Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szalaip

szalaip Fórumprofi

Sziasztok!

Talán egy állandó gazdaköri érkezik az eddig nem használatos ólakat és fákat bekérve?

tina07141983 és LBetti kedveli ezt.
  2. Zsuzsika-mesekertje

Zsuzsika-mesekertje Járnitanuló

Akko rá fogunk faragni a dologra:)))))

3. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Na ez vicc :wuerg:mert az tényleg kemény lenne -.-

4. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Kemény, de kihívás is újdonság is és a TOP -ba bekerülés lehetősége is nőne:)

5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Teljesen egy véleményen vagyok veled, nekem sem az álmaim közepe a tenyészállat beváltása tp-re. Talán, majd egyszer az lesz, de nem mostanában:)

Remélem nem, bár tényleg újdonság lenne.

breki072 és kukac42 kedveli ezt.
  6. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Ez már tényleg Rubik-kocka jellegű, millió felé tekerhetjük, variálhatjuk, mégis egy lesz a megoldás. Kukac ötlete viharos eseményeket idézne a piacon. Mondjuk növény dömping, és minden állat,tenyésztés szürkében "pompázna". :music:

-gyöngy-581, breki072 és kukac42 kedveli ezt.
  7. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Egyet leszögeznék, csak találgattam, az ötletet nem én adtam, ha mégis igazam lenne:)

PocsékFarmer, kekmaci75, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  8. breki072

Ez már nem találgatás hanem a legmélyebb erdő közepe xDxD

georga06, _Cygnus_ és kukac42 kedveli ezt.
  9. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

Sziasztok!
    Jónás nem azt írta,h valaki már megfejtette? Szerintem nem kellene uj dolgokat kitalálni,hanem visszaolvasni az eddigi találgatásokat és az között keresni a megoldást :)
    Egyébként ki mennyi tp növelő termékkel készül a képregény eventre? Kicsit tanácstalan vok ez ügyben,mert sose ettem még egy tp növelőt sem. Jelenleg is csak 3 cukkinisom van meg 3 répáskenyér. Az elég? :DDDD

Pharmer500#2 kedveli ezt.
  10. Kiscsibuci

Kiscsibuci Haladó

Gondolom a fatermés topban indulnának el legtöbben.

breki072 és kukac42 kedveli ezt.
  11. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Most már mindegy, jegyeztük a nevet.8)

Kb a sarokig eljuthatsz vele... ;)xD.

Gio, breki072 és kukac42 kedveli ezt.
  12. dereret

dereret Fórumőrült

Ne nálam keresd, hanem ha emlékeim nem csalnak, Pharmer írt valami okosat, de ugye azt csak Jónás meg Ő értette meg. Előbbi, mert Ő írta, Jónás meg azért, mert tudja a megfejtést, mi meg sokan csak tetsziukeltük/jük, mert az kínaixDxD
    Még nem találtam meg, de majd jűön az illetékes és újból előadjaxD

Pumukli17, ciklon23, breki072 és 2 más kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

]
    Szia!
    A cukkinis elég szerintem, de répás kenyérből vegyél még egy párat, annak csak 4 óra a hatása. Vegyél még 1-2 darab húsvéti lekvárt vagy 1-2 tavaszi koszorút. Nézd meg melyik az olcsóbb, nálam a húsvéti, a hatásuk azonos.

macska49, ciklon23, kiszcica és még 1 ember kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Szia!:)
    Én a húsvéti leki (ennél olcsóbb az édes rózsalekvár, de nem ad annyi bónuszt), tavaszi koszorú, répás kenyér, "turmixot" szeretem legjobban. Ezen kívül esetleg még Kacsa Katát lehet szórni a növényekre.
    Jó a cukkinis is, az is ad elég sok plusz tp-t.
    Még komfortra is teheted érésgyorsítokkal, megszórod szupertrágyával, és úgy rá a Kata, aratás előtt a gyorsító termékeket a kukába dobod és tp növelőket használsz.

15. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Sziasztok! Egy régebbi jóslásnál azt irta hogy virágok kellenek a szüretihez /Erzsébet és Katalin nap/ vagy a virág kötészetben kell szorgoskodni, oda kapunk 1 új terméket, vagy sok barkácsra lesz szükség az épitéshez?

16. breki072

Nem,nem, megvilágosodtam :Dmert észrevettem az erdő ösvényét kezdtem el koptatni, mivel nagyot tudok ugrani hopp egyből kint voltam az erdőből mivel beakartak engem is vinni ;)

kukac42, _Cygnus_ és dereret kedveli ezt.
  17. dereret

dereret Fórumőrült

Köszi a komfortos ötletet. Mindenre gondoltam én is, de a komfort kimaradt. Amikor majd tépére kell menni, akkor az egyik aranyba kell a cukkini, mert 60 % és mellé egy 30-as + a bagoly......és kánaán, úszunk majd a tépé-tengerbenxD
    Itt már csak az a kérdés leginkább, hogy ki fogja kiszámolni, hogy 4 terület 1x1, vagy 4 terület komfort + széleken 1x1 ad e végül több tépét majd.
    Na, de hol van már Pharmer ?

Palacsintax, ciklon23, Claunyuszi és 3 más kedveli ezt.
  18. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Komfortföldre én is gondoltam, de attól függ, mennyi idő áll a rendelkezésünkre. Ez a napjában többször kiverni a terméket a rekeszből, nekem nem tetszik. Majd az ismertető után pontosan kiszámítjuk. Lesz egy napunk rá, hogy a legjobb megoldást megtaláljuk. Ez a feladat megint Pharmerre vár. :D

macska49, ciklon23, kekmaci75 és 4 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Nekem meg az jutott eszembe, hogy nem tudjuk, hogy mennyi ideig kell tp-re hajtani, ha sokáig, akkor a komfortot csak egyszer lehet használni, indításkor.

Egyszerre gondoltuk ugyan azt, csak egy kicsit gyorsabban írtál;)

dereret és _Cygnus_ kedveli ezt.
  20. breki072

Rátok meg amit leír annak a lényegét megosztani velünk erdőkerülőkkel :p

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.