Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Igazi, de nem kell kapkodni:)

Coff66, kekmaci75, -orgona- és 13 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hát én amit tudtam azt már elkapkodtam ... :p

Coff66, kekmaci75, -orgona- és 8 más kedveli ezt.
  3. ribizli4

ribizli4 Haladó

Köszi!
    Legközelebb először kávét iszok.

Coff66, kekmaci75, -orgona- és 5 más kedveli ezt.
  4. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Lehet hogy a Luca széke előbb elkészülxDxD

-orgona-, Baby72, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  5. boldika88

boldika88 Fórum bárója

-orgona-, hóóvirág, wiktorka17 és 11 más kedveli ezt.
  6. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

Eddig még nem volt bünti a korábban bekerült elkezdéséért, hanem kivették, és a rendes időben visszatették, aki csinálta közben, az ott folytathatta, ahol abbamaradt:D:pxDxDxD
    A naptár már a múlt héten bentvoltxDxDxD

Coff66, Kukackukac, ciklon23 és 8 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Coff66, Kukackukac, -orgona- és 2 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, az én egerem is viszket, de ha apánk azt mondja "ej ráérünk arra még.." akkor inkább várni fogok, mintsem elveszítsek a fatermésekből:);):)

Kukackukac, Bernadetti, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  9. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ellenben volt aggódás, már bedobtam, még sincs ott, akkor én nem kaptam érte csillagot, aztán a többiek mégis... jó néhány esetet fel lehetne sorolni a miért nem éri meg kockáztatni döntés mellett. A serpenyő másik oldala pedig üres :D

Coff66, kekmaci75, Kukackukac és 15 más kedveli ezt.
  10. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Kukackukac, -orgona-, wiktorka17 és 9 más kedveli ezt.
  11. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Mit nekem pecázás, mit nekem korall
    - Csak egy dolog a lényeg: hogy haladjak a korral!
    Nem józan ez - hiszitek -, pedig nem kínáltak sem sörrel, sem borral;
    Csak ilyen egy derék pharmer, ki magában fortyogva évszakos revanst forral...
    Mert, ó igen, sok kattintásba telt, de csak eljött a nagy nap, 'mikor édes a "bosszú", édes a diadal:
    Hisz most én vagyok, ki világgá harsogja eme népes Gangról: drága Katám, egyetlen Farmnejem mától kerek egy évvel régebb óta fiatal!!!:D
    (Na, látván a tendenciát, mielőtt még tovább "hosszulnának" a sorok, inkább abbahagyom, helyette kívánom Neked többek közt a következőket: Happy birthday! Frohen Geburtstag! С днем рождения! Joyeux anniversaire! Felix dies natalis! Daudz laimes!:) Ja, és azért a biztonság kedvéért: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!;))
    (Ja, most veszem észre, a nagy hevületben a cím le is maradt a tetejéről: "BOCS, JÓNÁS!:p")

Hogy "ne" legyek (teljesen) off: Bár azzal kezdtem, hogy "mit nekem pecázás", de mivel azt is mondtam, hogy fontos, hogy haladjak a korral, azért megemlítem: TIK-TAK-TIK-TAK - már csak 28 perc a pecás event kiíírásáig!:music:

Ui.: Katusom, a pecázás "bűvöletében" véletlenül barkácscucc ment még éjfél után:oops:, de megkapod még Te a PP-tortádon kívül a jubileumi díszedet is...:inlove:

Utoljára szerkesztett: 26.6.15
  12. -Holdfeny-.

Kukackukac, Dyny, ciklon23 és 5 más kedveli ezt.
  13. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Én például kiléptem, beléptem, de fa egy darab se. Szóval nálam nem üzemel! Nálatok?

14. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Legkorábban holnap reggel 7-kor (tudtommal és ha így marad(?)18:00-tól vásárolhatóak a fák, ha vki kinyitja FA-val, az lesz neki belőle, megturbózza, akkor onnantól 13 órába telik, mire beérik és piacra tudja vinni - ha akarja...;)). De fogadni mernék, hogy egy darabig még holnap reggel 7 után is szürke standokra fogsz lelni a piacon...:) ((Persze csak azért, mert a szerencsén kívül nagyon jó reflexek is kellenek hozzá, hogy 07:00-ra piacra tudjon kerülni az a fatermés - ez meg nem az a játék, ahol ez adottnak veendő...:p))

Utoljára szerkesztett: 26.6.15
    kekmaci75, Claunyuszi, Kukackukac és 15 más kedveli ezt.
  15. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

16. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Sziasztok

Lehet volt róla szó de van valami hírmorzsalék az utolsó két doboz tartalmáról?
    ami holnap nyilik meg a jövö hetiről?

Kukackukac kedveli ezt.
  17. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ideiglenes feladat is jön a lúdtenyésztéssel.
    Nem vártam ennyire hamar a ludakat, nagyon gyorsan kell szaporítsuk őket.:(

Kata! Nagyon sok boldog születésnapot kívánok Neked!

18. boldika88

boldika88 Fórum bárója

kekmaci75, Kukackukac, Dyny és 8 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Hát ha rajtam múlik akkor tuti ;)
    De szerintem a piacon vannak néhányan akik beáldoznak néhány termést a jó árasítás oltárán ;)
    Én csomagot veszek ... ha szerencsém lesz s lesz egy két plusz újdonságom ... akkor majd én is áldozok ... s remélem venni is tudok fillérekért ... de csak azért , hogy beinduljon a piac ;)

Coff66, Kukackukac, Dyny és 6 más kedveli ezt.
  20. st.georg

st.georg Utánpótlás-írogató

Kedves Jónás!
    Nem hallottál e olyat, hogy a nem kibontott Kókuszokat valamilyen módon ki lehet utólag bontani? Vannak olyan elháríthatatlan akadályok több játékosnál, ami miatt nem mindennap tud belépni.
    További szép napot.

Kukackukac és AnkaFD kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.