Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

A közel a vég az nem egy kitehető:music:

Erzsike5110, Dyny, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  2. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Nézd csak, Kukacka, ezt találtam Neked:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pletykagang-ahol-jónásné-is-szabadon-szárnyra-kelhet.12592/page-337

6737-es hozzászólás...

Dyny, progabi, -kaktuszable- és 6 más kedveli ezt.
  3. pormacska1

Hát nem is tudom valahogy olyan dézsa-vu érzésem van.Valakinek esetleg nem rémlik,hogy a tenyésztős eventekbe kért állatok közül valamelyik megegyezik,a nem sokkal előtte futó eventekben kért állatokkal?Vagy csak álmodom:eek:

Dyny, wiktorka17, Mag-Anya és 4 más kedveli ezt.
  4. LBetti

LBetti Fórumgróf

Attól tartok. lehet igazad lesz. Vicces lenne most mondjuk tenyésztett nyulakat kérni egy eventbe...:wuerg:

Dyny, -vadocka70-, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  5. pormacska1

Valószínűleg a nyuszik megtanulnának repülni ( az árukkal együtt ):)A nyúl mellé el tudnám képzelni mondjuk a libát:music:.Az is tud repülni:D

6. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Dyny, wiktorka17, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  7. Momsza

Momsza Fórumprofi

Ennél már csak az volt a jobb, mikor az eventhez malomban előállított babatakaró kellett és a pikniktakaró szürkült ki.:D
    Na jó én is, ha nem lenne kiválltva az útlevelem Gangországba, most venném és nem eladnám a nyávogókat a piacon.:p;)
    Tényleg, jól teszem én ezt, vagy Mi nem tudunk valamit?8)

Dyny, -kaktuszable-, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt:) Nem kell macsek a hírek szerint, de látlak a piacon. Végre egy ismerős:)

Dyny, icus08, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  9. Momsza

Momsza Fórumprofi

Igen, próbálom drágítani a macsekot.xD
    Az a baj, hogy csak azt tudjuk mi nem kell.;)

Erzsike5110, Dyny, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Szerintem ha holnap vége az eventnek és Jónás is észhez fog térni a csere általi sokkból majd ad feladványt :) Ugye Jónás?? :)

Dyny, mimi, Kukori.és.Kotkoda és 9 más kedveli ezt.
  11. B.Bea1968

B.Bea1968 Törekvő

Sziasztok !
    Jé ! Én is látlak Momsza , eddig csak Kukori tűnt fel . Nem figyeltem eléggé . :)

Utoljára szerkesztett: 29.7.15
    Dyny, icus08, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  12. vblanka28

vblanka28 Haladó

látom még nincs meg a tenyészállatok kiléte... kár :( a lúdnak örülnék de ha nyul lesz sírvafakadok (aztán kiteszem a nyulacskáim, hátha valameddig jutok) ... de hamarosan több is kiderül...
    esetleg valaki tudna segíteni abban hogy a cicás event hozzávalóiról mit okoskodtatok ki? vagy hogy kb merre találom a sok írás közt elvesztem :(

13. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pletykagang-ahol-jónásné-is-szabadon-szárnyra-kelhet.12592/page-337

6737-es hozzászólás...

Dyny, Kukori.és.Kotkoda, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  14. pormacska1

igen

15. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

Köszi, és közben megkukkantottam hóóvirág linkjét is, major21 fordításával :) töröltem is gyorsan a mondandómat :p

Kukori kedveli a hsz-omat... nem szokta... csak nem annak örül, hogy töröltem? ;)

Utoljára szerkesztett: 29.7.15
    kekmaci75, Dyny, -kaktuszable- és 8 más kedveli ezt.
  16. kukori80

Még a végén kiderül hogy mindenki egy piacon van xDxD
    Úgy tudsz csak egy hozzászólást idézni hogy a 6737-es számra rámész jobb egérgombbal , hivatkozás címének másolása és ide berakod.

17. pormacska1

Főzzünk egy jó sütitxD

18. B.Bea1968

B.Bea1968 Törekvő

Szép is lenne ! Akkor ki venné meg a sok macskát ? xD

19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Válaszolni szerettem volna, de közölte a rendszer, hogy nincs hozzá jogom. Azt hittem a radírpók dolgozik valamilyen okból:)

Dyny, sziszi1965, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  20. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

A teliholdas sima pajtatöltögetés lesz vagy számíthatunk valami meglepetésre is?

Dyny, sziszi1965, wiktorka17 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.