Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. levianyu1

levianyu1 Aktív író

24 óra 100% tp bónusz, 48 óra +1 termés a földekre, 30 szupitáp,3 aranybanán. ;)

Kukackukac, Dyny, PocsékFarmer és 4 más kedveli ezt.
  2. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Lefekvés előtt kigondoltam egy forgatókönyvet: kész lett 4 békám, gondoltam ez ad 4 tollat ( 1 volt a pajtában ). Így csinálok 1 csalit, azzal kifogok egy aranyhalat és megszerzem az utolsó kitehetőt, a pocsolyaszörnyet :)
    Majdnem 100%-os lett a megvalósítás, csak sajna a legjobb barátokból ( is ) kaptam kettőt. Most van 2x2 kitehetőm
    Tudom, hogy lehet átrakják az event társalgójába, de én Titeket jobban szeretlek :)

kekmaci75, Palacsintax, marutea és 20 más kedveli ezt.
  3. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ebben biztos lehetsz:)
    Németországban dolgozó programozó még csak nem is hallott rólad, nemhogy miattad külön algoritmust írjon a Te farmod számára.
    Kedvenc könyved címét meg tudnám tippelni hármas befutóra :D

Utoljára szerkesztett: 2.7.15
    Kukackukac, kekmaci75, zoldert és 23 más kedveli ezt.
  4. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Sziasztok,

Nos, akkor menjünk szép sorjában. :)
    Eddig minden kókusz kinyitva. Annyit emlegettétek őket, hogy már rám is rám hoztátok a frászt és ma legalább ötször visszamentem ellenőrizni. xD
    Felhősor megvan, egyetlen kitehetővel. A másik kettő makacsul nem akar megérkezni. Sorozatban 14 pecázás volt, ebben szép vegyesen jöttek a halak (volt egy arany is közte), azért valamivel több a két legalcsonyabb szintűből. Megadtam magam és ma este bevetettem a nemesített hagymát, holnap reggel pedig lecserélem az utolsó területet is ólakra.

A leírt eredmények ellenére vagy tán azokkal együtt, nekem tetszik az event. Nem valószínű, hogy meglesz a felhősorom és cserenapokon sem hiszem, hogy meg tudnám szerezni a hiányzó elemeket, hisz csak egyetlen rózsaólam van, semmi különösen értékes dologgal nem rendelkezem. -.- Én még szívesen látnék ilyen eventet a jövőben is. Változatos, nem kell több tízezer unalmas eventes növényt ültetni. Közben pedig az ember pótolja az állat állományát is. Nálam csak néhány titokól szokott kint lenni és semmi más.

A szerencsefaktormról inkább nem beszélek: arany állat még nem lépte át a pajtám küszöbét, sem alapból, sem kitenyésztésből. Valós pénzt nem fektetek a játékba, az és annyim van, amit meg tudok szrezni pénz nélkül (is). Titokólakból és fákból mindig az utolsók között érkezik meg 1 darab a legújabból, szerencsekerék? na, az is ritka szokott lenni. :p
    Amit végképp nem értek az, hogy mitől van ez a nagy para. Elvégre csak egy játék, nem az életünk vagy a megélhetésünk függ tőle. Nem kell azért ennyire rágörcsölni.
    Le lehet harapni kérem a fejem, én is beállok az eventet "tetszikelők" táborába. :)
    Szép lassan abbahagyom, mert nem akarom a Pharmer helyét elfoglalni. Ő sokkal jobb nálam és sokkal érdekesebb dolgokat ír. :D

Utoljára szerkesztett: 2.7.15
    Kukackukac, macsek., kekmaci75 és 27 más kedveli ezt.
  5. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét:)
    A holnapi utolsó kókuszban,és a dobozban várható esetleg meglepetés ajándék?:)
    Előre is köszönöm a választ.:)

Kukackukac, -gyöngy-581 és wiktorka17 kedveli ezt.
  6. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Azon meglepődnék, várom a tippeket :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.7.15
    Kukackukac és wiktorka17 kedveli ezt.
  7. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Összeesküvés elmélet nagylexikon első, második, és harmadik kötete :DxD

55nagyi55, Kukackukac, macsek. és 30 más kedveli ezt.
  8. csillagocska19

Gondolhattam volna, hogy nem mered élesben bevállalni. Mindenesetre én rögtön megírtam egy offline szomszédomnak a kedvencemet a félreértések elkerülése végett. Egyébként erről nem is hallottam, azt hittem hogy Orwellt írod :)

Kukackukac és Palacsintax kedveli ezt.
  9. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

