Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

mamszi5107, -orgona-, kekmaci75 és 11 más kedveli ezt.
  2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ha megszámolod: ugyan annyi kapásból dupla ennyi arany pisztráng jutott a prémium csalinak:) Egyáltalán nem biztos, hogy mindenkinél ezek lesznek az arányok - de ad némi támpontot.

Dyny, Pharmer500#2, -orgona- és 16 más kedveli ezt.
  3. Bolgár80

Bolgár80 Fórum ismerője

Ezen már én is gondolkodtam, ahogy látom eléggé gyors a fejlődés, amivel én személy szerint elégedett vagyok és meg is indoklom: Na most, ha valaki most kezd el játszani, 5 év kiesik. 5 év alatt mérhetetlen mennyiségű újítás, játékelem (szigetek, mesterségek völgye), eszméletlen sok kitehető, rengeteg új ól, fa, vidámpark, sorolhatnám elég sokat még. Na most, ha a régi fejlődési gyorsaságot vennénk alapul, ezt a fajta mennyiséget, ezt a fajta "lemaradást" képtelenség lenne behozni vagy rengeteg időbe telne. Így viszont az új játékosokat is elég gyorsan bevonja a farm mindennapjába és rendesen leterheli őt. Úgy
    tudnám összefoglalni, hogy a kezdeti játék nagyon lerövidült és az érdemleges, igazi farmozgatás korán megérkezik.

Tiszta sor, hogy lemásolódni nem fognak, ha mindent lemásolnék ami a videóban van, akkor sem fog ugyanez kijönni. Igazából pont az arányok azok, amiknek hasonlítaniuk kellene. Ezért van/lenne értelme különbséget tenni a két csali között, hiszen ha az arányok is úgy változnának, ahogy akarnak (ergo prémium csalival is, teszem azt 30 db-bal nagyobb arányban fogok ki alacsony kategóriás halakat), akkor totál felesleges prémium csalit csinálni. A probléma ilyenkor az "n" meghatározása vagy is mekkora az a mennyiségű csali, amit ha vizsgálnék az reprezentatív eredményt hozna. Például, ha 10 prémium csaliból 3 lesz csak magas kategóriás hal (a két legmagasabb), a többi alacsony, akkor azt könyvelhetnénk el, hogy relatíve nem érte meg a prémium csali. De ezzel azt már nem tudom vizsgálni, hogy ha 20 db prémium csalim lett volna, akkor lehet, hogy 13 magas kategóriás lenne. Vagy 30 db-nál. Tehát ezért gondoltam az 1/3-2/3 dolgot a két csali között, mert ha kizárólag egyet csinálok, akkor ha a csalinak megfelelő arányok nem lesznek meg, egy laza kognitív disszonancia fog jelentkezni, amire nem vágyok.:D Így viszont esélyt adok mind a két irányból, de érezhetően próbálok az egyik irányba dőlni. Összességében pedig majdnem biztos, hogy ennyire ez nincs kitalálva és már brutális módon túlbonyolítottam.:D Mindegy, én élvezem.:) Nagyon tetszik ez az event, bármi is lesz az eredmény.:)

Dyny, Fatther, Pharmer500#2 és 19 más kedveli ezt.
  4. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Sziasztok! kókusz nyeremény 100.000 TP

-orgona-, hóóvirág, Baby72 és 11 más kedveli ezt.
  5. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Csak azért, a csibék szárnyaljanak :D8)

Dyny, Bernadetti, Kukackukac és 26 más kedveli ezt.
  6. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Megis örültem neki:)

Dyny, Kukackukac, Baby72 és 7 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Zsu!
    Én is két normás és egy prémium arányban gondolkodom, hasonlóan az előttem tervezgetőkhöz,
    ha nem jön be akkor majd újratervezem:). Eddig minden új barkács akkor jelent meg először, amikor az új terményes feladatsor megjelent a gazdakörben, gondolom most sem lesz másképpen.
    Szia kedves Jónás szép vasárnap reggelt Neked és mindenkinek!:)
    A Herbáriumot pakoltam végig úgy, hogy nem tudtam, hogy milyen barkácsot kaptam, pedig, ha jól sejtem, az azonnal bontva jelent meg. Lehet, hogy túl gyorsan raktam be... nem tudom..
    ----
    Ugye mai kókuszt mindenki kibontotta már? Az ajándék (már írták többen is 100,000 tp):)

