Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. malacok79

malacok79 Utánpótlás-írogató

sziasztok!lemaradtam es az lenne a kerdesem hogy hova es minek kell a gyöngyvirág?

wiktorka17, heureca3 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszönöm, hogy leírtad nekem újdonság volt, pedig rendszeresen használom az üvegházat, de mindig 2 aranyért sietettem, ha szükséges volt:):). Úgyhogy én azt hiszem, hogy nem tartozom a mindenki kategóriába........:oops::), de azért is vagyunk itt, hogy tanuljunk valami újat:)

kekmaci75, mimi, Coff66 és 11 más kedveli ezt.
  3. Momsza

Momsza Fórumprofi

Szia, nemesítéshez.
    Van egy bónusza 550x nagyobb esély a gépalkatrészre aratásonként.
    A gépalkatrész meg a nyári ( horgászos ) eventhez kell majd. :)

Coff66, Kata_rzis, kukori80 és 7 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

Kérlek olvass vissza két oldalt és világos lesz. Az üvegházban lehet rá szükséged, ha nemesíteni szeretnéd:)

Dyny, kukori80, wiktorka17 és 3 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szóval horgászunk ... :inlove:no de gép alkatrésszel :eek:
    Aztán remélem nem üti agyon majd a halakat ...:pxD

Coff66, macsek., icus08 és 10 más kedveli ezt.
  6. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Akkor ocó-ból megúsztad-én a gyöngyvirágot pörgettem végig (semmi nem volt meg belőle :oops:) 120FA ÉS 700szupertrágyám bánta :cry::cry::cry:

Azért ezt, mert ehhez még van a 10%-os felhőgyorsító is :)

Majd kipróbálom, hogy hogy működik :Do_O
    Tudom, hogy nem ide kellet volna írni, hanem a megfelelő TOPIC-ba.... elnézést :oops::oops:

Claunyuszi, kekmaci75, Coff66 és 9 más kedveli ezt.
  7. -))Szilvia-))

-))Szilvia-)) Aktív író

Szép napot mindenkinek!
    Szerintetek elég lesz 1502 darab gépalkatrész?:D

8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hát ha extra lesz a felreppenő szám a farmodon ... lehet , hogy kevés lesz ! xDxD

Lillapilla73, macsek., kukori80 és 4 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

már régen voltam ilyen gyorsan eredményes a nemesítésben, most lett meg az articsóka(semmi bónuszom nem volt hozzá) szupertrágya-imádat és a gépalkatrész bónusza is.
    Ezen most az eventest olvasva én is meghökkentem és nem is nagyon értem, hogy miért nem, illetve miért nincs rá válasz....:oops:
    Megkaptuk a választ rá, csatolom a linket:https://board-hu.farmerama.com/inde...lkád-event-csevegője.12701/page-3#post-269860

sziszi1965, kekmaci75, Coff66 és 9 más kedveli ezt.
  10. Dyny

Dyny Fórumgróf

Sziasztok:)
    Először is akkor a gratulációk! Hihetetlen nagy teljesitmény, hatalmas gratula megy tőlem is:)
    És akkor a köszönetnyilvánitások is Jónásnak, Sancinak, Nócinak stb.:D

Most annyira boldog vagyok, hogy nem hanyagoltam a nemesitést, ugyan nincs tök, gyönygvirág vagy articsóka, de egy időben brokkoliztam, úgyhogy van 1900 "fogaskerék":D én ennyivel megpróbálok nekimenni, meg lehet az articsókát megpróbálom még addig.

Aki most kezd bele, használja Nóci útmutatóját a gyors eredményhez, mivel a nemesités hosszú idő, és még valahogy ültetni is kellene:D

Még annyit hozzátennék, hogy ha valakinek meg van a nulla perces articsóka, és nekiáll "nullázni", van még 2 hasznos felhőnk: az egyik 5% plusz a különleges tárgyakra, a másik 15% plusz szerszámokra félórán keresztül. Valószinű nem váltjuk meg a világot vele, de ha már van akkor érdemes összekombinálni:)

11. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Én is gratulálok a kislánynak, további szép eredményeket kívánok és ezt küldöm:

hóóvirág, sziszi1965, Dyny és 6 más kedveli ezt.
  12. boldika88

boldika88 Fórum bárója

kekmaci75, Dyny, macsek. és 4 más kedveli ezt.
  13. Zsolti23

Zsolti23 Fórumlakó

Szia! Úristen, de szép válasz, és mennyi "tetszik" iszonyú jó érzés!!!!!!!!!!!!!!! Ígérem, h írok majd néha-néha. Vigyázzatok magatokra! Sziasztok!

14. macsek.

macsek. Törekvő

Nekem "csak" 1398 db van :)

hóóvirág, kekmaci75, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  15. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:) A kókuszt ugye mindenki feltörte?
    Nem idézek senkit mert elfáradtam már az olvasásban is :)
    - Zsolti23. Sok szerencsét az új munkádhoz. A mai világban az a legfontosabb hogy legyen egy stabil munkahelye valakinek.
    - Iboly54. Gratulálok az unokádhoz, remélem egyszer az olimpián is fogunk érte szurkolni.
    - Nóci: köszönöm a barkácsos hírt. Nekikezdtem a töknek, de csak azért mert 550 %-ot ad és abból volt a legtöbb a pajtában. Olvastam Jónást is és igaza van hogy olyat keressünk ahol van sz.trágya is, de én most makacskodtam xD

16. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

alex0824, hóóvirág, sziszi1965 és 13 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Pontosan ilyen makacskodásból hanyagoltam én a gyöngyvirágot, de a tök és az articsóka elég gyorsan megadta magát és most már teljes "harci díszben" fogom meg a pecabotot (24 óra múlva akár aktiválhatom is az új bónuszok bármelyikét) és várom a [​IMG]-t

kekmaci75, Coff66, Dyny és 9 más kedveli ezt.
  18. kukori80

Gratulálok:) Nekem a tökre megadta már az első 3 bónuszt, de a lánckerekest nem adja:) De nem hagyom hogy ott maradjon xD

kekmaci75, mimi, Coff66 és 11 más kedveli ezt.
  19. dereret

dereret Fórumőrült

... és nekem nem köszönsz semmit ?xDxDxD
    annyit mentem az erdőbe /mert Jónás mindig beküldxD/, mire sikerült legalább Nóciból kihúzni azt a csavart vagy milyen szerszámotxD, de azért a vége felé már nem egyedül túráztamxD

20. kukori80

Nem hát xDMenjél is sűrűn az erdőbe mert ott van a hátadon a zsák és az kötelez xD Látom már meg vagy görnyedve a sok túrázástól xDxDÉn meg addig:

Claunyuszi, kekmaci75, mimi és 13 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.