Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Farmer.) Már tényleg lehet hogy rémeket látunk xD Még 21 idegőrlő napot kell kibírnunk, utána megyek valami Wellnesbe, visszatupíroztatom a tollaimat, kezeltetem a megfázott ízületeimet és 1 évig nem megyek kirándulni.xD
    Ááááá, egyáltalán nem voltál hízelkedő xD

Remélem Jónás még előkerül a Top-ig pár kis elejtett szösszenettel ;) Pl. azt szeretném csak megtudni hogy milyen kategóriából nem lehet majd beadni a Top-ba és mi kerül be ;) Nekem ennyi elég is lenne xD

kekmaci75, _Cygnus_, Claunyuszi és 2 más kedveli ezt.
  2. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Addig kell ütni a vasat, amíg meleg, nem? [​IMG]

Csábító ajánlat. Szóval nézzük, mit is kapartunk össze idáig?
    - a korábbi évektől eltérően várhatóan nem top500-ra, hanem top 1000-re számíthatunk.
    - sokaknak az inge-gatyája rámegy már csak az oda vezető feladat teljesítésére is.
    - az event változatos lesz, lesz, ahol x pajtaértékben kérnek majd cuccokat, lesz ahol konkrét darabszámban. Minden bizonnyal jóval több cuccot kell beadnunk a tavalyinál (dupláját? tripláját?). Az egyik válaszodban halványan helyeseltél egy olyan ötletet, ami az event reseteléséről szólt, várhatóan ez is hozzájárul majd a pajták kiürítéséhez.
    - felmerült két mágikus kifejezés, a „keresztvásárlás” és az „eladom a(z üres) pajtám” (de az eszemet neeem). Keresztvásárlás = valamit eladunk, amire nincs szükségünk, mert másra nagyobb szükségünk van. Ez nekem nagyon arra hajaz, hogy – egy korábbi eventhez hasonlóan – a különböző szinten lévő játékosoktól mást-mást kérhet a rendszer. (Esetleg egyeseknél ismét befigyelhet a 100 ezer saláta?? xD)

- a top1000-es feladatnál az alsó határt 220 millára tippelted (tehát kb. 45 millával többre, mint tavaly).
    - a nyeremény nagyságát illetően egy csomagról beszélünk, aminek van 8-10 eleme. Papíron ki lehet hozni az értékét 800-1000 FA környékére, és lesz benne két "felbecsülhetetlen" értékű valami, amik farmaranyért nem megszerezhetőek. :inlove:Minden játékos, akinek sikerült a bejutás, ugyan azt a nyereményt fogja kapni.
    - felmerült, hogy a kategóriákat is variálhatják: nem fogunk tudni mindent bedobni, amit korábban be lehetett - és fordítva is igaz: lesz amit majd bedobhatunk, holott korábban nem lehetett. Vészjóslóan hangzott, hogy több dolog kerülhet ki, mint amennyi be. És szerinted arra sincs semmi garancia, hogy ami az alap feladatban nyerő leosztás, az a végső küzdelemben is nyerőnek fog számítani. A téma kapcsán beindult a fantáziánk, többen tippeltük azt, hogy várhatóan a bájital is bedobható lesz, a tápra egyértelmű nemet mondtál. /Amennyiben a fatermés nem lesz bedobható :wuerg:, Kukori már ássa a nemzeti sírgödröt. Csak abban reménykedem, hogy az alján még fogható lesz a Wifi… xD/

Ígéretedhez híven várjuk az újabb részletet, kedves Jónás! ;)

Utoljára szerkesztett: 31.10.14
  3. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Jön a titokzatos csemete akció. A hivatalosban csak a bahamára írja, de a naptárban a farmra is. Korábban volt szó róla, hogy jön két új fa, illetve kettő XXl-es változata. Tudunk róla valamit? Vagy ez már erdei séták alatt fel sem merül? Vagy én néztem el valamit, ami egyáltalán nem lenne meglepő, mert már azt sem tudom, hogy melyik rendezvényen vagyok.

Claunyuszi kedveli ezt.
  4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Hát kérem, ami itt megy a fórumon az már maga az őrület:D csak kapkodom a fejem ide-oda a hsz-ok tengerében, de ez a TOP őrület teljesen padlóra küldött:oops: és ez még 3 hétig így megy?;) ki bírja ezt idegileg?xD A " nagyok " bekerülnek a "kicsik" elmerülnek :( Mi lesz ennek a vége? :inlove: Hajrá mindenki!!!xD

csio70 és szemike50 kedveli ezt.
  5. gulya69

gulya69 Fórumlakó

Kedves Jónás!
    Az úgy nem mükszik, hogy megeszek mondjuk 4 francia lepényt, oszt kész, megvan a szükséges TP?