Dyny, Kukackukac, -orgona- és 10 más kedveli ezt.
  8. m.sz.emma

m.sz.emma Törekvő

Sajnos nálam is ez a hiba. Bosszantó. Azt csinálom, hogy átmegyek egy másik feladatra és visszajövök. Néha bevált és mutatja a másodikat is.

Kukackukac, heureca3, Baby72 és 3 más kedveli ezt.
  9. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Kukackukac, iboly54, -orgona- és 10 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Szia!:)
    Köszönöm szépen sajnos ennek volt a nagyobb valószínűsége, lényeg az, hogy a pajtába kerültek a barkácsok.
    Az szerintem, hogy hányan vannak játékban nagyon sokat számított eddig is és azt hiszem ezután is így lesz...
    Szia!:)
    Ha jól értem akkor az nem mindegy, hogy területenként a rövidekre kapsz mondjuk (ez csak egy fiktív szám) 6 darabot, vagy ólanként 1-1 darab jön, mert az érési idejük hosszabb. Pl tyúk-ló, disznó, vagy birka, a tyúkólra összesen mennyiségileg valószínűleg kevesebbet ad, mint a többi. A lúdban reménykedem én is, meglátjuk, hogy Nóci milyen választ kap apánktól:)

Dyny, Kukackukac, progabi és 10 más kedveli ezt.
  11. **Mazsola**

**Mazsola** Fórumlakó

Kukackukac, heureca3, wiktorka17 és 3 más kedveli ezt.
  12. Barnabás

Barnabás Járnitanuló

Sziasztok.Melyik az a felho sor ami barkacsot is ad?Keresem nallam de nem talalok ilyent(lehet hogy kihagytam?).

13. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

Kukackukac, wiktorka17, Jucus19 és 4 más kedveli ezt.
  14. Barnabás

Barnabás Járnitanuló

Kukackukac, Tigrislady, wiktorka17 és 3 más kedveli ezt.
  15. **Mazsola**

**Mazsola** Fórumlakó

Köszi szépen a választ:)

wiktorka17, Kukackukac, Barnabás és 5 más kedveli ezt.
  16. Peterkatalin

Peterkatalin Járnitanuló

Köszönöm!

wiktorka17, Kukackukac, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Szia"
    Köszönjük, hogy megosztottad velünk az örömöd, gratulálok, a nemesítéshez is és a határátlépéshez is. Csak tippelgettünk a fakapács és több más barkáccsal kapcsolatban is. Én azt hiszem, szép csendeben és lassan az összes, szerszámot adó bónuszt kinemesítek, mert biztos ami biztos. A események (eventek igénye errefelé mutat) alapján bármikor sorra kerülhetnek. A növénynemesítő topic 2. hsz-t nézd át meg tudod belőle, hogy mit érdemes nemesíteni (hála érte egy ügyes társunknak:inlove:):)

Dyny, wiktorka17, Kukackukac és 15 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Az biztos érdekes , újszerű eventeket kapunk ... Ahol bizony értékelik a tapasztalatot ;)
    Érdemes minden téren készülni ... ;)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.6.15
    Dyny, wiktorka17, Kukackukac és 10 más kedveli ezt.
  19. Zoltano527

Zoltano527 Utánpótlás-írogató

Köszönöm! :) Megfogadom a tanácsot!

wiktorka17, Kukackukac, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  20. Blökix

Blökix Fórum hercege

Biztosan volt már szó róla,de az az ajándék,amely plussz 1-et ad és még esetleg nem bontottuk ki,az csak a növényekből ad plussz egyet vagy másból is?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.