Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Sejtés az van... de ebbe már nem mennék bele :) oldalakon keresztül boncolgattuk:) jobban jársz ha megvárod a hivatalos bejelentést:music:

hóóvirág, wiktorka17, iboly54 és 7 más kedveli ezt.
  2. szsanci

szsanci Fórumszaki

Kicsit félreértettél. Azzal semmi gond, ha megállítasz pár játékost abban, hogy hülyeséget csináljanak. :D Vagy korábbi hibát javítasz. Továbbá te a forrást is megadod - már amennyire a szabályok engedik -, így ezzel nekem nincs problémám.

Valóban, kérdeztél, és reagálni is akartam. De mire mindenkit beidéztem, azt valahogy kihagytam. Nem kell semmit elments - mostanában szerencsére nem voltak súlyosabb bugok, csak nem törlődnek ki a szomszédaink egy ilyentől :D -, egy visual update-ről van szó, azaz új megjelenést kap a szomszédlista a mostani grafikai elemekkel.

Hírek téma: olvastam, hogy az egyik spanyol fórumozó kikuglizásra került. Mi történt? Továbbá a napokban szétnéztem néhány rajongói oldalon (most nem írok konkrétumot, nem tudom, hogy melyiket szabad kiírni, melyiket nem, nincs kedvem végignézni a listát), és azt vettem észre, hogy mintha eltűntek volna a hírek. Nem az ötszázszor, fórumról fórumra átmásolt hírekre gondolok(amik azt mondod, hogy tőlem származnak?), hanem az első kézből közöltekre. Ha itt nem akarsz válaszolni, szívesen várom a választ máshol is. Persze, csak ha szeretnél is válaszolni.:p :)

3. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Lefényképezed, aztán szépen kinyomtatod, ügyelj a színek és a méret megfelelő beállítására. Ezután a kész képet pontosan a vonalak mentén kivágod. Amint ezzel kész vagy a kép hátulját kend be alaposan enyvvel! Az enyv nagyon fontos lesz az illúzió végett, majd meglátod. Ezután irány a farm és megnyitod a matricás albumodat. Most jön a lényeg!!! Megnyalod az enyves részt és szépen odaragasztod a monitorodon, ahova szeretnéd:) Azért ügyelj arra, hogy az albumba kerüljön a matrica. A végén fogod és némi celuxal még odaerősíted, a tökéletes összhatás kedvéért!
    Na ugye milyen egyszerű és nagyszerű?:)
    ;):pxD

Utoljára szerkesztett: 17.7.15
  4. zsugabubus

zsugabubus Fórumszaki

Na, a cím már kinn van, már csak a leírás kell :)

wiktorka17, -orgona-, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  5. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Dyny, hóóvirág, wiktorka17 és 9 más kedveli ezt.
  6. fater030

fater030 Junior szaki

7. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Megjött a magyar event kiírása, csak sajnos nem tudtam áthozni, de megnézhető:oops:

Dyny, hóóvirág, wiktorka17 és 6 más kedveli ezt.
  8. dereret

dereret Fórumőrült

kekmaci75, Dyny, -vadocka70- és 18 más kedveli ezt.
  9. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Maradjunk annyiban, hogy nem néztem ki belőled, hogy ilyen bannert tudsz készíteni.:D
    Itt is, ott is eljátszottad a gyámoltalant. Semmi baj, viccesnek tartom, hogy bekajáltam.:D De ezután nem úgy tekintek rád, mint egy pátyolgatásra szoruló játékosra.;)

Túl sokat tudott... jobb magyarázatot nem találok rá.:(
    A megállapításod igaz, ezt már Zolinak is elmondtam.
    Hogy miért van így? - nincs ki híreket keressen: wewat, Moje Ranchot kikuglizták, Davsonnak elment a kedve, Agrie eltűnt, ha jól tudom, a farmot se csinálja.
    A spanyol, lengyel, cseh fórumon örökös viták vannak, a németeknél tudjuk mi történt... Jónás meg úgy elcinegésíti a mondandóját, hogy itt-ott értek belőle valamit.:D
    Ez nem panasz, nagyon örülök neki, hogy nálunk nincsenek gondok.:)
    Azt a kapufát juszt is jól értettem.xD

Teljesen félreértettelek.:eek: Bocs.:)

Azért egy komoly, piacot megmozgató gazdakörinél nem ekkora mennyiséggel számolnék.
    Legalább 100 - 150 darabra gondoltam termékenként.:eek:
    25 tökpástétom vagy 25 levendula lekvár szót sem érdemel.o_O

10. dereret

dereret Fórumőrült

Nem megyek.xD
    Ha a 4 órásakra nem szánok szupertrágyát, hanem azt inkább a felröppenőkre vetem be, akkor hétfő estére kész a 6 órás, éjszakára mehet bármi és másnap dél körül kész az event kevesebb mint 2 ezer szupertrágya mellett.
    A Barátság event biztos nem lesz ilyen olcsó-könnyú-egyszerú, elég ha csak a "hosszúságát nézem a naptárban.

11. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ezt megpróbálom szupertrágya nélkül megcsinálni, ha a kezdeti felröppenő mennyisége megengedi. Elpecáztam a szupertrágyát.:D Inkább a nublonokhoz tartogatom.

12. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

Köszönöm, igazán aranyos vagy! :D Láttad a mostani szerzeményemet? :p
    Én szeretem ha event hátán event van, nem szeretek unatkozni. :D
    Alighogy vége a magyar, már jön is a barátság event, én örülök neki .. gondolom igen, sokkal nehezebb lesz mint a mostani, ez amolyan bemelegítő event lesz. :D ;)

Dyny, Kukori.és.Kotkoda, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  13. dereret

dereret Fórumőrült

14. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

:) én is beetetődtem....

helló!

már én sem úgy tekintek rá, mint ha kezdő lenne... megvan a magához való esze, az biztos... :)

Dyny, genka53, hóóvirág és 9 más kedveli ezt.
  15. Andersen-farmer

Miből gondoltátok, hogy kezdő vagyok? Nagyon jó áruk van most a titokállatoknak, 10 db róka nálam 30 ezer fölött van:eek:, ki is raktam belőle 100-at.

Dyny, Kukori.és.Kotkoda, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én is vaciláltam a gesztenyéssel, hogy menjen-e ma a két hiányzó horroros gazdakörimre, vagy tartogassam hétfőig. Azt hiszem jól döntöttem, hogy inkább hétfőre hagytam. egy gköri még ma kész, a másik augusztusban (szerencsére a pókosnak álltam neki, mert most az állatokra máshol van szükség). A számításaid egyeznek az enyémmel, a terved is. Örülök, hogy nem kell bahát bontanom. Nagyon nem szívesen teszem meg, akkor sem ha szükséges lenne :)
    Nézd meg az avatarod mellett a csatlakozás dátumát, és elég érdekes kérdéseket tudsz néha feltenni, én ezért gondoltam. Hogy a többiek miért, azt majd megmondják ők......:) Örülök, hogy megindult nálad a piac:)
    Nem voltál vele egyedül...:music::)

Dyny, Magdusnéne, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  17. Andersen-farmer

Igen tudom .. :D Akartam kezdeni egy kis farmot, ez lett volna .. de aztán abbahagytam, mert elég nekem a nagy ... erről kezdtem írni, és így maradt, de a nagy farmomon már 5 éve játszom.

Dyny, Kukori.és.Kotkoda, times84 és 13 más kedveli ezt.
  18. dereret

dereret Fórumőrült

A gesztenyéssel kapcsolatban még gondolkodom, hogy mi is legyen, ugyanis a magyarhoz már tudjuk, hogy miből mennyi kell, de a barátságról semmit, így nagy az esély arra nálam, hogy megyek Nóci utánxD Inkább csütörtökön vetem be a gesztenyést, a magyart meg sztrágyával ugyan, de felhő nélkül oldom meg.

19. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Na de épp lejár csütörtökre , mire kezdődik a barátság event , én biztos bevetem, főleg hogy a keddi napból legalább 5-7 óra kimarad napközben nálam, így kénytelen leszek hétfőn belehúzni, nem szeretném épp a magyar eventet bebukni >:(

Dyny, Magdusnéne, genka53 és 14 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

"
    Akkor valamit félre értettem:) én ezt a gesztenyésre értettem:), de Ti tudjátok. A barátság event egy hetes lesz, ha hétfőn aktíválod a felhőt, pénteken újra használhatod. Az elhasznált szupi mennyisége már más lapra tartozik, azt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mennyit tud visszapótolni, nem merek beleszólni.:):)
    Más szerinted mennyire lehet komolyan venni a napraforgót, amit a mese ír?
    ( a bégető pulóveralkalmatosságot gyászruhában már meg sem merem kérdezni...):)
    A számból és a billentyűzetemből vetted ki a szót:);)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.