Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Ha még egyszer elolvasod a hozzászólásom, akkor rájössz, hogy csak a terményes fák terméséről beszéltem. Valahol érthető is lenne, annyira lement ezeknek a terményeknek az ára a pajtaértékhez képest. Na persze ez csak agyalás, abból indultam ki, amit Jónás mondott, hogy nagyon sok minden kikerül a listáról. Mivel nagyon sok játékos gyümölccsel készült a Top-ra, nem hiszem, hogy azt nem lehet beadni. Ha viszont abból indulunk ki, hogy egy tiszta játékot akarnak létrehozni, akkor nem tudom, mit mondjak...Valahogy nekem rossz előérzetem támadt a Jónás utolsó hozzászólásától. Sajnos, nem érzem azt, hogy be akar vinni az erdőbe bennünket...de annyiszor lőttem mellé mostanában, hogy az én érzésem nem számít.

Numiz, Gio, ciklon23 és 3 más kedveli ezt.
  2. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Áááá! So was! Így értelmezhető.;)

genka53 kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Olvastam hogy a terményest írtad, de én már tovább agyaltam hogy ezeket az állatokat és fákat is kiszedték. Lehet hogy állatokat is be lehet majd adni ezeken kívül. Vagy már fogalmam sincs :p Viszont sokan vettek szerintem terményest is mert jó a pajtaértéke, az nagy kitolás lenne ha nem lehetne beadni.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!:)
    Köszönöm, hogy megerősítetted azt, amit a komfortról tegnap a szomszédban, (számolás nélkül) én is írtam és egy kicsit vitatkoztunk is, bizonytalankodtunk is rajta. Szerintem is jobb túllépni rajta minél gyorsabban.
    Biztos, hogy ezt fogom használni, végezni szeretnék minél gyorsabban.;)

Szia!
    Most dupla hsz-em lesz, de tegnap amikor én ezt leírtam, elvetetted a komfortos ötletemet az érésgyorsítokkal és egyebekkel...:D:D;)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.10.14
    genka53, csio70 és dereret kedveli ezt.
  5. _Cygnus_

Biztos minden játékos mást érez kitolásnak. Ma nagyon bölcselkedő hangulatom van, úgyhogy jobban járok én is, más is, ha mellőzöm a Top-os témát. :D

ciklon23 kedveli ezt.
  6. dereret

dereret Fórumőrült

Egy éve is nagy kitolás ért nagyon sok gazdát a bájital kapcsán. 8-10 csépéért több százezret vett a nagy többség az 500-as pajtaértéke miatt, aztán egy sor a hivatalosban tudatta, hogy: kivéve bájital.
    Volt is nagy kapkodás a piacon, az egekbe emelkedtek hirtelen a fatermések árai, mert helyettesíteni kellett gyorsan ezekkel a bájitalt.
    Ezt szem előtt tartva, igaz, hogy nagyon sok tojás, tej, papagájtoll került be a Pajtába, de ha mégsem adhatók be a TOP-ba, akkor se lesz világvége, mert a fatermések fedezik a TOP-ban maradást.
    Sokkal nagyobb gondot okozna viszont az, ha a faterméseket vennék ki a TOP-ból!, de ezt még leírni is fájdalmas, hát még ha....

Claunyuszi, marcika0517, ciklon23 és 2 más kedveli ezt.
  7. kukori80

Most se biztos hogy a bájital bekerül. A termékeket nem gondolom, bár nagyon jó a pajtaértéke. Nálam maradnak a tenyészállatok, valahogy az fészkelte be magát az agyambaxD

Claunyuszi, ciklon23 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Az a baj,hogy csak négyes komfort van:)

9. Málnahab

Málnahab Rutinos

Szerintem Jónás a 2x2-es mezők mellett fennmaradó 1x1-esekre gondolt!

-Szemecske- és Numiz kedveli ezt.
  10. dereret

dereret Fórumőrült

Szia

Nálam is, így délelőtt bevásároltam az 1-4 szintú színesekből jó párat.
    Ha nem kellenek, majd bommkor egyszer továbbtenyésztem őket, de szerintem nem sokat fognak a pajtában porosodni ismerve a BP mostani főnökét: szeret bennünket meglepni olyan eventekkel, amiben sok szupertápot kell elhasználnunk /elég csak a legutóbbi nyúl, tyúk, tehén színesítésére gondolni

A termékeket viszont én nem zárnám ki! Mikor kértek tőlünk utoljára ilyet ? Nagyon sokan már valamennyi szakma csúcsán vannak, de a legyártott termékeink a felkapottakon kívül senkinek sem kellenek ill. nem is gyártunk olyat.
    Mikor ettél-készítettél-vettél utoljára pl. zabkenyeret, zsemlét vagy almalekvárt ?

