Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Meg szereti hajkurászni a macska is.xD Mondjuk nálunk az inciri-pinciri kutyám is, mert ő nagyobb nála és olyankor felbátorodik xD

szaszipanni, kekmaci75, patakvera és 19 más kedveli ezt.
  2. progabi

progabi Fórum biztosa

Sziasztok! Tusom, éssel nem kezdünk mondatot, de már csakazértis! :D
    És ezek akkor most melyikhez is kellenek?
    Csatlakozom az előttem szólóhoz! Nekem is jól jött, az összes gépen 203-as végű volt... :inlove:

kekmaci75, patakvera, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  3. kukori80

Szia:) A titokólas gazdakörihez.

patakvera, inanna11, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  4. dereret

dereret Fórumőrült

Amit ő idézett sárgarózsásat, az nem a titokólashoz kellxDxD

kekmaci75, patakvera, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Inkább a barátság eventhez. Igaz Jónás nem bólintott rá, de hát némi dió meg alma csak nem fog ki rajtunk.

kekmaci75, patakvera, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  6. kukori80

Tényleg! Azt hittem az állatokra kérdezett rá. Bocsánat a félrevezetésért.
    Rajtam kifogna az alma, annyi kell a főzőbe hogy nem győzöm venni.
    Jól van naaa xD

patakvera, genka53, hóóvirág és 5 más kedveli ezt.
  7. progabi

progabi Fórum biztosa

Köszi mindenkinek a választ! Kinek ezért, kinek azért! :D :inlove:

patakvera, genka53, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok, látom elemetekben vagytok, gr hozzáxDxDxD

patakvera, inanna11, genka53 és 13 más kedveli ezt.
  9. Dyny

Dyny Fórumgróf

Majd megszokják megint:p És különben is meg kell mondani, hogy ez nem egy játék, hanem egy stratégiai előrelátást, tőzsdei ismereteket, és kommunikációs készségeket fejlesztő online programxDxD

A múltkor irtál valamit Pocsékfarmerről, vele mi lett végül?:oops:

Sajnos úgy látszik nagyon bilibe lógott a kezünk, én a magyar event ismertetőt ki is hagytam:sleepy: De azért a titokólakban még mindig bizom, hogy most jönnek:)

Majd ha nem most, akkor meg lesz később az a madárka. Legalábbis reméljük;) Nem tudom, nekem a csomag igy mentálisan sok. Az agyam nem akarja elfogadni, hogy egyszerre ennyit költsek:p

Mit kotyvasztasz ennyi mindent? 20-ával gyártod a húsvétit?xDxD

kekmaci75, patakvera, Coff66 és 15 más kedveli ezt.
  10. dereret

dereret Fórumőrült

Rajtam meg ez az Alkimista akármi.
    Megfertőztetek ennek a mesterségnek a feljebb vitelével /Kukac+Gyöngy/ és úgy tettem, mint aki érti is, hogy mit kell ott csinálnixDxD Eljutottam a 3. szint feléig és észrevettemxDxD, hogy ott lent alul van valamilyen receptlapxD, megnéztem, és kiadott ilyen-olyan összeadástxD. A váza alatt ráleltem nagyon sok 1-3-as koboldra, irány az Enciklopédia és ott írta, hogy ha kipakolom 30 percre őket, akkor kapom a 40-100-200 mesterségpontokat koboldokként.
    Na elő az arató, teljes törlés a szántókon és nyomom a koboldokra, hogy rakja ki mind az építőmesterxD Erre kirak nekem 3 db-ot és azt írja, hogy nincs több jogosultságomxDxD
    3-szor is elolvastam, hogy most mi van ?xDxD
    Na, azt hiszem ezennel ezt a mesterséget befejezettnek is tekintemxD

Magdusnéne, kekmaci75, Coff66 és 19 más kedveli ezt.
  11. kukori80

Szintet szeretnék lépni és a mézes banánálom lett a kedvencem:)
    1 területre csak 3-at lehet kirakni mert a 3. szinten vagy. A 4.-en meg négyet... Tegyél ki egy másik területre is hármat.

