Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gratulálok ;)
    Tudja valaki , hogy a mai bónusz dobozt meddig lehet kinyitni ? Csak ma ? vagy akár a 30 kókusszal együtt ?

2. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Eben a hsz-ben ott a válasz. Lehet nyitni a dobozt később is :)

Akkor majd megyek Hozzád szomszédolni és meglesem a szép kertedet xD

szemike50, Edythke, sziszi1965 és 6 más kedveli ezt.
  3. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Marika! Mi hiányzik? Szabad tudni,
    Én szeretném megköszönni, hogy három napig engedték a teliholdast, sokat haladtam de még nincs készen minden gazdaköri feladat,csak úgy nyeli a beadandókat.
    Szép napot Mindenkinek!

csopke1, szemike50, Dyny és 8 más kedveli ezt.
  4. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

Már érdekelne, hogy mikor lesz a libatenyésztés?
    Más: a pörgetéssel nekem nagyon ritka a szerencse, kb 1:120-150 (ez 5 éves tapasztalatom:wuerg:)
    - a cserékkel sem vagyok magaslaton, 1 db kökénybokrot és 1 db amherstiát sikerült, kiwiólat sajna nem (bízom benne, előbb-utóbb valamelyik eventben benne lesz nyereményként)
    A teliholdas tarthatott volna még egy napig :wuerg:

És a vicckategória a szerencsétlen nap férfiaknál (egy férfi meséli):
    -Ittam volna a reggeli kávét, letört a csésze füle...........készülődöm az induláshoz, felvenném a zakómat, leszakadt a gombja............rámjött a pisilhetnék, ................nem merek........................

5. hamuska

hamuska Fórumszaki

Szervusztok,esküvői csokor ajándékot kaptam a pörgetések során.Nem tudom mire használni,van tippetek?

6. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    200 virágkötő mesterségpontot kapsz, ha elfogyasztod.

alex0824, kekmaci75, szemike50 és 5 más kedveli ezt.
  7. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

Egyszeri 200 virágkötő mesterségpontot kapsz :D

8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szép napot és sok varázslót kívánok mindenkinek !
    Nócinak igaza van a virágkötő fejlesztésére lehet fordítani, de ha az nincs, a piacon el is adhatod :)
    Szia!:)
    Lehet , hogy nem ezt a hsz-t kellett volna idéznem, de igazad volt a 2. dobozzal kapcsolatban, elnézést, hogy kételkedtem benne:)

szemike50, Dyny, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  9. hamuska

hamuska Fórumszaki

köszönöm,akkor piac,mert felépítettem a mesterségem már.

szemike50 kedveli ezt.
  10. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

Köszönöm Nócinak az ajándékot, a mai napom az egyik legszebb napom.
    Három kívánságom volt, mindhárom sikerült, pedig az eddigi szerencsekvótám nagyon rossz volt. Talán feljövőben a szerencsecsillagom?

kekmaci75, szemike50, Dyny és 8 más kedveli ezt.
  11. kákics2

kákics2 Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Tudja valaki hogy mi van a mai dobozban? Nem merem kinyitni, hátha úgy járok mint az elsővel :(

Andersen-farmer kedveli ezt.
  12. bakfis

bakfis Fórumszaki

Sziasztok Gangosok! Mindenkinek jól mennek a cseréi? :music:
    Képzeljétek, most levelezek egy gazdatársunkkal, nagyban alkudunk hogy mit miért küldenénk, erre mondja, hogy de neki már elfogytak a küldős lehetőségei, csak a másikból van. Mondom neki hogy sajnos úgy akkor nem tudunk cserélni, mert a léghajón nem látjuk kinek az ajánlata. Erre írja, hogy mi az a léghajó?
    Majdnem hanyatt estem úgy nevettem :D Mi az a léghajó-nekem csak kb az életem múlik ezen ha itt a léghajó, annyira imádom :) Persze lelkiismeretesen leírtam neki hogy működik és mit hol talál, de még most is kuncogok magamban. Ez aranyos :) Mi az a léghajó... 8):cry::inlove:

Van akinek nem jött még össze valami vágya?

Ma 8 darab baha titokcsemetét kaptunk, amiből tamarinduszig fejlődhet ki a fa, illetve a plusz láda +1 terménybónusz növényekre

(amit én nem tudok kinyitni mert a csere első napján két perccel csúsztam le a nyitásról, nagyon mérges voltam)

szemike50, PocsékFarmer, Dyny és 8 más kedveli ezt.
  13. kákics2

kákics2 Fórum-zöldfülű

köszönöm :)

szemike50 kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

De ne feledjük .... mindenkinek más a szép ;)
    Én most éppen a csillogást szeretem :)

szemike50, wiktorka17, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  15. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

Hááááááát na hogy is mondjam.........kicsurrant a könnyem a meglepetéstől a segítőkészségtől, "ciklon23"-tól is kaptam egy kiwifészket.
    Hiába, no, a gangosok segítőkészsége csodálatos, ezért is szeretek itt lenni és olvasni benneteket, bár inkább csak olvasó módban, mert mire lepötyögöm amit szeretnék mondani-segiteni, addigra már hárman is megelőznek........

