Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dfecka

dfecka Fórumlakó

Sziasztok!
    Van mozi!

Kukackukac, -orgona-, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  2. Akela

Akela Fórum ismerője

Sziasztok! Mozi az van csak pont nincs.:eek:

genka53, Baby72, Andersen-farmer és 5 más kedveli ezt.
  3. newseeka

newseeka Járnitanuló

Sziasztok! Tudtok nekem segíteni, hogy a magyar eventről tudunk-e már vmit, hogy mi fog hozzá kelleni?;)

Kukackukac és Andersen-farmer kedveli ezt.
  4. dfecka

dfecka Fórumlakó

Nekem volt pont. /15 /Lehet nem ugyanazt a filmet néztük.Az enyém tea reklám volt,zenével, gyönyörű tájon.

_Cygnus_ és sziszi1965 kedveli ezt.
  5. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szép napot a Gangosoknak! Az új helyről, káosz közepén.... ;) A baglyokat is szép lassan pótolom. :inlove:
    A rejtvényhez hozzá se tudok szólni. Az egyetlen megjegyzésem, hogy szinte biztos, h olyan hozzávalók kellenek, amiket eddig nem használtunk másra. Talán ez is szempont lehet a keresgélésben.

Jónás kedves!
    A táp hozzávalói közül melyik bahás? Ennyi morzsát még lécci!

kekmaci75, Pharmer500#2, Dyny és 10 más kedveli ezt.
  6. an-csika

an-csika Törzsjátékos

Táp tippem: uborka, káposzta, mogyoró

csio70, -orgona-, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  7. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Köszi az info-t :) Nestea reklám, 15 mozipont ;)

2 eventnövény iszalag és csipkebogyó:) felröppenő cseresznyepaprika / csípős szósz a malomban/:) állatok is kellenek, a liba és a róka biztos:p 6 részes feladatsor
    Ha kifelejtettem valamit, a többikek majd pótolják ;)

Utoljára szerkesztett: 12.7.15
    kekmaci75, Dyny, Kukackukac és 13 más kedveli ezt.
  8. newseeka

newseeka Járnitanuló

Köszönöm a kedvességedet!:)

sziszi1965 kedveli ezt.
  9. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Sziasztok
    Az állatokra, ha még nem érkezett megfejtés, a tippen: előállitási idő percben, mínusz az ól TP-je:egér 480-45=435
    bagoly 660-65=595, mókus 840-80=760, mosómedve 1440-140=1300
    Zsuzsa

kekmaci75, Pharmer500#2, Dyny és 17 más kedveli ezt.
  10. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Sziasztok!
    Akkor már inkább licsi, káposzta, mogyoró. Az egyik fatermés!
    A mosómaci már bent van a meglévő 8 állatban!

kekmaci75, Dyny, Kukackukac és 9 más kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Levegővétel megvolt, megfejtés nincs.:D Legalább ezeket keressük: 435, 1300, 595, 760? Mit csináljunk: összeadjunk, kivonjunk vagy csak egyszerűen kiveri a szemünket? A másikról már nem is kérdezek.:oops:

Igen, ezt láttam. Meg is próbáltam az 1300-at valamelyikre ráhúzni, nem sok sikerrel. A baj az (nem is annyira baj:D), nekem hétvégén kevesebb idő jut a fórumra.

Sajnálom nagyon ami Veletek történt.:(
    Valami csoda folytán mi most megúsztuk. A hőség miatt piros jelzés volt érvényben, aztán a semmiből jött egy kis szél, csapkodott egy kicsit s amilyen hirtelen jött, olyan hirtelen továbbállt, de vitte magával a meleget is.
    Valakinél okozott még kárt a vihar?
    Örülök annak, hogy már van neted. Kívánom, hogy csak öröm érjen benneteket az új otthonotokban.:)

Az állatoknak egy picit nézz utána. Cinegés volt Jónás, de most sem hagyta, hogy rossz irányba menjünk el. A Kata felsorolását még kiegészítettem egy állattal. Remélem, jól értettem.

Hmmm, ez lehet nem is rossz nyom, csak a mosómedve helyett kell mást találni.

kekmaci75, Dyny, Kukackukac és 14 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Ezt a tippet én már tegnap elsütöttem, apó nem reagált rá, így gondolom, hogy nem jó:cry:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...on-szárnyra-kelhet.12592/page-265#post-287991
    :):):)

Dyny, Kukackukac, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  13. newseeka

newseeka Járnitanuló

Akkor mégsem liba+róka kell a magyar eventhez?:oops:

14. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Tehén is :music:talán

Dyny, Kukackukac, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  15. _Cygnus_

Nem az kell. 5212, 5309 hozzászólás, ha jól értettem Jónást.

kekmaci75, Dyny, Kukackukac és 7 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Szia Jancsika! Ha kapálod a tyúkokat, (márpedig azt mondtad, hogy igen) két és fél , három tyúk eladásakor kaphatsz kb 750 csp-t. Azt hiszem azért ennyinek a megszerzése nem érdemel elméletet, főleg összeesküvés szerűen:);).
    A versed bár nem nekem szól, de éljenek a partizánok! Veszünk héricset, ha nem ma, akkor holnap megígérjük:)
    Én úgy tudom, hogy alapállatokra lesz szükségünk, de hogy melyikek az kicsit bizonytalan számomra, inkább nem írom le:), nem akarok senkit bevinni az erdőbe, elég, ha én ott vagyok;)

kekmaci75, Dyny, Kukackukac és 13 más kedveli ezt.
  17. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Jól bevittem szegényt az erdőbe.....de kértem hogy javítsatok ki...:) ennyi hsz között már nem igazodom ki :music: hamarosan kerek évfordulóm lesz

kekmaci75, Dyny, Kukackukac és 10 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Ha csak nem találunk egy tisztást ahol jól leülünk, mert akkor középen maradunkxD:cry:xD
    ----------------------------------------------------------------------
    Az egyik gazdatárunk, most nyerte el a gazdakör királya címet, gratulálok Neked kedves skalimaci !

tudom, hogy nagyon megdolgoztál érte, ezért virtuálisan ezt küldöm neked:[​IMG] :D:inlove::D

kekmaci75, Dyny, Kukackukac és 23 más kedveli ezt.
  19. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Egyik sem.:)

kekmaci75, Dyny, Kukackukac és 12 más kedveli ezt.
  20. _Cygnus_

Skalimaci én is gratulálok Neked! Nagyon ügyes vagy!:)

Remélem, nemsokára egy kedves szomszédomat is a nagyok közt üdvözölhetjük.:inlove:

Legutóbb egy csalónak is sikerült gratuláljak, pedig egy nagyra becsült játékostársunk jóvoltából én is tudom, hogy lehet csalni.:oops:

kekmaci75, Pharmer500#2, Dyny és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.