Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. CitizenZero

CitizenZero Fórumprofi

Sziasztok! Jöhet a macska, kutya, hód tenyésztés. Esetleg egy vonat, boldogabb ólak nap! Boldogabb gazdákkal?! Ebben a nagy melegben kiszáradt a kerti tó.

Kukackukac, Dyny, kutyaszálló és 13 más kedveli ezt.
  2. **Mazsola**

**Mazsola** Fórumlakó

Kutyatenyésztés nagyon jó ötlet, csak legyen benne skót:)

Kukackukac, Dyny, kutyaszálló és 10 más kedveli ezt.
  3. kemence5

kemence5 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Mindenkinek nagyon jó halászást kívánok ebben a nagy melegben a hűvös tóparton. Ezzel a halászással én már minden ajándékot szinte megkaptam de ami a felhősorra kellene abból csak 1-t kaptam. Valaki nem tudná nekem megmondani, hogy a hiányzókhoz hogyan lehet majd hozzá jutni ?

4. -Betty79-

-Betty79- Törzsjátékos

Csalitoll hiányában az event letudva, lett amim lett, nem panaszkodom...
    Azért még 1 cselle és egy sügér jöhetett volna, hogy kifogyjanak a sorok... Persze egy aranyhalat sem utasítottam volna vissza. :)

Jónás minden írására már szinte ugrok, még majdnem a lódarázsban is látni véltem egy elejtett gondolatot... Ez már betegség nálam. Pedig tuti nem lesz ilyen állatunk. xD

A liba terményese ha tényleg napi 3-szor lesz szedhető, akkor hamar meg lehet majd csinálni a gazdakörit hozzá. Remélem tényleg így lesz...

Kukackukac, Dyny, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  5. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Még egy kis szösszenet . Ugye event előtt gépalkatrészlázban égett a játékosok jó része, nos én 1233-al kezdtem, most van 1260 ha jól néztem,mennyivel jobb lett volna, ha a tollak röppennek ilyen arányban.;)

Kukackukac, Dyny, Fatther és 23 más kedveli ezt.
  6. Marika312

Marika312 Fórum császára

Kibontottam pár titokólat, nem kellett volna...
    Várom a lúdtenyésztést, s a cserenapot. Mert lesz ugye ?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.7.15
    Kukackukac, Dyny, mamszi5107 és 10 más kedveli ezt.
  7. Almaded

Almaded Junior szaki

Sziasztok,
    már nagyon várom a tenyésztést! Imádom szüretelni a tenyésztelepeket. :)
    Az elmúlt napok nem nagyon tetszettek, pedig sok ajit kaptunk. Tudom, hogy nem kellene stresszelnem egy játékon, de most sikerült a kókusz és a horgászat miatt is...
    Hála a gangnak elég jól fel tudtam készülni gépalkatrésszel, mindig figyelmeztettetek a kókuszra és a mostani eventet is kinyitandó barkácsok tömkelegével várom.
    Reményeim szerint ott fog bujkálni jó sok új terményes barkács bennük :)
    Köszönöm a sok segítséget és a jó hangulatot amit adtok! :)

Dyny, icus08, mamszi5107 és 16 más kedveli ezt.
  8. Flowerfield

Flowerfield Törekvő

Én a nublonokat várom, hihetetlen mennyiségű engedélyt szereztem tőlük. Kíváncsi vagyok milyen újdonságokat tesznek bele. Meg amúgy is jó lenne, ha jönnének, sokezer különböző fatermésem várja, hogy piacra dobjam őket. Kicsit megbolygatná a normál fák árait. Mondjuk, ha lesz titok ól/fa nyereményként, akkor megint sokan fognak panaszkodni, hogy szerencsejáték.

Dyny, genka53, kutyaszálló és 9 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia! Én személy szerint egy bahás tenyésztésnek jobban örülnék, a panda óta nem volt, az pedig elég régen futott be a játékba. A boldog ól viszont egy sihuhuval fűszerezve igen kiváló javaslat, csak most egy kicsit "ólfóbiám" vanxD. Jelenleg a hűvös, árnyékot adó fákra vágyom minden mennyiségben:D:D

Dyny, Tavirózsa, Tigrislady és 13 más kedveli ezt.
  10. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Tudja valaki, hogy mi lesz az új barkácscucc? Nekem már nem igazán van a gazdaköriben barkácsom, de majd a menüből varázsolok. ;) Tetszenek az új ólak, remélem sikerül megépíteni néhányat. ;)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.7.15
    Dyny, mamszi5107, kutyaszálló és 10 más kedveli ezt.
  11. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép vasárnap délutánt Nektek!:inlove:
    Nem tudtam jönni jó pár napot :(:oops:most olvastam vissza mindent, húúú nem lazsáltatok pecázás közben sem;) úgy látom készülődhetünk egy kalandos erdei túrára is, be is készítettem jó sok jégkockát a fagyóba, mivel mostanság nem nagyon lesz alacsonyabb hőmérséklet:(
    Az eventes felhősor meglett, rengeteg titokólat szereztem, de még nem kerültek bontásra:) egy-két kitehető + ban is akad;)
    Nálam tegnap du óta nem lehetett rendesen farmozni, állandóan frissítenek kellett az adobé-t és láss csodát, amióta vége az eventnek, nem kellett egyszer sem, ki érti ezt:music:
    Már előre félek a ludak terményesének megépítésétől, mert mire megint megszerzem azt a bizonyos kelléket ( nem tudjuk még mi lesz az?) le is jár az event idejexD aztán majd valamikor összejön:)
    A tenyésztésnél jobban érdekel már a magyar event, remélem nagyon szórakoztató és adakozó lesz;)