mimi, kekmaci75, Coff66 és 11 más kedveli ezt.
  12. dereret

dereret Fórumőrült

majd április 1-én xDxDxD

mimi, kekmaci75, Coff66 és 20 más kedveli ezt.
  13. kukori80

xDxD Jól van, majd V. elolvassa a kérdőívemet, holnapra értelmezi és berak az alkimistába egy olyan receptet hogy a fák érési ideje 1 óra lesz. Akkor majd kapkodhatsz xDxD

mimi, Coff66, genka53 és 14 más kedveli ezt.
  14. szsanci

szsanci Fórumszaki

Ismerem a játékot kívülről, belülről, kivéve ezt az alkimistás dolgot. Erről halvány lila gőzöm sincs. :D

Még reagálva Jónás régebbi válaszára, írta, hogy az óriás juhok kopp. Ezek szerint nem jönnek, pedig láttam őket...o_O
    A szomszédok mikor kapják meg új ruhájukat? Már egy ideje elkészült.:music:

mimi, kekmaci75, Coff66 és 16 más kedveli ezt.
  15. dereret

dereret Fórumőrült

melyik kérdésre adott válaszod fogja ennyire alapjaiban megrengetni V-t és farmerlétünket ?xD
    Gondolod, hogy óránként lesz nekünk időnk ideszaladgálni fákat aratni ?xDxD

mimi, Magdusnéne, kekmaci75 és 13 más kedveli ezt.
  16. kukori80

Kukac meg jöhetne a megfejtésével.xD Olvastam azt a zagyvalékot, de szerintem még a japánok is fejvesztve rohannának.:)
    Ha óránként lehetne aratni a fákat akkor mindenki kivenne egy év szabadságot xD
    Szerintem az én válaszaimon most ki fog akadni, főleg ha összehasonlítja az ezelőttivel xD

mimi, kekmaci75, Coff66 és 12 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Csak annyi koboldot tehetsz ki, ahányadik szinten vagyxD. Ne add fel, én sem adtam fel, már a 3. szint közepén vagyok, nem túl nagy áldozatokkal és mindig elfelejtem megvenni a hozzávalókat, de azért haladokxD:cry:xD
    Valahogy csak akkor jut eszembe, amikor a lekibe bemegyek húsvétit csinálni, akkor viszont rohanok a piacra és gyártok 10-20 tekercset:)
    Lehet, hogy Kukac is az alkimistához kotyvaszt és azt adta fel nekünk rejtvénynek, csak még nem jöttünk ráxD

Utoljára szerkesztett: 15.7.15
    Magdusnéne, kekmaci75, Dyny és 10 más kedveli ezt.
  18. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Itt vagyok már no:)
    Vadócka megfejtése állt a legközelebb a teljességhez:) Íme a megfejtés:
    Lekvároskenyeret ettem a gépnél és lecsöppent a klavira a lekvár. Letöröltem és ez jött ki:)
    Köze van az elkövetkezendőkre, miszerint sikerült némi lekvárt végleg belegyúrnom a billentyűk közé, így szedhetem szét az egészet megpucolni:)

Ui: Azért nagyon ne utáljatok:);):pxD:D

Magdusnéne, kekmaci75, icus08 és 29 más kedveli ezt.
  19. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Reméljük, egyszer csak megjelenik itt vidáman, ahogy mindig is tette.

Nincs ennél olcsóbban előállítható termék?

Hmmm, én nem emlékszem erre a koppos hozzászólásra, még mindig azzal vagyok, hogy jön az óriás juh.
    Erről a szomszédos dologról mesélsz egy kicsit? Most a szomszédaink listáját is mentsük el, nehogy eltüntesse őket a rendszer.:music:
    Én nem csak olvastam, hanem ízlelgettem is.:D Megpróbáltam többször elolvasni, hátha az agyam belelát olyat is, ami nincs ott... hát nem látott semmit.:D Mellé tettem a magyar ABC-t s tologattam erre-arra a betűket, aztán azt gondoltam, hogy majd jön Dereret.:D

kekmaci75, Magdusnéne, Coff66 és 17 más kedveli ezt.
  20. kukori80

xDxDxD Hú de jó hogy nem áldoztam egy percet se erre a feladványra. xD

kekmaci75, Coff66, genka53 és 14 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.