Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Nyitott kapukat döngetsz: mi kértük az illetékesektől, változtassanak rajta valamit, legyen megoldás... nem ránk kell nyomást gyakorolni.8)

hóóvirág, Boccio71, kekmaci75 és 25 más kedveli ezt.
  2. Marika312

Marika312 Fórum császára

szia Topifkafarm ! úgy tudom, hogy nem kell alap hozzá, amit kiváltottál, az már "összeépített" fa. Próbáld meg kitenni az XXL sima földre.

macsek., wiktorka17, -orgona- és 8 más kedveli ezt.
  3. Dyny

Dyny Fórumgróf

Szia,
    Varun kedvétől is függ, hogy miből mennyit kér majd:) de a paletákkal nem vagy egyedül, azok nálam is várják sorsukat a pajtában;), úgyhogy már ketten vagyunk, akik remélik hogy nem 10 paletátt kér majd a feladatsorxD

A krumplit nem tudom, igazából nem is figyeltem hogy akkor most az kell-e végül a szóban forgó növényből,igen tudom, irtátok már milliószor, úgyhogy hamu a fejemre, mentségemre legyen, 1. nem szoktam növényekkel üzletelni, legalábbis nem olyan nagy tételben, 2. van vagy 30 ezer krumpli a raktárban, ezért nem is nagyon törődtem vele, hogy most akkor mennyi az annyi:p. Ez persze nem mentesit az olvasási kötelezettségem alól, szóval most megyek is a sarokba.
    No a lényeg, ha már igy elkanyarodtam, az tény, hogy a piacomon felment a krumpli ára, szóval még akár lehet benne üzletxD

Engem ez a barkácstéma érdekel.

Jónás, nincs kedved (maradék tollad;)) ezt egy kicsit tovább fűzni?:)
    Valahogy az nekem nem hangzott túl jól, mikor mondtad, hogy egyesek az utolsó darabokat is ki fogják söpörni a pajtából. Valahogy ez nekem nem úgy hangzik, hogy fát vagy szöget kérnének:eek:

Persze ha úgy értelmezem, hogy annyira tuti jók lesznek az ajándékok, hogy érdemes lesz az utolsó fát, és szöget is beletenni, az már más helyzet.

Ja és hozzátenném, hogy a repülős üzenet is az egyéb kategória alá esik a pajtában, tehát ne küldözgesse el senki az utolsó "gratulálok a szintlépéshez" üziket a repülőnxDxD

Utoljára szerkesztett: 17.6.15
    hóóvirág, kekmaci75, macsek. és 18 más kedveli ezt.
  4. topifkafarm

topifkafarm Fórum-zöldfülű

Köszönöm így sikerült:p

wiktorka17, -orgona-, szemike50 és 3 más kedveli ezt.
  5. JósJónás

Szia!

Megeszem a nem létező kalapomat, ha Te még nem tudod.

A poéngyilkosnak pedig üzenem, hogy jön még kutyára teherautó :D8)

hóóvirág, kekmaci75, macsek. és 19 más kedveli ezt.
  6. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

90 db felhősor van összesen,a TOP 1000 is adott egyet.

kekmaci75, macsek., wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  7. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Kedves Jónás!
    Á, dehogy döngetek, csak símogatok... :)
    Félreérthettél, vagy én nem fogalmaztam pontosan :wuerg:: tudom, nem rátok kell nyomást gyakorolni, és azt is tudom, Ti továbbítani szoktátok a kérésünket, stb. Ott ahol leírtam a problémámat, érdekes választ kaptam. (Kipenderítve/elutasítva éreztem magam, de ez már mindegy, valószínű az akkori hangulatom is befolyásolt.) Viszont Hozzátok azért jövök, mert itt mindenki megérti a másik "baját", és ha mással nem, hát egy-egy vígasztaló jó szót lekopog a billentyűin... Isteni érzés ez ám! A kérésemet gondolom most már odaírtam, ahová való, és túl vagyok a dolgon.:)
    Azért halkan megjegyzem, jól esett, hogy én is kaptam Tőled egy idézett választ. :)Meg ne kérdezd, miért esett jól!!! :)Csak jó volt.:) (Hálásan rebesgető bari-fej.)
    Kocka már nem is kell... :) xD
    Jóéjt Neked és a Gangosoknak. :)

8. szsanci

szsanci Fórumszaki

Ez ugye nem nekem jött? :D Amúgy, én úgy ismerem, hogy úthenger. :p Egyik sem jobb. :music:

Claunyuszi, kekmaci75, macsek. és 17 más kedveli ezt.
  9. JósJónás

Szia!

Kamion, stb... sok változata van.
    Érdekes módon az ilyen jellegű kérdésekre éppen az kérdez rá, akinek kell. Nagyapámék azt mondták, ha valaki megkérdezi zsuga közben, hogy ki jön az osztással, már nyomják is a kezébe a paklit :D

10. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

44 felhősor, ennek a fele szürke.
    Nem baj, szeretem a szürkét... ;)
    ... de mamutom nekem van az egyik legtöbb... :p

hóóvirág, macsek., wiktorka17 és 15 más kedveli ezt.
  11. JósJónás

Késő van, ideje már nézni egy órát:)

[​IMG] 1419[​IMG]

kekmaci75, macsek., wiktorka17 és 15 más kedveli ezt.
  12. szsanci

szsanci Fórumszaki

Valahogy éreztem, hogy ezt a választ fogom kapni. :D Melyiket lőttem le? :D Vagy többet is? :p
    Ezt még mindig nem tudom: https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/268782/ 8)

kekmaci75, macsek., wiktorka17 és 7 más kedveli ezt.
  13. JósJónás

Már rég egyértelmű neked is, minek számít:

kekmaci75, macsek., wiktorka17 és 11 más kedveli ezt.
  14. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szerencsére egyedül vagyok, így nevethettem. :)
    Nem tudtam, csak a fogaskerekekről más ugrott be.:D:D

alex0824, macsek., wiktorka17 és 9 más kedveli ezt.
  15. szsanci

szsanci Fórumszaki

Komolyan nem tudom, hogy most mit lőttem le.:cry: Mese vagy a csavar(vagy mi az)?

macsek., wiktorka17, sziszi1965 és 8 más kedveli ezt.
  16. apuci30

apuci30 Fórumőrült

na jó éjt repült a kergekert felett a pizsi csillag :D

macsek., wiktorka17, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Dyny!
    Gondolod, hogy a halaknak nem lesz elég az extra csali, üzennünk is kell nekik?
    Holnap megjelenik a hivatalos ismertető a cumis eventhez?
    Mindenkinek jó éjszakát és [​IMG] kívánok, köszönöm, hogy együtt játszottunk!

kekmaci75, macsek., wiktorka17 és 12 más kedveli ezt.
  18. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Mifelénk azt mondják, hogy: jön még a kutyára dér.:D
    Gondolom a fogaskereket, mert ha nem, akkor Jónás kezdheti a kalapját enni.xDxD

alex0824, Claunyuszi, kekmaci75 és 17 más kedveli ezt.
  19. Dyny

Dyny Fórumgróf

Valamivel csak ki kell őket imádkoznunk a vizből, ha már kukacot nem lógatjuk bexD

Last minute warning: 5 perc van éjfélig a kókusznyitással;)

kekmaci75, macsek., wiktorka17 és 9 más kedveli ezt.
  20. JósJónás

Szia!

Mesét nyugodtan hozhatod, az nem lehet olyan friss (meleg), hogy megégessen bennünket:);)

kekmaci75, macsek., kukori80 és 17 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.