Szia! Én sem nagyon fogok már a csevegőbe menni .. elszabadult a pokol ... :D
    Én azt mondom, hogy szerintem biztosan lesz még ilyet event .. ;)
    Szerencsére én egy kókuszt sem felejtettem kinyitni, és nagyon sajnálom akik valami miatt nem kapják meg a felhőt. :(
    Én is valami ilyesmiben reménykedek!
    Nem biztos .. mondom lehet, hogy őszre is bedobják ugyanezt a dolgot ..
    sosem lehet tudni, az óráis barira már én is kíváncsi vagyok. :)

Kukackukac, macsek., Barnabás és 7 más kedveli ezt.
  10. CitizenZero

CitizenZero Fórumprofi

Egyben igazad van, nem harapnak a halak mindig ! Csak nem marad a nyakadon a felhő.:p:)

Kukackukac, macsek., wiktorka17 és 2 más kedveli ezt.
  11. apuci30

apuci30 Fórumőrült

esetleg az utolsó kókuszba mi lesz szupitrágya zokni vagy esetleg bahatp? mert azt régen kaptunk vagy esetleg 48-as kupon? vagy 30 csalitoll? na jó 50 :D

Kukackukac, wiktorka17, Dyny és 5 más kedveli ezt.
  12. gabehu

gabehu Junior szaki

Remek dolog a cinizmus. Gratulálok apuci

Kukackukac, hógyönygy és Boccio71 kedveli ezt.
  13. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Sziasztok, szép estét Mindenkinek!

De jó ez az event, mert kevés a hsz xDxDxD
    Nem kellett több 10 oldalt visszaolvasni xD
    A szokásoshoz képest most sokan a tóparton hűsölnek, pecáznak és kong a gang :D

Sokatokat idézhettelek volna most, de nem teszem. Viszont osztom a véleményem azzal kapcsolatban, hogy nem rossz ez az event. Ugyan beleestem abba a hibába, hogy ha már ennyire jó nyeremények vannak és a felröppenők nem jönnek az elvárásom szerint, akkor veszek gilisztát és tollat, hogy ne hagyjam bent a sok szupi ajándékot. Viszont a FA készletem csökkenésével nem arányos az ajándékok megnyerhetősége és így maradok inkább a felröppenőknél.
    A felhősorra kitehetőkből 1 db. hiányzik még, de remélem, hogy meg lesz. Ha nem, akkor a macit elzavarom a málnásba, mert a pecázáshoz nem ért xD

Úgy gondolom, hogy mind a nyári nyereményözön, mind az ezzel az eventtel megnyerhető dolgok ajándék a BP részéről, amit értékelek.
    Befektetés nélkül is hozzá juthattunk 1-2 ajándékhoz, ami segítség lehet a számunkra.
    Az event csevegőbe csak bekukkantottam, de mivel "feszkó" van enélkül is (lerobbant a kamion), így hamar otthagytam. xD

A sok kókuszos figyelmeztetést nagyon köszi mindenkinek, mert így 100 %-os a nyitási mutatóm :inlove:

Kedves Jónás!
    A lúdtenyésztéshez várhatunk szupertáp akciót is?
    Sajnos ez a mostani "ólgyorsítós" event elvitte a teljes készletem. A malom meg ugyan fürgének van titulálva, de lassú, mint BorzasKata csigája :p

Kukackukac, macsek., kekmaci75 és 18 más kedveli ezt.
  14. mimi

mimi Fórum elő legendája

Hát persze! Mindegyikben meglepetés volt. ;)

Kukackukac, macsek., wiktorka17 és 9 más kedveli ezt.
  15. szsanci

szsanci Fórumszaki

Ebben meg most főképp az lesz. :D

Kukackukac, macsek., kekmaci75 és 11 más kedveli ezt.
  16. csillagocska19

Benne lesz az összes kitehető, amit a maci nem fogott ki? :)

Kukackukac, macsek., wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  17. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Emlékszel, egyszer volt már olyan, hogy ajándékkóddal megkaptuk a kitehetőt, amit nem tudtunk megszerezni?
    Azt hiszem a Fel az égben volt az.

Mindenki nézzen rá gyorsan a kókuszokra.:D

Kukackukac, macsek., kekmaci75 és 20 más kedveli ezt.
  18. szsanci

szsanci Fórumszaki

45.000 BTP és ugye az 5 db titokzatos rakomány. :)

Kukackukac, macsek., kekmaci75 és 22 más kedveli ezt.
  19. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

mai kókusz: 45 000 btp,
    doboz: 5 titokzatos rakomány

Kukackukac, wiktorka17, Dyny és 14 más kedveli ezt.
  20. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Meg a felhő.:D

Kukackukac, kekmaci75, Baby72 és 19 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.