Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Üdvözletem Kedves Barátaim!

[​IMG] 4850[​IMG]

ricsikata, kekmaci75, patakvera és 14 más kedveli ezt.
  2. Dyny

Dyny Fórumgróf

Sziasztok:)

Erről most eszembe jutott, hogy hamarosan közeleg a gang évfordulója:), Csocso tavaly szeptemberben nyitotta meg a gang kapuit, és akkor ime az első comment (előre is elnézést a szerzőjétől):

"Véleményem szerint, ha ez a topik nem a Jós Jónásé mellet lesz, akkor az a közönség nemigen fog ide átköltözni, ami miatt pedig ez fölöslegessé válik. :(" https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pletykák-archív.11542/page-10#post-45175

Hát azt hiszem, hogy a gang élete kissé másképp alakult, minthogy felesleges legyen:D, úgyhogy Nóci csak vigyázz azzal a másfél évvel:D:D. Reméljük itt csücsülnk majd Jónás szárnyai alatt:music:

Fekete bárány nálam is leürült, most kezdták visszatölteni, de akkor ez már majd a barátságba kell ha jól értettem.

Nocsak, érkezik a titokól akció, meg az új gazdaköri?:)

P.S Most nézem, hogy Jónás a piacon a hélium árát emlegeti, lehet hogy akkor az ég felé tekintgetünk inkább? Készülhetünk hideg élelemmel a hétvégére?:D

macska49, kekmaci75, patakvera és 15 más kedveli ezt.
  3. dereret

dereret Fórumőrült

Szia !

És elég sok héliummal feltöltve érkezik, vagy csak péntektől vasárnap estig ?

kekmaci75, patakvera, Coff66 és 8 más kedveli ezt.
  4. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Még most örültek annak, hogy végre befejeztem a farmozást, nem mondhatom, hogy hétvégén csere.:D:D
    Egy kicsit kell még emésszék a dolgot, hogy megint leültem a gép mellé.:wuerg:

Szerintem ez a magyar event ismertetője lesz.

Magdusnéne, kekmaci75, patakvera és 12 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Dyny, szép napot Neked!
    Rájöttem én is a bárányok titkaira:)
    Ha nem vagyok eléggé optimista, akkor sajnos csak az előző variáció szerintem:cry:. Ha bilivel a kezemben ébredtem reggel akkor lehetne a második is:). (elfelejtettem megnézni a kezemet, de bárcsak mindkettő igaz lenne, nagyon kiegyeznék vele...)

kekmaci75, patakvera, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  6. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Azért nem kell ennyire halmozni az élvezeteket :D Jó lesz az apránként is.

kekmaci75, patakvera, genka53 és 13 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves Jónás!
    Igazad van, azért szerettem volna kicsit élvezni is. Kiegyezem apránként is a dolgokkal:), de a nagyobbnak is tudok örülni:D:D

patakvera, genka53, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  8. dereret

dereret Fórumőrült

Igazad lehet. Most néztem és hétfőn kezdődik, akkor pénteken ismertető.
    De minek a hélium emlegetése egy titokólhoz ? A cukroshoz se szoktuk, vagy a táposhoz sexDxD
    A hélium egyedül a kapitánynak jár ! A többibe jó a kerozin isxD

mimi, kekmaci75, patakvera és 14 más kedveli ezt.
  9. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia Nóci! Nekünk Jónás egy kincs, nélküle semmihez nem lenne itt kedvünk a játékban. Nagyon nagy szükségünk van rá, ezért vigyáznunk is kell rá, bár Ő tud magára vigyázni, de segítünk neki.;) Megmondom őszintén, ha nem lenne ez a gang, valószínűleg már nem játszanák. A napi megnyitás után ide vezet az első utam.
    Nagyon sajnálom Joselitot, még a végén úgy járunk, hogy minden eventet tudatlanul, információk nélkül kell elkezdenünk. Remélem ez soha nem fog bekövetkezni, mert akkor a gang is bezárhat:cry:

kekmaci75, patakvera, Coff66 és 18 más kedveli ezt.
  10. mebajah

mebajah Fórum császára

A BP nyilától mentsd meg nekünk Jónást!

kekmaci75, patakvera, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

A piacost nézd meg.

A farmról én is simán le tudtam volna mondani, Ti már hiányoztatok volna.

kekmaci75, patakvera, Coff66 és 15 más kedveli ezt.
  12. iboly54

Esetleg most érkezik a madárkánk :music:nagyon örülnék neki:)

patakvera, genka53, hóóvirág és 7 más kedveli ezt.
  13. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt:) Van kérdőív a moziban. V. ma nem fog jól aludni az tutibizti xDxD

kekmaci75, patakvera, Coff66 és 13 más kedveli ezt.
  14. dereret

dereret Fórumőrült

Legutóbb túlléptem a keretemxDxD és nem tudtam csomagost venni, csak 15 db-ot és szerencsémre benne volt a teknős, de a titokfáknál már nem jött be ez a "trükk", így most megint inkább a biztosra megyek, mert kell a jégmadár, különben hónapokig nézhetem a befejezetlen gazdakörijét.
    Azt tudjuk már, hogy felhő lesz hozzá ?

kekmaci75, patakvera, Coff66 és 13 más kedveli ezt.
  15. -Betty79-

-Betty79- Törzsjátékos

Olvasom már pár órája a fórumot, biztosan béna is vagyok, meleg is van és a kisgyerek oltása miatt nem is aludtunk nagyon az éjjel... Valaki segítene privátban, hogy mi a 11 állatka a jégmadár mellett? Szerintem túl cinegés már nekem minden...
    Még a 7 csak megvan, de a többi... Bár már semmiben nem vagyok biztos. Az is lehet, hogy fiú vagyok és nem is lány... :oops:

16. iboly54

Hasonlóan jártam én is, nem vettem csomagot mégis meglett a teknős. Ez viszont nem jelenti azt hogy legközelebb is a 15 db-ban benne lesz.....még nagyon küszködök a gondolattal vegyem-e a csomagot, mert ezt a madárkát nem szeretném kihagyni és nem a gazdaköri miatt, hanem a szépsége varázsolt el;)
    Nem emlékszem rá, hogy tartozna hozzá felhősor, Jónás apánk beszélt ugyan esőről, de hogy ehhez tartozik vagy valamelyik eventhez, bizony ez a kép kiesett valahol:music:xD

17. dereret

dereret Fórumőrült

tkns, kcscsr,rk,msmdv,sn,brz,jvrszrvs,mdv,mks,gr,bgly,
    nekem ezek vannak, de nem biztos, hogy ezek. xDxD

Magdusnéne, kekmaci75, patakvera és 32 más kedveli ezt.
  18. _Cygnus_

Hát ez hatalmas!xDxDxD
    A gr-t néztem, hogy mi a búbánat lehet:D, szóval ha más is elakad vele, akkor az egy icipici szürke cincogi.:D

Magdusnéne, kekmaci75, patakvera és 25 más kedveli ezt.
  19. iboly54

xDxDxD bizony nekem is teljes káosz lett a fejembe mi is lehet az a gr xDxDxD

patakvera, inanna11, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  20. alpha58

alpha58 Rutinos

szereti a sajtot is.

kekmaci75, patakvera, inanna11 és 15 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.