Remélem, írásom megmarad, és nem fog rajta a radír :D

levianyu1, kekmaci75, szemike50 és 13 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Sok jó ember jár erre ;)
    Ugye mindenki nyitott kókuszdiót ;) ?!

szemike50, Coff66, Numiz és 6 más kedveli ezt.
  17. neubeci

neubeci Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kérdésem, ha már egyet nem tudsz kinyitni az event során, akkor már az utána következő heti dobozkákat sem. Nekem megy idáig mindegyik, hála a Magasságosnak, de félek, hogy megcsúszok, pedig nagyon hajtok a végére. Más: vettem 100 pörgettyűt, abból 4 fődíj lett, no de az egyik amit már nagyon vártam a csillagfürt, az új ijesztő még nem, de az ugrálós is megjött. Hali: neubeci
    Ui.: Mi az a léghajó :) :) :) :) (nem hagyhattam ki!!)

szemike50, sziszi1965, Coff66 és 8 más kedveli ezt.
  18. szsanci

szsanci Fórumszaki

Azzal, ha valaki kételkedik, nekem semmi bajom. :) Ha még meg is aláz, azzal már inkább.

Röviden összefoglalnám a kókuszdiós dolgot.

Az 1. doboz feltételei: 1-6 kókuszdiók.
    A 2. doboz feltételei: 7-12 kókuszdiók.
    A 3. doboz feltételei: 13-18 kókuszdiók.
    A 4. doboz feltételei: 19-24 kókuszdiók.
    Az 5. doboz feltételei: 25-30 kókuszdiók.
    A 6.(legnagyobb) doboz feltételei: 1-30 kókuszdiók.

- Elérhetővé vált az egyik doboz kinyitása. Kinyithatom máskor is vagy muszáj még aznap?
    Nem, nem muszáj. Az esemény alatt bármelyik doboz bármikor kinyitható, ha teljesültek a feltételek.

- Nem szeretném kinyitni az egyik dobozt. Befolyásolja-e a későbbiekben a többi doboz kinyitásának lehetőségét?
    Nem, az összes doboz független egymástól. Az esemény alatt bármelyik doboz bármikor kinyitható, ha teljesültek a feltételek.

- Az egyik dobozt sajnos nem tudom kinyitni, mert abban a sorban nem sikerült kinyitni az összes kókuszdiót. Befolyásolja-e a többi doboz kinyitásának lehetőségét?
    A sorvégi dobozokra nincs hatással, az 5 sor doboza egymástól független. Ha a következő sor összes kókuszdiója kinyitásra kerül, az azon a soron található doboz kinyitható lesz. Viszont a legnagyobb doboz már sajnos nem, ha kimaradt akár csak egy kókuszdió is.

- Elérhetővé vált az egyik doboz, de aznap nem nyitottam ki. Befolyásolja-e az utolsó doboz kinyitásának lehetőségét?
    Nem, a legnagyobb doboz kinyitásának csak az a feltétele, hogy az összes kókuszdió ki legyen nyitva. A többi doboz nem befolyásolja ezt.

Ha van még kérdés, a későbbikben bővítem ezt a hozzászólást.

Közben erről beszéltem. A közzétett képeim már el is kezdtek terjedni, és hamarosan ide is kikerül. :( Ez a helyzet így nagyon gáz.

kekmaci75, Annabogyó, szemike50 és 32 más kedveli ezt.
  19. tappancs

tappancs Fórum mestere

Sziasztok! Nekem "csak" 5 db XXL-es lett. Egy szőlősóska és négy ..... ! Akik kitalálják: kapnak egyet!!!! Imádom a titkosokat nyitogatni, de ez így egy kicsit uncsi volt. :D

szemike50, Baby72, patakvera és 4 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Szívesen adtam ....
    Egy kis farmon volt eddig lakó ;) Nem is igazán értettem miért keresed .... Csúnyácska ... kevés tp-t ad ;)
    De ha ez volt a vágyad ... örülök , hogy teljesült .
    Remélem a következő cserenap belátható időn belül érkezik :) Én optimálisnak a 3 havonta visszatérő cserét tartanám ...

kekmaci75, Annabogyó, szemike50 és 15 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.