Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves Jónás!:) Lehet egy kéréssel több? Számíthatunk némi rejtvényre, vagy készüljünk mindenből? Egy állatot biztosan tudok ami ebből a sorból kimaradt: az az új a jégmadár. Így csak három hely maradt....:) (?)

Kukackukac, wiktorka17, sziszi1965 és 9 más kedveli ezt.
  2. Dyny

Dyny Fórumgróf

Szia:)

Katánál 7 állat van a sünivel együtt, Jónás pedig 8-t emlitett, hogy kipipálva. Nem lehet, hogy a 8.nak vette a jégmadarat, és akkor továbbra is áll a 4 állat, amit nem tudunk?

3. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Én is így gondoltam.. akkor jöhet hozzá még a teknős, a kivi, (a farkas, gólya, kakas, béka közül)

vagy régebbiek, kevésbé titkosak is lehetnek?

Kukackukac, wiktorka17, sziszi1965 és 8 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

Szia Dyny!
    Igazad van benne van a jégmadár a 8-ban, még négyet kell találgatnunk, de már csak holnap.
    Mára elköszönök, szép álmokat jó éjszakát mindenkinek!:)

Kukackukac, wiktorka17, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  5. Dyny

Dyny Fórumgróf

Ezek nálam is esélyes jelöltek, pláne teknős, kivi vonalon:D

Viszont érdekes, hogy úgy látom, nyár lévén kevesebben olvasnak pletyiket, már máskor egy ilyen hirre már rámozdult volna a piac, most meg semmi:)

Hát ha nincs rejtvény (illetve Jónás, Sanci és a többi titkos hirszerző:)), akkor tényleg csak találgatni fogunk, meg bolyongani az erdőbenxD
    Jó éjt Neked is, és Mindenkinek!

6. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia! Nem kínai, spanyol... ¿Lo comprendes?:p:D

Annyit azért áruljunk el azoknak, akiknek nem gugli a legjobb barátja, hogy egy híres divattervezőről, Eisvin Klein-ről szól a mese, aki az új múzsáját keresi, és végül a jávorszarvas személyében leli meg. :D
    A nyolchoz a teknőst szerintem is simán hozzátehetjük, és valamiért a breki is itt motoszkál a fejemben... :music:

Utoljára szerkesztett: 7.7.15
  7. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Attól kínai, hogy nem eredeti a mese8)
    Tudod, ami csak olyannak néz ki, de nem az...

8. LBetti

LBetti Fórumgróf

Kedves Jónás!

A lúdtenyésztéshez kapcsolódó event ismertetője megjelenik ma?:) (Bár eddig nem láttam az általad használt szokásos órát...:oops:)

Utoljára szerkesztett: 7.7.15
    babahalak, wiktorka17, Dyny és 3 más kedveli ezt.
  9. JósJónás

Szia!

Nincs mindig óra - egy komolyabb meglepetést nem tartalmazó bejelentéshez nem koptatjuk:)

10. LBetti

LBetti Fórumgróf

Szia! Köszönöm szépen a válaszod. Csak már tűkön ülök a tenyésztés miatt, olyan szépek az új ólak.:)

babahalak, wiktorka17, Dyny és 5 más kedveli ezt.
  11. LongNight

LongNight Fórumgróf

Szia Jónás!

Ebben a hónapban várható-e Tőled egy ilyesmi hsz: óra + yeeeesssss:inlove:8) ?

12. JósJónás

Szia!

Erre bólogatnom kellene? Legyen neked;)

babahalak, wiktorka17, Gio és 11 más kedveli ezt.
  13. LongNight

LongNight Fórumgróf

KöszixD, most már túlélem ezt a meleget azért is!:D;)

babahalak, wiktorka17, Kriszti és 11 más kedveli ezt.
  14. apuci30

apuci30 Fórumőrült

10-kor vagy 2-kor de legkésőbb 5-kor jönni fog az ismertető én a 10-be bízok mert akkor lesz ideje megmoccanni a piacnak és kitudnám tenni azt a párszáz lúdat a piacra :D

babahalak, wiktorka17, Dyny és 8 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Szia kedves Jónás, szép reggelt Neked és mindenkinek!:)
    Ha lehetne, azért én nagyon várok egy-két jó kis meglepi órát:):
    1. új aratható funkció a a felhőhöz (bili?)
    2. Valamelyik régen várt és kiböjtölt minievent a sok közül (gőzös akármelyik változatban, boldogsága valaminek, csere, esetleg új madárijesztő érkezése, Valdi stb gondolom ennek egy része megint bili?)
    3. Miután szeretem a meglepiket, bármi ami meglepetést tartogathat....(bili?)
    Most nem jut eszembe kapásból több, de talán ennyi is elég lesz...:)

babahalak, macska49, wiktorka17 és 9 más kedveli ezt.
  16. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Nagyon nagy sikered lehetett a pecázásnál, ha kitetted a maci képét ( nem tudom, hogy hívják őket, megcsinálni végképp nem tudom). Én a hátam közepére se kívánom, nézem a szürke felhősort. A liba remélem sikeres lesz, én is bízom benne, hogy nem kellenek azért tetemes mennyiségek. Remélem, ha lesz babyboom, akkor nem pénteken indul, hanem hamarabb.

Kukackukac, wiktorka17, Bernadetti és 9 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sejtésem szerint a szokásos mennyiségre számíthatunk beadandó és nyeremény terén is . ;)

Kukackukac, wiktorka17, Dyny és 6 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Hátha valaki nem látta a hivatalost, nem régen jelent meg és érdekli ez:Munkások akciós áron

Az akció kezdete várhatóan: 2015. július 08. (szerda) 10:00 óra
    Az akció vége várhatóan: 2015. július 09. (csütörtök) 11:00 óra

Kukackukac, Jucus1949, iboly54 és 7 más kedveli ezt.
  19. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Vajon mennyi bőröndcímke kell a bolt és színes ól felépítéséhez? Azt írja az ismertető, hogy barkácselem lesz. Akkor jöhet felszállóból is?

Kukackukac, wiktorka17, Dyny és 3 más kedveli ezt.
  20. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

Igaz most a jégmadárral érkező állandó gazdaköriről van szó? Az én tippem:
    kacsacsőrű emlős, róka, mosómedve, sün, borz, jávorszarvas, medve és nyilván jégmadár,
    Tudom, most kifogtok nevetni, meg is érdemlem .. :D Tudjátok, írtam, hogy szürke lesz a felhő .. ma nézegettem a raktárat, mert átrendeztem a kincsest .. és mit találtam a raktárban?? Na mit? Az utolsó kitehetőt ami a pecázós felhősorra kellet ... na ennyit a figyelmességemről, a nap felsütötte a fejem .. nagyon örülök azért! :D

Kukackukac, Jucus1949, Claunyuszi és 29 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.