Marika312 kedveli ezt.
  6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Hajrá Kata.) Jól összefoglaltad, erre Jónásunknak is kell reagálnia valamit, csak nehogy azt mondja hogy: szép volt Kata, kapsz egy kockát és ezzel el is intézte a dolgot xD Ha a fatermést kiveszik akkor én a maradék tollaimat (amit még nem téptem ki )tudom csak bedobni meg esetleg a törölközőmet xD8) Az ásót már előkészítettem, de nagyon bízok Jónásban hogy kedvező választ fog adni :):):)
    Szia. Nem tudom, de nálam a naptárban a holnapi nap még szürke. A hivatalosban pedig csak a bahamás fák szerepelnek.

ciklon23 és Claunyuszi kedveli ezt.
  7. szemike50

Na, most már elvesztettem a fonalat. Ez a tp-s event melyik lesz? Lesz hozzá event növény is, amivel meg kell szerezni bizonyos mennyiségű tp-t? A 3-4 aratásnyi idővel és kevesebb tp növelővel (tojások, kacsa kata híján)meg lehet szerezni a kellő mennyiségű tp-t? Időkorlátos és ha nem sikerül, nem lehet tovább lépni? Egyáltalán van tovább?

Claunyuszi kedveli ezt.
  8. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Nem a sima tp-növelés az event lényege valószínűleg majd, hanem az aratással elért minél nagyobb tp mennyiség.. ezt pedig csak %-os tp növelőkkel lehet elérni... meg lehet enni 10-20-50 olyan terméket, ami önmagában ad tp-t, de az valószínűleg nem számolódik bele az aratáskor kapott Tp-mennyiségébe..

Ezért mennek itt a számolgatások, mi milyen rekeszben, mennyit ad..

Jónás a 741-es számú hsz-ében boncolgatta..
    Valószínűleg a következő, sorban a 6. képregény eventet találták ki úgy a játékkészítők, hogy most az eventnövény termelése közben az a lényeg, hogy minél több tp-hez jussunk (a termeléssel) minél rövidebb idő alatt...
    Asszem, legalábbis nekem ez jött le az eddigiekből.

genka53 és Claunyuszi kedveli ezt.
  9. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Bizony-bizony:)

Szia!

Esély mindig van rá - a bejön vagy sem más kérdés. Bízom benne, hogy igen, de még mindig nem hallani a mozdony zakatoló kerekeit.

Szia!

Nem - a TP időre feladatnál csak az event növények által adott TP fog számítani, bónuszokkal egyetemben.

genka53, dereret és csio70 kedveli ezt.
  10. szemike50

Bocsi, az októberit néztem. A novemberiben csak a bahamarás szerepel.

11. gulya69

gulya69 Fórumlakó

Szerintem még nem ment vissza az előző event miatt.

12. gulya69

gulya69 Fórumlakó

Akkor kedves Jónás, az sem mükszik, hogy nyomok pár kör 7 perces rózsát, oszt kész?

genka53 kedveli ezt.
  13. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Jónás ezt írta:

Szia!

Nem - a TP időre feladatnál csak az event növények által adott TP fog számítani, bónuszokkal egyetemben.

Beleírta az általad idézett mondatban, hogy csak az eventnövények által adott tp.. az agyonnemesített rózsa nem eventnövény..

genka53 kedveli ezt.
  14. JósJónás

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Úgy látszik, minden napra jut valami:)

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

macska49, dereret és Claunyuszi kedveli ezt.
  15. gulya69

gulya69 Fórumlakó

Okés, no de hátha...

Numiz kedveli ezt.
  16. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Lécci küldj egy baglyot nekem! ;) Nekem ez a farmnevem, de a te neveddel nem talált farmot az én madaram.:( Köszi!

Málnahab kedveli ezt.
  17. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

A nyeremény egyik felét már tudjuk: A két nem beárazható dolog a csomagból: egy kis banán, és egy kitehető tárgy - ami várhatóan a szigeten lesz kihelyezhető, és egy fix BTP mellett bónuszként a termésmennyiségünkre lesz jótékony hatása.

18. JósJónás

Szia!

1. Az ajánlat egyszeri volt:D
    2. Egy munkáért két számlát benyújtani máshol sem ér.
    3. Ebben több "tévedés" is becsúszott: nem arra mondtam, nem jól értetted, stb:D

19. JósJónás

20. szemike50

Zsebkendő, masni, két bonsai féle valami, nekem semmit nem mond. A harmadik kép alapján látni, hogy valamit építünk, valószínű ez lesz a terményes. Nagyon ügyesek a többiek, hogy az elejtett fél szavakból kitalálták.

Numiz kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.