dyny, genka53, szemike50 és 3 más kedveli ezt.
  9. kukori80

Állítólag ki lehet váltani később is. Én se fogom holnap kiváltani.

Dyny, -gyöngy-581, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  10. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Te néha olvasol is vagy csak nézel?;)xD

11. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Edythke, szerintem a következő Valdemárnál újra ott lesz. Alkalmanként lehet 1X kiváltani.

Dyny, mimi, -gyöngy-581 és 6 más kedveli ezt.
  12. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Olyan lesz mint a húsvéti event volt, aki több ajándékot akar, az többször pecázhat? Szerinted nehéz lesz kifogni az aranyhalat?:)
    Ez nem rossz ötlet, azért szóljatok előtte, hogy vigyázzak a gesztenyés felhőmre.:)

alex0824, kekmaci75, Dyny és 8 más kedveli ezt.
  13. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Miért, lesz egyáltalán aranyhal? :)

Tudom, tudom, rossz vagyok. ;)

14. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Szia!
    Egy vidámpark alatt csak 1x tudod kiváltani, majd amikor legközelebb jön Valdemár, akkor elhozza Neked újra :D

Dyny, mimi, -gyöngy-581 és 5 más kedveli ezt.
  15. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Valamiért nem fix darabszámosra teszem a pecázást... :)8)

kekmaci75, Dyny, mimi és 13 más kedveli ezt.
  16. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szép jó estét mindenkinek!
    persze hogy beszélt róla, azt mondta, még nem látja a kanyarban ;)
    nekem is valahogy így tűnt, aztán rájöttem, hogy a nagy léghajózás közben 2x is learattam csatni nélkül :oops:
    Köszi Sanci ;) azt hiszem, ismét meg kell vesztegetnem a gyereket ;) ez legalább érthető volt, a rejtvényről már sajnos nem merem ezt állítani :p
    elméletileg igen... volt aki, már kipróbálta, így talán gyakorlatilag is :)
    most gonosz leszek, úgyis lesz aki gondolkodás nélkül nyitja ki, mi majd ráérünk utána is ;)

kekmaci75, Dyny, -gyöngy-581 és 5 más kedveli ezt.
  17. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Jó éjszakát.

hóóvirág, wiktorka17, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  18. szsanci

szsanci Fórumszaki

Azt mondod, hogy le kellene szokjak a rejtvényekről? :D

kekmaci75, Dyny, times84 és 7 más kedveli ezt.
  19. kukori80

Tehát itt a gyorsaság lesz a lényeg? Aki gyorsabban tud lehalászni egy halat az nagyobb nyereményt kap?

Dyny, -gyöngy-581, szemike50 és 5 más kedveli ezt.
  20. -Betty79-

-Betty79- Törzsjátékos

• Legalább nem vagyok egyedül, aki learatott csatni nélkül. így aztán soha nem lesznek meg a rémséges gazdakörik. :(
    • Pedig ha jól gondolom, akkor talán Jónás olyasmit írt, hogy lassan újabb is jön... Jaj anyukám...

Dyny, -orgona-, mimi és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.