Kukackukac, wiktorka17, Dyny és 17 más kedveli ezt.
  12. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Magyar eventnél én is úgy agyalok hogy rövidtsége miatt valami denishez hasonló lesz nem kell elásni... bár szívfájdalom a rövidsége ha német event lenne tartana egy hónapig vagy a magyar örüljön neki hogy ennyit kap :D bár remélem nyeremények között lesz magyar zászló kitehető :D

Kukackukac, wiktorka17, Dyny és 13 más kedveli ezt.
  13. iboly54

Apuci... az a minimum, hogy magyar zászló legyen, de biztosan lesz is, anélkül semmit nem ér az event;) sőt, remélem lesz más egyéb kitehető is ami a magyarságot tükrözi:) nagyon szeretném, ha még egyszer megnyerhető lenne a díszes magyar tanyaház:)
    Sajnos nekem nincs meg:cry:

Kukackukac, wiktorka17, Dyny és 8 más kedveli ezt.
  14. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Ritka jól sikerült kép.
    Gratulálok hozzá és ahhoz is, hogy túlélted 8)

Lehet, hogy a svájci eventhez lesz hasonló, az is csak pár napos volt.

Kukackukac, wiktorka17, Dyny és 12 más kedveli ezt.
  15. marutea

marutea Törzsjátékos

:)
    Élvezd ki helyettem is ezt a picuri magyar eventecskét, mert én sajna totál géptelen, nettelen leszek 2 hétig...
    A libatenyésztést talán elkezdem, jutok ameddig jutok és visszaérek a barátkozós finisére -.-

Iboly, cserenapkor szívesen küldök neked, csak küldj baglyot, mert az eszem rövid :p

Kukackukac, wiktorka17, Dyny és 7 más kedveli ezt.
  16. iboly54

Köszönöm szépen:inlove:

Kukackukac, wiktorka17, Dyny és 3 más kedveli ezt.
  17. Szama

Szama Fórum veteránja

Sziasztok!
    Esetleg még ebben az évben lesz valami a baha fejlesztéséből (korall), vagy nyugodtan felhasználhatom azt a 99 AB-t, amim van? Rengeteg mindent kellene kiváltanom, de hirtelen azt se tudom melyiket váltsam ki. Szerencsére sikerült az utolsó kamrát is megnyitnom, így most már minden "elérhető" AB fejében. A gazdaköriket nézve viszont siralmas a helyzetem, mert a gyömbértől igen messze vagyok. Állatokból az anakonda is kiváltva, hiányzik még: teve+tenyésztés, majomtenyésztés. Fákból hiányzik: mombinszilva, datolyaszilva, matéfa, acai, pitomba, ördögcérna, csavarpálma, szőlősóska, moringa. Növényekből hiányzik:zöld tea, citromfű, gyömbér. Valakinek van tippje, hogy melyikeket váltsam ki, mert én teljesen tanácstalan vagyok?! Köszönöm!!! Szép napot nektek!

Ui.: titokólakból lett pár textilmalmom ( összesen van 4), és kakasülőm (össz. 7), sünodúm (össz. 7), szóval szívesen cserélném másra. :)
    Update: +1 kakasülő :)

Utoljára szerkesztett: 5.7.15
    Kukackukac, wiktorka17, Dyny és 3 más kedveli ezt.
  18. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia apuci!

Ne agyalj... ártalmas ebben a hőségbenxD lesz ami lesz:pde magyar zászló szerintem tuti :inlove:
    Valamelyik nap olvastam Kaydd2 ( angol fórum)írta... nem örülnek a magyar eventnek mert már 1x volt, :) hmmm.. irigykednek xD

http://www.bigpoint.com/farmerama/b...an-event-new-cloud-row-a-gifting-event.18256/

Mindenkinek további szép [​IMG]-ot.

19. iboly54

Olvass vissza kicsit, Jónásunk nagyon jó hírt hozott a problémádra ;) ne is keseregj tovább, fogunk segíteni;)

Kukackukac, wiktorka17, Dyny és 12 más kedveli ezt.
  20. iboly54

Már hogyne lenne! Itt csak segítőkész barátokat találsz :) amikor aktuális lesz a megfelelő helyen találkozunk;)

Kukackukac, wiktorka17, Dyny és 16 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.