Claunyuszi, szemike50 és ciklon23 kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

Ha megnézed a hozzászólásom, nem vetettem el. Azt mondtam, hogy nekem nem jön be a termékeket kiverem módszer és várjuk meg az ismertetőt, mielőtt számításokat végzünk. Ha csak 2 komfortföldes aratással lehetett volna megcsinálni, akkor nem alkalmaztam volna, nem dobtam volna el feleslegesen 6 terméket. A komfortot szoktam használni event alatt, onnan tudom, hogy a szélek is akkor érnek. De Jónás tudja, amit mi nem tudtunk tegnap, hogy mikor kéri a feladat a Tp-os dolgot, most már mi is tudjuk, hogy nincs szükségünk külön érésgyorsítóra, a magszaporításhoz használttal csinálhatunk még egy aratást. Ez leegyszerűsíti a dolgokat.

macska49, genka53, csio70 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Én még a papagájtoll miatt parázok... [​IMG]
    Ha nem lehet majd beadni, gondoltam, majd kicserélem a tollakat a párnáimban, meg csinálok eladásra jópofa papagájtoll-fülbevalókat. Várom a további ötleteket. xD

nemethpgabi, Numiz, Gio és 2 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Ha be lehet adni a termékeket akkor itt lehet a keresztvásárlás. Venni kell alapanyagokat a főzéshez. El kell adnunk valamit hogy tudjunk venni , aki meg nem indul az meg jó pénzért eladja. MEg is nézem miket kellene vennem xD
    Attól én is.8)
    Majd a fodrásszal berakatom pótlásnak, úgyis hullik a tollam amióta ennyit sétálok a hideg erdőben xD

Utoljára szerkesztett: 31.10.14
    nemethpgabi, Numiz, Gio és 4 más kedveli ezt.
  14. Kata_rzis

Kedves Jónás!
    Látsz rá esélyt, hogy még idén megvonatoztathatjuk a felesleges óljainkat, fáinkat?
    Üdv, Kata

genka53 és LBetti kedveli ezt.
  15. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

A fagőzös engem is érdekelne, meg a turbómalom is.. :) jajj, ezek a miniakciók miért nem jönnek már? múltkor nem voltam gépközelben a malomnál, ezért vagyok kiakadva, hiába vásároltam több hónapot, nem tartott ki az előző.. :(

genka53, Sziguska, LBetti és még 1 ember kedveli ezt.
  16. Kata_rzis

Nem tudja valaki, hogy vajon a kacsa ára miért ment fel háromszorosára? Csak nem a képregény-eventbe kell?

17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Igen, így tényleg egyszerűbbé vált, igazad van. :)

csio70 kedveli ezt.
  18. kukori80

Megnéztem, nálam is felment az ára, hmmmm....

19. _Cygnus_

Papagájtenyésztés.
    A képregény event kér kis állatokat. Vagy nem jól emlékszem? Még Jónás azt is mondta, hogy ő mit ért a kis állaton.

20. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Igen, utóbb, ahogy szemem elé került a megszólítás, már én is gondoltam erre, mert Te is szoktál "csavarosakat" írni, így megfordult a fejemben, hogy mögé kéne olvasni. Még az is megfordult a fejemben, hogy töröljem a hsz-t, de aztán kijózanított, hogy Jónás már az én hasonló fogásomra sem jött lépre...
    Nem volt szép Tőle már az sem - de sebaj, azóta taktikát váltottam: azóta úgy csinálok, mintha rájöttem volna a tutira, Neki meg hadd mászkáljon csak a fülében a bogár, hogy vajon mit árulhatott el akaratlanul mégis. Legalább lesz 20 nehéz napja Neki is!:pxD
    Azért azt se feledjük, hogy van nekünk egy éppen most is futó eventünk, aminek a 3. feladatába kell 75 példány nevezett állatból. A kisebb szintű gazdák, akiknek nincs 75 kacsájuk a pajtában, pont ugyanazok, akik nem csatnival 1x1-eznek, így kb. mostanság érhetnek oda...;)

Szóval úgy érzem, tegnap óta kezdünk mindenbe kicsit többet belelátni... Aztán ettől persze még kellhet a képregénybe is - mert, mint tudjuk, attól, hogy paranoiás vagy, még lehet, hogy tényleg követnek...:pxD Persze ez akkor sem magyarázza meg, hogy ettől miért most emelkedne az ára, hisz ha a legjobb jósunk nekünk van, elvileg más sem tudatja még, ha mi nem tudjuk...;)

((Ui.: Ez az utolsó mondat csak nekem tűnik kicsit nagyon burkoltan hízelkedőnek, vagy tényleg az?!:music:))

Utoljára szerkesztett: 31.10.14
    _Cygnus_, Tigrislady, Claunyuszi és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.